Moja devojčica voli da puši

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moja nevaljala kurvica

Dugo već moja devojčica nije bila nevaljala. Nešto smo, vidim, zapustili taj deo naših lepih seksualnih aktivnosti. Znam… znam moram da budem precizan. Nevaljala je moja devojčica. Nije da nije. Rekao bih uvek je nevaljala. Onako je lepo nevaljala. Navaljala je kako ja želim i koliko god želim. Kad je sa mnom… Kad mi se moja lutkica daje. To nije sporno. Tako i treba. Takve su sve zaljubljene devojčice.

Ne pričam o tome. Ovde je priča o nečem drugom. Nešto što nas dvoje povremeno volimo da radimo. Već sam pisao o nekoliko naših maštanja. U stvari sam prepričavao lutkicine priče meni. Možda ste čitali ona njena maštanja sa crncima. Kakvu me je perverznu priču ispričala moja slatka kurvica… Ako ste stigli da pročitate.

Svašta radi kad je kurvica

Lutkica se priseća… Priznaje mi… Mora da mi kaže… ne može više da krije. „Nastupala sam u porniću“, priznaje mi. „Vreme je da ti kažem dušo“, govori mi tada. „Moram da ti pokažem taj pornić.“ Tako mi je pričala. Mislim OK je. „Svaku zgodnu devojčicu je neki dasa snimao u porniću“, tešim je. Pornić sa dečkom. Skroz je OK. Ništa nije strašno. „Bila si zaljubljena.“ Sećam se… već sam se tu napalio. Ali nije tako. Bilo je mnogo bolje. Tek će kurac da mi se diže. „Nije sa dečkom“, smeje se kurvica. „U pravom porniću.“ Joj jebote, što sam se bio napalio. „U pravom porniću“, uzdišem ja. „Ovde… domaćem?“ „Ne dušo“, sećam se da mi je rekla. Smeje se i priča mi. „U pravom… u Americi… Kad sam bila na studiskom boravku.“ Šta bre pričam… pročitali ste. Glumila kurvica u pravom porniću. To sam već pisao. I ne u bilo kakvom porniću. Onom najbezobraznijem. Plavušica u porniću… sa crnim kuronjama. Tad sam otkrio kako je bezobrazna. Rasturio sam je od kurca. I sad mi se diže kad se setim kako je kurvasta kad mi smišlja priču.

Ili one bezobrazluke gde moja mala kurvica zavodi kuratog dasu… Na ulici… Pa posle u kabini dok probava seksi haljinicu. E o tome pričam. Taj deo smo malo zapustili. Sve ostalo je super… Zato smo i ovaj bezobrazluk pomalo gurnuli u stranu… Nije nam trebao. Ali došlo je vreme da opet budemo malo bezobrazni. Ja se mnogo palim kad ona bude moja bezobrazna kurvica. A ona… moram da je pustim da mašta. Bolje je da mašta nego da radi. Čim ume da priča… Siguran sam da bi to i radila. Neka priča… samo da ne radi. Videčete i zašto. Mnogo je bezobrazna kad postane kurvica.

Uželeo sam se kurvice

Juče sam osetio da mi opet treba kurvica. Uželeo sam se kurvice… Pornića sa crnjama… Pušenja u boksu. Moram da je vratim na scenu. Danas moja devojčica opet dobija status u kome je povremeno puštam da uživa. Danas će opet da bude kurvica. Nedostaju mi lutkicine bezobrazne priče. Ima da mi smisli mnogo bezobraznu priču. Imala je vreme da smisli. I imala je dosta prilika da otkrije kakvi bi me njeni bezobrazluci uzbuđivali. Naravno, samo u priči. Zato i sme da bude slobodna. Sme da smišlja šta god hoće. Sme da mašta o svemu. Što je veća kurvica u priči… to me više pali. Što više se ona uživa u ulozi razvratne kurvice… Što god se više pali što je kurvasta… To ja više ludim u uzbuđenju. I tako u krug. Sve dok ja mogu da izdržim. Kad skroz poludim… onda krenem da je jebem. Rasturim je od kurca. Kažnjavam je i nagrađujem… Što je toliko dobra kurvica. Za to sledi i kazna… i nagrada. Najviše je i kažnjavam i nagrađujem zato što uživa kad je takva nevaljala kurvica u svojim maštanjima.

