Seks sa nepoznatim – preko oglasa do ekstaze

Četovali su desetak dana a onda su se osmelili i dogovorili sastanak.

Došao je i taj dan, još jedan poziv da potvrde sve i konačno viđanje… Bila je zgodna crnka u laganoj zelenoj haljini s dubokim izrezom na leđima, koja su već bila preplanula od sunčanja. Ruke su joj bile gole. Bila je privlačna i izazovna, a svesna i sama toga.

Došla je kod njega. On ju je već čekao sa smeškom. Pružili su ruke jedno drugom, isprepleli prste, a onda je bila privučena uz njegovo telo. Ljubili su se.

Seks sa nepoznatim - preko oglasa do ekstaze

Sela je u fotelju, dok je on zaključavao vrata, a potom bio uz nju, na kolenima i ljubio joj lice, usne i noge. Zadigao joj je haljinu i krenuo dlanovima prema preponama. Mrmljao joj je nežne reči onim svojim baritonom, zbog kog ga je prozvala Lepi glas. Raskopčao joj je haljinu na grudima i ljubio joj tople, oble, čvrste grudi, naslanjao lice na njih, a ona mu je mrsila kosu. Bio je napaljen. Na pantalonama se videla nabreklost njegovog uda.

Odgurnula ga je i tražila kafu. Već je čekala. Sedeli su svako u svojoj fotelji, pijuckali crnu tečnost i gledali se. Ona ga je gledala izazovno, dok je lizala i grickala kockicu šećera, oblizivala svoje usne i mazno mu se smešila.

On nije mogao da izdrži. Evo ga, već je opet bio uz nju. Podigao ju je, čvrsto zagrlio i poljubio, a onda se svojim telom pripio uz nju. Raskopčao joj je haljinu, uživajući u njenom telu koje je izranjalo iz tkanja. Stiskao joj je guzu, ljubio usne i vrat, dojke i stomak. Gledao ju je, siguran da će doći do ekstaze, toliko očekivane. Kleknuo je pred nju i polagano joj svlačio gaćice, ljubeći svaki komadić gole kože. Zario se jezikom u njeno međunožje, pa joj lizao noge sve niže i niže, do kolena i natrag. Čvrsto ga je držala za glavu, milovala mu potiljak, čupkala gustu, crnu, kovrdžavu kosu, i uživala.

Seks sa nepoznatim - preko oglasa do ekstaze

Onda je on ustao i skinuo sa sebe majicu, pantalone i rublje. Ud mu se ustobočio u punoj erekciji, tako lep, bez kožne kapice. Nije joj dao vremena da uživa u gledanju. Podigao ju je lako, kao perce, u vis i držao je pripijenu uz sebe. Obujmila ga je nogama oko struka i kao lijana se pripila uz njega.

Ud joj je dodirivao stomak, pa kliznuo ka toploj i mokroj koki. Nagnuo se napred i spustio je u fotelju, prstom joj rastavio usnice i napipavši klitoris, počeo ga nežno masirati. Pri tome joj je milovao dojke i ljubio usne. Dovodio ju je do ekstaze. Milovala ga je po leđima, stiskala nogama i tek ovlaš dodirivala njegov penis po samom glaviću, gde je stajala sluzava kapljica.

Šaputao je, bio je uzbuđen, željan i nestrpljiv da je tuca što pre. Promenili su položaj. On je sedeo u fotelji, a ona je nad njim klečala, držeći taj divni ud u rukama. Milovala ga je i gnječila, sve dok se na vrhu nije stvorio sluzavi, penušavi sloj vlažnosti. Tad ga je gurnula u svoju vrelu pičku. Klizila je po njemu gore-dole.

Seks sa nepoznatim - preko oglasa do ekstaze

Opet su se ljubili i sisali jezike sve do korena. Odizala je i spuštala svoju guzu puštajući penis da gotovo ispadne, a onda se ponovo nabijala na njega sve do korena, do jaja. Da je mogla, strpala bi i njih u sebe. Primetila je kako se bliži vrhuncu, pa je usporila svoj hod po njegovom penisu, kako bi zajedno došli do ekstaze.

Umirila se. Ljubila mu je kapke na očima, čupkala i mrsila dlake na grudima, grebala ga lagano svojim oštrim noktima po grudima. On ju je hvatao za čvrstu zadnjicu, odizao je, pa spuštao. Milovao joj je i stezao celo telo, tražeći svojim usnama nabreklu, crnu bradavicu njene dojke.

Plesala je na njegovom udu veličanstveni ples, sve do ekstaze. Jecao je u grču, a onda svršavao dugo i toplo. Osećala je njegove vruće mlazove, ali je nastavila svoje jahanje na njemu sve dok nije započelo i njeno dugo svršavanje. Još mu je ljubila usne i još ga grebla po leđima, a već je dolazila k sebi posle uživanja u ovom jutarnjem tucanju.

tumblr_nbg8x1poQr1th0s03o1_500

Disali su sve tiše i tiše. Kad je sve bilo gotovo, obrisali su se peškirom. Obukla se i vragolasto mu se nasmešila. Osećala je njegovu spermu u sebi i bila je srećna.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments