Čednost, greh i blud, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Čednost, greh i blud, I deo

Sve su ređe razgovarali, uglavnom o deci i njihovom odgoju. Nije se brinuo, a ni mislio da joj možda nešto nedostaje u takvom načinu života. Setila se reči jedne pesme: „Sve je imala ništa imala nije“. Smatrala je da nije zaslužila posle svega, u zadnjih nekoliko godina. Zaustavila se na semaforu i pogledala dva njena anđela koja su sedila na zadnjem sedištu i koje je vozila u školu. Razlika između njih dvojice je bila godinu dana. Stariji je bio isti On. Imao je njegove godspodske manire, sve je moralo biti savršeno, ali je isto imao osećaja za druge i sve je nesebično voleo. Mlađi je bio na oca; neuredan, nemaran, ali istovremeno toliko se znao podvući pod kožu i biti umilan i ponizan kad mu ustreba. Znala je da su oni naslednici i da je njena dužnost kao majke da ih tako i usmerava. Tako je već 150 godina ova porodica i opstajala. Ostavila ih je ispred škole i otišla na dogovoren sastanak.

– Izvolite gospođo, sve je na CD- u. Sve što vas zanima je tu. Moji troškovi su bili neplanirano povećani, zbog veoma delikatne situacije u kojoj sam se našao. Nisam znao da je vaš suprug toliko važan čovek – reče čovek pružajući joj kovertu.
– Nema problema. Evo izvolite – odvarati Ema i izvadi nekoliko povećih novčanica.

Požurila je kući da pogleda CD. Glavni glumac je bio njen Miša. Klečao je obučen u najlonke sa halterima i naizmenično pušio kurčeve dvojici mladića. Gutao je njihove buzdovane dok su ga nimalo nežno nabijali na iste. U očima mu je videla veliku strast i napaljenost dok su ga šamarali kurčevima. Osetila je peckanje među nogama videvši ta prelepa mišićava tela sa povećim alatom. Videlo se da uživa dok ga crnokosi i plavokosi momak obrađuju. Plavi je jednog momenta prislonio ogroman glavić na njegov čmar, a crni mu je nabijao kitu verovatno do krajnika. Sihronizovali su se tako da se Miša uvijao pod njhovim naletima. Videla mu je kurac, dignut do maksimuma. Isti onaj koji je je ona nekad volela, lizala, mazila i primala u sebe. Nije tog trenutka imala problem što je sa muškarcima već to što ju je ostavio na cedilu, sve mu je dala i mladost i ljubav kakva god ona nekom bila neobična i degutantna.

Bilo je očigledno da je Miša ovde njihova kučka koju odvaljuju od sexa. Mešao je karlicom kao poslednja ulična kurva, a oni su se izmenjivali na njemu. Na kraju su ga zalivali spermom dok je on besomučno drkao svoj kurac iz koga su na kraju poleteli mlazevi. Seli su, i smešili se. Miša se opružio onako po podu, mokar od znoja i sperme. Bilo joj je muka.

Čednost, greh i blud, II deo

Jasmina je znala da je u trudna. Milana više nije mogla da pronađe. Jednostavno je nestao. Sve je pitala, niko nije znao gde je. Bila je očajna. Ovo nije bilo planirano. Počela se raspitivati malo o njegovoj porodici. Uvek je nailazila na zid ćutanja. Morala je pod hitno nešto poduzeti. Saznala je da jedan Dušan zna gde je Milanova kuća. Poznavala ga je iz viđenja i nije imala lepo mišljenje o njemu, ali joj je on poslednja šansa.
– Dušane molim te, reci mi za Milana hitno mi je potreban. Treba mi njegova adresa – reče mu kad ga je pronašla.
– Polako Jasminice, nema ništa besplatno. Čekam te večeras. U tvom je interesu da dođeš – hladno joj je odgovorio. – Smrad jedan – pomislila je. Šta da radim?

