Jedan drugom smo drkali i pušili a onda sam dobio i dva kurca u dupe

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zovem se Ivan, imam 19 godina. Kad sam završio gimnaziju, moji roditelji su me poslali kod strica Marka (40 godina) na selo malo da mu pomažem i zaradim neku paru za falkutet. Moj stric je bio bogat seljak; imao je veliko imanje sa dve kuće: jednu za poslugu, jednu za gospodu. Rano se razveo od žene koja je otišla sa decom u inostranstvo.

Kod strica su radila dva Roma: Ahmed (35 g) i njegov sin Robert (20 g). Pošto sam bio sâm u sobi, nisam propuštao priliku da drkam kurac, k’o svaki napaljeni mladić u mojim godinama. Za tu priliku sam od kuće poneo dosta porno časopisa.

Preko dana, kad nismo imali mnogo posla, ja sam vreme provodio sa Robertom. Jednom prilikom dok smo se tuširali napolju ispod improvizovanog letnjeg tuša, za oko mi je pala obrezana obojena Robertova kita; bila je veličine negde kao moja i onako, do tog trenutka nisam rašmišljao o muškarcima kao o predmetu požude. On je probudio u meni neku strast…  Dani su prolazili, nekad bismo se ja i Robert takmičili kad smo pišali koji će više da baci… Jednog dana posle ručka, pošto nismo imali mnogo posla, otišao sam da potražim Roberta. Ušao sam u jednu prostoriju sa senom i tamo sam zatekao Roberta kako u jednoj ruci drži časopis, a drugom rukom drka kurac! Ostao sam u mestu zatečen! On me je primetio i rekao:
– Šta stojiš tu Ivane? Znam sigurno da i ti drkaš…

Jedan drugom smo drkali i pušili a onda sam dobio i dva kurca u dupe

Ustao je, hodao je onako go sa podignutm kurcem i iz jednog ćoška, sakrvenog ispod sena, izvadio jedan časopis i bacio mi:
– Uzmi da imaš na šta da drkaš.

Legli smo u seno jedan preko puta drugog i počeli da drkamo…

Ja sam malo gledao u časopis, malo u Robertov kurac. Najlepši prizor je bio na kraju kad je iz Robertovog glavića potekla sperma. Ja, onako napaljen od prizora, brzo sam svršio. Posle kasno noću, čitajući časopise (ovog puta sam gledao gay strane) u sobi sam još jednom izdrkao.

Tako smo se mi družili i jedva čekali da se iskrademo i drkamo. Onda je jednog dana Robert predložio da ih izmerimo. Ja sam ga pitao kako ćemo a on mi je rekao da ustanem. Ustali smo, stali jedan prema drugom i stavili jedan kurac preko drugog. On je pridržavo svoj kurac preko mog, a ja moj od ispod.

– Čiji glavić dotakne telo ovog drugog, njegov je veći. Moj, moj je – uzviknu Robert – ma ne mogu da verujem! – Pa sam stavio ruku preko njegovog i počeo da mu merim prstima. Malo mi se ruka tresla od uzbuđenja, a on mi rekao: – Šta ti je, kao da nikad nisi držao kurac? – Ja sam rekao da nisam tuđi, a on je rekao: – Ništa strašno – i sklonio moju ruku, i svojom šakom uhvatio oba kurca i počeo da pomera šaku. Naši kurčevi su trljali jedan dugog… Ubrzo smo svršili; moja sperma je završila pored Robertovih jaja a njegova pored mojih.

Posle par dana ja sam predložio da drkamo jedan drugom. On me je pitao dal’ sam siguran, da mi ne drhti ruka kao prošli put:

– Ima da svršim samo od tvog drhtanja – a ja sam rekao:
– Ovog puta neće da mi drhti ruka…

Jedan drugom smo drkali i pušili a onda sam dobio i dva kurca u dupe

Legli smo jedan pored drugog i čvrsto uhvatili kurčeve celim šakama i počeli da drkamo jedan drugom. Polako su nam kite rasle u našim rukama. Posle se Robertova sperma slila na moju ruku a moja sperna na njegovu.