gengbeng sa crncima

Sad je stigla sa poslovnog puta. Eto šanse za priču. Svašta je mogla da radi na putu. Ako je direktor putovao sa njom… Morala je da ga sluša… i da ga opslužuje. Direktori vole da jebu jebozovne saradnice. Znam to iz priča i iz iskustva. Ja to mnogo volim. Vole gazde da im se puše velike kurčine… Ja to stalno radim. Sa ovom mojom devojčicom… Ali i sa drugim saradnicama. Ššššš, moja devojčica to ne sme da zna. To za druge saradnice. Ona je kurvica u priči. Ona u ovoj priči menja frajere. A ja volim da jebem i u stvarnosti. Ipak sam ja direktor. Volim pod stolom… u kolima… u avionu. Gde mi se već kurčina digne. A meni se svuda diže. Kad me prava kurvica opslužuje. A nema bolje od ove moje devojčice. Kad joj pustim da bude kurvica.

Ovoj mojoj… koju čekam da me pali. Ja sam joj direktor… ali nema veze. Napravićemo nekog drugog za priču. Nekog tako perverznog kao ja. Ona samo takve voli… kad je kurvica. Traži samo perverzne. One koji joj naređuju. One koje mora da služi… i da im se pokorava. Mogao je dripac iz priče i da je podvodi klijentima. Ja sam je već palio sa tim pričama. Da ću da je podvodim klijentima. Samo svršava kad joj opisujem šta sve mora da radi kad joj naredim da opslužuje klijente. Vrišti kurvica i svršava. Voli kurvica tu ulogu. Jedino što zahteva su dimenzije. Traži moja mala da kurčine moraju da im budu velike. Poželjno da su ogromne. Samo se na takve kare pali. Ne radimo sa klijentima ispod dvadeset santimetara. Toliki je moj. Ona neće ništa manje. A voli… u stvari mnogo voli da su i veći. Traži kurvica oko 25. Kaže to je prava mera za nju. Da ona zaslužuje toliki. I da… mora da bude debeo. Uske dugačke… Te neće ni da pogleda. Nema baš velikog izbora u toj dimenziji… u beloj boji. Zato smo morali da uvučemo i crnce u prču. To sam već pričao. Kod crnih mangupa dvadeset i pet nije tako teško naći.

Mala voli da igra submisivnu kurvicu. To sam vam već rekao. A i ja volim kad igra tu ulogu. Kad je napaljena submisivna kurvica željna kurca. Možda mi danas odluči da priča nešto tako. Ili je smislila nešto drugo? Čekam je da dođe. Ja ću da je provociram pitanjima. Brzo će ona da uskoči u igru. Voli mala da igra kurvicu. Da radi sve ono što kao poštena devojčica ne sme ni da misli. A u čemu bi mnogo volela da uživa. Da je slobodna da u priči radi šta god želi… bez stida… i bez ograničenja.

Voli kurvica siledžije

Videćemo koliko je napredovala od prethodne priče. Poslednji put je bila prava kurvica. Rekao sam već da je pušila siledžiji u boksu za presvlačenje. Pričala mi je kako je palila mangupa na ulici. Vrtela dupencetom u miniću. Oblizivala ustašca. Jela sladoled. Slala mu i poljupce. Pokazivala jezik. Sve onako kako dobre kurvice rade kad se užele velike kurčine. Videla je kurvica kaže mi još na ulici koliki mu je. A ja znam iz iskustva da kad kurvica vidi veliku kurčinu… ne može da se savlada. Nevaljalica prosto poludi. Još ako proceni da je dasa dominantan i zahtevan… Tome kurvica ne može da odoli. To je specjalno pali. Kad joj kuronja naređuje. Tako sam je naučio. Na kraju… ako niste čitali tu priču… Polivao je taj kuronja po ustima… u boksu za presvlačenje. Baš onako kako joj ja to radim kad se igramo siledžije.

