Jer kurve se plate, zar ne?

Mirza je već dugo kući. Uživa u svom odmoru. Želio je da svoje vrijeme odvoji samo za svoju porodicu, te ja sam poštovao njegovu odluku.

Moj odmor počinje tek idućeg mjeseca. U sobi sam. Sâm. I tako već danima. S posla dođem često umoran, pa mi samoća i ne pada teško. Ali vikendi su užasni bez njega. On je tip s kojim bih sada pio kafe. Šetao. Pričao o glupostima, smijao se bez ikakvog smisla i radio sve glupe stvari. S njime bih ležao. Potpuno nag. Ne bih radio ništa. Samo gledao njegovo tijelo u krevetu. Mazio bih njegovu kožu. Mirisao je. Naslonio glavu na njegove grudi te tako zaspao. Budio bih se sa poljupcima njegovih usana. Pili bi prvu jutarnju kafu zajedno. U krevetu. Goli. Dani su nam beskrajno ispunjeni zadovoljstvom, srećom…

Kurca mi nikada nije manjkalo, znate…

Kada god bi osjetio da me je napalila prisutnost njegove golotinje ili prosto samo gledanje njegovog tijela, prišao bi mi, dao poljubac, a zatim prošaputao: „Idi je spremi za primanje”.

analni fingering, gay

To nam je bila kao nekakva šifra. Otišao bih, spremio guzu kako dolikuje pederu koji se upravo sprema da primi kurac. Rupica bi mirisala i bila „prazna” i čista. Tada bi on sa njom radio šta želi – mazio je, lizao, prstima širio, pljuvao unutra, a naposlijetku bih dobio opasnu porciju kurca. Obrezanog. Debelog. Sa puno sperme koju bih naposlijetku ili dobio u usta ili unutar same rupe.

Nerijetko bi špricao po mojim guzovima. Sve mu je bilo dozvoljeno te s mojim tijelom mu nikada nisam uspostavljao granice. Naš seks sam posmatrao s vrlo jasnim stavom – moje je da stenjem i radim šta mi se kaže, a njegovo da mi naređuje i sa mnom postupa onako „kako mu se kurac digne”.

Sada Mirze već danima nema. Meni nedostaje sve njegovo. Guzu danima i danima nisam klistirao, a čmar mi odavno niko nije razvaljivao. A, želio bih ga primiti. Na pederskom sajtu mi dva dana piše neki tip. Isprva me je privukao pristojnim izgledom, a poslije svojim bezobrazlukom. Bio je veoma oštar s riječima, bez da ih bira, te me je nerijetko nazivao kurvom, droljom, pederom koji je spreman da vara svog momka samo jer se poželio kurca. Nisu me nervirale uvrede. Odvratno zvuči i pomisliti da ti prija kada te neko naziva kurvom. Ne znam. Ali meni je njegova drskost kao i svaka uvreda prijala. Valjda sam želio biti tako tretiran.

drkanje kurca

Već dva dana me zove i pita kada sam slobodan. Želi da se nađemo. Ne na kafi. Kaže: „Kurve su samo za jebačinu”. Pozivam ga u svoj stan. Pristajem se predati odvratnom i drskom pederu. Užasno lošem tipu kojem su ovakvi pederi kao ja odvratni. Izazivam mu gadost. Rekao mi je da će me jebati samo jednom i nikada više. Na sve pristajem.

Konačno čistim guzu

Sve rutinske pripreme su obavljene. Čekam ga. Nije me mnogo ljubio. Moje usne kao da su mu bile gadljive. Tražio je da se sagnem i da pušim. Brži ritam je pravio tako što bi hvatao rukama moju glavu i nabijao je na kurac koji bi dodatno ubrzavao već brzim radom svojih kukova.

Tražim da stane jer nemam vazduha. Ne želi. Njegov glavić mi udara u grlo, krajnike i zatvara mi kanal za disanje. „Spusti glavu podu, kurvo! Liži mi te čarape!” Ližem. Radim sve što kaže. Bez pogovora.

jebanje u usta, gay

Sada sam nagužen (sve je po naredbi) i trpim njegove prste koje mi cijepaju čmar. Grubi su, nepodmazani i ulaze koliko god duboko mogu. Na koljenima je. Iza mene. Kurcem pentrira po mom čmaru. Pljeska me po utrnulim guzma i traži da glasnije stenjem. Nikada nije zadovoljan sa mnom i uvjek sam mu loš.

Sve je više i više drzak. Udarci su sve jači, bolniji… Stalno bi me nazivao kurvom te dodavao opaske, poput: „Kurvo jel’ ti malo kurca?”, „Kurvetino jel’ voliš da ga primaš?”, „Jesam ti ja hiljaditi po redu, kurvetino?”, i ne znam šta sve još. Stenjao bih i potvrdno davao svaki odgovor.

Stavio sam noge na njegova ramena. Ušao je. Opet je počeo grubo da penetrira. Šupak je sigurno ogroman. Ne boli me njegov kurac. Otvoren sam i ništa me ne boli. Stenjem. Ne znam koliko glasno. Ali stenjem. Da zadovoljim sva njegova čula.

gej jahanje kurca

Jašem. Stisnuo mi je vrat i otežano dišem. Pljeskao me po obrazima. Jahao sam sve više i više. Dok mu ne bi dosadilo. Bacio me je s kreveta na pod. Glavom sam udario u zid. Osjećam krv na čelu. Stoji nada mnom. Prvi put da me gleda u oči. Ništa ne govori. Ćutke mi ponovo daje nogu. Jasan je zahtjev – lizanje čarape.

Hvata me za noge i guzove zadiže visoko u zrak. Ponovo polaže svoj kurac unutra. Ponovo stenjem. Glava mi je na podu. Noge u zraku. Leđima sam prislonjen od krevet. U šupku mi je kurac. A šupak je razvaljen od ove maratonske jebačine.

Završava sa mnom. Sada on stenje. Vadi kurac i svršava po krevetu. Očekivao sam ovu spermu negdje na mojoj koži, licu ili kako god već. Ali po posteljin baš i ne. Pokazujem mu gdje je tuš kabina i odlazi pod tuš. Ja ostajem nag na krevetu i drkam. Podamnom je posteljina još vlažna od mlazova sperme razjarenog bika. U čmar stavljam svoje prstiće kako bih prije svršio. Mnogo mi je lakše i brže uz masiranje svoje prostate.

gej seks

Izlazi. Ja još nisam svršio ono što sam započeo. Posmatra me. Osjećam njegov pogled na sebi. Prste zarijam u svoj čmar. Duboko sam tamo. Noge sam digao u zrak i imam poprilično kratak „prostor” za drkanje. Spermu špricam po prsima. Stenjem. Ne odustajem od svog šupka i prsti mi zamjenjuju kurac.

Mislim da sam želio još. „Evo ti 50€ kurvo!” „Ne razumijem, zašto mi daješ to?” „Jer si kurva! A, kurve se plate zar ne?! Momak nek ti spava tamo gdje sam svršio! Na mojoj drkotini. Neka mu smrdi. Ili neka zna da jebe kurvu!”

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments