Čednost, greh i blud, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ema je retko imala vremena za sebe. Muž joj je često bio odsutan i van kuće i briga za porodicu je pala isključivo na nju. Sumljala je da Mišo uvek ide na službeni put, i da se verovatno zabavlja sa strane. Znala je da voli muškarce, a da je njihov brak postao samo jedna teška farsa. Ipak, dvoje dece ga je obavezivalo da živi sa njom. Ema je napunila tridesetu i petu, i izgledala je savršeno za svoje godine. Imala je pravilno vitko telo, s nešto bujnijim grudima i naglašenim kukovima. Lice joj je bilo privlačno, obrazi prirodno rumeni, mesnate usne i kao ugljen crne oči. Sve to je ukrašavala duga crna kosa. Udala se u bogatu porodicu, imala je uspešnog muža, ali šta je to vredelo kad se ljubav raspršila brzo nakon rođenja prvog deteta. Ispostavilo se da je Mišo samo tražio devicu i da ostvari majčine planove i sačuva obiteljsku tradiciju koja je bila velika tajna koja se saznavala samo nakon ulaska u istu.

Mišu je upoznala na fakultetu. Ona patrijarhalno vaspitana devojka iz unutrašnjosti u kojoj se cenila čednost i pristojnost. S druge strane, Miša potomak stare gradske porodice, uvek pun para, plenio je svojim izgledom plejboja gde god da se pojavi. Uvek je bio okružen lepim devojkama i s mnogo prijatelja. Iako su kružile priče da voli i mladiće niko ih nije mogao dokazati. Sve veze koje je imala brzo su padale u vodu, jer njeno poimanje života je brzo izazvalo sprdnju i izrugivanje kod mladića. Postala je predmet podsmeha ali je i dalje bila viđena u javnosti jer su mnogi položili ispite zbog njene pomoći. Kad ju je na jednoj zabavi prostrelio svojim nebesko plavim očima, mislila je da je momentalno doživela orgazam.
– Ti si, Ema, čuvena pomagačica nesvršenih studenata i nova majka Tereza – rekao je umilno nasmešivši se.
– Nisam baš takva ja… sam… samo obična devojka – odgovorila mu je mucajući i crveneći se u licu.

To je bio početak. Sve više su vremena provodili zajedno i ona se žestoko zaljubila u Mišu. Sve što je hteo ona mu je odobravala i podvlađivala. Opet on je nju okupirao pažnjom i vodeći je u eksluzivne butike gde joj je nemilice kupovao najfiniju garderobu. Bila je na sedmom nebu. Ona, obična seoska devojka postala je gradska princeza. Sve devojke u njenom okruženju su joj zavidele i sve više se odaljavale od nje.

Emi je bilo čudno što Miša ne pokušava ništa više od poljubaca i jednostavnog maženja. Često je besomučno navečer trljala svoju pičkicu, misleći na njega sve do svršavanja u talasima. Kad ju je zaprosio mislila je da njenoj sreći nema kraja. Roditelji su mu bili u inostranstvu gde su imali veliku firmu. Čula je razne priče o njegovoj majci, ali je to smatrala velikom ljubomorom na jednu uspešnu ženu i veliku damu.

Čednost, greh i blud, I deo

– Sutra mi dolazi majka, hoće da te upozna i da vidi tu savršenu devojku koja je osvojila njenog sina – reče Mišo.
– Jako mi je drago i ja želim da je upoznam – odvrati veselo Ema radujući se da konačno vidi Jasminu. Jasmina je bila žena četrdesetih godina u top formi. Videlo se da puno daje na svoj izgled. Skup komplet šiven po meri na njoj, odavao je ugled i respekt u isto vreme. Imala je farbanu plavu kosu, i savršenu figuru.
– Znači, ti si ta mala zbog koje ja potežem toliki put, moram priznati da moj dečko ima ukusa, verovatno na majku – smeškajući se reče Jasmina.
– Veliko vam hvala na komplimentima, stvarno mi je veoma drago što smo se upoznale – odvrati Ema sva usplahirena.
– Polako srećo, tek ćemo se mi upoznati – neprimetno oblizujući usne završi ova upoznavanje.