Znala je šta on hoće…

Čula je već da je svašta radio devojkama, ali nije imala izbora. U stvari mogla je abortirati, međutim to je vraća na početak tj. nigde. Došla je u njegovu sobu u studentskom domu i zatekla ga je samog.
– Znao sam da ćeš doći. Stvarno si u problemu, očigledno je. Evo da ne bude da sam đubre pomoći ću ti za malo nadoknade. Njegova adresa ima tri reči. Moraš mi toliko puta popušiti kurac zaredom. Svako svršavanje jedna reč. I da, ti se ne smeš dirati, jer onda sve otpada. Eto vidiš da te neću jebati, nisam ja baš takav kakvim me opisuju – rekao joj je dirajući se u predelu međunožja preko trenerke.
– Stvarno si skot neviđeni – skoro plačnim gasom odgovori Jasmina.
– Mala kreni da se ne predomislim i izbacim te napolje – drsko će Dušan.

Nije imala više ni snage ni vremena za bacanje. Klekla je i izvadila njegovu kurčinu i počela da ga usisava u usta. Uze ga u ruku, pa polako poče navlačiti kožicu. Poče jezikom obrađivati glavić, dok je gledao u nju. Celom dužinom ga je lizala i sisala kao nikad do tada, dok mu je gnječila jaja. Rezultat je došao nakon par minuta. Ritmičkim trzajima joj je nabijao glavu, sve dok nije napunio spermom njena usta. Imala je bar nešto. Podigla je galvu i pogledala ga u oči.

puši kurac i gleda pravo u oči

– Samo ti nastavi, ide sad sve teže – smeškajući se reče.  Nastavila je da podiže sad već omlitaveli kurac. Bojala se da će je vilica izdati i da će se početi kočiti nakon nekog vremena. Odjednom se začulo kucanje na vratima. O ne, ne samo to da me neko vidi, pomislila je. Dušan joj je nabio glavu i pitao: – Ko je?
– Dule ja sam P.
– Šta hoćeš?
– Treba mi ona knjiga, molilm te, hitno je. – Dušan opsova i uze gornji deo trenerke i pokri Jasminu preko glave da se ne vidi ko je, ne dozvoljavajući joj da prestane. Kad je ovaj ušao i video šta se dešava ostao je ukopan: – Ddduule, jebote šta je ovo? Car si, majke mi.
– M’rš u pizdu materinu, uzmi to i izlazi napolje.

Izlazio je polako unazad oblizivajući usta razrogačenih očiju. Dotle je Jasmina gutala kurčinu, koja je ponovo narasla jer se ovaj neverovatno popalio od trenutne situacije, i umirala od sramote.Radila je sve brže i brže. Dule je počeo da stenje od uživanja i posle nekog vremena je opet napunio njena usta, doduše mnogo manjom količinom.
– Vidi, bila si odlična, a ja sam odlučio biti milosrdan i ovo će biti dosta. Uvek si dobrodošla kod mene – reče i napisa adresu na komadiću papira.
– Životinjo, nećeš me više videti – odbrusi mu i uze onaj papir.

Stigla je na datu adresu. Visoki bedem i kovana ograda u elitnom delu grada, sakrivala je poveću kuću u dnu placa. Došla je do nje i pokucala velikom alkom na vratima. Otvorila je sobarica:
– Izvolite, moliću lepo.
– Ja tražim Milana, ako ovde stanuje.
– Gospodin nije trenutno ovde, na putu je i ne znam kad se vraća.
– Ali molim vas hitno je, treba mi…
– Ko je to? – Čulo se iz dubine kuće ženski glas.

Čednost, greh i blud, II deo

Došla je na vrata u kućnoj haljini sa bar jedno pola kile zlata na sebi. Jasmina je pretrnula od gospođe ispred sebe. Objasnila je što je tu, i starija gospođa ju je pustila. Gledala je za njom i bila oduševljena njenim gracioznim hodom iako je imala blizu šezdeset godina. Videlo joj se na licu koje je još bilo onako starački očuvano, da je to nekad bila prelepa žena.