svršavanje u usta

A pre toga… kad je bila u Njujorku… Tamo je drkala veliku crnu kurčinu u podzemnoj železnici. O porniću sa crncima sam već rekao. Ovo je drugo. I tog dasu je palila na ulici. Samo ovo nije u Beogradu. Ovo je u Njujorku. I dasa je crn. I prema tome… sa još večom kurčinom nego onaj u boksu. Onakav kao one crnje iz pornića. Poludeo taj crnja na jebozovnu belu pičkicu. Još stranjkinja. Digla mu se velika crna kurčina. Sa’vatao je u podzemnoj. Nije stigla da mu popuši. A htela je kurvica. Priznala mi je. Samo nije mogla da nađe zgodno mesto. A crnja nije mogao da se savlada u njenoj ruci. Na kraju je samo uspela da mu ga izdrka.

Teško da može kurvastije od toga, rekao bi neko. Ipak… znam da može. Znam da jedva čeka da krene da mi priča. Ima moja nevaljalica potencijala. Ima u njoj prave kurvice. Samo treba da vidi da ja uživam kad je kurvica. Kad vidi da se ja palim… I ona poludi. Posle samo teče. Sve je bolja… Sve je veća kurvica moja smerna devojčica.

Siguran sam da je pušila na poslovnom putovanju

Čekam je da dođe kod mene. Već sam se napalio. Još dok samo mislim šta će da mi priča. Hajde da joj dam smernice. Par pitanja da joj podgrejem maštu. Da joj dam do znanja da sam pohotan i napaljen. Da zna da je kurvica ona koju čekam da dođe sa puta.

„Jesi li opet pušila direktoru?“ To je moj prvi tekst koji joj šaljem. „Nemoj da sam čuo da si opet pušila direktoru kurčinu na putu.“ To mi je drugi tekst za nju. Ovaj drugi je ipak malo blaži. Daje joj prostora za manevrisanje. Tako se bolje palimo. Kako sam joj ja direktor… Dobro znam da direktoru obavezno puši. Svuda… i sa velikim zadovoljstvom. „Niiiisaaam“, stiže mi odgovor. „Ja to ne radim.“ Baš tako napisano. Razvučeno. Da vidim da laže. Spremam se da joj kažem da laže i da je kurvica. Dok pišem stiže mi njen drugi tekst. „Mislim da nisam pušila direktoru.“ Misli da nije. Možeš misliti kakva je kurvica. Kurac mi poskakuje u pantalonama. Priznaje… pušila je… samo ne zna kome. Možda je pušila i direktoru… Nije sigurna. Sve je bolja ova moja kurvica.

svršavanje po faci

Moj je red da pišem. Dižemo tenziju. „Kome si pušila kurvice? Koliko si kara popušila?“ Dajem joj osnovu za kreativnost. Verovatno da će odgovor opet biti neodređen… Da i ona meni da mogućnost da zamišljam. „Čim te pustim samu!, pišem joj… „odmah kreneš da pušiš.“ Moram da joj dam još elemenata za bezobrazluk. „Nisam bila sama“, odgovara mi kurvica. Siguran sam da uživa što joj dajem mogućnost da me zajebava. „Bila sam sa direktorom.“ Mnogo sam je dobro obučio da igra kurvicu. A priznajem, nije sve do mene. Ima moja devojčica prirodni talenat. Leži joj uloga. Eto tako to ide kod nas. Svaka nova rečenica otvara niz novih perverznih mogućnosti.

Pušila je… priznaje

„Mmmmmm ljubavi… ljutićeš se“, piše mi novu poruku. Preuzima inicijativu. To njeno „mmmmm“ treba da mi kaže da je uživala u pušenju. A ljutiću se… to valjda što nije pušila samo jednu karu. Govori mi da ih je verovatno bilo više… pa ću zato i da se ljutim. „Ne smem da ti kažem“, nastavlja… „Ja sam zgodna pičkica… Svima se sviđam. Svi mangupi žele da im pušim. Svi mi se nude.“ Prava je kurvica. Zadivljuje me njena logika. Nude joj se da im ona puši. Nisam to do sad čuo… Nude joj se mangupi da im puši. Tako definisano pušenje vide samo one prave kurvice.

