Prolom oblaka, kurčine do neba – Krešo i Dalibor

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pred kraj popodneva, od ranog jutra osjetim onaj neodoljiv poriv između korjena pimpeka i šupka koji me vuče van u potrazi za novim avanturama. Ljetni dan, sunce još uvijek u punom sjaju. Na golo tijelo, kao i uvijek, navučem bijeli ljetni kožni kombinezon. Ko odjeću na sebi jedino nosim bijele dokoljenke i crne kožne steznike, na svakoj ruci po jedan. Desni je širok oko 10 cm a lijevi je poput lijane zamotane 4 puta iznad zgloba šake. Neman neku glomaznu koščatu strukturu pa mi ti steznici daju malo grublji izgled. Mjesavina nježnosti i grubih pretencija.

Visok sam oko 183, proječno mišićave ali suhe građe. Nemože se reći da sam razbacan ko stijena ali ima me. Plavokos, super kratko ošišan, plavih očiju i nježne kože, bez dlaka gotovo da sam ko ženka. Brijem si bradu na glatko, ispod pazuha, bulju. Oko kurca šišam dlake na kratko u obliku strogo definiranog trokuta, što izgleda vrlo pičkasto i prostački. Sa namjerom da pokažem koliko sam pripremljen na seks u svako doba.

Isklistriram si bulju dobrih 5 minuta. Guram tuš duboko i pišam ko konjina sve dok voda ne postane čisto bistra. Ostavim malo unutra i uguram si crni plug od kaučuka da začepim da mi voda ne iscuri u kombinezon dok jašim moj motor. Navučem čizme, stavim kacigu pod pazuh i strmoglavo se spustim stepeništem sa petog kata u podzemni parking.

Vlasnik garaže gdje držim moj Kawasaki 650 je kućepazitelj, tata mog najboljeg prijatelja. Sa čika Andrijom, majstorom za sve, tako su ga zvali stanari, uspastavili smo deal da parkiram besplatno u njegovoj garaži. Roditelj su mogli platiti najamninu ali on je insistirao da mi želi ponudit besplatan smještaj u vidu da budem na raspolaganju kad ide u fušeraj. Naime, ima vodinstalatersko zvanje i mojim stercima je bila odlična ideja ne toliko da i zarađujem pare jer nije nam ništa falilo, već da osim faksa od mladosti stvaralm radne navike i naučim da budem servilan u poslu.

Kako je Andrijina garaža jedina koja ima rolo da se može zaključati, tako nemam brige oko krađe, i pristao zam bez okljevanja. Parking je na petom nivou rezerviran za stanare, ostali pripadaju novoizgrađenom šoping centru tik do naše zgrade i najamnina je na sat ili po abonomanu za čitavu javnost.

sexy gay motorista, bajker

Izletim iz podzemlja ko furija i uputim se najprije, onako po običaju. Krstarim najprije besciljno glavnim avenijama i skrenem na zapad grada prema jezeru i nudističkoj plaži gdje postoji jedan gej kutak. Ogromna sparina, sunce nemilosrdno bije dok pičim prema jezeru, i vidim da se tamo negdje daleko na obzorju nebo već opasno crni. Kad stignem na odredište, plaža se već ispraznila. Nikog u blizini. Nije čudo – prognoza upozorava na opasnot, peredviđa oluju krajem dana.

Došavši do gej točke preko puta na poluotoku, vidim neku mrcinu kako se isteže na peškiru, polegnut na leđima. Zaustavim se, ali ne gasim motor. Prilična mrcina od čovjeka. Nije daleko, dijeli nas samo voda u daljini od nekih tridesetak metara. Gledam lijevo, desno, i vidjevši da se muškarac privučen brundanjem moje mašine podigao na laktove, podignem vizir kacige da ga bolje vidim. Mora da je došao na plažu kasnije od ostalih i naprotiv oblacima koji se navlače, jednostavno želi se opustiti.

Na moje iznenađenje, vidjevši da blejim, pocne se lagano gladit po sisama, pupku. Nategne si jaja onako kao da ga svrbe. Fiksira u mom pravcu i nastavi da nateže nehajno, gladit mlitav kurac. Ne vidim baš super dobro ali vidim da, iako je mlitav ima debelu batinu, nabreklu od sunca. Ima raširene noge i sve jače i jače počne se milovat i natezat karinu.