Sele su i sobarica im je poslužila čaj. Jasmini bi sad više prijala neka žestina, ali je ćutala. Objasnila joj je da Milan ima verenicu, i da ona ako bude odlučila roditi, a ustanovi se da je dete njegovo dobiće svu potrebnu pomoć i apanaže.
– Dete će biti priznato – završila je. Jasmina je primetila da je gospođa bolesna i da teško priča. To je bio alarm, da ona nema toliko vremena. Nema nikakvih garancija. Bilo joj je muka. Došla je do zida. Htela je da umre tu na licu mesta. Odjednom se začuo neki duboki glas:
– Ima nekog u ovoj kućerini? O, pa mi to imamo goste! Ko je ova prelepa i zgodna devojka? – reče jedan uglađeni gospodin godina sličnih gazdarici, ali mnogo vitalniji od nje. Gospođa mu objasni situaciju, a Jasmini nije promaklo da je matorac guta očima.

Možda i nije sve gotovo…

– Ja sam Avram i gazda sam ove kuće, moja supruga je malo bolesna i verovatno će joj biti potrebna pomoć. Možete ostati, a kad se porodite možemo videti šta ćemo sa vama.

Jasmina ga je htela poljubiti. Gospođa se nevoljno saglasila i rekla joj da donese stvari. Posle nekoliko dana se potpuno uklopila u porodicu. Shvatili su da ona nije obična glupača nego da je na kraju studija. Saznala je i da je Milan kod strica u Engleskoj. Malo je počela da pomaže u vođenju knjiga njihovog biznisa što ju je sve više zbližavalo sa Avramom. Primetila je da je matori perverznjak sve češće proždire pogledom.

🙂 : – *

Ema je bila začuđena svojim postupkom i sad joj je bilo jasno da više ništa neće biti isto. Ono što ju je impresioniralo je bilo to što su se svi ponašali kao da se ništa nije desilo. Marija ju je poljubila onako sestrinski, kao da nisu bile ljubavnice pre nekoliko sati. Odlučila je prihvatiti njihovu igru.
– Milan dolazi za dva dana i onda bi mogli organizirati svadbu, ako se slažeš Emice? – poče Jasmina.
– Kako svadba? Pa ja nisam rekla mojima, ne mogu tako.
– Ovde će biti venčanje, a posle u Beogradu pravite šta hoćete. Tako mora biti i nikako drugačije. Zlato moje sve je u tvom interesu – završi glasom koji nije trpio pogovore.

jedna lezbejka drugoj liže pičku

Milan je stigao i odmah je ostavio utisak na Emu. To je bio jedan gospodin prefinjenih manira, koji nikog nije ostavljao ravnodušnim. Hvalio je buduću snajku da su joj nekad crveneli obrazi od stida. Zagledala ga je malo bolje i videla da je u izvrsnoj kondiciji, i da pazi do svog izgleda. Međutim, sve više joj je upućivao komentare bazirane na erotskoj privlačnosti. Nije se mogla odupreti tome da joj se sviđa kao muškarac. Shvatila je to kad su ostali sami. Ovo troje je kao moralo nešto da obave, a ustvari je to bila nameštaljka da ostanu sami. Ali kako će, pa treba da se uda za njegova sina. Sve više je stezala laku pamučnu haljinu uz sebe kao da se brani od nečega. Napokon je progovorio:
– Zar stvarno veruješ da bi me tvoja odeća mogla zaustaviti, ako bih hteo da posedujem tvoje divno telo? Prestani se smatrati neosvojivom i ne zavaravaj se da me ne želiš. Moja si otkad smo se upoznali. Ako odeš ne duguješ nam ništa. Ako odlučiš da izdržiš pomoću ti da postaneš kao kraljica i oprostiću ti što nas smatraš perverznim ludacima.
– Ma ne, stvarno vas ne smatram…
– Ne smatraš? – reče – pa u čemu je onda problem?
– Pa… mislim… ovaj…
– Prestani sa tim – uzviknu on nestrpljivo – barem jednom progovori otvoreno. Budi iskrena prema sebi. Voliš to.

Kako da mu objasni ono što ni sama ne razume?