I nije joj to dosta. Vraća direktora. „Moj direktor voli više od svih ostalih moja usta za pušenje. Taj stalno traži da mu pušim. Znam, ljutićeš se ako ti sve kažem“, nastavlja kurvica da me pali. „Bolje da ne znaš. Ti si ljubavi mnogo ljubomoran. Ne voliš kad ja pušim direktoru.“ I bio bih ljubomoran da je stvarno pušila. Dok verujem da je samo maštanje… samo se mnogo palim.

„Ti si dušo kurvica“, pišem joj. To mnogo voli da joj kažem. Onda je skroz slobodna. Kad je već kurvica sme da radi šta god joj se sviđa. A samo joj se bezobrazne stvari sviđaju. Samo kurvice puše direktoru. „Neeeee znaaam“, oteže u sledećoj poruci. „Šta bre ne znaš?“, pravim se ljut. Moram da izvadim kurčinu iz pantalona. Ovo je već faza da počnem da drkam. „Ne znam da li sam pušila direktoru ljubavi“, stiže mi odgovor. „Nemoj da lažeš kurvice“, pišem ekspresno. „Znam da pušiš direktoru.“ „Ha… ha… ha baš si nevaljao“, odgovara mi moja kurvica. „Stalno me nabeđuješ.“ Ona puši… a ja nevaljao. „Paaaaa dobroooo“, priznaje… „jesam pušila direktoru. Dobrooooo… jeeesaaaam… ono pre. Nego ne znam za ovaj put.“ „Kako bre ne znaš kurvice?“, ljutim se na nju. Kurčina mi dobija impozantne dimenzije.

pušenje ispod stola

Ne zna kome je pušila… bila je pod stolom

„Ne znam ljubavi da li sam i direktoru pušila.“ „Uh… uh… jebote.“ Ovo me baš pali. Ne zna kome je sve pušila. „Kako bre ne znaš kurvice… valjda si videla čiji kurac pušiš?“ Pravim se da sam mnogo ljut. To je razluđuje. „Mmmmmm dušo nisam… nisam videla čiji pušim.“ „Aaaaaaa“, ričem ja. Znam šta sledi. „Kako bre nisi videla“, ponavljam. „Mmmmmm dušo.“ Ponavlja mi da je uživala. „Nisam videla… Bilo ih je više.“ „To sam razumeo kurvice“, odgovaram. „Jasno mi je da si pušila nekoliko kurčina. Kako ne znaš kome si sve pušila?“ „Mmmmm ljubavi… mmmmm dušo… Jeste, bilo ih je nekoliko. Sve ogromni. Nije me interesovalo“, piše mi… „Šta me briga… kad su svi tako veliki.“

Znam da ima još. Nije ovo poslednji tekst. „A nisam ni mogla da vidim“, nastavlja… „Bila sam dušo pod stolom. Pušila sam mangupima pod stolom. Naterao me direktor da pušim klijentima pod stolom. Možda je bio i direktor u toj grupi? Ko će znati. Stalno su menjali mesta. I mislim da su neki mangupi telefonom zvali prijatelje. Da se ogrebu za dobro pušenje. Tako su pričali. Čula sam da me mnogo hvale.“

„Aaaaaa kurvice nevaljala“, ričem ja. „Pušila si mangupima pod stolom.“ „Daaaaaa ljubavi“, odgovara mi. „Pušila tvoja kurvica pod stolom. Ali znaš… nisam pušila mangupima. Sve su fina gospoda… sve oni dobri klijenti. Naši najbolji klijenti. Oni sa najvećim kurčinama.“ „Aaaaaa kurvice… mamicu ti kurvastu. Pušiš pod stolom kurvice. Jesu li svršavala ta gospoda klijenti?“, uspevam nekao da napišem. Mislim da ću da svršim. „Daaaaaa… daaaaa ljubavi“, stiže mi tekst. „Jesu… dušo… Mnogo su svršavali. Njište pastuvi. Svršavaju i njište. Joj ljubavi… mnogo su svršavali. Najviše oni sa ogromnim kurčinama.“ „Tebi u usta kurvice?“ Jedva pišem. Svršiću. „Daaaaa… daaaaa. Ne mogu da pomerim glavicu. Svaki me hvata za kosu… čim mu krene sperma. Znaš, onako kao ti.“ „Primaš u usta kurvice… svima.“ „Daaaaa… daaaa dušo. Primam… Onako kako ti voliš. Onako kako si me naučio.“

