Vruće gay letovanje

Registrovani korisnici ne vide reklame

Četvrti razred II beogradske gimnazije završio sam s odličnim uspehom. Još na polugodištu moj tata, koji inače zivi u inostranstvu, obećao mi je uplatiti petnaest dana letovanja na moru, u mestu i hotelu po mom izboru. Tata se obradovao kad sam mu saopštio da sam završio razred s peticom i odmah je požurio da ispuni svoje obećanje. Nije znao da sam gay i da se spremam za jedno vruće letovanje.

Da ne bih putovao ili boravio sam, tata mi je uplatio hotel za dve osobe u elitnom hotelu na moru. Prethodno me je pitao imam li nekog drugara s kojim bih želeo letovati naglašavajući da je sve o njegovom trošku, čak i džeparac koji je bio dovoljan za raskošni petnaestodnevni provod. Naravno, tata nije znao, a ni slutio, da se već oko mesec dana zabavljam s Predragom, svršenim maturantom II beogradske gimnazije koji je imao, kao i ja, 18 godina.

Peđu sam poznavao iz škole. Ponekad bi se u prolazu pogledali i upamtio sam njegov dugi pogled, koji bi uvek ostao na meni. A onda smo se našli zajedno na jednoj žurci. Kako sam celo veče neskriveno gledao u njega, shvatio je da mi se sviđa i pred kraj žurke, kad su se prvi gosti počeli već razilaziti, prišao mi je i započeo razgovor sa mnom. Malo kasnije mi je ponudio da me odveze kući.

Pristao sam, ali me Peđa nije odvezao mojoj kući, već u svoj stan.

Bilo je primetno da mu je piće već bilo udarilo u glavu, ali ni ja nisam bolje stajao. Zato, kad me je Peđa pozvao u stan, nisam odmah prihvatio poziv, ali kad je rekao da su mu starci u vikendici u Grockoj, prihvatio sam poziv. Peđa je otključao stan i odmah s vrata počeo da se skida. To veče sam i protiv svoje volje završio u njegovom krevetu. I ne samo to. Iako mi se Peđa sviđao, nisam imao nameru odmah ići do kraja.

tumblr_mum366MXix1sp6wvko1_1280

Bio sam potpuno neiskusan i nisam znao šta je to pravi muško-muški seks. Mislio sam da je to zajedničko drkanje i eventualno pušenje kurca. O analnom odnosu nisam ni razmišljao.

Ujutro, kad sam se probudio u zoru, nisam se jasno sećao svega što mi se u toku noći dogodilo. Ipak, bilo mi je sasvim jasno da sam izgubio nevinost.

Ležao sam u krevetu potpuno nag, pored Peđe koji je još spavao. Prvo sam osetio malu bol u guzi i spustio ruku dole. Osetio sam da mi se ruka lepi o međunožje i kada sam je primakao nosnicama, shvatio sam po mirisu da je to sperma.

Oblizao sam vrhove prstiju i prepoznao ukus sperme. Shvatio sam odmah da je to Peđina sperma i kroz glavu mi je na blic prošao celi sinoćni film. Ne znam zbog čega, ali ispustio sam duboki uzdah. Bilo mi je jasno da mi je Peđa sinoć oduzeo nevinost.

Prisetio sam se kako sam se opirao, da nisam želeo ići do kraja. U stvari, bojao sam se da primim njegov kurac u svoju potpuno nedirnutu, nevinu guzu. Prisetio sam se da me je Peđa, koji je bio krupniji od mene, svojom snagom savladao i bukvalno me silovao.

Setio sam se da sam ga molio da mi poštedi guzu od svog kurca, ali on se nije obazirao i uz dodatnu snagu potpuno mi je raširio noge, kako bi napravio mesta svom podivljalom kurcu…

Vruće gay letovanje

Onda sam se prisetio kako su mi mišići anusa popustili i kako je u mene prodro njegov kurac. Onda, kako mi ga je smestio celog, do jaja. Iako sam bio nevin, nije me puno zabolelo, pa sam prestao pružati otpor, tako da je Peđa bez problema nastavio da me guzi. Mislim da je to trajalo celu večnost.

