Pustio sam ih da se jebu pored mene na krevetu, kao pravi rogonja

Registrovani korisnici ne vide reklame

U početku je moja Irena bila zabrinuta zbog moje želje da je gledam sa drugim muškarcem, to me jako uzbuđuje. Bilo je tu i suza i ljutnje, ali se navikla na moje pričice i maštanja. Vremenom je pristala slušati moje maštarije o tome da svojevoljno budem njen rogonja, ali uvek je govorila da to treba ostati između nas dvoje i u našem krevetu.

Naše vođenje ljubavi bilo je sve vrelije i intenzivnije. Dok sam joj prepričavao svoja maštanja, njeni orgazmi su tada bili veoma snažni, to se ne može poreći. Priča je uvek počinjala sa njenim odobrenjem „Sada mi pričaj sve što želiš” a završavala uvek njenim burnim svršavanjem i često prskanjem. Pored svog zadovoljstva i uzbuđenja, uvek mi je govorila da ne bi htela seks s drugim muškarcem. Kako je vreme prolazilo sve sam joj manje verovao. Često mi je tražila da joj kažem imena momaka koji je tucaju a na spomen njenog bivšeg momka Milana svršavala je kao kobila.

Sa Milanom je bila u vezi pre mene više od godinu dana. U toj vezi bilo je svašta, ali nije bilo seksa. Bili su mladi (20 godina), on se bojao braka i obaveze, nije je bio spreman oženiti. Svoje prelepo zanosno telo i nevinost je dala meni prve bračne noći tačno godinu dana kasnije. Tri godine sam stariji od nje. U vreme nastanka ove priče imao sam 26 godina, a ona 23 g. Lepotica, prelepe guze i lica, visoka 170 cm, plavokosa, krupnih zelenih očiju.

Svako jutro posle mog odlaska na posao Irena je odlazila na kafu sa svojom drugaricom Mirom u lokalni kafić. Bila je to svakodnevna ceremonija. Sasvim slučajno saznadoh od jednog prijatelja koji je tu konobar da im društvo pravi, pored Mirinog momka, i Marko. Marka poznajem kao uspešnog ženskaroša i zavodnika, ženio se nekoliko puta, ali brak nije opstajao. Specijalnost i strast su mu udate žene zbog kojih u par navrata umalo nije nastradao. Nije birao načina da ih se domogne i odvede u krevet, a kad ih se zasiti samo je nestajao bez pozdrava. Sa svojih 38 godina izgledao je fantastično, vodio je računa o sebi; visok, crn sa zelenim očima, mamio je oduvek ženske poglede. Lagodno je živeo jer su mu roditelji ostarili radeći u jednoj zemlji zapadne Evrope. Naravno da to moja Irena nije znala niti sam joj to rekao, pretpostavljam da joj je prijalo društvo tog iskusnog laskavca i lažljivca ali mi ga (interesantno) nije spominjala. Gotovo mesec dana su trajala njihova šaputanja, razgovori, smeh i pipkanja ispod stola pod budnim okom mog prijatelja. Sad ju je počeo pratiti i deo puta do kuće.

karanje

Prvi put u našim šaputanjima u krevetu umesto Milanovog pomenuo sam Markovo ime. Posle početnog iznenađenja, doživela je buran orgazam. Znao sam da ga je želela. Nisam joj hteo reći odakle znam za njega, i rekao joj da želim da nastavi druženje sa njim ali da se pazi i ne preteruje, bar ne bez mog prisustva. Pocrvenela je i postidela se, ali mi je priznala da joj je zanimljiv i da joj se sviđa i pored 15 godina razlike.

Naše vođenje ljubavi je postalo strasnije, davao sam sve od sebe da je seksualno zadovoljim i u tome prilično uspevao, ali njena strast je bila sve veća. Pošto sam vikendima slobodan, predložio sam joj da ga u petak uveče pozove kod nas. Nećkala se, a zatim je u sredu dobila mecu pa sam joj rekao da mu kaže da dođe u sledeći petak. Priznala mi je da mu je dopuštala poneki poljubac i puštala njegovu ruku pod njenu suknjicu, ali ne više od toga. Rekla mi je da je nestrpljiv i da ne može da dočeka susret sa njom, tj. sa nama.