Nastavili smo naše drkanje danima i prolivali spermu u potocima, uglavnom po našim telima. Jednom sam prvo ja legao, podigao noge a Robert je provukao kurac kroz rupu između mojih spojena tabana i bukvalno k’o da tuca nekog, njegova kita je išla napred-nazad dok me nije isprskao po telu. Posle sam ja isto tako njega isprskao. Toliko smo se zbližili da smo počeli stalno ležeći da drkamo jedan drugom, dok je jedan od nas držao časopis.

Jednom smo u časopisu videli scenu kako riba liže glavić iz koga se cedila sperma. Robert me je pitao:
– Šta misliš, kako je to lizati, pušiti kurac, i na kraju progutati spermu? – Rekao sam:
– Ne znam, ‘aj da probaš. – Rekao je:
– ‘Aj da probaš ti, ‘aj samo da lizneš glavić…
– ‘Aj ti…

Tako smo se prepirali, a onda mi predložio da drkamo jedan drugom i koji zadnji izdrka ovom drugom, mora da lizne glavić onom drugom. Uhvatili smo da drkamo što brže; ja sam bio napaljeniji i brži pa sam prvi svršio. Kad sam ja svršio, pošto je izgubio opkladu, Robert je nagnuo glavu i jezikom počeo da liže moj glavić, i onda je vrhom jezika pokupio kap sperme sa moje rupice glavića i uvukao unutra u usta. Ja sam ga pitao kakav je ukus.

Jedan drugom smo drkali i pušili a onda sam dobio i dva kurca u dupe

– Slatkast, al’ ćeš ti sutra da probaš pa ćeš da vidiš.

Sutradan je Robert seo na kocku sena, ja sam čučnuo ispred njega, stavio jezik na vrh njegovog glavića i počeo da ližem u krug k’o najslađu lizalicu. Onda sam jezikom počeo da ližem koren kurca na dole prema jajima, a on je prislonio kurac, i drkajući trljao mi po faci. Posle je on prislonio glavić na moj i počeo da cedi spermu na moj jezik, a ona se sliva polako niz jezik u moje grlo. Progutao sam spermu, pa se podigao a Robert je uvuko samo glavić u svoja usta i jednom rukom drkao sve dok mu nisam svršio.

Sutradan sam opet ja počeo sa lizanjem glavića, pa sam ga strpao malo u usta. Ušlo mi je samo pola kuca i stiglo do barijere. Imao sam nagon za povraćenjem… Stegao sam ga usnama i pomerao glavu napred-nazad. Njegov kurac je klizao po mom jeziku sve dok nisam osetio mlazeve vrele sperme kako zalivaju moje krajnike. Posle je on popušio meni. Opet smo pušili jedan drugom.

Danima smo pušili jedno drugom u raznim pozama

Obožavali smo pozu 69 kada bi pušili jedno drugom istovremeno, a kurac bi sve više ulazio u naša usta. Vremenom smo mogli jedno drugom da stpamo celog u usta. Jednom je seo na seno naslonjen na stub, ja sam stao iznad njega, jednom nogom se igrao sa njegovim kurcem, dok je on pušio moj kurac. Prvo bi on svršio. Kada sam ja svršio sagnuo sam se i polizao spermu sa njegovog tela.

Jedan drugom smo drkali i pušili a onda sam dobio i dva kurca u dupe

Naša igra je trajala danima, sve dok jednog dana, zauzeli smo pozu 69 (ja sam bio gore on dole) i bili u akciji, kad nas trgo neki glas:
– Šta radite to? – Bio je to njegov otac Ahmed. Uplašili smo se, on je došao do mene, povukao me za kosu i bacio na seno. Prišao mi, lupio mi dva šamara: – Ti češ od moga sina da praviš pedera! – Robert je plakao i vikao:
– Nemoj tata, nije on kriv! – Ahmed me je pitao:
– Je li mali, voliš kurac? – Ja uplakan, klimnuo sam glavom. On je rekao: – Sad ćeš da dobiješ kurac!