A onda sam osetio da je Peđu počeo da trese orgazam i da svršava u meni. Naravno, bez kondoma. Nisam ni znao da će Peđa da ga stavi. Štrcao je dosta dugo, a kad je bio gotov dopustio sam mu da i meni izdrka kurac i onako oznojeni i umorni, zaspali smo.

Dok sam tako razmišljao, Peđa se okrenuo u krevetu povukavši pokrivač i ostavši nag. Iako sam bio ljut na njega, pogledao sam prema njemu i prema njegovoj alatki koja mi je poderala guzu.

Odmah sam primetio da mu se kurac diže i nisam mogao odvojiti pogled od njega. Morao sam priznati sebi da ima lep komad, ali osrednje veličine. Mislim, bio je znatno manji od mog, ali nekako lepog glavića i tela. Shvatio sam da me možda zato nije puno bolelo, dok mi ga je trpao i jebao me.

Iznenada Peđa je progledao. Prvo je proškiljio na jedno oko, nasmešio mi se, a onda me iznenada zaskočio. Bio sam iznenađen i zatečen.

horny_gay_sex_74

Pre nego što sam se i snašao, Peđa mi je spretno raširio noge i u sledećem trenu već prodro u mene. U narednih petnaestak minuta, sad bez ikakvog mog otpora, jebavao me je svom žestinom. Čudno, skoro da me ni malo nije bolelo, pa sam mirno sačekao da obavi još jedan snošaj na meni. Tek kad je svršio duboko u mojoj guzi i zalio me svojom toplom spermom, izvadio je svoj kurac iz mene.

Pravio sam se da sam još besan na njega, pa sam mu prigovorio što me je oba puta naguzio bez kondoma. Peđa se samo nasmešio. Držao je moj kurac u svojoj ruci i snažno mi ga drkao gledajući me pravo u oči. A kad sam doživeo orgazam, rekao mi je da se ne brinem jer sam i ja njemu prvi dečko kog je naguzio. A onda je, i dalje smešeći se pobednički, dodao da jedino ne garantuje da neću od ovoga da zatrudnim i da bi, stoga, posle ove jebačine bez zaštite trebalo da odem kod ginekologa.

Peđa mi je ostavio vremenski period od sedam dana da prihvatim njegov predlog da budem njegov dečko. Tih sedam dana nismo imali telesni kontakt, samo smo pričali telefonom. Onda sam ja pristao i posle toga sam bio s Peđom dva-tri puta nedeljno. On je računao da polaže pravo na mene i kad god mu se jebavalo, pozvao bi me telefonom. Obično bi me nazvao kad mu roditelji nisu bili kod kuće ili kad mu je stan bio slobodan samo neki sat u toku dana. Uvek bih ga poslušao i dolazio kod njega.

Počeo sam da uživam u tome da mi trpa kurac u guzu i čak mi se dešavalo da svršim pre njega. Zato sam ozbiljno računao da ću s Peđom na letovanje, ali njemu se isprečio na putu težak prijemni ispit za faks i onda mi nije preostalo nego da na letovanje odem sam. Bio sam mrzovoljan, ali želeo sam da napakostim Peđi, jer mi se činilo da se nije dovoljno potrudio da uskladi vreme i pođe sa mnom.

*****

Prvo veče kada sam doputovao na more i smestio se u unapred rezervisani hotel, malo sam odspavao u hotelskoj sobi. Kad sam se probudio, već je sunce otpočinjalo.

Izašao sam ispred hotela i seo na jedan podzid. Nisam nikoga primećivao, mislio sam još na Peđu i njegov kurac, koji mi je sad toliko nedostajao. Nekako sam se bio privikao na njega, na seks sa njim, na dodir njegovog golog tela i na to da me naguzi kad poželi. Onda se desilo nešto što nikako nisam očekivao, a nisam ni želeo. Nakon nekog vremena prišao mi je neki 45-ogodišnji tip i pitao me jesam li za kafu. Iznenadio sam se pitanjem, pogotovo što nisam imao to iskustvo da me nepoznati muškarac, pa još tako stariji, zove na kafu.