Kroz uzbuđenja, strah i neizvesnost stigao je i taj petak. I kako to obično biva, zbog problema na poslu, morao sam ostati još dva sata duže. Kada sam nazvao Irenu, Marko je već bio došao. Rekao sam Ireni da se opusti, uživa i zabavlja ali da me sačekaju za ozbiljnije stvari. Verovao sam da se između njih neće ništa dogoditi dok se ne vratim, ali pomisao da bi se ipak nešto moglo dogoditi pokretala mi je one trnce što idu niz leđa a završavaju se u mojim mudima. Za svaki slučaj, poslao sam joj poruku da se pripazi i pripremi kondome jer je plodna. I ne bi smela rizikovati.

Nakon skoro dva sata stigao sam kući. Tiho sam ušao. Iznenadio sam se, kada sam čuo kako tiho šapuću i smeju se. Sedeli su na trosedu video sam im samo glave. Očigledno da tu straha više nije bilo. Kada sam ušao i pozdravio se sa njima prvo što sam primetio je poznati sjaj u njenim očima koji ona ima posle orgazma, njena podignuta mini suknja i čvrste bradavice na njenim prelepim grudima. Mislim da bila jebana ali nisam bio sasvim siguran. Primetio sam da je pocrvenela i oborila pogled, sagnuo sam se i poljubio je u usta i vrat.

Osećao sam snažan miris skupog muškog parfemana njoj…

Nelagodnost sam primetio i kod Marka ali ruku nije sklanjao sa njenog kolena. Zatim sam otišao u kupatilo da se istuširam. Kada sam izašao ljubili su se. Njegova ruka bila je pod njenom suknjicom. Prišao sam, Marko se pomerio. Sad sam je ja ljubio, ruka mi je skliznula pod njenu suknjicu, dole je bila poplava sluzi, sokova i ko zna čega. Izvukao sam prste iz mace i stavio joj usta, zatim je ponovo poljubio. Ukus je bio neponovljiv.

Pustio sam ih da se jebu pored mene na krevetu

Položio sam je na leđa kako bih mogao prići njenoj maci, pomerio sam joj gaćice u stranu i počeo je jezikom lizati po klitorisu, maca joj je bila sva crvena i otekla. Mirisala je na jebačinu i spermu. Irena toga nije bila svjesna, išla je prema orgazmu od mog jezika.

Pogledao sam prema Marku koji je u to vrijeme drkao svoj kurac i shvatio sam da njegov uspeh kod žena nije samo zbog njegovog fizičkog već tu dobar deo nosi i ova velika kurčina sa nateklm mudima ispod. Pozvao sam ga da nam priđe.

Ne gubeći vreme, dohvatio je gaćice moje Irene, ona je podigla guzu i pomogla mu da ih svuče. Jezikom je krenuo od njenog podšišanog žbunića preko pupka do dojki ostavljjući vlažan trag na njenom prelepom mladom telu. Polako mu je dopuštala da joj se zavuče među noge. Kada joj je došao do vrata njegova guza je već bila među njenim nogama, a tvrda kurčina dodirivala je otečene usne njene mace šireći ih u i kvaseći svojim sokovima. Lagano se ritmički pomerao glavićem trljjući njen klitoris i usne. Strpljivo je to radio guraju svoj glavić sve dubllje u moju Irenu dok mu je ona tiho uzdisala na uvo. Lupnuo sam ga po guzi i dodao mu kondom. Podigao se i stavio kondom na svoj kurac, sledećeg trenutka potonuo je u nju. Irena je otvorula oči i počela stenjati u ritmu njegovog prodiranja. Podigao se iznad nje i snažno jebao. Spustio sam usne na njene dojke i ljubio ih dok se njeno telo kretalo u Markovom ritmu. Irena me je držala za kurac i drkala.

Podigla je noge i obavila ga oko struka podvlačeći se još više pod njega. Njegov ritam bio sve brži a njeni uzdasi sve snažniji. To je za mene bilo previše i svršio sam po sebi dok mi je Irena drkala. Zatim se podigao sa nje, pružio joj ruku da ustane uhvatio je ispod leđa i kolena i odneo u našu spavaću sobu. Postavio ju je četvoronoške na naš krevet i gurnuo kurac u nju držeći je za kukove. Nije dugo potrajalo. Irena se počela tresti i svršavati. Ponovo ju je okrenuo na leđa i navalio iz sve snage.