Jasmina joj objasni da mora hitno na Kipar kod kćerke, Mišine sestre, koja je trudna. Pozvala ju je sa sobom na put. Ema je prihvatila bespogovorno, diveći se toj uglađenoj i finoj ženi. Nije bila ni svesna da kreće na put bez povratka, i da više ništa posle toga neće biti isto.

Sedeli su u lux klasi aviona za Kipar. Jasmina je rekla Emi da spusti glavu u njeno krilo, da je mazi po kosi. Ovoj je to bilo malo čudno, ali je uradila tako. Mazila ju je po kosi i vratu povremeno uzdišući, napinjući svoje velike grudi. Ema je blaženo zaspala.

– Emice, probudi se, slećemo. – Trgla se i videla obrise ostrva kroz prozor. Osetila je nešto na vratu, uhvatila se i ostala u čudu. Napipala je ogrlicu. Jasmina joj pruži ogledalce. – Da li ti se sviđa? Zapamti, ja cenim poslušnost i uviđavnost, a ti si do sad besprekorna.
– Jao, kako je divna, nemam reči kako da vam se odužim – i poljubi je u ubraz.
– Polako, polako, ima vremena – reče Jasmina, pogleda je u oči i kažiprstom pređe polako preko njenih usana, obrva i lica.

Ema se stresla. Nije znala šta je ovo…

Ema je osetila je neki nedefinisani grč u stomaku i kapljice znoja kako joj klize niz kičmu. Na aerodromu ih je sačekala luksuzna limuzina i odvezla do grada. Kipar, inače, najtoplije ostrvo Mediterana, sa oko 340 sunčanih dana godišnje. Zovu ga i „Afroditino ostrvo“, jer se, prema predanju, ovde iz morske pene rodila grčka boginja ljubavi. Jasmina ju je celo vreme držala za ruku, i Ema se počela osećati nelagodno. Odvezli su se do jedne ulice gde su bile luksuzne prodavnice. Ema je odmah uočila da se prema Jasmini odnose kao prema kraljici. Na kraju su otišle do butika koji je pripadao Jasmininoj kćeri Mariji.

lezbejke se ljube, pirsing na jeziku

– Dušo, donesi nam nešto naj za moju buduću snaju – reče trgovkinji na grčkom, koja odmah poleti – a ti dođi ovamo da probaš. – Otišli su u neku sobu i sele u fotelje. Devojke su donele dosta garderobe. – Ostavite to, a ti ljubavi probavaj i skini grudnjak da ti ne smeta.

Devojke izlazeći pogledaju Emu nekako čudno, kojoj postane neugodno. Nije joj bilo svejedno što se skida pred budućom svekrvom. U nekim trenucima ostajala je samo u tangama, koje je Miša obožavao, tako da se sada navikla da ih nosi svakodnevno, i da nije bila zaokupljena odećom, videla bi da je Jasmina proždire očima. U jednom trenutku je prišla i poljubila je u usta da je Ema ostala zatečena. Zamalo da je udari infarkt.
– Sve si bolja, samo tako, ne brini za budućnost – smešeći se, reče – uzmi šta ti odgovara, čekam te napolju.

Zatim je usledio napad smeha koji nije bilo moguće nikako iskontrolisati. Bila je nasimpatičnija i najiskrenija melodija u sobi. Ne mogu da verujem, pa ona mene hoće – mislila je mlada devojka. Osetila je leptiriće u stomaku, nikad je nisu privlačile žene. Pokušala je da odagna grešne misli, ali se uvek vraćala na isto. Ona nju hoće. Osetila je vlažnost među nogama. Šta joj se ovo dešava, kako bi volela da je sad Miša ovde, da ima oslonac. Osećala je strahopoštovanje prema toj ženi, ali to se kosi sa njenom čednošću, poimanjem ljubavi, života uopšte. Imala je sve više osećaj da će joj se život promeniti iz korena, a da ona ima sve manje kontrole nad istim. Morala je sebi priznati da se pomalo plaši daljeg toka događaja.

U automobilu Jasmina nije progovorila ni reč, samo je kuckala neke poruke, dok se Ema pogledavajući je ispod oka povremeno, osećala sve nelagodnije. Napokon su stigli ispred jedne luksuzne kuće, gde su ih dočekali Marija i njen suprug Nikos. Pozdravljanje je prošlo uobičajeno, ali je mlada snajka osetila preveliku dozu erotičnosti prilikom pozdrava sa domaćinima. Videlo se odmah da i tu Jasmina drži sve konce u svojim rukama, slušala se bespogovorno.