Malo sam ga osmotrio. Izgledao je potpuno urbano, rekao bih poprilično zgodan, s tim što je imao dosta grube crte lica. Čak je imao i brkove, što mi se nije dopalo. Na prvi pogled mi se nije dopao i kad je ponovio svoje pitanje, odmah su mi živci proradili i grubo sam odbio njegov poziv. On je otišao u pravcu hotela, a malo kasnije i ja sam se zaputio u hotel na večeru.

Taman sam stigao do deserta, kad se odjednom pojavio isti muškarac s grubim crtama lica. Sad je čak bio manje ljubazan, ali mi je ponudio da mi večeras pravi društvo i pomogne mi da upoznam mesto. Čak mi je bez dozvole stavio ruku na butinu i malo je stiskao. Delovao je sigurno i nekako iskreno, pa sam pristao. Ne zbog njega već što sam na brzinu shvatio da mi je bolje i njegovo društvo, barem prvo veče, nego da budem sam. S tipom sam dogovorio da se vidimo u osam ispred hotela i on je otišao potapšavši me po ramenu. Nervirao me je, ali sam mu to tapšanje prećutno dopustio. Vratio sam se u sobu i spremio za izlazak.

U dogovoreno vreme tip me je čekao pred hotelom. Malo smo išli pešice, a zatim se on zadržao kod jednog auta, bio je to novi model Audija A6. Tip je otvorio vrata i gledajući me u oči, predložio da idemo autom. Pristao sam. Vozili smo se neko vreme polagano, a za to vreme tip mi je držao ruku na butini. Nervirao me je, ali nisam mu rekao da je skloni sa mene. Zatim smo se parkirali na javnom parkingu u gradu. Iz jednog kafea je dopirala muzika. Neki momci su svirali uživo. Bila je gužva, puno ljudi i jedva smo našli slobodan sto. Ja sam poručio sok od breskve, a on pivo. Posle nekih desetak minuta prišao nam je jedan nešto mlađi tip i mog pratioca oslovio sa Milane. Tako sam saznao kako se zove, do tad ga nisam pitao.

Tip je seo za naš sto i nekih petnaestak minuta pričao sa Milanom. Sve vreme dok je pričao s Milanom, gledao je prodorno u mene. Onda se tip pozdravio sa nama i otišao. Milan mi je na momente držao ruku na butini, a ja ga opet nisam upozoravao da to ne radi. Onda, nakon sat vremena, predložio mi je da krenemo. Pristao sam. Predložio je da odemo do njegovog hotela, da uzme neke stvari. Bilo mi je ugodno da se vozim u njegovom autu, pa sam pristao.

Vozili smo se oko desetak minuta i bio sam iznenađen da nije smešten u mom hotelu, već na drugom kraju grada. Rekao je da ga pratim u sobu, pa sam krenuo za njim. Ni o čemu konkretnom nisam razmišljao.

HUGE_BULGE_IN_BRIEFS_PANTS_636_909_s_c1

Hotel je bio luksuzan i vozili smo se liftom do četvrtog sprata. Kad je otvorio vrata sobe, video sam da se radi o apartmanu. Milan je zaključao vrata za nama, a kad sam ušao u dnevni boravak iznenadio sam se kad sam na krevetu video onog tipa što je pričao sa Milanom. On je sedeo na krevetu, gledao tv i izgledao takođe iznenađeno. Na sebi je imao samo kratki šorts i video mu se nabrekli kurac. Malo se kao zbunio i ustao da potraži nešto da obuče.

Primetio sam da tip ima jako dlakave noge i da ima dobre mišiće. Milan mi je rekao da sednem, a zatim otišao u drugu sobu. Tip je preda mnom skinuo šorts i usput nonšalantno prodrkao kurac, dok je oblačio gaćice, a zatim nastavio da traži pantalone. Onda je ušao Milan sa nekim pićem na tacni. Iznenadio sam se kad sam primetio da je i on u belim gaćicama.

Svom prijatelju po imenu Mladen, rekao je da ne treba da oblači pantalone, već da je najbolje da se i ja skinem u gaćice, pa da budemo na istom. Dok sam se dvoumio, on mi je prišao i otkopčao pantalone i kaiš i povukao mi pantalone na dole. Nisam se opirao i sâm sam skinuo nogavice. Ne znam zašto sam to uradio. Tipovi su bili puno stariji od mene i moja osećanja su bila podeljena. Mladen mi se više dopadao kao muškarac, možda zbog dobrih mišića i dlakavih nogu, kurca, šta znam. Ali me oni nisu pitali za mišljenje.

Milan mi je skinuo majicu i povukao me na krevet. Rekao je svom prijatelju Mladenu da se slobodno posluži sa mnom. A meni se obratio rečima da je vreme da probam prave stvari sa muškarcima i da će mi večeras i noćas oni to pokazati.

Onda mi je stavio ruku u gaćice i uhvatio me za kurac. Bio sam ljut i on mi je išao na živce, ali se nisam odupreo njegovoj ruci, a kurac mi se i protiv moje volje nadigao. Za to vreme Mladen mi je pokazivao svoje mišiće. Pristao sam da mu ih opipam. Bili su stvarno okej. Onda je podigao ruku i pokazao mi svoj obrijani pazuh, sa dlakama od nekih 10-ak dana. Ozbiljnim glasom mi je rekao da mu ga liznem. Kao po inerciji isplazio sam jezik i napravio jedan dugi liz. Pazuh mu je mirisao na znoj, ali me to još jače uzbudilo. Nisam znao za taj osećaj, da me pali miris muškog znoja.

Dok sam predano lizao Mladenov pazuh, Milan mi je skinuo gaćice i sad je štipao moju guzu. Onda su se skoro istovremeno skinula i njih dvojica. I protiv svoje volje potpuno sam se napalio… Još nisam znao šta mi sa njima dvojicom to veče sledi.

*****

Mladen mi je pokazao na svoj nabrekli kurac i ozbiljnim glasom rekao da ga stavim u usta. Poslušao sam.

sss

Bio mu je puno veći i deblji od Predragovog tako da se nisam usuđivao, niti uspevao da ga stavim u usta do kraja. Onda me je Mladen uzeo za kosu i jednim potezom nabio mi celi kurac u grlo.

Zagrcnuo sam se. On mi je dopustio da se iskašljem, a onda mi je rekao da udahnem vazduh i da mu ga usisam, a dok pušim da dišem na nos. Poslušao sam ga i ovaj put sam uspeo.

Nisam uopšte imao vremena da razmišljam šta mi to radi Milan. On se igrao prstima oko mog anusa i onda sam osetio njegov prst u guzi.

Ova gay trojka mi je bila veliko otkrovenje

U početku mi je to stvaralo neki neugodan osećaj. Mladen mi je naredio da ga pogledam u oči i da za to vreme nastavim sa pušenjem njegovog kurca. Ozbiljnim glasom me je pitao da li sam do sad gutao spermu. Odmahnuo sam glavom. Mladen mi je rekao da će on uskoro da svrši u moja usta i da se pripremim da progutam spermu.

Na mom licu je mogao da pročita strah, ali me je utešio sa nekoliko reči, da će sve biti okej i da će mi se dopasti njegova sperma. Iako je bio strog, ulivao mi je neko poverenje i želju da ga poslušam.

16

Onda je počeo da mi puni usta spermom. Na početku sam gutao, ali ubrzo sam se zagrcnuo od velike količine. Mladen mi je dozvolio da izvadim njegov kurac iz usta, a onda sam još petnaestak sekundi posmatrao kako iz njegovog kurca prska sperma. Onda sam morao isplaziti jezik i lepo poližem sav sadržaj koji je iscurio na Mladenova prsa i stomak.