Gledajući ga kako jaše moju ždrebicu ponovo me je doveo do svršavanja ali sam se suzdržavao za razliku od nje, čiji su nokti Marku pravili krvave tragove na leđima uz grlene uzdahe i zahteve:
– Još jebi, još, daj mi sve… – Ona je opet svršila. Odvojio se od nje, legao sa strane, skinuo kondom, video sam da nije svšio i reče:
– Sad je tvoja – i prepustio ju je meni.

muž cuckold drka na jebanje njegove žene

Stavio sam kondom i ušao u nju. Drhtala je još od orgazma od malopre. Zagrlila me snažno i šapnula:
– Volim te najviše na svetu. – Nisam izdržao, zaječao sam i doživeo najintezivniji orgazam u životu. Ne znam koliko trajalo ali mislim da sam se skoro onesvestio. Telo mi je potpuno obamrlo i samo sam se prevrnuo sa nje na leđa povukavši i za sobom napunjeni kondom.

Irena je ustala i otišla u kupatilo na tuširanje dok smo ja i Marko ležali na krevetu. Smešak mi nije silazio sa usta, osećao sam obamrlost i polako tonuo u san. Marko mi reče:

– Irena je vrhunska pička, znao sam to. Ti si sretan čovek. – Irena se vratila u krevet nakon kupanja i legla na krevet između mene i njega. Milovao sam je tako i zadremao s glavom na mojim grudima.

U neko doba noći osjetio sam kako se krevet ispod mene ljulja. Lagano sam se vraćao u svesno stanje, čuo sam tiho stenjanje i vidio da je Marko zauzet tucanjem moje Irene, tiho, da me ne probude. Razmišljao sam zašto je kradom jebe dok misli da ja spavam, možda ga to pali ili nešto drugo, ali u svakom slučaju kradom sam ih posmatrao kako se žestoko jebu. Kroz slabu svetlost promatrao sam kako se njegovo telo ritmički pomera na mojoj Ireni, pod guzom joj je bio jastuk, dok ju je on držao za kukove i jebao… Svršavala je, poznavao sam njene uzdahe i jecaje. Legao je preko nje, strasno su se ljubili, pokušavao ju je utišati poljupcima, verovatno da me ne probudi. Osećaj dok se zabijao u Ireninu macu bio je toliko intenzivan da sam svršio sam a da se nisam ni dodirnuo.

Ubrzo zatim Markovo telo se u grču izvilo nad njom i snažno se zabijajući, svršavao je i on. Shvatio sam da ga prvi put vidim da svršava. Njegovo telo se čvrsto privijalo uz njeno, usne su mu grizle njen vrat dok se što dublje pokušavao uvući u moju suprugu. Jecali su i dahtali oboje, čuo sam tiha strasna šaputanja poput „želim da budeš samo moja” i njenog „strah me je ovoga što osećam, želim te skroz”.

Lagano se izvukao se iz nje i legao na leđa pored, nisam vidio da li ima kondom, nisam bio siguran. Irena je još malo ležala sa guzom podignutom na jastuku, dodirivajući se po pici a zatim ustala, rukom je pritisla macu dok je na prstima tiho hodala prema kupatilu, očigledno sprečavajući da se njegovo seme prospe po podu. Ipak ju je napunio, zato sinoć nije svršio u kondom, da bi noćas kriomice od mene ispraznio ta svoja velika otekla muda u nju, još je stavio jastuk da joj sve ostane unutra. Kako je nagovorio, ne znam, ali odlučilo sam da ćutim, i tako sam zaspao.

Pustio sam ih da se jebu pored mene na krevetu, kao pravi rogonja

Marko nas je probudio oko 5 i rekao da mora ići. Prišao je Ireni, skinuo pokrivač, zatim spustio usne na njene, poljubio je u pupak i jezikom liznuo njen klitoris. Stresla se.

– Nadam se skorom susretu – reče i uputi se ka vratima. – Okupao se, dotjerao i pozdravio nas, dok smo mi pali natrag u krevet.

Probudio me je alarm u 7 sati ujutro, okupao sam se dok mi je Irena napravila sendvič. Morao sam na posao. Mnogo pitanja mi je bilo u glavi, a najvažnije – kud će nas ovo odvesti?

Prošao je mjesec dana otkako je Marko došao u našu kuću, od te noći dobivao sam trenutnu erekciju kad sam pomislio na njega i Irenu, kao pravi rogonja. Bez pitanja, ja i Irena smo nastavili smo strastveno voditi ljubav. Gotovo svake noći nastavili smo koristiti kondome, i uživali. A onda sam se jedno veče vratio sa posla, ušao u kuću i zatekao Irenu uplakanu. Odmah sam seo pored nje i pitao i ​​u čemu je problem. Bila je neodlučna, rakao sam joj da nema problema koji se ne može rešiti sa ljubavlju.

