Čednost, greh i blud, IV deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Čednost, greh i blud, III deo

I tako je zbog dece podnosila svoj nezavisni i nesigurni položaj, u međuvremenu se preispitujući kako dalje. Kad god bi bila sama, maštala je o susretu s muškarcem koji će je ispuniti i s kojim će opet proživeti trenutke strasti, ma koliko bili kratki. Sanjarila je, a ujedno se i plašila svojih snova. Njihove jačine i ušestalosti istih.

Pogledala se u ogledalo i videla je graciozno zanosno telo. Okretala se kao neka tinejdžerka, nameštajući se i ogledavajući se. Možda bi se ovde moglo i nešto popraviti – pomislila je. Odlučila je krenuti u teretanu da ispuni svoje vreme. Mogla je sebi da obezbedi i kućnu teretenu, ali su joj trebali odnosi sa ljudima.

Rekla je Miši da je odlučila da se malo posveti svom telu, on je samo klimnuo glavom ne rekavši ništa. Potpuno bez kondicije, prvih nekoliko nedelja se uigravala za neke teže vežbe. Psihički se počela osećati sve bolje, jer je osetila da radi nešto dobro za sebe. U međuvremenu je počela da malo gleda oko sebe i druge vežbače. Od lepih i zategnutih devojaka, privlačnih i lepuškastih mladića, do nabildovanih ćelavaca na steroidima. Počela je sebe hvatati da sve češće gleda u pravcu crnokosog mladića, koji je uvek bio okružen pažnjom lepih devojaka.

Kad bi došla kući sva zajapurena, svukla bi se još u predsoblju i što pre bi pošla pod tuš misleći na njega. Dodirivala bi se po dojkama, milovala bi ih dok se bradavice ne ukrute. Sapunjala je svoje telo sve erotičnije kao da je mladić tu pa je gleda. Završila bi rukom na svojoj mezimici, trljajući klitoris do orgazma, zamišljajući ih u ljubavnom zagrljaju.

Čednost, greh i blud, IV deo

– Vodite zdrav život – jednom joj se obratio u teretani. Ostala je zatečena, srce joj je počelo lupati da je pomislila da će primetiti njeno ubrzano disanje.
– Nemam običaj pričati sa meni nepoznatim osobama – pokušavala je biti kao nezainteresovana.
– Mislite da sam nametljiv, izvinite samo sam primetio da pogrešno radite vežbu. Može vam stradati kičma, a to ne bi bilo dobro za tako lepu ženu. – Telom su joj prošli trnci, jer se njena želja ostvaruje.

Napravili su prvi kontakt i uvidela je da je on sasvim prijatan i korektan mladić. Sve su žešće pričali, da bi na kraju radili zajedno vešbe samo sa različitim težinama. Postajala bi vlažna među nogama kad bi je dodirivao, pokazujući joj kako se izvode neke zahtevnije vežbe. Rekao joj je da se već zasitio nametljivih, raspuštenih i izazovnih devojaka koje su nekad i protiv njegove volje završavale sa njim u krevetu. Marko tako se zvao, sve je više ulazio u svoju intimu rušeći i poslednje barijere između njih. Rekao joj je da nikad nije spavao sa udatom ženom, a sad mu se otvaraju vrata tog zabranjenog voća.

Ema nije bila neiskusna više, ali ovo joj je bilo nešto novo. Možda će misliti da sam laka žena – razmišljala je u sebi – i sve će propasti.

– Volim tihe i nenametljive, sanjarski raspoložene – rekao joj je jednom dok su izlazili iz teretane.
– Reci mi gde stanuješ da te povezem kući – zastala je rekavši, i pogledala ga u oči.

tip ribi liže pičku pod tušem

Nisu progovorili ni reči usput. Kad su stigli ponovo ju je pogledao i pomilovao po licu. Osetila je da drhti celim telom, a da se ramena tresu tako da je i Marku to postalo očigledno.
– Kuvam najbolju kafu na svetu – reče joj pruživši ruku.
– Verujem da je najbolja – odgovori mu i krene za njim.

Kad su ušli okrenula se licem prema njemu, poluotvorenih usana koje je on zatvorio svojim poljupcem. Njegova ruka je kružila po njenom telu, dok je drugom držao za mišicu. Kad je ruka krenula prema njenom međunožju preko helanki, ona je stisne butinama. Blago se osmehne, jer se nije mogao setiti kad je poslednji put imao posla sa devojkama koje se pomalo opiru.

Taj iskreni mali otpor probudi u njemu duboku nežnost prema Emi. Odveo ju je pod tuš. Usput su se ljubili skidajući komad po komad odeće sa sebe. Nije joj smetalo što je njegov stančić malo veći od njene kupaonice. Sapunjali su jedno drugo, mazeći se preko svojih zgodnih tela. Dok je ispirao sa nje sapunicu, dodirivala ga je svaki čas. Potom je ona sapunjala njega izazovno ga gledajući u oči dok mu je mazila osetljiva mesta.

Čednost, greh i blud, IV deo

Prepustila se njegovom zagrljaju, zarobljena njegovim mišićavim telom kojim je doticao njenu nežnu kožu. Osećala se kao školjka bisernica izašla iz morske pene, koju otvaraju iskusne ruke. Bila je njegova boginja dok je rukama prelazio preko njenih ramena i raskošnih napetih grudi. Koža joj je bila prekrivena sićušnim mehurićima duginih boja, i on je krenuo prema njoj svojim ustima, ne obazirući se na kiselkast ukus sapunice jer je bila naprosto neodljiva.

