Kako je sve počelo, kako sam postao rob kurca

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovako je sve počelo. Mlad sam momak, lepog izgleda, mišićavog tela, ali nemam sreće u životu. Slab sam pripovedač, ali ću se truditi da shvatite suštinu.

Živeo sam sam u stanu i, kao i mnoge druge u ovoj šugavoj zemlji, zadesila me je sudbina da ostanem bez posla. Ubijajući dosadu na netu registrovao sam se na mnoge društvene sajtove. Nakon mnogo bezuspešnih pokušaja da nađem matorku koja bi da plati seks sa piletinom, jer su mi pare bile preko potrebne, prihvatio sam nemoralnu ponudu jednog mladog momka, koji je želeo da po prvi put oseti u sebi muško meso.

Dogovor je pao da dođem uveče kod njega u stan i da će mi za rasturanje njegove guze platiti 30 evra. Ceo dan sam bio nervozan i nadrkan, ali šta da se radi. Tešio sam sebe da je to posao kao i svaki drugi. Odradi to, uzmi pare i beži što pre.

117150752

Gledao sam se u ogledalo dok sam se spremao, gadio se sam sebi i pitao šta to radim. Razmišljao se da odustanem, kada je gazda stana pokucao na vrata i obavestio me da će, ukoliko ubrzo ne platim stanarinu, biti prinuđen da raskine ugovor sa mnom i izbaci me na ulicu.

To je bilo to! Nema povratka! Svaki dinar bio mi je preko potreban, pa sam se uputio ka datoj adresi da odradim posao.

Stigao sam do vrata i bezvoljno pozvonio. Otvorio mi je jedan prijatan mladić i rekao da uđem. Seli smo za sto i počeli razgovor o neobaveznim temama. Obojica smo bili vidno nervozni. Predložio je da popijemo nešto žestoko, da se malo opustimo.

Sipao je čašu za čašom i posle četiri vinjaka, napetost je napokon nestala. Počele su da padaju i šale na temu seksa. Darko, tako se dečko zvao, mi je ubrzo objasnio da je imao dugu vezu sa jednom perverznom devojkom koja ga je terala da drži vibrator. Vremenom mu se to svidelo, pa je poželeo da oseti u sebi i pravi muški komad mesa.

I tako, posle još par pića, dečko je predložio da pređemo na posao. Obojica smo se skinuli goli, ali meni nije hteo da se digne. Odbojnost prema muškarcu je činila svoje. Seo sam na krevet, a on je seo do mene. Pričali smo dalje neobavezno, on mi govorio da je to normalno, što u neku ruku i jeste bilo.

Mazio me je po butini i išao sve više, ni sam ne znam zašto sam ga pustio. Počeo je da mi dira unutrašnje strane butina, a alkohol je valjda učinio svoje, pa sam mahinalno razmakao noge.

Počeo je da mi masira jaja. Uzeo ga je u ruku i lagano povlačio kožicu, ali i dalje je reakcija bila slaba.

tumblr_n0b886BEgE1ruabpno1_400

U jednom momentu Darko se sagnuo i osetio sam njegove usne na glaviću. Bile su mekane i tople. Gutao ga je sve više i na moje zaprepašćenje skontao sam da mi je penis u punoj erekciji. Radio je lagano, nije žurio. Valjda je hteo da mi bude što tvrđi. Posle nekog vremena klekao je na pod, oslonio se laktovima na fotelju, isturio dupe i rekao mi kratko i jasno:

– Vreme je.

Ustao sam, klekao iza njega, navukao kondom i prislonio glavić na otvor. Bilo je to najduže i najteže probijanje u mom životu. Prvo je ušao glavić pa postepeno, milimetar po milimetar, ušao sam do kraja. Dupe mu je bilo tako usko i vruće, bilo bi sve savršeno da je u pitanju žensko, a ne muško dupe.

Zamislio sam u glavi najlepšu plavušu, komšinicu, želju mog života i navalio kao lud. Totalno sam se isključio i razbijao mu dupe najjače što sam mogao. Čuo sam samo njegovo glasno stenjanje i mumlanje, kao da nešto hoće da kaže.