Još se nisam bio dobro ni snašao, a kamoli oporavio, kada sam osetio da mi Milan trpa svoj kurac u guzu. Hteo sam da negodujem, da se oduprem, ali već sam osetio da mi je prodro u guzu i da me puni.

Milan mi je bio odvratan, ali šta sam mogao. Bio sam nejak da ga se oslobodim i pobegnem. Znao sam da su njih dvojica i pojedinačno jači od mene i da bi mi svaki otpor bio uzaludan; da me neće pustiti dok se ne zadovolje na meni.

Ležao sam na leđima nogu podignutih na Milanova ramena i glavom na Mladenovom krilu. Osećao sam kako mi Mladen svojim kurcem draška uho.

Sve vreme dok me je Milan jebao, glasno sam stenjao, a Mladen me je za to vreme tešio da će sve biti u redu, samo da se skoncentrišem i opustim i da će Milan uskoro biti gotov.

Mladenu sam nekako verovao. Poslušao sam ga, skoncentrisao se i sad sam Milana puno lakše podnosio u sebi.

Uskoro je ubrzao pokrete i počeo jače da se nabija u moju guzu, a zatim je ispustio nekoliko glasnih uzdaha i osetio sam kako mi puni guzu svojom spermom. Sve vreme dok je svršavao, glasno je dahtao i kad je skroz ispraznio jaja, ostao je još nekih pola minuta u meni, a onda je izvadio svoj već malo mekši kurac i okrenuo se na leđa. Onda mi je rekao i gestom pokazao da mu guzom sednem u krilo.

index

Poslušao sam. Mladen je ustao i stao ispred mene, podigao mi noge u vis i povukao me malo ka dole.

Uskoro sam osetio njegov tvrdi kurac na svom anusu, a zatim je počeo da prodire u guzu. Bolelo me je dok je prodirao, ali kad je ušao kurcem u moju guzu već mi je bilo puno lakše. Disao sam ravnomerno, a Mladen mi je nabijao kurac sve dok mi nije dodirnuo dno utrobe.

Pogledao sam dole i video da mu je ušao ceo u mene. Njegova jaja su mi dodirivala guzove i kad je počeo ritmički da me guzi, da ulazi i izlazi iz moje guze, već mi je bilo lakše.

Pošto se nisam oprao posle Milana, sad sam primetio da mi Mladenov kurac znatno lakše klizi u guzu i nazad. Pogledao sam dole i video da mi se oko prstena anusa stvorila neka bela pena. Milan je video šta me brine, pa je rekao da se ne plašim, da je ta bela pena od njegove sperme kojom me je malopre bio napunio.

U svemu tome počeo sam da osećam da mi nadolazi orgazam i malo zatim počeo sam da svršavam. Milan i Mladen su mi se zbog toga glasno nasmejali. Pokupili su spermu vrhovima svojih prstiju i polizali.

Nisu puno obraćali paznju na mene. Mladen je nastavio da me guzi, ali je za to vreme komentarisao sa Milanom da Mali, kako me je zvao, više voli njegov kurac. Milan se pravdao da će mi on još pokazati kako se doživljava orgazam dok on guzi.

Vruće gay letovanje

Sad ni ja nisam nešto obraćao pažnju na njih. Ispraznio sam se i bio sam nekako opušteniji. Izgubio sam osećaj za vreme i prenuo se tek kad je Mladen počeo jače da mi nabija kurac u guzu i uz jake uzdahe i u kratkim trzajima počeo da me puni svojom spermom.

Neko vreme smo sva trojica tako ležali isprepletenih nogu, a onda smo se zajedno istuširali i obukli. Njih dvojica su me zajedno odveli na večeru u jedan noćni, ekskluzivni restoran. Bio sam stvarno ogladneo, pa sam se prihvatio jela.