Ugasim motor, spustim se sa nasipa do vode nekih 5-6 metara da ga vidim detaljnije jer i dalje gleda i forsira u mom pravcu. Nikog u blizini, i nema sumnje, njegova karina nadrkava se za mene. Opazim da nije potpuno gol, već da nosi strajp poput sportaša, samo što nije elastičan, već od crne kože. Jedino kurac i jaja vise kroz usku rupu. Ispod bicepsa ima narukvice od pljosnatog metala na svakoj ruci koje mu ocrtavaju snažne ručetine.

Okljijevam. Da li da se skinem i preplivam i namjestim u njegovoj blizini, tobož da se osušim i odmorim? Samo, ne ide mi se u vodu. Iako je voda čista jer dolazi direktno iz rijeke, nekako nisam baš fan za kupanje na toj plaži. Da l’ da sjednem na motor i da mu se pridružim na polutoku? Do danas još nikad nisam ni skim imao bilo kakav seks na javnom mjestu. Ne dolazi u obzir. Odlučim da ostanelm tako i da ga rajcam sa moje strane obale.

Kad spustim ciferšlus i izvučem svoj komad, kara mu se ukruti. Vrlo debeli broj. Nateže mesnatu puzdru, trlja kožu na glaviću i usmjerava svoj glavić prema meni i klima glavom.

Prolom oblaka, kurčine do neba - Krešo i Dalibor

Sunce unatoč oblacima još uvijek peče ali oblaci se sve više i više navlače i vrlo brzo će prekrit nebo. Teška sparina, zrak kao da smo u pustinji. Znojim se i vučem kurac i jaja, zabacim glavu unazad i samouvjereno bestidno i hrabro, ko da to činim svaki dan, počnem munjevito drkanje.

Spustim kombinezon do koljena i pokažem mu se…

Prava beštija, ustane se kurac ko koplje. Ne mogu vjerovat kad mi mahne da mu se pridružim. Još uvijek sa kacigom na glavi, i dalje okljievam. Tišina, mir, crni oblaci u nekoliko minuta prekriju nebo, niotkuda podigne se vjetar i snažno počne puhati. Digne se strašna prašina, komešanje vrućeg i hladnog zraka. Opasna oluja je tu.

Beštija u grabi ručnik, strpa u brocak, stavi na leđa, popne se na nasip i nestane sa druge strane. Pomislim da možda ima kakav čamac s druge strane. Navučem kombinezon, zajašim moju Kawu s vjetrom u leđa i odlučim da isti čas napustim mjesto. Nije me strah od kiše niti groma jer za samo 5 minuta stići ću do kioska na glavnoj gradskoj plaži. Ako pljusak postane nemoguć, mogu se uvijek zaštititi ispod krova i pričekat dok se ne smiri. U svakom slučaju, ne želim da mi se mašina napuni blatom bez razloga.

Kad se nađem na pola puta opazim sa druge strane zaljeva paralelno sa mnom juri nekakav motorista. Prestigne me ali putevi nam se suoče nakon malog mostića preko kojeg se on pridruži mojoj putanji. Ne skida kacigu ni ništa, već mi rukom daje znak da ga slijedim. Poludio je – pomislim. Pljusak će nas svakog trenutka smočit do kože. Pocinje sijevat i grmit al slijedim ko glupan. Strašna kiša provali iz neba ko iz kabla. Gotovo da ne vidim puteljak koji se ubrzo pretvori u blato. Na svu sreću, stignem ubrzo na nasip koji nabijen šljunkom omogućuje da ubrzamo. Nakon nekih 2-3 km ili dva, zastane i pokaže mi da ga slijedim u pravcu naselja koje graniči sa jezerskim kompleksom.

Obojica jurimo ko sumanuti prema neboderu od nekih najmanje 15 katova u borbi sa razbjesnjelom prirodom. Pljusk postaje sve jači i jači. Zaustavi se pred zgradom, pokaže mi kolni ulaz i polako se odveze pod strop. Parkiramo se, hoću skinut kacigu ali mi bez riječi rukom pokaže da nek ju zadržim i dâ znak nek ga slijedim. Kroz sporedna vrata uđemo u hal zgrade. Pokaže mi da idemo do lifta. U liftu ko da sam aterirao u scenu Star Wars-a.

Prolom oblaka, kurčine do neba - Krešo i Dalibor

Stisne gumb zadnjeg kata i čim se uski lift jedva za dvije osboe pokrene, pripijen iza mene zgrabi me među noge tako snažno da me podigne u zrak. Jauknem ali iz kacige se čuje samo mumljanje. Dok izlazimo iz lifta primi me za me za guzove i ponovo gotovo ko lutku nosi do vrata.

Ulazimo u prostranu garsonjeru koja po volumenu zauzima čitav krov zgrade sa terasama koje ju okružuju. Od vlage su zamagljena stakla. Suluda kiša udara, vjetar fijuče, voda klizi poput rijeke, gotovo da je pao mrak, nemoguće je vidjet van. Ogroman prostor obasjan čudnom žutom olujnom rasvjetom, podsjeća me na SF atmosferu filma “Blade Runner”.

Tu na sredini poluprazne prostorije bez riječi otkopča kombinezon i ciferšlus ispod pupka. Iz kožne odjeće izjape poput četke tvrde crne brucke. Ko da sam onjemio pred njim, stanem bez teksta i čekam dišući ubrzano i teško ispod kacige.

Unatoč vanzemaljskoj situaciji između kao da postoji nekakava neizreciva bliskot. Iako sam u prisustvu stranca, ne osjećam nikakav strah. Čak što više, potpuno sam opušten i budući da sam ušao poslije njega, čak se usudim iza nas zatvoriti i zaključati ulazna vrata.

Čim mu se ponovo približim, kimne glavom u znak odobravanja. Srce hoće da mi iskoči. Očekujem da nasrne, međutim odgurne me lagano al odlučno, tako da posrnem i sjednem se u fotelju iza leđa. Istovremeno i on se svali na nekakav ogromni otrcani crni kožni kanape nasuprot. Koža umaljana od masti ili ulja. Po svuda svjetle mrlje poput osušene sperme ili tako nešto. Mozak mi kipi ko bojler dok snifam mirise, bolje reći jebački smrad koji vlada prostorijom. Mješavina naše mokre kožne odjeće, benzina, blata… znoja. Neprovjetrena vrućina zadržana u unutrašnjosti me opija. Moj ljetni kombinezon se isparava pun pišaline i sperme koji nikad nisam dao na kemijsko čišćenje i koji sam namjerno obuko za popodnevu avanturu, kao da sam unaprijed znao sa kim ću imati posla.

Raskreči si noge, ugura šaku u hlače, potegne drugu prema malom stoliću na kojem gledam čudnu napravu. Izbečim oči vidjevši prozirni plastični cilindar, crnu gumenu cijev i makaze. Odmah mi je jasno da se radi o pumpi za drkanje. Vidio sam tak šta u pornićima… Zgrabi kutiju masti, izvuče balavu toljagu, nabije ju u kutiju, navuče na kurac i počne munjevitio pumpat.

– Gledaj me i drkaj sa mnom. – Pokaže mi rukom nek i ja izvadim svoj alat. Nadrkan od jutra, kurac mi hoće skočit do plafona. Mahnitavo i ja ko divljak počnem drkat, ne skidajući pogled sa naprave u kojoj mu kurčetina izgleda stravično snažno i opasno.

vakuum pumpa za drkanje kurca

Nadrkavamo se tako bez riječi jedno vrijeme, dahćemo, ko životinje, vizir mi se magli, mumljamo ko luđaci, kad najednom čujem kako se otključavaju ulazna vrata stana. Okrenem se prema predsoblju i spazim čovjeka potpuno mokrog, zalivenog pljuskom. Očito i on u nekoj vrsti motorističke obleke sa kacigom u ruci, drži nekakvu crnu sportku torbu. Ljutito baci ključeve na stol. Obučen u nekoj vrsti uniforme, sa prslukom poput onog što policajci nose da bi se zaštitili od metaka, pojas sa pendrekom, kožne hlače, čizme, a na licu crna fantomka, ali sve to izgleda kao ratna ili policijska oprema sastavljena od komada mrežica, polyestera, grubih tkanina. Čitava odjeca daje mu izrazito autoritativan i nastran izgled. Moj domaćin se nimalo ne iznenadi. Spretno odvoji cijev pumpe da oslobodi cilindar.