Direktor hoće još… puši mu u avionu

„Znaš dušo“… Vidim da će i ona da svrši. „Mnogo se sviđa klijentima kako tvoja devojčica puši. Dele i tebi gospoda komplimente. Kažu da si me dobro obučio. Kažu da sam prava kurvica. Sve pričaju isto što mi i ti govoriš.“

bukkake

„Aaaaaaaa“, ričem ja. „Nema veće kurvice od tebe“, pišem joj. „Mmmmmm dušo… nema… svima se sviđam. Svi hoće da im pušim. Svi traže da mi svršavaju u usta. Evo maločas… u avionu. Morala sam opet. Napalio se direktor. Jebao me siledžija u usta… u toaletu. Kad smo uzletali… i kad smo sletali. Kaže da tad najbolje pušim. Moraš i ti da probaš sledeći put. Kad krenemo zajedno. Da vidiš kako tvoja devojčica dobro puši u avionu.“ „Pušićeš mi čim uđem na vrata“, pretim joj. A pušićeš mi i u avionu. Ceo let… a ne samo kad uzlećemo i slećemo. Toliko me je napalila pričom.

„A ti dušo?“… Kreče da proverava koliko me je napalila. „Jesi li mi se napalio ljubavi? Drakaš li na svoju kurvicu? Pališ se što pušim mangupima pod stolom? Jesi li već svršio nevaljalče? Hajde… hajde… svršavaj… Zamišljaj kako pušim velike kurčine pod stolom. I kako me moj razvratni direktor jebe onom ogromnom kurčinom u avionu.“ „Rasturiću te kurvice“, njištim i drkam. „Dolazi kući… Evooooo… eeeevooo… svršaaavaaam… svršaaavaaam.“

Svršio sam. Izdrkao sam kurčinu samo na prepisku. A ko ne bi. Svaki put je sve bolja. „Ti si dobar dečko“, piše mi lutkica. Mora da zaokruži ceIu ovu pisanu avanturu. „Izgleda mi da mnogo voliš tu svoju kurvicu“, piše mi nevaljalica. „Čim je puštaš da puši direktoru. Izgleda da je baš zato i voliš. Što kurvica dobro puši. Pali te perverznjaku što se mangupima dižu kurčine na tvoju kurvicu. Stiže ti ta tvoja kurvica. Tu sam za jedan sat. Spremi se. Ima kurvica puno lepih pričica za tebe. Da čuješ kako je bezobrazna. Kako kuronjama diže kurčine… I kako dobro puši. Spremi se da drkaš ljubavi. Samo to možeš da dobiješ danas od tvoje kurvice. Priče i drkanje. A ja ću dušo da dobijem još. Još će tvoja kurvica da puši danas. Mislim da ću morati još jednom da popušim direktoru. Uvek se direktor napali u taksiju. Poraste mu ogroman. Ne može perverznjak da odoli. Čim mi jezičić izviri iz usta. Odmah mu se diže. Odmah mi siledžija hvata rukom za glavicu. Ništa ne govori. Samo mi spušta glavu. Pravo na kurčinu. Ne pušta me… sve dok mu sve ne pokupim. Razvratni siledžija… Sa ogromnim kurcem. Mnogo voli moja usta. Moram stalno da mu pušim.“

„Rasturiću je od kurca“, režim dok čitam ove njene perverzije. Ništa kurvica ne laže. To u vezi direktora. Ja sam joj direktor, kao što rekoh. Sve joj radim tako kako je rekla. Obaram joj glavu čim joj vidim jezičić. A to za klijente… Za pušenje pod stolom. Taj program sam joj stvarno spremio. Samo čekam dobar trenutak. Ako se nada da će ostati u priči… grdno se vara. Ili se možda se baš i nada da pušenje pod stolom neće ostati samo u priči. Mislim da kurvica samo čeka da joj odaberem klijente koji joj se sviđaju. Spremna je mala kurvica za avanturu pod stolom.

svršavanje po licu

Puši i u taksiju

Čekam je da dođe. Još će ona da mi piše iz taksija. Znam da se neće uzdržati da me pali sa još jednim pušenjem. I biće još dodataka o pušenju ispod stola. Kako se setila da ubaci pušenje ispod stola u priču! Mnogo je kurvica talentovana. Moram da insistiram na detaljima. Imala je vremena da smisli. Videla je koliko me pali taj njen bezobrazluk u priči. Odmah ću da je pitam.

