Tetka Bela, moja najveća inspiracija

Registrovani korisnici ne vide reklame

Preporučujem čitaocima ovog teksta da prethodno pročitaju moju incest ispovest: Tetka Bela, kako bi imali celovitu sliku događaja koji je snažno obeležio moj život.

Obukli smo se i krenuli u šetnju po kvartu i obližnjem parku. Noć je bila topla, nebo puno zvezda, poneki automobil i prolaznik. Bili smo ushićeni, gledali se zaljubljeno i držali za ruke. U glavi mi je bilo: – Ovo je raj na zemlji, diplomirao sam, ljubav mog života je pored mene, i ona voli mene, ceo svet je moj… Dobio sam inspiraciju da ženi mog dosadašnjeg života izrecitujem moju omiljenu ljubavnu Dučićevu „Pesmu ženi“:
– Ti si moj trenutak, i moj sen, i sjajna, moja reč u šumu; moj korak; i bludnja; samo si lepota koliko si tajna; i samo istina koliko su žudnja… – Kada sam izrecitovao celu pesmu, tetka Bela se zaustavila, oči su joj bile vlažne, zagledala se u moje oči, ljubila me dugo i toplo… Tada sam najbolje shvatio stih iz pomenute pesme: „Poljubac je susret najveći na svetu“.
– Miki, jesi li čuo za Erika Froma?
– Nisam, ko je taj baja?
– Nemački psiholog, koji je dosta pisao o ljubavi i jednom je rekao: „Ljubav nije rezultat seksualnog zadovoljenja, već je seksualno zadovoljenje rezultat ljubavi“.
– Slažem se sa čovekom, pa zar ti i ja nismo dokaz te teze?
– Jesmo Miki, zato sam ti to i rekla.
– Dobro, i ja znam neke misli velikih ljudi, recimo jednu Henrija Milera, koji je rekao: „Seks je jedan od devet razloga reinkarnacije, ostalih osam su nebitni“. – Smejali smo se oboje na duhovitu Milerovu misao.

Tetka Bela, moja najveća inspiracija

Stariji čovek u prolazu čudno nas je pogledao, kao da se pitao šta li ovaj mladić radi sa ovom tetom. Pričali smo i o tra-la-la temama, kako je trotoar propao, kako nema kanti za smeće, kako su fasade crne i jadne, kako se drveće ne orezuje… Međutim, nismo bili rezignirani, tonovi su nam bili jedva prekorni, blagi. Ljubav je čudo.

Vraćali smo se u stan, ušli u lift i odmah iza nas ušao je stari bračni par, pri čemu je muškarac rekao:
– Dobro veče, evo i nas, idemo zajedno. – Lift je bučno  krenuo, a ja sam tetki zavukao ruke u gaćice i mesio guzne polulopte. Tetka Bela mi je odgovorila tako što mi je trljara kurac preko trenerke. Mislim da je žena ispred nas nešto osetila, okrenula se prema mužu i značajno ga pogledala, ali su izašli već na na prvom spratu. Čim su zatvorili vrata lifta, povukao sam tetki gaćice na dole, uhvatio je za dlakavu, mesnatu picu, a tetka Bela je izvukla moj kurac napolje i nadrkavala ga. Kratko je trajalo, ali smo se jako uzbudili.

Čim smo ušli u stan Bela je otišla na tuširanje, pa se opremila super erotski: crne čarape sa šavom, halteri, crni čipkani grudnjak, cipele sa visokom štiklom, biserna ogrlica u nekoliko krugova, biserne minđuše, narukvice na obe ruke, prstenje na prstima obe ruke. Parfem – opojna Diva, koja budi sva čula. Ja sam sedeo za stolom u belom košarkaškom dresu, bez bokserica, i blenuo u Belu otvorenih usta.

milfica u sexy vešu

Kurac mi se polako dizao i napinjao mi šorts. Sela je pored mene, podigla čašu natočenog crvenog vina i rekla:
– Miki, lepi, dragi i pametni moj dečko, živela naša ljubav.
– Živela, divna, prelepa i najseksipilnija ženo, moja tetka Bela, obožavam te.
– Miki, da li slutiš koji je moj glavni afrodizijak u ljubavi sa tobom?
– Ne znam tetka Bela, ali nemoj mi reći. Napiši mi na parče papira, a ja ću takođe napisati na papiru moj glavni afrodizijak u ljubavi sa tobom, pa ćemo razmeniti papiriće.

