Tetka Bela, moja najveća inspiracija

Registrovani korisnici ne vide reklame

Preporučujem čitaocima ovog teksta da prethodno pročitaju moju incest ispovest: Tetka Bela, kako bi imali celovitu sliku događaja koji je snažno obeležio moj život.

Obukli smo se i krenuli u šetnju po kvartu i obližnjem parku. Noć je bila topla, nebo puno zvezda, poneki automobil i prolaznik. Bili smo ushićeni, gledali se zaljubljeno i držali za ruke. U glavi mi je bilo: – Ovo je raj na zemlji, diplomirao sam, ljubav mog života je pored mene, i ona voli mene, ceo svet je moj… Dobio sam inspiraciju da ženi mog dosadašnjeg života izrecitujem moju omiljenu ljubavnu Dučićevu „Pesmu ženi“:
– Ti si moj trenutak, i moj sen, i sjajna, moja reč u šumu; moj korak; i bludnja; samo si lepota koliko si tajna; i samo istina koliko su žudnja… – Kada sam izrecitovao celu pesmu, tetka Bela se zaustavila, oči su joj bile vlažne, zagledala se u moje oči, ljubila me dugo i toplo… Tada sam najbolje shvatio stih iz pomenute pesme: „Poljubac je susret najveći na svetu“.
– Miki, jesi li čuo za Erika Froma?
– Nisam, ko je taj baja?
– Nemački psiholog, koji je dosta pisao o ljubavi i jednom je rekao: „Ljubav nije rezultat seksualnog zadovoljenja, već je seksualno zadovoljenje rezultat ljubavi“.
– Slažem se sa čovekom, pa zar ti i ja nismo dokaz te teze?
– Jesmo Miki, zato sam ti to i rekla.
– Dobro, i ja znam neke misli velikih ljudi, recimo jednu Henrija Milera, koji je rekao: „Seks je jedan od devet razloga reinkarnacije, ostalih osam su nebitni“. – Smejali smo se oboje na duhovitu Milerovu misao.

Tetka Bela, moja najveća inspiracija

Stariji čovek u prolazu čudno nas je pogledao, kao da se pitao šta li ovaj mladić radi sa ovom tetom. Pričali smo i o tra-la-la temama, kako je trotoar propao, kako nema kanti za smeće, kako su fasade crne i jadne, kako se drveće ne orezuje… Međutim, nismo bili rezignirani, tonovi su nam bili jedva prekorni, blagi. Ljubav je čudo.

Vraćali smo se u stan, ušli u lift i odmah iza nas ušao je stari bračni par, pri čemu je muškarac rekao:
– Dobro veče, evo i nas, idemo zajedno. – Lift je bučno  krenuo, a ja sam tetki zavukao ruke u gaćice i mesio guzne polulopte. Tetka Bela mi je odgovorila tako što mi je trljara kurac preko trenerke. Mislim da je žena ispred nas nešto osetila, okrenula se prema mužu i značajno ga pogledala, ali su izašli već na na prvom spratu. Čim su zatvorili vrata lifta, povukao sam tetki gaćice na dole, uhvatio je za dlakavu, mesnatu picu, a tetka Bela je izvukla moj kurac napolje i nadrkavala ga. Kratko je trajalo, ali smo se jako uzbudili.

Čim smo ušli u stan Bela je otišla na tuširanje, pa se opremila super erotski: crne čarape sa šavom, halteri, crni čipkani grudnjak, cipele sa visokom štiklom, biserna ogrlica u nekoliko krugova, biserne minđuše, narukvice na obe ruke, prstenje na prstima obe ruke. Parfem – opojna Diva, koja budi sva čula. Ja sam sedeo za stolom u belom košarkaškom dresu, bez bokserica, i blenuo u Belu otvorenih usta.

milfica u sexy vešu

Kurac mi se polako dizao i napinjao mi šorts. Sela je pored mene, podigla čašu natočenog crvenog vina i rekla:
– Miki, lepi, dragi i pametni moj dečko, živela naša ljubav.
– Živela, divna, prelepa i najseksipilnija ženo, moja tetka Bela, obožavam te.
– Miki, da li slutiš koji je moj glavni afrodizijak u ljubavi sa tobom?
– Ne znam tetka Bela, ali nemoj mi reći. Napiši mi na parče papira, a ja ću takođe napisati na papiru moj glavni afrodizijak u ljubavi sa tobom, pa ćemo razmeniti papiriće.