Iznenada joj se na obrazu nađe njegova ruka i palac joj pone milovati glatku kožu. Na licu mu je videla strast, no videla je još nešto; da se ta strast može zadovoljiti samo ako bude uzajamna. Uzbuđeno zažmuri. Njegove usne pronađoše njene i počeše je zavoditi tako da je napokon otvorila usta. Njegov nemirni topli jezik lako je palio vatru u njoj. Opijao ju je taj muški miris, te je počela milovati njegovu prosedu kosu. Celo telo joj je sad drhtalo od uzbuđenja. Iz grla joj se otme dubok uzdah kad su njegove usne zaustavile na njenom vratu. Polako je otkopčavao tanku haljinu. Nestremice ju je gledao u oči i poče opet piti sa izvora njenih usana. Prsti su mu klizili po njenom boku i stomaku osvajajući novo područje, njeno nedirnuto zlato. Strasno se privijala uz njega i gladila mu leđa, a onda se ukočila.

ona njemu puši kurac, on njoj liže pičku, poza 69

Slobodnom rukom uhvatio je za ruku i vukao dole do ukrućenog kurca, toplog i nabreklog kao da će se rasprsnuti. Ona je zapanjeno zastenjala, a onda ju je obuzeo strah. Preplašila se da mu nije dorasla i da mu neće moći ugoditi.
– Imaj poverenja u mene Ema – šapnuo joj je.

Prepustila se njegovoj igri zavođenja. Negove usne su je ljubile tako vatreno da je ostala bez daha. Dodirivao je prstima najosetljivija mesta, uvlačio u njenu pukotinu između nogu koju je ona sad već obilno zalivala svojom tečnošću. Ljubio joj je celo telo vraćjući se na ono mesto koje je zapalio svojim prstima. Lickao joj je pičić, usisavao klitoris. Ema se spustila do njegovog kurca nastojeći uzvratiti istom merom. Grčila se, savijala pod njegovim jezikom gutajući njegovu muškost. Ako se Jasmine i pomalo plašila, Milanom je bila fascinirana.
– Reci mi – zatraži Milan – Kaži mi glasno, da želiš to.
– Želim te, Milane – odvrati ona bez daha – neizmerno te želim.

Ušao je unju polako, da ne boli, opuštajući je sve više, i kad ih je strast potpuno obuzela naglo je prodro u njene dubine kidajući bedem sladostrašća. Bol joj je obuzela telo, ali ona slatka, divna. Celo vreme joj je šaputao, stenjao, drhtao i terao prema vrhuncu. Oštro mu je zarila prste u leđa, a onda joj se iz grla oteo uzdah. Zatim krik. Viknula je njegovo ime dok joj je od predivnog užitka i greha treperio svaki delić tela. Istresao je svoje seme u njenu utrobu, ne prekidajući.

Kad se totalno smanjio u njoj i strast se počela povlačiti, Milan je legao pored nje i nalaktio se da bi je mogao gledati. Nakon napora i uzbuđenja na telu su joj blistale kapljice znoja. Divio se njenoj lepoti. Dižući i spuštajući se dok je duboko disala, njena prsa su isticala lepe obrise i udubljenja ključne kosti i ravnog stomaka. Budući da nije mogao više odoleti polako joj je šarao prstom između dojki do pupka. Osetivši njegov dodir, ona otvori oči i blago se nasmeši.
– Je li ti bilo lepo ? – upita je.
– Predivno, hvala na ovome – prizna ona. Nasmejao se i uhvatio ju je za ruku.
– Hajde srce, pomozi starcu da ustane.

Čednost, greh i blud, II deo

Podigli su se i još jednom pogledali. Niz butine su joj se polako slivale kapljice krvi pomešane spermom. Više nije bila devica.
– Ema, ovo se više neće ponoviti, nadam se da će te onaj moj sin zaslužiti. Ti si najprivlačnije i najdivnije stvorenje koje sam ikad upoznao. Uvek se možeš osloniti na mene i zatražiti pomoć.
– Milane, ovo je bilo izuzetno…

Mix NS

Nastavak: Čednost, greh i blud, III deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Mix NS


Nije zanimljivo što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x