Bila je samo jedna od mnogih devojaka sa sela koja je krenula na visoke škole, i gledavši tablu svog sela bez puteva i osnovnih potreba u dvadesetom veku, obećala sebi da se neće vise vraćati. Slali su koliko su mogli novca za školovanje, a ona je stvarno bila odličan student. Međutim, bila je više gladna nego sita, sreća pa je kao furala neki hipi fazon, da se ne vidi koliko u stvari nosi iznošenu odeću. Veze sa muškarcima su bile više loše nego dobre, a nevinost je izgubila još u selu sa komšijom. Onda je jednom u bioskopu slučajno otišla da gleda film „Emanuela“ sa Silvijom Kristl u glavnoj ulozi. To je na nju ostavilo toliko upečatljiv dojam, da je odlučila da promeni život iz korena. Želela je glamur, želela je žestok sex, želela je sve što život može pružiti. Znala je da otvara vrata ili raja ili pakla, ali je odlučila da je ništa na tom putu neće zaustaviti. Sve je promenila u svom životu, shvativši da nosi čarobnu lampu među nogama i da samo mora da je protrlja kad nešto poželi.

devojka liže štiklu i trlja pičku

Tako je i došla do njega, Milana, potomka i sedme generacije beogradske elitne porodice, koja je bogatstvo stekla još za vreme Miloševe trgovine sa Austrougarskom. Mnogo su im komunisti oduzeli, ali je dosta i ostalo.

Bili su u njegovom mercedesu. Stao ju je ljubiti po vratu, ubacivati jezik u uvo, lizati vrat. Nije se opirala jer nije imala šta izgubiti. Mogla je samo mnogo da dobije. Pravila se naivnija nego što je uistinu bila. Njena mreža koju je plela, dobivaja je završne konture. Ostao je samo konačan ubod pauka i žrtva je bila gotova.

Dlanom ju je uhvatio za dojku i neke nerazumljive reči izgovarao. Mislila je da je verovatno zadivljen tvrdoćom njenih sisa. Bradavice su bile nakostrešene i štrčale kao antene. Već se jebavala u automobilima mnogo manjim od „Mečke“. Ovo je bio bračni krevet u odnosu na ostale. Najradije bi mu odmah iščupala kurac iz pantalona i uzela ga ustima, ali je morala biti obazriva. Možda je stidljiv – pomislila je – ne znači ako je bogat da je i iskusan. Kao slučajno, mu je lakat zabila među noge i ustanovila je da mu se kurac digao. Sad na sve ili ništa – pomislila je. Žedno mu je zabila jezik u usta i lomila se sa njegovim. Ljubila se bez kompleksa.

On je svojim rukama šarao po njenim dojkama, stomaku, bokovima, i na kraju – guzi. Kad je zavukao ruku među noge, ispod kratke suknjice, gaćice su bile već dobro natopljene. Pipao je kažiprstom po vlažnom materijalu gaćica, kao da ih cedi. Videla je da nema iskustva i da mora krenuti u akciju.

Napetost se povećavala. U tri poteza njegov kurac je bio napolju. Koprcao se u njenoj ruci, gladila ga je, navlačila, i palcem dodirivala glavić, lepljiv i mokar. Međutim, i Milan je u međuvremenu napredovao i skinuo joj gaćice. Pica joj je bila kao gejzir, pušilo se iz nje od vrućine. Krenula je glavom prema njegovoj muškosti, i ako je ne zaustavi, biće njen. Milovala se licem od njega čekajući reakciju. Bio je sve tvrđi i tvrđi od njene ruke i jezika…

Ugurao je prste u njenu picu. Usisavala ga je i mazila, čas mirno, stručno, polako, a koji trenutak kasnije halapljivo kao da će ga progutati. Videla mu se svaka žilica i vena. Mešao je kukovima, a ona je radila kao luda. Uplašila se da će svršiti, a to nije smelo da se dogodi sad.

Čednost, greh i blud, I deo

– Jao, šta mu radiš divna si, ovako mi nikad nije bilo lepo – grcao je Milan.
– Kreni po eliksir života ljubavi – tepala mu je ona. Videla je žar u njegovim očima. Pipkao ju je po osetljivim, skliskim delovima njene pičkice, a ona se uvijala, uzdisala, bacala glavom levo-desno. – Jebi me, uteraj mi ga!

Milan joj ga zabi do balčaka… Vrtio je njime kao burgija koja buši rupu… Nije bio svestan koliko je ispunjava u njenoj unutrašnjosti. Njegov kurac prodirao je do zadnjeg dela njene nestrpljive, i veoma nadražene pice. Ono čega se bojala da će brzo svršiti, nije se dogodilo. Smirio se u njoj. Čekao je da ona počne raditi nešto… Kad je osetila da u sebi ima ima ekstra kurčinu i da će ako sve bude kako treba uskoro biti kraljica sreće, zamešala je guzom. Smestio ga je još dublje, ako se uopšte moglo govoriti o dubini njene pičke. Izgledalo joj je kao da napreduje santimetar po santimetar. Vrtela je bez poteškoća, trljala se o njega i pružala svojoj pici nezaboravan užitak.

– Napuni me, samo me napuni – govorila je nepovezano – sigurno je.

I tako je Milan, ubrzavši ritam i nabijajući se divlje sve jače i jače, istresao decilitre sperme u Jasmininu gladnu pičku.

Večerali su na velikoj terasi. Ema je bila oduševljena kućom, bila je prelepa. Ipak ona nelagoda joj nije prestajala, a pojačala se još više za večerom. Marija i Jasmina su bile obučene u tanke haljine ispod kojih se videlo da ne nose veš. Emu je to istovremeno i palilo i plašilo. Nikos je sve više pravio dvosmislene šale na njen račun, a one nisu reagovale već su se smejale tim šalama. Vino se pilo, a ni Ema ga nije baš odbijala.

klinka jebana u kolima na zadnjem sedištu

Atmosfera je postajala sve opuštenija, tako da je i ona rekla nekoliko viceva. Marija ju je uhvatila za ruku i stisnula.
– Jako mi je drago što si sa nama. Bićeš ti super snajka, samo se moraš opustiti – govorila je senzualno i mazila je po ruci.

Emu su počeli trnci da prolaze kroz kožu…

Pocrvenela je, malo od stida a malo i od vina. Marija je bila u sedmom mesecu trudnoće, i nije joj bilo jasno šta oni hoće od nje.

– Mi smo ti dušo svi jedna srećna i zadovoljna porodica, poštujemo se i volimo. Treba da se odlučiš da li hoćeš da nam se pridružiš ili ne – počela je Jasmina glasom koji nije trpeo pogovora – ovako mi funkcionišemo već dugo, puno pre i mene i tebe. Nikos, dolazi ovamo!

Jasmina se malo ogurnula stolicom od stola i zadignula suknju. Sevnula je obrijana mesnata pička. Nikos je dotrčao, kleknuo dole i počeo polako da je licka. Ema je ostala šokirana, pogledala je u Mariju koja se nagnula i poljubila je. Disala je ubrzanije dok je Nikos sve jače obrađivao pičku njene buduće svekrve koja se više nije nije ustezala uzdisati i stenjati. Kad je Nikos izvadio kurčinu koja je blesnula na mesečini i prigušenom svetlu, Ema je skočila i otrčala u kuću. Ušla je u svoju sobu i pala na krevet plačući. Kroz otvoren prozor dopirali su Jasminini uzdasi i krici. Otvore se vrata i uđe Marija i legne pored nje.
– Ne boj se nije to ništa, ja i Nikos se volimo i ovo je tako normalno kod nas…
– Hoću kod Miše, ja nisam za ovo, ja sam drugačija. Ja to ne mogu, molim vas vratite me nazad – jecala je Ema.
– Dobro, samo polako, odspavaj sad malo, jutro je pametnije od večeri – rekla joj je brišući joj suze.

Čednost, greh i blud, I deo

Noć je tek donela pakao za nju. Okretala se i prevrtala po krevetu a san nije hteo. Savest se bunila, ali je pica vlažila. Jao moja majko mila, šta me ovo snađe? – pomišljala je. Zaspala je tek pred zoru, sanjala njih dve kako je ljube i maze, a Nikos ubada svoju veliku kurčinu u njenu netaknutu ribicu. Trgla se i skočila nagore. Ugledala je Mariju kako sedi gola u fotelji i mazi svoj veliki stomak.

– Dobro jutro lepotice, vidim da se nisi baš naspavala – reče i krenu prema krevetu. Legla je pored nje. – Ja sam, veruj mi, stalno napaljena i stalno bih se jebala, mogla bih ceo dan, a Nikos, on me nije jebao mesecima. Ovo mu je prvo dete i frka mu je. Boji se da ne povredi mene ili dete. Ja sam mu govorila da nema šanse i da sam gledala na internetu i pitala doktora, ali ne vredi. Složićeš se da on stvarno ima onako baš veliku kitu, ja veću nisam videla – nastavila je. Nisam ni ja – pomisli Ema. – Ti si meni stvarno mnogo lepa i kad bih bila muško, uhhh, ne bih ni ja mogla da ti odolim. I super se oblačiš i super ti stoji i umeš da se nosiš, a pri tome imaš baš seksi telo to se vidi. Ne znam da li je zbog hormona i toga što sam toliko napaljena ili zbog nečeg drugog, ali volela bih da se ljubim i mazim sa tobom i da svršim pod tvojim poljupcima i dodirima. Nadam se da te nisam prepala jer sam ovako otvorena, ako jesam, molim te da oprostiš očajnoj trudnici.

Ema je bila zatečena. Gledala ju je u čudu i mislila da je potpuno poludela od tog deteta u stomaku. Ležala je Marija tako i gledala je. Velikih nabreklih sisa, tvrdih bradavica, velikog oblog stomaka koji izgleda potpuno neprirodno na njenom krhkom i vitkom telu, širom raširenih krupnih očiju i blago otvorenih usta.

Prišla joj je lagano i usne su im se spojile, počinje igra jezicima. Ona usisava njen jezik i rukama šara po telu, pokušavajući da je što više oslobodi. Počela je da je liže, a ona je zatvorila oči i sve glasnije stenjala. Usresredila se na klitoris koji je lizala, sisala, žvakala a Emino stenjanje se sve više pretvorilo u vrštanje i počela je da svršava uz povike:
– Ne staj, ne staj, ne staaaaaaaj! – Poslušala je i nastavila da liže dok se ona uviljala, grčila i vrištala. Ponovo je svršila. Bila je u transu.  – Ne staj, ne staj, nastavi, nastaviiiii, molim te – dahtala je Ema. Samo je to govorila u krug, a Marija je nastavila jedva dolazeći do daha potpuno zaronjena u njenu pičku. Sada se i sama borila sa trzajima i grčevima čitavog njenog tela. Počela da je ljubi po celom licu, očigledno oduševljena, i da joj tiho govori: – Sestrice moja lepa. Predivna si. Ja ne mogu da ti objasnim koliko si lepa sada. Ti si moja sestrica Emice. Vidiš kako nam je lepo.

lezbo lizanje pičke, krupni kadar

Ova se počela igrati sa njenim bradavicama, ljubeći veliki stomak i spuštajući se do pičke. Bila je toliko mokra da se zapitala da li se možda porađa, ali bilo je stvarno prerano za to. Nije znala kako da počne, pa se instiktivno uhvatila za usmine i počela ih grickati i lickati. Pička kojoj je toliko ukusna da zaboravlja na sve i počinje da je proždire. Tek kad je počela toliko da se trza i uvija da joj je nogama bukvalno izgurala glavu, postaje svesna koliko ona vrišti i stenje dok svršava.

Prestala da je liže, ali se njena pička bukvalno grči na 20 centimetara od njenog lica, od usana i jezika. Počinje ponovo da je liže, ali Marija je toliko napaljena da opet svršava posle manje od minuta. Zaspale su ubrzo od umora.

Kad ih je Jasmina našla gole i zagrljene kako spavaju mirno i srećno, samo se presrećno nasmešila…

Mix NS

Nastavak: Čednost, greh i blud, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Mix NS


Nije zanimljivo što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mama, profesorica, kurva
Mama je čučnula i drkala nam u isto vrijeme. Počeli smo da svršavamo - prvo onaj lik koji je imao, mogu vam priznati, ogromnu kurčinu ...
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x