Rečeno-učinjeno…

– Čitaj Bela moj papirić, ti si započela ovu temu.
– Na tvom papiriću piše: „Tvoja inteligencija“. Ispod toga u zagradi si napisao: „Ima ih još nekoliko, koje ravnopravno dele drugo mesto“.
– Ti si napisala: „Tvoja inteligencija“.
– Miki, bolji si od mene, sada mi je žao što nisam napisala kao ti. Ipak sam je egzaktna matematičarka.

Ljubili smo se strasno i dugo, sisala je moj jezik i ja njen. Tetka Bela me je ljubila po grudima, ramenima, bicepsima, stomaku, a ja nju po vratu, ušima, grudima, rukama.  Popili smo nekoiko čaša vina, prijalo nam je, omamilo, podiglo temperaturu i pojačalo žudnju.

Tetka Bela, moja najveća inspiracija

– Miki, ja sam i dalje tvoja stroga profesorka – rekla mi je oštrim tonom. – Promenila sam redosled seansi, prva će biti Fosberi.

Naravno, ona je uvek bila glavna i kontrolisala situaciju. Nisam ni pomišljao da nešto menjam, jer je ona već odlučila da bude tako, ali sam pomislio kako je još jednom demonstrirala svoju erotičnu neuhvatljivost. Usledilo je naređenje:
– Miki, potrebno je da sve što vidiš pripremiš za Fosberi simfoniju, počni od nožnih prstiju.

Kako sam obožavao ovu naredbu, munjevito sam pao na pod i pažljivo i lagano počeo da skidam njene lakovane cipele sa visokom štiklom. Bio je to usporeni film, koji je trajao. Ponovio sam seansu sisanja nožnih prstiju preko crnih čarapa, a onda rukama lagano klizio po glatkim čarapama do haltera. Krajnje pažljivo i nežno sam otkopčao žabice i zarolao čarape na dole. Tetka Bela me je ohrabrivala da dobro napredujem i da ću verovatno da budem nagrađen za veštinu i stil. Uzdisala je prigušeno, a moj kurac je nadigao šorts maksimalno, pa sam morao da ga prebacim preko lastiša. Ubacila mi je gole nožne prste u usta i ja sam ih izbezumljeno sisao zajedno, a potom i pojedinačno.

Otvorio sam oči posle nekog vremena, pogledao na gore i video fantastično tetino međunožje, oskudno pokriveno crnim čipkanim gaćicama iz kojih su izvirivale crne kovrdžave dlake. Ošamućen prizorom krenuo sam ka njemu, izljubio unautrašnju stranu bedara i počeo da joj ližem picu preko gaćica. A onda sam pomerio gaćice u stranu i halapljivo počeo da ližem mesnatu, sočnu tetkinu picu i sisam veliki, nabrekli klitoris.

lizanje stopala milfici

– Dosta Miki, podigni se da ne poludim – naredila je tetka Bela i usledio je dugi vlažni poljubac, hvatanje za moj okamenjeni kurac i lagano nadrkavanje. – Miki, sada me hvataj za sise i dudlaj mi bradavice. – Blaženstvo, izvadio sam njene velike, bele sisetine iz brusa, promešao nekoliko puta i počeo da sisam velike, podignute bradavice. Dok sam joj pohotno sisao bradavice, ona mi je i dalje nadrkavala kurac i rekla: – Miki, kuronja jedan bludni, sisaš rođenoj tetki sise, picu i nožne prste i hoćeš da me jebeš zguza. – Kako me napaljivao prljavi tetkin govor.

Odgovorio sam da je sve tačno što je rekla i da jedva čekam da je naguzim, ali da bi bilo dobro da mi kurac bude podmazan, da se ne bismo nažuljali.
– Lažove jedan, nek ti bude, tetka časti za diplomski. Ustani Miki i ubaci tetki kurac u usta – što sam uradio za jednu milisekundu.

Prvo mi je lizala i sisala glavić, a zatim, malo-po-malo, stigla do korena, neprestano mumlajući. Gledao sam u plafon, ludeo i trudio se da joj ne svršim u grlo.
– E pa Miki, sad ti nastupaš jer sve moje zadnje površine tela moraju da se obrade pre finalnog događaja.
– Naravno, tetka-profesorko, evo letim na tvoja leđa i lagano je zarotiram na bok.