– Ma Jebo vas ja! Dobro sam potrefio i došo na vrijeme! Uhvatila me kiša na cesti pa sam navratio da se osušim. Dalibore, vidim da imaš gosta. Prepozno sam njegovu mašinu u prolazu! Ma koje iznenađenje! Zlatane!

Ma o čem mi ovaj govori? Otkud me pozna? Ja njega sigurno ne poznajem. Otkud mu to da zna moje ime i moj motor? Jest da imam jedinstven motor ali njegova familijarnost me totalno zbunjuje. Čekaj! Je l’ mi govori o Daliboru sa interneta???

Kad Dalibor svuče kacigu, naravno, ugledam lik uživo sa kojim se nakon već više od dva mjeseca dopisujem ali nikako da se dogovorimo za cveng. Ma kud sam upo? Majke ti! Prolete mi kroz glavu sve gluparije, maštanja do krajnjih granica koje svakodenvno izmjenjujemo… Čak sam mu poslao SMS da sam večeras na gej plaži.

– Ajd nemoj sad glumit šiparicu. Reko si mi da ideš na plažu pa sam odlučio da ti priedim iznenađenje. Ovo je moj ortak Krešo. Sjećeš se, slao si mi njegove slike dok si blefirao ispred kafea i snimao ga samo kad je na poslu, nosi strogo odijelo jer radi u obezbeđenju.

Sad mi je sve jasno. I ja skinem kacigu, pozdravim obojicu učtivo, pomalo uplašen u prisustvu dvije mrcine, bojim se, ako se raspale u ovakvoj paklenoj atmosferi, smrvit će me!
– Je l’ konačno došla naša nova pička da ju sredimo? – Isceri se prostački. Iz sportske torbe izvuče vještački kurac od kaučuka i zaprijeti mi. Dildač impresivnih dimenzija nije bio gladak već ima pravilne okrugle izbočine poput prstenova.

lik sa fantomkom dildom jebe drugog lika

Dalibor mi na te riječi naredi da se postavim na koljena nasred sobe i bez oklijevanja naprči me na suho. Svom snagom nabije me na kurac natečen od pumpanja. Svako malo izvadi ga i pokazuje Kreši moju razdrljenu rupu.

– Daj Krešo kazni ga! – Krešo jedva dočeka. Približi nam se a ja bespomoćan, raskrečenih nogu, gledam kako mi prijeti ogromnim umjetnim kurcem dok mi pljuje u otvorenu rupu. Urliknem kad mi ga nabije u razdrljeni šupak.
– Aaaaaaah upomo! Šta raditie gospodine?
– Pomoć ću ti ja, pičko muška. Poznajem ja tebe, snimio si me u kavani. Zar misliš da ne znam što radiš svakog prijepodneva ispred kavane? Voliš kurac, pička ti materina! Priznaj!

U pravu je, iako kroz crnu fantomku ne mogu prepoznati o kome se radi. Istina, prisjećam se da sam nekoliko puta slikao nekog nabildanog lika sa prosjedom bradicom koja se vidi kroz otvor fantomke. Samo, taj je uvijek obučen u sivo odijelo i teško mi je prepoznati ga obučenog u kožne hlače i mrežasti prsluk protiv metaka.

U svakom slučaju je Krešo lik koga sam snimio i nikad ne bih rekao da je peder…

– Uuhh… pičko pederska… dudlaj mi kurac smjesta!
– Kurvooo… pocjepaću te Drooljoo pederska! – Krešo svuče hlače ispod kojih ugledam zašnirane minijaturne kožne gaćice. – Ajde mali, onjuši! – zatraži da snifam ogroman od znoja vlažan paket. – Siši, ispalazi jezik i operi mi glavić. Upravo sam izdrko kurac! Nisam jebo već tri dana al ću te sad dobro odradit!