Posle dva-tri minuta lik je počeo da meša guzicom i da vrišti skoro, a onda je počeo da prska po fotelji. Od samog prizora, ne znam ni ja zašto, i ja sam svršio veoma jako u kondom, još u njegovom dupetu, i valjda od straha odmah ga izvukao napolje.

Seo sam na krevet, sipao sebi još jedno piće i gledao ga kako nepomično leži na fotelji. Ubrzo zatim obukao sam se i rekao mu da idem. Ustao je, dao mi 30 evra i rekao da mu je bilo fantastično i da hoće opet to da ponovi.

Kako je sve počelo, kako sam postao rob kurca

Stigao sam kući, okupao se i legao da spavam, ali nisam mogao zaspati. Gadio sam se sâm sebi. Ujutru je stigla poruka, rekao je da me čeka uveče u isto vreme. Razmišljao sam šta da radim, a onda skontao da je to najlakših 30 evra u mom životu. Rekao sam da ću doći samo ako je u pitanju 50 evra. Dača je pristao i rekao da će dati i 100 evra ako uključimo i vibrator u igru. Nisam znao na šta cilja, ali sam pristao, jer to rešava moje probleme stanarine.

Tako je sve počelo. Od tada puno se toga desilo, a mnogo toga promenilo. Ja i dalje živim u svom stanu, ali posao nemam, bar ne onaj pravi.

*****

Došao je novi dan. Budim se, a u glavi ludilo. Pomešane misli tuge i sreće. Srećan što sam lako, barem malo, popravio finansijsko stanje, a tužan što sam prešao crtu bez povratka; onu koje sam se najviše grozio.

Iz konfuzije misli vraća me telefon. Bila je to poruka od Dače: „Večeras u isto vreme.” Razmišljam malo i odgovaram mu: „Može, ali za 50 evra.” Ubrzo mi stiže odgovor: „Može i 100 evra, ali ako dodamo i vibrator u igru.” Nisam ni razmišljao dalje, 100 evra mi rešava probleme stanarine. Samo sam mu odgovorio da se vidimo u isto vreme. Dan mi je brzo prošao u razmišljanju o lakoj zaradi.

Došlo je veče, spremio sam se, eksirao dve rakijice da mi bude lakše, seo u svoju Astricu i uputio se ka poznatoj adresi. Scenario opet isti, Dača mi otvara vrata i ulazim unutra, ali na moje iznenađenje, na fotelji je sedela jedna devojka.

Nisam se ni osvestio od iznenađenja, a Dača je već objasnio da je to devojka o kojoj mi je pričao. Pružam joj ruku da se upoznamo. Bila je to prosečna devojka, ne preterane lepote, malo punija, crne duge kose, malo većih grudi i lepog osmeha. Iskreno, u sebi sam se pitao zašto je Dača uopšte sa njom. On je lep dečko, pun para, tako reći premija za nju.

tumblr_muf5ns1dmV1sexwsxo4_r1_500

Iz misli me je trgao njegov glas koji je objašnjavao da će mi dati stotku ako ona ostane da nas gleda i ako poželi da se priključi. Pomislih u sebi, Tvoje su pare, a uskoro će biti moje, pa neka gleda i nek’ te jebe ako hoće. Pristao sam na dogovor, pa mu rekoh:
– Vreme je da popijemo nešto za novi posao.

Nasuo nam je po jednu. Eksirao sam, pa mu pružih čašicu za još jednu. Malo smo pričali i šalili se, a onda Bilja reče:
– Vreme je za akciju. Nisam došla da pričam sa vama.

Dača, kao po komandi, ustade, svuče sve sa sebe, pa kleknu ispred mene i poče mi skidati farmerke i gaće. Uze ga u ruku, pa polako poče navlačiti kožicu. Poče jezikom obrađivati glavić, dok sam ja gledao u nju. Samo se smešila i pokazivala mi na Daču, koji se svojski trudio da ga dobro dudla, kao da mu je poslednji put u životu.