„Nemoj slučajno da si pušila direktoru u taksiju.“ Počinjem od kraja. „Da se nisi usudila nevaljalice. Prut mi je spreman. Stradaće ti guza.“ Odgovara posle par sekundi. I ona je napaljena. „Mmmmmm dušo“, stiže mi odgovor. „Moraće mnogo prutić da radi po guzi. Nikad nisam bila toliko nevaljala. Nikad nisam toliko pušila. Zakasnio si za direktora ljubavi. Već sam mu popušila. A izgleda da ni nije sve gotovo. Mislim da ću morati još jednom da mu zadovoljim kurčinu. Daleko je aerodrom… Opet mu se diže. Nije ga ni vraćao u pantalone.“

„Dolazi kući nevaljalice“, pišem joj. „Da se nisi usudila da pušiš direktoru.“ „Neću… neću ljubavi. Neeeeću… neeee direktore… mmmmmmm… mmmmmm direktore.“ „Uzela si mu ponovo kurac u usta kurvice“, pišem joj zadnje reči. Blizu je. Ostatak će da mi priča. Lepše je direktno.

Čujem ključ u vratima. Odlazim u kupatilo. Dajem joj šansu da se presvuče u kurvinjsko odelo. Da sve izgleda autentično. Izvadio sam prutić iz fijoke. Dobiće odmah po guzi. Da joj dam stimulansa da bude maksimalno bezobrazna. Palimo se oboje kad joj prutom milujem guzu. Samo ciči i cijuče. Jednom je kurvica i svršila pod mojim prutićem. Mora da mi dovrši priču u taksiju. Nateraću je pitanjima da uvede još nekog jebača u priču. Malo je za nju samo direktor.

„Gde si dušo?“, čujem njen seksi glasić. „Stgla ti je devojčica sa puta. Zar nećeš da poljubiš devojčicu?“ Izlazim sa prutom u ruci. Fijuče prutić kroz vazduh. Presvukla se kurvica. Ovoko kurvinski obučenu… Ovakvu kurvicu niko ne bi puštao da izađe ispod stola… „Jebaću ti mamicu nevaljalu“, ričem ja. Joj koliko je perverzna. Usta joj umazana. Kako se dobro setila… Našla je sladoled.

Stigla je umazana

„Još si umazana kurvice“, ričem ja. „Daaaaaa… daaaaaa dušo“, smeje se bezobrazno. „Nije mi direktor dozvolio da se obrišem. ’Treba da te vidi dečko umazanu’, govori mi nevaljalac. ’Da vidi i tvoj dečko da si kurvica. Da zna i on koliko voliš da pušiš kurčine.’ Tako mi je rekao. Mnogo mi je bezobrazan direktor. Nije mi dao da se obrišem dušo. Morala sam da dođem umazana.“

sperma u ustima

„Diži suknjicu“, naređujem joj. Fijučem prutićem. „Naguzi se.“ „Neeeee… neeeemoj molim te. Nemoj da mi šljiskaš dupence. Biću dobra… biću dobra… Neću nikom više da pušim.“ „Šljis… šljis!“, pecka je prutić po guzi. Ciči i vrišti. Ne smem dugo da je peckam. Svršiće kurvica. Uživa da mi bude submisivna posle njenih bezobrazluka.

„Nemoj… nemoj“, ciči nevaljalica. Ja sam već prestao da je pljeskam. Izgleda kurvica u stavri traži još. Prava kazna za ovakvu kurvicu je da ne dobije po guzi. Prutić joj je nagrada. Znamo mi to oboje. „Pušila si direktoru u taksiju nevaljalice… Dolaziš umazana.“ „Daaaaaa“, smeje se bezobraznica. „Nije mi dao direktor da se obrišem“, ponavlja kurvica. Zna koliko me to pali. Sad ću da joj ubacim novu perverziju. „Mnogo si umazana kurvice. Jesi li pušila još nekom u taksiju kurvice? Mnogo ti je sperme po licu nevaljalice.“ „Aaaaaaa“, ciči moja kurvica. Osmeh joj se širi licem. Sad će da smisli još nekog. Sa još većim kurcem.