Rašniram šlic i izvucem njegovu debelu batinu sa teškim jajima. Oko kurca guste crne dlake ali koža glatko obrijana oko kurca.

– Zgrabi me za jaja i nategni! Jače! Ne boj se! Tata voli dečke kad mu natežu kesu. – Krešo pravi alfa, aktivan 100%, dok se Dalibor, iako aktivan, prepušta da ga Krešo kara. Obojica se idealno slažu. Krešin rječnik okorjelog jebača me pali do neba. Biseksualac, očito naziva me droljom, maher dobre pice ali istoo tako ne može da odoli izdržljivom muškom dupencetu. Naročito kad ima pred sobom guzu kao moju, duboku i otvorenu, pod utjecajem oluje. Sad već dobro razvaljenog šupka priznajem i molim:
– Gospodine, volim se jebati… prcajte me molim vas, pička mi je spremna. Volim vašu ogromnu, debelu… smrdljivu kurčinu? – Na to mi Krešo naredi:
– Ustani i naguzi mi se, muška pičko!

Prolom oblaka, kurčine do neba - Krešo i Dalibor

Uhvatim se za naslon drvene stolice da mi može odraditi šupak na stojećki. Baš me je karao ko ni jedan do tad. Zverski je krenuo da me cjepa, pa me šamarao po faci, okrenuo me na stranu ne vadeći karu, nastavi da me odvaljuje od karačine. U sparnom zagušljivom zraku osjeća se miris znoja, sperme, naših dahova, divlji zvjerski seks.

– Kurvo ajde namjesti se kao kuja keruša da te ja, priplodni ker, razvalim! – siktao je, i sa njega se cjedio znoj koji kurvinski ližem i gledam ga u oči. Bez milosti opet sjuri svoju pozamašnu karu naglo u moju bulju i nastavi da je divlje razara.
– Aaa… booolii mee…! Daj malo uspori tempo, raskrvario si me! – molio sam ga, ali se on na te moje molbe samo ceri.
– Šta je droljoo… još, hoće još?
– Uuhh… jeboteee… Krešo lakše, pocjepat ćeš mi bulju… – Krešo se nije obazirao na to već mi rovari bulju i zatraži da se sam nabadam na palamar dok me kara, a Dalibor me cjepa u usta. Osjetim da će ubrzo svršiti pa krenem još divlje da mu gutam žilavo meso nabreklo od vena, a jaja krupna i puna sperme.

Ližem mu jajčanu kesu, potupno raskalašenu od sunca i natezanja na plaži, sišem kurčinu, ližem glavić i rupu, sišem do jaja, gutam do jaja i tad Krešo krene da riče, uzdiše, govori svakakve prostote i krenu iz njegovih jaja tovar sperme koja mi napuni šupak…

Krešo me zgrabi u naručje, podigne sa poda i nasadi na košni taburet, tako da mi se dobro vidi rupa izložena njegovoj perverznoj igri. Posmatra mi šupak i nastavi mi bosti razvaljenu rupu umjetnim kurcem. Dalibor nas posmatra i ljuđački drka, približi mi se da se uhvatim za njegov kurac i drkam njegovo teško bijelo meso.

Osjećam se divno između obojice, između dvije kurčine

– Jebite me gospo’n Krešo, ima još mjesta! – Samo Krešo ne vadi gumeni dildač već nabije i svoj kurac u isto vrijeme. Kriknem: – Svinje! Rascjepat ćete me. – Prekljinjem Dalibora da me spasi. Srdito vičem, iako se predajem Kreši bez opiranja i puštam nek me rasturi.