Rečeno-učinjeno…

– Čitaj Bela moj papirić, ti si započela ovu temu.
– Na tvom papiriću piše: „Tvoja inteligencija“. Ispod toga u zagradi si napisao: „Ima ih još nekoliko, koje ravnopravno dele drugo mesto“.
– Ti si napisala: „Tvoja inteligencija“.
– Miki, bolji si od mene, sada mi je žao što nisam napisala kao ti. Ipak sam je egzaktna matematičarka.

Ljubili smo se strasno i dugo, sisala je moj jezik i ja njen. Tetka Bela me je ljubila po grudima, ramenima, bicepsima, stomaku, a ja nju po vratu, ušima, grudima, rukama.  Popili smo nekoiko čaša vina, prijalo nam je, omamilo, podiglo temperaturu i pojačalo žudnju.

Tetka Bela, moja najveća inspiracija

– Miki, ja sam i dalje tvoja stroga profesorka – rekla mi je oštrim tonom. – Promenila sam redosled seansi, prva će biti Fosberi.

Naravno, ona je uvek bila glavna i kontrolisala situaciju. Nisam ni pomišljao da nešto menjam, jer je ona već odlučila da bude tako, ali sam pomislio kako je još jednom demonstrirala svoju erotičnu neuhvatljivost. Usledilo je naređenje:
– Miki, potrebno je da sve što vidiš pripremiš za Fosberi simfoniju, počni od nožnih prstiju.

Kako sam obožavao ovu naredbu, munjevito sam pao na pod i pažljivo i lagano počeo da skidam njene lakovane cipele sa visokom štiklom. Bio je to usporeni film, koji je trajao. Ponovio sam seansu sisanja nožnih prstiju preko crnih čarapa, a onda rukama lagano klizio po glatkim čarapama do haltera. Krajnje pažljivo i nežno sam otkopčao žabice i zarolao čarape na dole. Tetka Bela me je ohrabrivala da dobro napredujem i da ću verovatno da budem nagrađen za veštinu i stil. Uzdisala je prigušeno, a moj kurac je nadigao šorts maksimalno, pa sam morao da ga prebacim preko lastiša. Ubacila mi je gole nožne prste u usta i ja sam ih izbezumljeno sisao zajedno, a potom i pojedinačno.

Otvorio sam oči posle nekog vremena, pogledao na gore i video fantastično tetino međunožje, oskudno pokriveno crnim čipkanim gaćicama iz kojih su izvirivale crne kovrdžave dlake. Ošamućen prizorom krenuo sam ka njemu, izljubio unautrašnju stranu bedara i počeo da joj ližem picu preko gaćica. A onda sam pomerio gaćice u stranu i halapljivo počeo da ližem mesnatu, sočnu tetkinu picu i sisam veliki, nabrekli klitoris.

lizanje stopala milfici

– Dosta Miki, podigni se da ne poludim – naredila je tetka Bela i usledio je dugi vlažni poljubac, hvatanje za moj okamenjeni kurac i lagano nadrkavanje. – Miki, sada me hvataj za sise i dudlaj mi bradavice. – Blaženstvo, izvadio sam njene velike, bele sisetine iz brusa, promešao nekoliko puta i počeo da sisam velike, podignute bradavice. Dok sam joj pohotno sisao bradavice, ona mi je i dalje nadrkavala kurac i rekla: – Miki, kuronja jedan bludni, sisaš rođenoj tetki sise, picu i nožne prste i hoćeš da me jebeš zguza. – Kako me napaljivao prljavi tetkin govor.

Odgovorio sam da je sve tačno što je rekla i da jedva čekam da je naguzim, ali da bi bilo dobro da mi kurac bude podmazan, da se ne bismo nažuljali.
– Lažove jedan, nek ti bude, tetka časti za diplomski. Ustani Miki i ubaci tetki kurac u usta – što sam uradio za jednu milisekundu.

Prvo mi je lizala i sisala glavić, a zatim, malo-po-malo, stigla do korena, neprestano mumlajući. Gledao sam u plafon, ludeo i trudio se da joj ne svršim u grlo.
– E pa Miki, sad ti nastupaš jer sve moje zadnje površine tela moraju da se obrade pre finalnog događaja.
– Naravno, tetka-profesorko, evo letim na tvoja leđa i lagano je zarotiram na bok.

