Čednost, greh i blud, III deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Čednost, greh i blud, II deo

Počeo je da gunđa i ruke su mu pošle ka njenoj haljini. Jasmina nije znala šta je čeka. Grubo joj je pokidao grudnjak. Bela koža lepe Jasmine je zasvetlela u polumračnoj prostoriji samo pod svetlosti koja je dolazila iz kamina. Avram ju je privukao sebi, i potom je okrenuo obuhvativši njene grudi. Čvrsto je držao devojku koja mu je bila okrenuta leđima, i polako je odveo do velikog ogledala.
– Pogledaj se kako si lepa, ali si drolja, je l’ tako? – siktao je.
– Nisam drolja – uplašeno je rekla. Okrenuo ju je prema sebi i opalio joj šamar tako da bi odletela i pala da je nije zadržao. Ponovo ju je odveo do ogledala.
– Pitam te još jednom, da li si drolja i takva ćeš ostati. – Bila je iznenađena tom brutalnošću, ali i svojom napaljenošću. Pogledala se u ogledalo i pomislila – ipak će morati ovo mnogo težim putem nego što je planirala.
– Jesam, drolja sam, i ispuniću vam sve što hoćete, samo me nemojte izbaciti, molim vas.
– Tako je kurvice, to je već bolje.

Avram se malo udaljio, da bi skinuo pantalone. Njegov kurac je ustremio ka njenom boku i njenu ruku spustio na njega, čupajući je za kosu. Grickao joj je ramena, a drugom rukom milovao njenu pičkicu. Odveo je do kreveta i tu je spustio. Približio je kurac njenom licu, a ona ga je proždrljivo stavila u svoja usta.
– Uzmi ga, budi dobra, zasluži nas – rekao je i krenuo rukom prema njenom međunožju.

 Čednost, greh i blud, III deo

Razmaknuvši njene usmine koje su bile jako vlažne, u njen otvor prvo je stavio jedan, a zatim dva prsta. Njima je otišao u dubinu njene pičke, sledeći ritam koji je ona započela svojim ustima mazeći njegovu batinu, čas blago, čas grubo. Zatim je upotrebio i drugu ruku kojom je počeo da miluje njen klitoris.
– Da, da bićeš mi pokorna kurvica.
– Da, hoću, hoću, kako ste dobri… vaša sam – Jasmina je vikala usprkos punim ustima.

Liznula je vrh glavića i onda neverovatno brzo ga celog primila u usta. Bilo mu je toliko dobro dok ga je sisala i lagano grickala zubima, da je počeo glasno da dahće. Sisala bi ga, a potom vadila pa lizala i ponovo sisala. Izvadio je svoj kurac iz njenih usta, a ona je to iskoristila da maksimalno raširi svoje noge i podigne guzu. Zagnjurio je svoje lice u njenu stražnjicu. Svojim špicastim jezikom je lizao po anusu i uvlačio prst. Jasmina se prenerazila, nikad se nije jebala u dupe niti je to volela, čak joj je to bilo odvratno, ako je nju moglo nešto zgaditi u sexu. Avram se uspravio i usmerio batinu prema tom još netaknutom ružičastom otvoru, i snažnim pokretom ušao u njenu dubinu.

Urlala je kao životinja, ali ne od zadovoljstva već od boli. Učinilo joj se kao da će se njen anus poderati pod naletima njegovog buzdovana. Proklinjala je dan kad je ušla na vrata ove kuće. Čudila se u sebi koliko ovaj matorac može jebati, jer se nije mogla odvojiti od njegovih udara u njenu guzu. Krikovi su postali tiši i prešli su u jecaje. Počela je na kraju i stenjati od zadovoljstva, dok je kurac prolazio kroz njen uski mišićavi obruč. Njene oči su bile zatvorene, a usta otvorena dok je klizao duboko u njenu guzu.
– Osećam se kao prava drolja! – govorila je između stenjanja. Počeo je da gura kurac do kraja u nju. Spustio je glavu do njenog uveta i prošaputao:
– Ti jesi drolja!
– Oh, da… Samo tvoja…
– Uuuhhh… Prljava, mala droljica!
– Jebi moju guzu! Napuni svoju drolju spermom!

 Čednost, greh i blud, III deo

Mogao je da oseti njenu guzu, gladnu sperme, kako stiska njegov kurac…

Nagurao je svoj jezik u njena usta gušeći njeno stenjanje, dok je prvi mlaz vruće sperme prskao duboko unutar njene slatke, uske guze. Izvadio je kurac malo, pa opet skliznuo u nju i nastavio sa pražnjenjem u nju.

Milan je otišao prvim avionom i rekao da što pre obave sve pripreme za svadbu. Niko nije progovarao o onom što se desilo između Eme i njega. Svi su se ponašali najnormalnije kao da je sve u najboljem redu. Jasmina je pozvala Emu da popiju limunadu na terasi. Sedeli su polugole na terasi samo u toplesima.

– Da li si pre Marije vodila ljubav sa ženom? – upita je Jasmina.
– Ja… ovaj… ne.
– Veoma sam se uzbudila kad sam vas našla zagrljene, opusti se, ne budi tako napeta.
– Oh, da sad je dobro – promuca Ema.  Jasmina je samo čekala ovakav odgovor, pa da započne igru i poljubila ju je. Ema je odgovorila na njene vatrene poljupce. Obe su bile veoma uzbuđene. Spustila je ruku u njene gaćice i pomilovala Emicinu pičkicu.
– Da li ti se ovo dopada?
– Oh… da… da, samo nastavi.