„Neeeeeee…“ oteže nevaljalica. Skuplja jezikom sladoled sa lica. „Niiiiisaaaaam dušo.“ „Lažeš kurvice“, ričem ja. Znam da joj treba par sekundi da smisli priču. „Nisam ja kriva dušo.“ Evo smislila je. Počinje da nije ona kriva. Znači bezobrazluk je veliki. Očekujem nešto na nivou pušenja pod stolom. „Znaš dušo… Stvarno nisam kriva. Nego dok sam pušila direktoru… Ono drugi put u taksiju. Znaš… vozač gleda na retrovizor. Traži perveznjak da nastavim sa pušenjem direktoru. Govori direktoru da neće da nam naplati. Samo da gleda kako je pušim. Zamisli dušo… Ja pušim direktoru… I vozač vadi kurčinu. Nije mogao da se uzdrži. Drka i šofer na tvoju kurvicu ljubavi. Toliko dobro pušim. Poludeo šofer. Kola samo ševrdaju. ’Zaustavi prijatelju’, govori mu direktor. ’Nemoj da se slupamo. Okreni se i gledaj kako kurvica puši.’ Tako moj nevaljali direktor pali vozača taksija.“

Šofer ima ogromnu kurčinu

„Mamicu ti nevaljalu“, ričem ja. Vadim kurac iz pantalona. „Nemoj slučajno da si pušiila i šoferu. Najebala si kurvice ako si pušila šoferu.“ Ne obraća kurvica pažnju na moje pretnje. Smeje mi se najbezobraznije što može. Ponosna na svoj bezobrazluk. I još više na dimenzije moje kurčine. Tera kurvica svoju priču. Kako se samo setila za šofera…

„Joj koliko se šofer popalio“, govori mi nevaljalica. „Direktor mu daje neke znake dušo. Aaaaaauuuuu… Aaaauuuuu… Dogovaraju se. Pita ga direktor da li mu se sviđa njegova kurvica. Da li ga pali dok me gleda kako pušim. Šofer riče i drka dušo. Ne vidim koliki mu je. Sigurno mu je veliki. ’Daaaa… daaaa’, viče šofer. ’Daaaa gospodine’, govori direktoru. ’Dobra je kurvica. Odlično puši.’ Sviđa se i šoverčini kako tvoja kurvica puši direktoru kurac. ’Koliki ti je kurac?’, pita direktor tog bezobraznoh šofera. Zamisli dušo koliko mi je bezobrazan direktor. Kakve reči pred saradnicom.“ „Nevaljalice“, ponavljam ja. Priča joj je mnogo bezobrazna. Pušiće i šoferu. Nije dosta direktor. Mora još jedan kurac da popuši usput. „’Kurvica voli dvadeset i više’, govori direktor šoferu. Zamisli dušo kako je bezobrazan. Odaje moje tajne nepoznatom. ’Ne puši manje od dvadeset’, viče moj direktor. ’Ušli ste u pravi taksi gospodine’, njišti šofer. Izgleda da šoferčina ima ogroman kurac. Čim se tako hvali.

Skreće šofer sa puta. Zaustavlja kola. Diže se na sedištu. Pokazuje nam nadignutu kurčinu. Iiiijuuuu koliki mu je. ’Dvadeset i pet’, riče šofer. ’Toliko meri moja kurčina’, govori nam ponosno. ’Uteraću kurvici u usta celih dvadeset i pet santimetara debelog kurca.’ Tako govori prostačina. Maše kurčinom preko sedišta. Želi da mi ga celog utera u usta.