Tetka Bela, moja najveća inspiracija

Sevnula mi je pred očima njena bela, zaobljena, pozamašna guza i ja sam je spontano dobro pljesnuo po guznim poluloptama. Tetka Bela se malo pridigla i zakrenula glavu:
– Miki, zar se tako ponašaš prema tetki-profesorki, razvratniče jedan. O Bože ova današmja omladina nema skoro nikakvog poštovanja prema starijim osobama, he, he, he…
– Oprosti mi tetka-profesorko, nisam mogao da odolim niskim strastima.
– Moraćeš da okaješ grehe, to što si udario moraš da ljubiš i ližeš sve dok crvenilo ne prođe. – I naravno, navalio sam da joj obasipam bele guzove vlažnim poljupcima i da ih ližem uzduž i popreko. – Tako, tako, grešniče i bludniče jedan… – govorila je tetka Bela i duboko disala, a ja sam vredno ljubio i lizao pozamašne guzove.

Čitao sam o ženskim erogenim zonama, pa sam želeo da proverim jednu. Ljubio sam joj i lizao mesto iza kolena, pa je tetka počela još dublje da diše:
– Uh, uhh, uhhhh….. tako, tako Miki, opraštam ti pljeskanje moje guze. – A onda sam prešao na leđa, prvo sam je nežno masirao, pa ljubio i lizao, uključujući zadnji deo vrata i zonu iza ušiju. Obe ušne školjke sam stavljao usta, lizao i sisao, posle čega mi je tetka Bela izbezumljeno rekla da sam bio toliko dobar da sam zaslužio dodatno pljeskanje guze. Odmah sam iskoristio bonus i ispljeskao je po guzi jače i više nego prvi put.

Bila je sva mokra, izmešani miris „Dive“ i njenog znoja širio mi je nozdrve, bio sam napaljen do pucanja. Rekla je:
– Miki, vreme je za finale, spremna sam, uguraj tvoj okamenjeni kurac u moju vrelu picu.
– Tetkice moja lepa i najseksipilnija, obožavam kad mi naređuješ, to mi je fetiš kod tebe… znam da je ovo incest, ali ne mogu da odolim…

kurac ulazi u dlakavu pičku

Preuzeo sam svoj nabrekli kurac iz njene ruke, pikirao lagano i nežno na njenu mokru picu i lagano počeo da joj uguravam. Malo-po-malo, santimetar po santimetar više, a tetka Bela je zavodljivo stenjala u ritmu mog uguravanja:
– Tako Miki, sada će tetka da ti peva: Mi-ki, Mi-ki, ve-li-ki, Mi-ki, Mi-ki, lu-di, za ku-ko-ve uh-va-ti, pa ćeš do-bro je-ba-ti. – Brzo sam mislio i odgovorio:
– Draga moja tetkice, ti dlakava pičkice, ništa ti ne brigaj,  samo kurac moj primaj. – Naravno da nije bila „pičkica“, već pičketina, ali sam u brzini to rekao zbog rime. (Ha, ha, ha – u sebi sam se smejao zbog izrečenog smešnog deminutiva.)
– Koliki ti je kurac izrastao Miki, konjino jedna.
– Pa tetkice i tvoja sam krv, da bih mogao popuniti tvoju veliku, mesnatu pičku, da mogu da te ovako guzim.
– Samo ti guzi Miki moj kurati, može tetka da ga primi. – Poludeo sam od njenog prljavog govora.

Uguravala je svoju guzu u moje krilo i meškoljila se, odnosno lagano mešala. Držao sam je za kukove i lagano ubrzavao guženje. Povremeno sam je hvatao za sise, jer sam ih obožavao, i dobijao dodatnu slast i strast. Dahtali smo i znojili se sve više, a moja jaja su ritmično udarala u njene butine. Ona je sve bučnije stenjala i brže mešala, a ja sam je divlje pumpao. Svršio sam u nju duboko, u nekoliko mlazeva uz jauke od silnog zadovoljstva. Ona je praktično vrištala, doživljavajući orgazam u talasima, usporavajući svoje mešanje pozamašnom guzom.

svršavanje u dlakavu pičku, milf

Klonuli smo potpuno mokri i iscrpljeni, teško disanje se polako smirivalo. U istom položaju, pripijenih tela, utonuli smo u san…

Miki Veliki

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 2 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x