Posle večere su me pitali da li da me ponovo odvedu u hotelski apartman i da me noćas još jednom naguze ili da obećam da ću ih sutra čekati ispred svog hotela i da ponovimo ovo od večeras. Nakon što sam malo razmislio, odlučio sam se za ovo drugo. Oni su se uz smešak složili, ali su mi zapretili da moram održati obećanje.

Milan me je odvezao u moj hotel. Bio sam umoran od svega. Ni o čemu nisam razmišljao. Odmah sam legao na krevet i čvrsto zaspao.

*****

Probudilo me je jutarnje sunce; zaboravio sam da navučem roletne. Kad sam pogledao na sat, bilo je već 11. Naručio sam kafu u sobu i doneo mi ju je neki lep, crn, mlad konobar. Imao je oko 24 godine i primetio sam da me je nekako čudno pogledao. Kad je izišao, shvatio sam da sam bio samo u gaćicama, a da mi je kurac bio u vidnoj erekciji.

Posle sam se istuširao i otišao da jedem. Bio sam gladan, pa sam sve smazao. Posle sam u poslastičarnici hotela pojeo još dve krempite i neku čokoladnu tortu. Onda sam otišao na plažu. Izabrao sam neko mesto na jednoj steni, malo dalje od ostalih kupača. Dok sam ležao na leđima, osetio sam da je neko zastao tu, blizu mene i kad sam se okrenuo, video sam onog konobara što mi je jutros doneo kafu. Stavio je peškir do mog. Video sam da je veoma zgodan i da ima jako maljave, snažne i veoma mišićave noge. Buljio sam u njega.

On se još raspremao, a kad me je ugledao pozdravio me je i uz smešak upitao da li mi smeta što je postavio svoj peškir tako uz moj. Pravdao se da voli to mesto, a da nema dovoljno prostora. Sve vreme mi se smeškao. Video sam da je veoma šarmantan i shvatio da tu ima nešto. Prekinuo sam ga na pola reči i rekao da je sve okej, da mi ne smeta, već da mi i treba neki prijatelj za druženje, pošto sam ovde sam. On se malo iznenadio. Pitao me je kako je tako lep dečko sam na moru, u hotelu, na plaži i tako to.

Dok sam ležao na leđima, on je spustio ruku na moje bedro. Onda je predložio da odemo skupa u vodu. Prihvatio sam. Spustili smo se malo niže i sa jednog kamena se bacili na glavačke u vodu. Dok smo se kupali, upoznali smo se i konobar mi je rekao da se zove Goran, da je apsolvent medicinskog fakulteta i da ovde ljeti zaradi nešto love za džeparac. Dok smo pričali, Goran me je u vodi nastavio dodirivati i znao sam već da me želi, ali pravio sam se da su to samo prijateljski dodiri.

Onda sam prvi izašao iz vode, a on je koji minut posle došao za mnom. Ležao sam na leđima i posmatrao ga kako mi se približava. Imao je široka ramena i jake, dlakave noge. Grudi su mu takođe bile dlakave, a od pupka je jaka linija dlaka išla do kupaćih gaća. Videlo se da dole ima gusto, crno runo.

Stajao je odmah iznad mene, tako da me je poprskao kapljicama koje su se slivale sa njegovog tela i kose. Primetio je koji mu deo tela posmatram i onda je onako, kao slučajno, malo spustio gaćice napred, tako da sam se uverio da sam mu dobro procenio runo iznad kurca. On se samo nasmešio i popravio gaćice.

-font-b-Men-b-font-Swimwear-Swimming-Boxer-Shorts-Trunks-Brand-Low-Waist-Mens-font

Ubrzo je seo na peškir, do mene. Udelio mi je nekoliko komplimenata u vezi sa mojim izgledom i sasvim otvoreno rekao da ga privlače lepi momci i da bi radije sa njima imao seks nego sa nekom osrednjom devojkom. Dok je pričao, s vremena na vreme je nameštao svoj kurac u kupaćim gaćama, a od tih dodira videlo se da mu je već polu nabrekao.