– Trudna sam – reče. Bio sam zaprepašten.
– Pa koristli smo kondome – rekoh. Pitao sam je kako se to dogodilo.
– Ti si to kriv – reče. – Zadnjih mesec dana dok si bio na poslu tucao me je Marko, skoro svaki dan. – Hteo sam eksplodirati. Zamolila me je da se smirim kako ne bi skrenuli pažnju komšija. Znao sam da ja, kao pravi rogonja, snosim velik deo krivice. Rekla mi je da je začela prvi dan kada je Marko došao u našu kuću i imao snošaj sa njom u najplodnijem periodu.
– Ali on je nosio kondom – prekinuo sam je.
– Nije – rekla je. – Samo one prve večeri kad si ti bio sa nama, i tad nije svršio. Bilo to prvo veče kada si kasnio sa posla. Kada je stigao ponudila sam mu je piće i počeli smo razgovarati, Marko je hvalio moj izgled, telo i odeću, primećivao je sve detalje. To mi je jako prijalo i opuštalo me. Sedio je blizu, zaglio me i milovao po obrazu i šapnuo mi da ti ne znaš koliko si sretan što sam tvoja. Njegove reči su me opuštale i tada sam osetila kako njegov dlan klizi po bedrima ispod suknje, ka mojoj maci. Uhvatla sam ga za ruku i rakla da te pričekamo ali on mi reče da je jako napaljen i da ne može više čekati. Uostalom znao je da si nam rekao da se opustimo i zabavljamo i uživamo dok te čekamo. Prepustila sam mu se, bio je tako spretan sa jezikom, rukama i prstima. Milovao me je nježno po bedrima, sve do gaćica, gurnuo je gaćice u stranu i ušao prstom u moju već vlažnu macu.

Pustio sam ih da se jebu pored mene na krevetu, kao pravi rogonja

– Marko je kleknuo ispred mene dok sam sjedila na trosedu, raširilo mi noge i počeo sisati klitoris pored pomerenih gaćica. Nije dugo potrajalo; osetila sam da sam blizu orgazma, raskopčavao je pantalone zato se podigao i izašao iz njih. Kurac mu je bio u erekciji, pomalo me plašio zbog veličine ali želja je bila velika. Gaćice mi je povukao niz noge i slinavim kurcem počeo kliziti po mojoj maci a zatim kliznuo u moju unutrašnjost. Marko je prodirao u mene laganim pokretima. Nisam mogla više izdžati, zagrlila sam ga snažno i svršila sam. Kada sam došla sebi, on me je snažno tucao i shvatila sam da će svršiti. Setila sam se da nema kondom, zamolila sam ga da izađe jer mogu zatrudneti, ali Marko me je polljubio u vrat i rekao mi da je neplodan i da ne može imati decu. Opustla sam se, osetila sam kako mu telo podrhtava, kurac mu je udarao u moju matericu, ruku sam provukla ispod i uhvatila ga za jaja. Bila su jako velika i neobično tvrda. Od mog dodira je glasno zaječao, osetila sam kako pulsira u meni i vrelo seme kako me ispunjava.

Osećaj je bio neverovatan, svršila sam zajedno sa njim. Dugo je bio u meni, nije izgubio erekciju, ljubio me i milovao. Znala sam da ćeš doći, nisam želela da nas tako zatekneš. Nevoljno je izašao iz mene i pustio me. Pogled na njegovo prelepo telo izazivalo je buru u meni. Poljubila sam mu sluzavi penis i sa suknjicom podignutom iznad pojasa i njegovom spermom na usnama otišla sam u kupatilo da se sredim. Seme mi je klizilo iz mace niz bedra, nisam to nikad doživela. Došao si pola sata kasnije – rekla je i završila priču.

Mislila je da ću biti besan zbog tih događaja ali meni je kurac bio dignut i gaće vlažne od njene priče.

Setio sam se da sam je lizao posle i da sam i tad osetio miris a bogami i okus Markove sperme. Sumnjao sam i tad kada sam došao kući da ju je tucao, i nisam pogrešio. Morao sam je pitati šta se desilo dok sam spavao.

Nakon seksa sa mnom zaspala je između nas u sredini bez gaćica, probudilo ju je njegovo milovanje. I poljupci po guzi i nogama. Otvorila je oči, pogledala ga, on joj je stavio prst na usne da šuti.