Kad mi je erekcija bila u punoj snazi, ona je prišla, pružila mi kremu i rekla:
– Hoću da budem blizu, dok mu razvaljuješ guzu.

Dača se namesti u doggy pozu, a ja kleknuh iz njega. Namazah mu dupe, pa prislonih glavić na ulaz. Polako sam prodirao, a ona se primače pored nas da bolje vidi kako muško meso nestaje u njemu.

Počeo sam polako mrdati napred-nazad

Osećao sam kako otpor popušta, kako mu se guza širi. Počeo je da meša guzom i sve glasnije stenje. Uhvatio sam ga za bokove i počeo ga žestoko nabijati.

Kako je sve počelo, kako sam postao rob kurca

Bilja je u jednom momentu ustala, navukla strap i stala ispred njega. Dača je, kao po komandi, počeo da puši veštački penis gutao sve dublje.

Iako sam jebao muškarca, sâm prizor na situaciju me je žestoko popalio, pa sam ubrzo svršio u kondom u njegovoj guzi. Od toplote koju je osetio i on je počeo da prska po tepihu.

Oboje su bili zadovoljni, videlo se po osmehu na njihovim licima.

Ustao sam, obukao se i nasuo čašicu da dođem sebi. Dača je izvadio pare i rekao:
– Izvoli, zaslužio si ih.

Kad sam krenuo kući, Bilja me upita bih li je povezao, da ne ide sama po mračnim ulicama.

Ubrzo stigosmo do njene kuće i na moje iznenađenje ponudila mi je da uđem na piće. Kroz priču mi je predložila da spavam sa njom, ali da ona nema da mi plati.

Ne znam ni sam zašto, rekao sam joj da ne treba da plati, da je za devojke besplatno i da ću biti njen rob. Osmeh na njenom licu rekao mi je da se neću dobro provesti. Odmah je prešla na naredbe. Skinula se, namestila u fotelju i digla i raskrečila noge. Rekla je:
– Klekni isred mene, isplazi jezik i dahći kao željno kuče.

Učinio sam to bez pogovora, ne znam ni sam zašto. Svidelo mi se da mi žensko naređuje. Usledila je sledeća komanda:
– Hoću da mi ližeš picu i guzu.

tongue-fucking-her-asshole

Odmah sam se dao na posao. Gurao sam jezik naizmenično u picu, pa u guzu, što sam dublje mogao. Sisao sam joj klit, pa sam opet gurao jezik u guzu. Njeni sokovi su navirali, a ja sam ih usisavao kao najslađi sok na svetu.

Ubrzo je naredila da uđem u nju do kraja i da se ne mrdam. Učinio sam to bez pogovora, a onda je ona pružila ruku i počela da mi mazi dupe. Osetio sam njene prste na svojoj rupici. Jedan je gurala unutra, a onda mi naredila da je polako jebem.

Što sam ja jače nabijao, to je njen prst sve više prodirao u mene. Prvo je malo bolelo, a onda mi je sve više i više prijalo.

Nabijao sam se jako i ubrzo smo zajedno svršili. Ostao sam u njoj, a njen prst u meni. Lagano ga je gurala i od zadovoljstva erekcija je opet bila potpuna. Primetila je to i upitala me da li mi se to sviđa. Klimnuo sam samo potvrdno glavom. Izvukla se ispod mene i rekla:
– Biće ti još lepse.

index

Ćutao sam i pustio je. Žmurio sam, a onda osetio nešto tvrdo na guzi. Bio je to strop, ulazila je u mene lagano. Mešao se bol sa uživanjem.

Ubrzo je bol nestala. Osetila je to i počela žestoko da se nabija u mene. Bilo mi je sve lepše, a onda sam svršio kao nikad u životu. Nasmejala se i rekla:
– Odsada si ti moja kučka, a ja ću biti tvoja.

Druženje smo nastavili još dugo, a Dača je ispao iz igre sa nama.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Sad ces ti kao Daca trazit nekoga tko ce te rasturit od kurca 🤣🤣

1
0
Would love your thoughts, please comment.x