U jednom trenutku je desnom rukom dodirnuo moj stomak. Krenuo je rukom od pupka na dole i dohvatio se ruba mojih kupaćih gaćica. Posmatrao sam ga šta mi radi povremeno gledajući u njegove gaćice.

Nisam znao šta je nameravao sa mnom, ali sve bih mu bio dopustio, odmah tu na plaži. Bili smo zaklonjeni s jedne strane stenom i nismo bili izloženi direktim pogledima kupača.

Taman sam mislio da će mi zavući ruku u gaćice, a onda nas je trgao glas nekog tipa, koji je oslovio Gorana imenom i rekao mu da ih čeka neki tip (rekao mu je i ime) i da odmah idu u taj drugi grad, kako su se već bili dogovorili. Goran se iznenadio i pitao zašto baš sad, kad je dogovor bio za sutra ujutro, a ovaj mu je odgovorio da sad imaju obezbeđen prevoz. Goran je nevoljno počeo da se sprema. Tip ga je čekao, ali sam primetio da sam mu privukao pažnju i da me ispod oka posmatra.

Onda je to i Goran primetio i predložio da nas upozna. Rekao mi je da je to njegov drug sa faksa, Dejan, takođe student medicine, a sada konobar u našem hotelu. Pružio sam mu ruku, a Dejan mi je čvrsto stisnuo.

Iznenadio sam se jačini njegovog stiska ruke i to me je nagnalo da ga bolje osmotrim. Tek sam tad video da je i on veoma dobro građen, samo plavljih dlaka i nežnijeg lica. Imao je isto oko 24 godine.

Goran se pozdravio sa mnom, pružio mi ruku i duže je zadržao u mojoj. Pitao me je do kada sam ovde i obećao da ćemo se sutra opet videti ili u hotelu ili možda ovde na plaži. Onda su on i Dejan otišli. Gledajući ih kako se udaljavaju, shvatio sam da su kul tipovi, ali Goran je bio više moj tip.

Vruće gay letovanje

Nakon nepunih sat vremena vratio sam se u hotel i legao na krevet. Razmišljao sam o Goranu. Onda sam se spremio za večeru. Prvo sam se istuširao i taman se spustao u salu za ručavanje, kad me je u holu ispred sale presreo onaj tip, Milan, od sinoć.

Iznenadio sam se, skroz sam bio zaboravio na njega. On se smeškao i rekao mi da se drži dogovora. Skroz sam bio zaboravio na svoje obećanje i upitao sam kakvog dogovora, a on me podsetio na obećanje da ću i večeras doći kod njega i Mladena u apartman. Ponudio se da me odmah odveze.

Bio sam besan što sam olako obećao. Sada posle susreta sa Goranom, ti tipovi me više nisu privlačili, naročito Milan. Sav besan rekao sam mu da moram prvo da večeram, a on mi je dozvolio rekavši da će me čekati u audiju i da gledam da dođem za pola sata. Klimnuo sam u znak odobravanja i otišao u salu na večeru.

Večerao sam polagano i skroz miran. Čak sam primetio da se uopšte ne uzbuđujem zbog Milana koji čeka u autu. Kad sam završio sa desertom i popio gusti sok od breskve, uputio sam se ka izlazu iz hotela. Odmah sam na parkingu primetio Milanov audi i uputio se ka njemu. On se potrudio da mi otvori vrata.

Dok smo se vozili, nekoliko puta mi je prošetao rukom po mudima. Mirno sam to podneo. Kad smo stigli, pokazao mi je da ga pratim.

*****

Milan je otvorio vrata apartmana i pustio me da uđem prvi. Ušao je za mnom i zatvorio vrata. Kad sam kročio u prvu sobu, tamo sam zatekao pored Mladena još jednog tipa. Obojica su bili samo u kratkim šortsevima. Mladen mi je pružio ruku i odmah me upoznao sa Milošem.

Tip je izgledao dobro za muškarca koji ima 42 godine. Imao je jake noge i bio je dobro izdefinisan, naročito je imao jake mišiće. Mladen mi je rekao da se skinem i sednem pored njih dvojice.