Pokušala se oduprijeti, ali maca je drugačije mislila…

Pogledala me je i vidjela je da sam zaspao umoran od posla i večernjih igrica pa mu je dopustila da je miluje. Zatim ju je prevrnuo s mojih grudi na leđa i legao na nju. Popustila je, razmakla noge i dopustila mu da kurcem klizi po pici. Rekla je Marku da stavi kondom jer bih se mogao probuditi i ne bi želela da ih tako zateknem ali je ignorisao i rekao da se seti šta joj je rekao.

devojka sa raširenim nogama i sermom u pički

Nežno ju je tucao, jezici su im se zapleli, ruke su joj klizile po njegovim leđima i guzi, dugo je jahao pre nego je ponovno svršila a zatim se nekoliko puta snažno zabio i drugi put te večeri svršio u moju Irenu. Kaže da joj je nešto šaputao ali se ne seća šta.

Nakon što je Marko svršio u nju morala je brzo otići u kupatilo da se opere, držeći macu rukama, kako njegova sperma ne bi iscurela na krevet ili pod, a nije želela da ja to primetim. Kada se vratila u krevet ponovno su se ljubili, upoznavala je jezikom njegovo telo, ljubila mu kurac, lizala jaja. Doživela je orgazam sa njegovim jezikom na klitorisu.

Ovog puta su vodili ljubav, a ja, rogonja, bio sam pored njih…

Pred zoru još jednom je imala snošaj sa njim, ovaj put ju je tucao od pozadi dežeči je za kukove. Mazila mu je muda rukom ispod, želeći da što pre svrši kako me ne bi probudili. Opet se istresao u moju Irenu.  Nisu spavali te noći.

Pustio sam ih da se jebu pored mene na krevetu, kao pravi rogonja

Kada sam ujutru otišao na posao spavala je do podneva. Probudio ju je Markov poziv telefonom. Želio je znati kako je, pričao je kako je seksi i lepa, kako se ne može zasititi, kako bi je želeo ponovo. Pitao ju je je li mi rekla za seks bez kondoma, ali ona mu je rekla da nije. Rekla mu je da je jako uzbuđuje kada svršava u nju i oseti njegovu spermu u sebi.

Povremeno su odlazili na kafu ujutro, a dok sam bio na poslu, dolazio je i zavlačio se u naš krevet i jahao moju Irenu koliko god je fizički mogao, obično 3-4 puta nedeljno. Priznala mi je da mu se radovala, nikada je nije ostavio nezadovoljenu. Bili su sve bliži.

Nisam joj to rekao, znao sam da je tuca, ostavljali su mnogo tragova iza sebe: njegove bručke u krevetu, kadi, fleke od sperme na čaršafu, trosedu, sedištu od kola, fleke od sperme na njenim crnim gaćicama, čak i posle pranja. Kada god sam je našao da spava popodne, znao sam da je bila sa njim.

Nisam znao da joj je rekao da je neplodan, on je samo iz dva braka imao četvoro dece, a za vanbračne mislim da ni on nije siguran, ona to nije znala. Dopustio sam da ta situacija dođe do kud je došla i što se Irena zaljubila u njega, odgovoran sam. Dopustio sam mu da ispunjava svoje i moje seksualne fantazije na Ireni.

Bila je trudna i podizaćemo naše dete. Ivana mu je sve oprostila, i dalje je dolazio kod nas dok sam bio na poslu a ponekad i dok sam bio kod kuće, slušao sam kako mu jaja lupaju po Ireninoj guzi.

Marko je je prestao dolaziti pred Irenin porođaj, njegovi telefonski brojevi više nisu bili dostupni i od tada se nismo nismo čuli s njim, ili ja bar tako mislim. Prošlo je tome 5 godina. Pored naše ćerke od 5 godina imamo i sina od 3 g. Zahvalan sam mu što mi nije uzeo Irenu a mogao je…

Naša ljubav mislim da je jača nego pre, mada nisam siguran šta bi se desilo kada bi se ponovno pojavio.

Priča je istinita.

Pustio sam ih da se jebu pored mene na krevetu, kao pravi rogonja

Xxxs

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Priča kao da sam je ja pisao Tako bi ja voleo sa mojom ženom hotdada04.hot.

i ja bi voleo da mi neko jebe zenu

2
0
Would love your thoughts, please comment.x