Pušila je i šoferu

’Poliži mu kurac nevaljalice’, riče i moj direktor. I on se skroz razludeo. Voli da gleda kad pušim mangupima. Isto kao i ti dušo. Joj koliki mu je dušo. Koliku kurčinu ima ovaj šofer. ’Ušli smo u pravi taksi’, ponavlja direktor šoferove reči. ’Zar ne kurvice? Vidi kolika kurčina čeka tvoja usta.’ Traži moj direktor da potvrdim da volim da pušim veliku kurčinu. Hvata me direktor za glavu. ’Voliš veliki?’, riče direktor. ’Daaaaa direktore’, cvilim ja. ’Znate da da volim veliki. Moj dečko me je naučio na veliki.’ Moram i tebe da hvalim. Da zna šoferčina da i ti imaš kurčinu. ’Moj direktor ima veliki.’ Vidi šoferčina koliki kurac ima moj direktor. Ali moram i direktora da hvalim. Ja sam mu lojalna saradnica. ’Ja pušim samo veliki’, hvalim se šoferčini. Da zna dripac da je naleteo na najbolju pušačicu kurca. ’Samo velike kurvice’, ispravlja me direktor. ’Pušiš samo velike kurčine. Malo je tebi jedan.’ Zna moj direktor da njegova saradnica voli kurčine u množini.“

lupanje po dupetu

„Nisam te učio da bi pušila drugima“, ričem ja. „Naučio sam te da pušiš moj veliki kurvice.“ Ne obraća pažnju kurvica na moje reči. Vidim je kako u priči kao omađijana gleda u ogromnu šoferovu kurčinu. „Njišti šoferčina“, govori mi kurvica. „Mlati konjskom kurčinom ispred mojih usta. Nikad kuronja nije naleteo na ovakvu kurvicu. Nikad mu nije pušila pičkica kao ja. ’Poliži mi kurac’, viče mi siledžija. ’Poliži mi glavić kurvice.’ ’Joj koliki vam je’, cičim ja. Vidi dripac da volim veliki. Osetio mangup da tvoja kurvica voli da puši. ’Neće moći da mi stane usta’, prenemažem se ja. Znam da će da poludi. Ispružila sam jezik. ’Puši kurvice’, riče šofer. ’Puši mala’, riče i direktor. Navlači mi šoferčina glavu na kurčinu. Zabija mi usta. ’Puši šoferu kurac’, ponavlja moj direktor. Ne znam što mi to govori. Već sam uzela da pušim šoferu. Glava mi je između sedišta. Kuronja mi zabija u usta. Obojica njište. Ne mogu da vidim… Direktor sigurno drka. Koji li će prvi da svrši?“

„Puši kurvice“, ričem i ja. Hvatam je za kosu. „Pušila si šoferčini“, njištim. Držim joj moju kurčinu pored usta. „Daaaaa… daaaaaa dušo. Pušila sam ogromnu šoferovu kurčinu.“ „Je li te jebao šofer u usta kurvice?“ Ne može da govori. Guta moju kurčinu. Čujem samo „mmmmmmm“. Sumnjam da bi je neko pustio nejebanu. Kad čuje to njeno „mmmmmm“ sa ustima punim kurca. Držim je za glavu. Nabijam joj duboko… Ulazim joj u grlo. Kažnjavam je kurcem. Ako je kurvici i to kazna. Može kurvica da mi proguta celih dvadeset. Kad se napali. Sad mi je verovatno i veći od dvadeset. Mnogo me je napalila.

„Primaj spermu kurvice“, njištim razluđen. Vadim joj kurac iz usta. Drkam joj ispred lica. „Jezik…“, ričem. „Daj mi jezik kurvice.“ Pruža nevaljalica jezik. Počinjem da prskam. „Ovako su te polivali“, njištim… „Direktor i šofer“… „Aaaaaaa“, vrišti kurvica. Podmeće se pod moje mlazeve. Steže mi rukom muda. Hoće sve što imam. Voli kurvica spermu. Imam ja za nju koliko treba. Ne treba njoj ni šofer… ni direktor. Dobija ona porciju svaki dan. Ali voli da priča. A volim i ja.

Znam da ima još… Pričaće nevaljalica nastavak. Čim joj izvadim kurac iz usta. Mora ponovo da mi ga digne. Ne želi kurvica da ostane nejebana.

svršavanje u usta

Nastavak: Mog dečka pali kurvica

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x