Stvarno sam u mom pičkastom izdanju. Dočekam ga prostačinama. Izbeči se, ugura mi šaku u usta. Dam mu znak:
– Jače, jače kuronjo, jedan tvoj sam, razderi me da crknem! – Na to Krešo još više raspaljen počne me šamarati po licu i po guzovima. U toj mješavini bola i užitka osjetim kako njegova jaja udaraju moj nabrekli čmar.

gay svršavanje u čmar

Raširio mi guzove i pljunuo mo nekoliko puta po licu. Uspravi se i privuce glavić kurčine na otvor. Ulazak glavićem kroz čmarni prsten je nenadjebiv osećaj. Obozavam kako mi ga sjuri cijelog i odmah cijelog izvadi. Onda počne pravo tucanje. Nabija mi ga do jaja i vadi do glavića. Opkorači jednom nogom, pa i drugom, uzjaše me i drži za vrat. Zakucavao mi je kurčinu dok cvilim i stenjem. Spusti glavu iznad moje i govori mi svašta, a mene njegovo pičkaranje sve više pali. Jednostavno volim to. Poklopio me skroz svojim teškim tijelom i jebe žestoko. Uzima me je cijelog, a ja volim da se dajem. Volim kako me troši za svoje zadovoljenje.

– Droljo. Pederčino – grmi glasno, lamata kurcem, vadi ga i izdrkava po mom čmaru raširenom. Na kraju razjaren ko zvijer, sjuri mi ga unutra i ubrizga spermu vruću ko pakao. Nastavi da me jebe onako raskrečenog. Bulja mi je bila razvaljena i dobro podmazana. Nek idem u pičku materinu! Tresem se, cvilim, gubim se, uvijam se, prska spermu po podu oko mene. Manta mi se. Odgurne me raskrečenog i izjebanog nek ležim i dišem da uhvatim zrak.

Razgovaramo goli, on puši. Sviđam mu se te drkamo dok razgovaramo. Sjednem mu u krilo. Na kurac naravno. Naslonim se na njega i izmaknem u stranu tako da se možemo ljubit i da me mazi. Mnogo volim da me tip mazi i tuca. Hoću još pa se nabijem do jaja, dižem i spuštam. Smijemo se i uživamo. Povremeno se ljubimo, a onda opet nastavimo tako da se jebemo. A onda zatraži da siđem i kleknem. Udara me jajima po licu drka kurac po mojim usnama. Sišem zadnje kapi sperme koje štrcaju iz debelog upaljenog glavića. Izdrkam se klečeći i zabacim glaveu unazad. Isprskam svoj tovar i gledam u svoju spermu na podu.

Sad se Dalibor približi, na njega je red da ga zadovoljim. Poznaje moje tajanstveni strasti i preverzne ideje. Naguzi se na kanape i otvori rupu. Krešo se namjestio nauprt njega, kurac mu još uvijek stoji iako je svršio ko životinja. Ugura Daliboru u usta. Ovaj počne pišat po mojoj bulji, ugura mi u šupak i nastavi jebanje i pišanje! Pišalina mi curi niz noge, čujem plaćkanje njegovog kurca, toliko sam razjeban da sve curi iz mene Krešina sperma, pišanje i Daliborova sperma. Skljokamo se na kanape, Krešo s nama i svi trojica prasnemo u smjeh.

– Koja jebačina Zlatane, vrlo si talentiran, nema šta! – Odvali mi jebački kompliment. Prosto ponosan u nebo što sam ih nisam razočarao i što sam dobio ono što sam očekivao od kad sam se probudio. Tako umaljan, oznojan, dok me jedan druogom privijaju kao da sam njihova stvar za trošenje, upitam:
– Jel’ mogu kući? Očekuju me na večeri…

Mastan, ljepljiv od sperme, ljeno navučem moj kožni kombinezon. Oluja je stala pa nek svak ide kud ga vjetar nosi. Obojica kimnu glavom, složimo se za ponovni nepredviđen susret i puste me.

Prolom oblaka, kurčine do neba - Krešo i Dalibor

Po izlasku u liftu osjetim da sparinu. Uzjašem motor na trotoaru. Na cesti voda isparila, nebo se razvedrilo i moje vruće ljeto traje. Po dolasku kući u garderobi skinem se pred ogledalom. Gladim masnice na guzovima i ugrize po vratu i usnama. Drkam dok mi  pred očima sijevaju slike od malopređašnje jebačine.

Stižu poruke od obojice. Svidjeo sam im se. Jebem se odlično, super sam frajer i slično. Izdrkam još jednom po ogledalu i bez da obrišem ogledalo, skočim u krevet.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Lepa prica mmm

1
0
Would love your thoughts, please comment.x