Jsmina je od ovoga postajala sve vlažnija. Skinula joj je gaćice počela sisati bradavice na prelepim dojkama. Kružila je jezikom oko njih, pa ih grickala, nadražavajući joj grudi. Zadovoljstvo je raslo sve brže. Ema se uvijala pod njenim milovanjem, i samu sebe iznenadivši povukla je svekrvinu glavu među svoje noge. Ova je poslušno počela da traži njen mali uzdignuti klitoris i ivice već nabreklih stidnih usana. Snajka se ispružila na pletenom trosedu, prepuštajući se talasima zadovoljstva. Jezik je sve brže i brže klizio njenim telom.

dve lezbejke se maze, predigra

Promenule su pozu, pa je Jasmina nastavila kliziti između njenih guzova, zalazeći sve dublje i dublje. Veštim jezikom dražila ju je svojim iskustvom, a Ema je jedva suzdržavala dolazak vrhunca. Htela je da ovo zadovoljstvo što duže traje, i da joj se pruži maksimum užitka kad je već potonula u greh ovoliko. U zanosu je grizla usne. Razmakla je noge koliko je mogla, što je njenoj ljubavnici omogućavalo da ulazi jezikom sve jače i jače.

Tela napetog kao luk očekivala je predivan vrhunac…

Jezik u njenoj pičkici se micao… micao… i nastavljao s još jačim podsticajima, dovodeći snajku poslednjom snagom do vrhunca.
– Tu sam! oh! oooooooohh! Mmmmmmmmmm… gggoooooooootooovvaaa sammmmmmm!!!!!

Snažno je pritisla Jasmininu glavu na svoju pičku naterajući je da posrče sve njene sokove, što je ova pedantno i uradila. Zabacila je glavu, dok joj se celo telo desetak sekundi treslo od orgazma, koji su nadolazili jedan za drugim. Pogledala ju je, a ova joj se nasmeši i kaže:
– Ne moraš se ništa bojati, svi ćemo biti predivni prema tebi – ljubeći joj umilno lice i gledajući u te crne oči. – Niko ne treba da prođe pakao kao ja. Dođi u spavaću sobu, mnogo je komotnije.

Legle su na ogroman krevet i počeše ponovo da izmenjuju poljupce. Njihovi jezici su se snažno sudarali što je još više pobuđivalo njihovu želju. Zatim je Ema pošela da sisa Jasminine Bradavice, blago ih grickajući i povlačeći. Ova je ječala od zadovoljstva, sve više uzbuđena. Spuštala se svojim jezikom niz svekrvin stomak, dok je ova drhtala od uzbuđenja, uvijajući se vlažna od silne uzbuđenosti i želje. Kad je stigla do njene brazde ona je već bila dobro navlažena. Trljala je lice, grickala usmine i srkala sokove iz te pičketine kao da joj život ovisi o tome. Jasmini je bilo prelepo. Mala je savršena pomislila je u ekstazi. Pripremala je matora jebaljku za dolazak orgazma:
– Oooh!… Ooooh! Hmmmmmmm… liži mi guzu i jebi me prstima – uzdisala je.

Mala se iznenadila ovom željom, ali je jezikom sve brže radila po pički, pa prešla na ružičasti otvor. Nije bila iskusna, a opet u čemu je pak bila pre ovoga – pomislila je tad, ali je uvalila jezik u njenu rupu jebući je prstima. Jasmina se bližila ekstazi, podižući bedra i dve žene su se našle isprepletenih udova. Emin jezik radio je sve brže, uspostavljajući ritam sa prstima dok je vlažila kao da piški.
– Kako je dobro… oohh! Kako je dobro…

jedna lezbejka drugoj liže čmar i fingeruje pičku

Zadovoljstvo je postajalo sve veće i nezadrživo je išlo ka vrhuncu, ali je Jasmina to odjednom prekinula i izvadila iz noćnog ormarića strap-on. Ema je bila iznenađena i pomalo šokirana.
– Sačekaj malo, opaši ovo i njime me zadovolji. – Ova je bila toliko nespretna da ga stavi da se svekrva iskreno nasmeje pomažući joj. Kad ga je pričvrstila, rekla je da je jebe u guzu. – Toliko sam vlažna da će lako da uđe, dosta je razrađena. Namestile su se s boka i Ema ga je ugurala u njen anus. – Oh… ohhh… samo nastavi, mila moja.

Ljubila ju je po vratu, ušnim resicama gnječeći joj velike dojke. Pokreti su postali sve brži i jači, što je očigledno Jasminu dovodilo do ludila:
– Kako si dobra draga moja – reče odlagajući orgazam i tražeći da menjaju poze.
– Da li sam dobra? Dopada ti se? – govorila j e Ema.
– Oh… da… sve je bolje, naša si, ne dam te više… jebi… jebi… uteraj do kraja… – Ema se na trenutak osetila muškarcem. Jasmina je bila u delirijumu od sladostrašća. Dahtala je sve jače: – Oh… kako je dobro… gotooovaaa saaammmm… ahhhhh.

Orgazam joj je tresao celo telo…

 Čednost, greh i blud, III deo

Mix NS

Nastavak: Čednost, greh i blud, IV deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Mix NS


Nije zanimljivo što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mama, profesorica, kurva
Mama je čučnula i drkala nam u isto vrijeme. Počeli smo da svršavamo - prvo onaj lik koji je imao, mogu vam priznati, ogromnu kurčinu ...
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x