Ema je odgovorila izmicanjem i uvijanjem, da bi razmakla noge napravivši više mesta njegovim iskusnim prstima. A on se zaista razigrao i pravio uzbudljivu igru. Temeljno tuširanje je njenu kožu učinilo tako požudnom i tako mekanom, da bi se naježila pri svakom dodiru. Prstom joj je nežno dotakao bradavicu, spustio se ponovo do njenog nabujalog cveta, vlažnog i napetog od iščekivanja. Ema zadrhta celim telom i pogleda ga u oči, hvatajući ga oko vrata i ljubeći mu lice.
– Uzmi me, uzmi me celu – reče mu isprekidanim šapatom.

Napokon su došli do kreveta. Ljubila mu je čvrstu, crnu kosu i snažni vrat osećajući kako njegove usne prelaze po njezinim kolenima i listovima, kako zubima nežno ujeda njezina meka bedra. Opustila je kolena i dopustila da mu prsti polako maze usmine. Šaputao joj je lavinu nežnih stihova koje nisu bile ni istina ni laž, već samo deo igrice, reči koje su milovale uši i usne. Reči koje su se zabadale u kožu jednako intezivno kao i njegova milovanja koja su je pogađala do srži. Usmerio se na njene predivne ružičaste bradavice, koje su se ukrućivale pri dodiru njegovog palca. Prelep prizor naterao ga je da je ljubi po dojkama i stomaku, do venerinog brega. Disao je ubrzano i malo se uplaši njegovog silnog uzbuđenja koje je planulo u tom trenutku. Nožnim prstima osećala njegovu muškost koja se bila ukočila. Dok ju je klečeći ljubio i lickao njenu pičkicu, ona mu je stopalima mazila kurac, koji je pretio da izleti iz kožice. Stegla ga je jače i time mu dala do znanja da njegov kurac prinese njenom licu.

on njoj liže pičku, ona njemu puši kurac, poza 69

Kad su se okrenuli u pozu 69, njena mu kosa prekrije prepone. Osećao je njene usne pripijene na svom glaviću i čekao da uzvrati jednakom odanošću. Polako kreće i dobija njen ukus u ustima, razliva se, uzdiše uzima klitoris usnama i drži ga. Ona mu jezikom mazi kurac od korena do vrha. Sisa ga i uvlači u svoja usta, a Marko oseća blago grebuckanje zuba.

Više nije mogao da izdrži. Gledao ju je sjajnih očiju od požude i onda se bacio na nju. Uletio je snažno u njen vulkan užitka. Osećala je da je razdire iznutra, toliko su njegove kretnje bile silovite od strasti. Visoko je podigla kolena i uvlačila ga u sebe sve do dna, uživajući u tome kako je savladava savršeno muško telo.

Činilo se da će iz uzdaha preći u krike zadovoljstva…

Obavijala ga nogama penjući se prema njemu, a on joj je snažno pritiskivao dlanove. Bilo joj je predivno, htela je da ovo nikad ne prestane, da vreme stane za njih dvoje u malom stančiću. Mora mu se odužiti – pomislila je.

grubo karanje i nabijanje na kurac u misionarskoj pozi

Odjednom ga odgurne sa sebe i sedne na njega. Bio je zbunjen. Nasmešila se i stavila mu kažiprst na usne. Prebaci nogu preko njegove i klekne nad njim. Pogleda prema ogledalu koje je stajalo na vratima ormara i gleda se u položaju u kakvom se nikad nije videla. Gledala je prelep kurac isprepleten žilama, kako se uspravio iza njene guze. Uzme ga rukom i polako se spuštajući na njega, zaustavi i počne blago trljati po usminama i klitorisu. Posmatrala je iščekivanje na Markovom napetom licu, pusti ga u sebe dva-tri santimetra, a onda se opet podigne na kolena.

Smeškajući se lišavala ga je zadovoljstva. Savladavao se i gledao ju je ćutke. Njene crne iskričave oči i donekle zgrčeno lice odali su je da se poigravanje približava kraju i da požuda odnosi pobedu.

Ema se iznenada nabije do kraja i zabacivši glavu, poče kružiti guzom. Opijena užitkom željna dodira na svakom deliću svoga zgodnog tela, napokon se ispruži na njemu i stopi usta sa njegovim. Njegovi prsti su joj se utiskovali u butine dok je grčevito trzala kukovima i osećajući ga jako duboko u sebi jecala u zanosu.

Osećala je kako se sve više trza u njoj. Doživevši jedno neopisivo ushićenje i hvatajući dah, zapazi da je Marko sledi i da će vrhunac biti božanstven. Iz poluotvorenih usta ote mu se prigušen krik i poče je puniti svojom spermom. Ona mu odgovori predivnim orgazmom koji joj je strujao celim telom, dopirući do najudaljenijih mesta. Sve je bilo sluzavo i mokro od njihovih tečnosti.

Čednost, greh i blud, IV deo

Spustila je svoje telo na njegovo. Neprestano mu je ljubila usta i obraze, nesputana i sretna…

Nastavak: Čednost, greh i blud, V deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Mix NS


Nije zanimljivo što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x