Tetka Bela, moja najveća inspiracija

Sevnula mi je pred očima njena bela, zaobljena, pozamašna guza i ja sam je spontano dobro pljesnuo po guznim poluloptama. Tetka Bela se malo pridigla i zakrenula glavu:
– Miki, zar se tako ponašaš prema tetki-profesorki, razvratniče jedan. O Bože ova današmja omladina nema skoro nikakvog poštovanja prema starijim osobama, he, he, he…
– Oprosti mi tetka-profesorko, nisam mogao da odolim niskim strastima.
– Moraćeš da okaješ grehe, to što si udario moraš da ljubiš i ližeš sve dok crvenilo ne prođe. – I naravno, navalio sam da joj obasipam bele guzove vlažnim poljupcima i da ih ližem uzduž i popreko. – Tako, tako, grešniče i bludniče jedan… – govorila je tetka Bela i duboko disala, a ja sam vredno ljubio i lizao pozamašne guzove.

Čitao sam o ženskim erogenim zonama, pa sam želeo da proverim jednu. Ljubio sam joj i lizao mesto iza kolena, pa je tetka počela još dublje da diše:
– Uh, uhh, uhhhh….. tako, tako Miki, opraštam ti pljeskanje moje guze. – A onda sam prešao na leđa, prvo sam je nežno masirao, pa ljubio i lizao, uključujući zadnji deo vrata i zonu iza ušiju. Obe ušne školjke sam stavljao usta, lizao i sisao, posle čega mi je tetka Bela izbezumljeno rekla da sam bio toliko dobar da sam zaslužio dodatno pljeskanje guze. Odmah sam iskoristio bonus i ispljeskao je po guzi jače i više nego prvi put.

Bila je sva mokra, izmešani miris „Dive“ i njenog znoja širio mi je nozdrve, bio sam napaljen do pucanja. Rekla je:
– Miki, vreme je za finale, spremna sam, uguraj tvoj okamenjeni kurac u moju vrelu picu.
– Tetkice moja lepa i najseksipilnija, obožavam kad mi naređuješ, to mi je fetiš kod tebe… znam da je ovo incest, ali ne mogu da odolim…

kurac ulazi u dlakavu pičku

Preuzeo sam svoj nabrekli kurac iz njene ruke, pikirao lagano i nežno na njenu mokru picu i lagano počeo da joj uguravam. Malo-po-malo, santimetar po santimetar više, a tetka Bela je zavodljivo stenjala u ritmu mog uguravanja:
– Tako Miki, sada će tetka da ti peva: Mi-ki, Mi-ki, ve-li-ki, Mi-ki, Mi-ki, lu-di, za ku-ko-ve uh-va-ti, pa ćeš do-bro je-ba-ti. – Brzo sam mislio i odgovorio:
– Draga moja tetkice, ti dlakava pičkice, ništa ti ne brigaj,  samo kurac moj primaj. – Naravno da nije bila „pičkica“, već pičketina, ali sam u brzini to rekao zbog rime. (Ha, ha, ha – u sebi sam se smejao zbog izrečenog smešnog deminutiva.)
– Koliki ti je kurac izrastao Miki, konjino jedna.
– Pa tetkice i tvoja sam krv, da bih mogao popuniti tvoju veliku, mesnatu pičku, da mogu da te ovako guzim.
– Samo ti guzi Miki moj kurati, može tetka da ga primi. – Poludeo sam od njenog prljavog govora.

Uguravala je svoju guzu u moje krilo i meškoljila se, odnosno lagano mešala. Držao sam je za kukove i lagano ubrzavao guženje. Povremeno sam je hvatao za sise, jer sam ih obožavao, i dobijao dodatnu slast i strast. Dahtali smo i znojili se sve više, a moja jaja su ritmično udarala u njene butine. Ona je sve bučnije stenjala i brže mešala, a ja sam je divlje pumpao. Svršio sam u nju duboko, u nekoliko mlazeva uz jauke od silnog zadovoljstva. Ona je praktično vrištala, doživljavajući orgazam u talasima, usporavajući svoje mešanje pozamašnom guzom.

svršavanje u dlakavu pičku, milf

Klonuli smo potpuno mokri i iscrpljeni, teško disanje se polako smirivalo. U istom položaju, pripijenih tela, utonuli smo u san…

Miki Veliki

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 2 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mama, profesorica, kurva
Mama je čučnula i drkala nam u isto vrijeme. Počeli smo da svršavamo - prvo onaj lik koji je imao, mogu vam priznati, ogromnu kurčinu ...
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x