Skinuo je pantalone, iskočio je palamar od 20 cm; lep, crn, obrezan. Ja sam ga uhvatio i nabio do pola u usta i počeo da mu pušim. On se u jednom trenutku razdra:
– Ne tako! Uhvati za gušu! – i počeo žestoko da me tuca u usta. Nabijao mi ga je do jaja a ja sam se borio za vazduh. Sva sreća da je brzo svršio! Rekao je:
– Ne idite nigde, odma’ se vraćam…

Dok on nije bio tu, ja i Robert smo se zagrlili i tresli od straha – šta će sad da bude? Došao je Ahmed sa mojim stricem Markom i rekao:
– Zatekao sam ih pederluku, moramo da ih kaznimo. Ti da kazniš mog sina a ja tvog nećaka.
– Važi.

Odveli nas onako gole do jednog boksa de su nekad bili konji. Morali smo između dve daske da provučemo glavu i ruke. Vezali su nam ruke s druge strane, a onda su se skinuli, skinuli svako po kaiš sa svojih pantalona i počeli da nas šibaju i teraju da brojimo svaki udarac. Posle dvadeset udaraca, dupeta su nas bolela, pustili smo ja i Robert po neku suzu, a nismo smeli da kukamo da ne bi dobili još šta zaslužujemo.
gay trojka, bdsm, vezivanje, pušenje

Ahmed je prišao iza mene a moj stric iza Roberta. Osetio sam Ahmedove prste na mojoj guzi kako me širi. Ugurao mi je mali prst u bulju i počeo da mi razmazuje pljuvačku oko moje rupe, pa mi je prslonio glavić na rupicu. Još malo je rukama raširio guzicu dok malo glavić nije ušao.

Osetio sam tako oštar bol da sam jauknuo, u isto vreme kad i Robert, a moj sitric nas je upitao:
– Šta je momci, jel’ boli? To je kurac, mora da boli – i nastavili da nas tucaju.

Meni i Robertu su tekle suze radoznice i uzdisali smo od zadovoljstva, toliko su nas žestoko jebali da su im jaja lupala po našim guzovima, k’o da jebu iskusne kurve a ne nevine mladiće. Na kraju su nam dupeta napunili spermom, par dana mi je trebalo da mi se dupe oporavi!

Jedno jutro Robert i njegov otac su otišli na pijacu da prodaju robu a stric me je probudio:
– Ustaj mali, treba da ideš u štalu da počistiš. Ili bi voleo više nešto drugo da radiš? – Ja sam rekao:
– Na primer šta? – Stric je otkopčao šlic, izvadio svoj kurac, stavio mi ga na jastuk:
– Nadam se da će te ovo probuditi… – Ja onako sanjiv, okrenuo sam glavu i počeo da ga ližem dok se nije ukrutio. Dok sam se igrao sa njegovim kurcem, rekao je: – Zapamti mali, kurac se kurcem izbija! – Otkrio me je, povukao me za noge prema ivici kreveta, malo mi raširio noge i pitao: – Mali, te svrbi dupe? – Rekao sam:
– Malo, ništa strašno.
– Sad će strika da ljubi da prođe – i nabio glavu dole i počeo da mi ljubi rupcu, a ja sam spustio noge na njegova ramena. Igrao se sa mojom guzom, ljubio je, lizao otvor i gurao prste unutra.

gay jeban i u usta i u guzu

Posle se pridigao, rašrio mi noge, držeći me za članke i počeo da me tuca grubo. Posle je izvadio kurac i počeo da zaliva rupicu spermom i rekao:
– Evo ti posebna krema za guzu protiv svraba.

Čim je izašao, ja sam razmazivo spermu oko moje rupe gurajući prste unutra. Posle sam otišao u štalu i čistio je vilom. Dupe me je svrbelo. Onda sam se setio; nabio sam vilu u seno i nagnuo držalju prema meni, malo sam lizao obli vrh jezikom i kvasio ga, a onda sam se skinuo, okrenuo prema držalji koja je virila iz sena, namestio je na moj otvor i trudio se da je što više nabijem u dupe. Jedva je malo ušla a ja sam pomerao dupe napred-nazad, prdržavajući se za stub da ne padnem.

Izgubio sam pojam o vremenu, pa su me Ahmed i Robert zatekli tako nabijenog na držalju kad su se vratili iz grada:
– Neko nije naučio lekciju – reče Ahmed i pozva Roberta da mi priđu. – Nastavi sa igrom.

Oni su obojica izvadili svoje obrezane kurčeve, spojili ih i stavili m ispred lica. Ja sam jezikom lizao oba glavića, pa mi je Ahmed strpao svoj kurac u usta, držao me za potiljak i tucao u usta. Kad je svršio, izvadio je kurac, a Robert mi je ugurao svoj kurac u usta. Dobro su mi napunili usta spermom, tako da mi je curila malo iz usta niz bradu. Kad je Ahmed izašao, Robert mi je priŝao, polizao jezikom spermu sa mog lica i gurno mi jezik u usta. Strasno smo se ljubili.

Uveče su stric i Ahmed doveli mene i Roberta u štalu…

– Moramo opet da vas kaznimo! Skidajte se! – Mi smo se skinuli. – ‘Aj sad da vidimo kako se igrate, kako jedan drugom ližete kurčeve – rekao je Marko.

gay prima dva kurca u dupe odjednom

Mi smo zauzeli pozu 69 i jedan drugom obrađivali kurčeve. Ja sam bio dole a Ahmed i Marko su nas gledali drkajući svoje kurčeve. Posle mi je prišao Ahmed, sagnuo se dole i počeo da mi ljubi čmar i liže rupicu. Posle mi je prstima namazao svinjsku mast oķo rupice i počeo polako da mi gura svoje prste, jedan pa drugi, pa tri prsta…

Kad me je dobro raširio, ugurao mi je celu šaku u dupe i tucao njome, a ja sam se toliko napalio da sam napunio Robertova usta spermom. Kad Ahmed izvadio ruku iz moga čmara, zjapila je velika rupa i rekao je Marku da me je dobro raširio. Robert se odmakao, Ahmed je legao dole i pokazao mi da dođem i uzjašem ga. Ja sam ga opķoračio i polako ciljao, a Ahmed me je pridržavo. Kad je bio njegov kurac na samom ulazu, prišao nam je Marko, spojio kurac sa Ahmedovim i sjurili mi oba odjedanput u guzicu! U početku je bilo tesno, ali je posle išlo sve glatķije. Uskladili su i ubrzali ritam; malo jedan, malo drugi bi masirao moje sise i jedan drugom su trljali kurac.

Posle je prišao i Robert i dao mi da pušim kurac. Sad su sva tri kurca bila u meni: prvi je svršio Robert u moja usta, a ova dvojca su svršila istovremeno. Marko je izvadio kurac, a Ahmed me je malo podigao da izađe njegov kurac iz moje guze. Kad je izašao, iz moje guze se cedila sperma na njegov kurac. Robert je prišao i počeo da liže spermu.

Tako su me dobro izjebali taj dan, da sam jedva hodao. Uglavnom su mene jebali sve vreme boravka kod strica, pod izgovoron da će Robert jebati kad ja odem. Noć pred moj polazak Robert se ušunjao u moju sobu, gde smo jedno drugog izjebali za kraj…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x