Poslušao sam, mada su me tipovi, sad kada sam upoznao Gorana, nekako nervirali. Dok je Milan u drugoj sobi spremao neki aperitiv, Mladen i Miloš su se bili okomili na moje međunožje. Jedan me je oralno zadovoljavao s leve, a drugi s desne strane. Nisam pružao otpor, ali nisam ni učestvovao. To im nije smetalo.

Onda je došao Milan i donio neki špricer, svakome po čašu. Tipovi su otpili po gutljaj, a onda su me polegli na leđa. Mladen se prvi namestio između mojih nogu. Skinuo je šorts, a zatim mi raširio noge i podigao ih na svoja ramena.

prison-shower-3-johnny-rapid-colby-jansen-jimmy-johnson-charlie-harding-jizz-orgy-photo-9

Ćutao sam i mirno posmatrao kako približava svoj nabrekli kurac mom međunožju. Uskoro sam osetio dodir glavića njegovog kurca o moj anus, a zatim kako prodire.

Spretno mi ga je utrpao iz prvog puta. Osetio sam mali bol i samo sam uzdahnuo. Onda sam se potpuno opustio i mirno otrpeo da me Mladen izjebe.

Kad je svršio, odmah iza njega namestio se Miloš, koji je čekao nag. Bacio sam pogled na njegov dignuti kurac i primetio da mu je nešto tanji od Mladenovog i nekako nakriv, mada skoro iste dužine.

Sada sam bio igračka za gay gangbang

On mi je isto stavio noge na svoja ramena, a onda sam osetio njegov kurac na svom anusu i već sledećeg trenutka mi ga je uterao.

Želeo sam ostati čvrst, ali sam ispustio kratak uzdah. Prema tipu nisam ništa osećao, ali mi se kurac sam od sebe potpuno ukrutio. Bilo mi je čak krivo zbog toga, ali šta sam tu mogao. Priroda je učinila svoje.

Iskreno, nisam ga želeo. Pri kraju, kad je tip doživeo orgazam i počeo da ejakulira svoju spermu u mene, i sâm sam osetio sladostrašće, kako mi nadolazi orgazam koji ne mogu da zaustavim. Svršio sam protiv svoje volje. Stvarno ga nisam želeo, ali je moje mlado telo samo odreagovalo.

To je naročito napalilo Milana, koji je odmah zauzeo poziciju između mojih nogu, čim se Miloš odmaknuo. Milan mi nije bio simpatičan, ali odlučio sam da ga istrpim do kraja. Tako je želeo, a ja ništa nisam mogao. Bili su trojica nasuprot mene i bili su jači.

Njihova logika je bila: Ako sam pristao da se pojebem sa jednim, pa onda se pojebao i sa drugim, a zatim pristao na novi kontakt sa obojicom, pa zašto onda ne bih dao da me pojebe i treći? Tip je bio skupa s njima na odmoru i želeli su da me bratski podele.

Nakon što me je i Milan izjebao i svršio u mojoj guzi, počeo je drugi krug.

Tek sam tad shvatio da mi rade redaljku na guzi.

Odmah se iza Milana namestio Mladen i nabio mi kurac u već dobro podmazanu guzu. Kurac mu je ovaj put samo skliznuo u moje dobro podmazano dupe. Bio sam svestan svega, ali potpuno opušten i nisam pružao otpor.

Imao sam punih 18 godina, a oni 40 godina i po koju više.

Posle Mladena opet me je naguzio Miloš. U dubini duše sam bio ljut na sebe što sam se tako olako podao ovim tipovima. Nije da nisam imao snage da ih izdržim. Mlad sam i jak i ne bi bilo u redu da ne mogu da izdržim redaljku tri kurca, koja sigurno neće biti sposobna za treći krug.

Posle Miloševog kurca koji se izbalavio u moju unutrašnjost, u anusu mi je već bio Milanov kurac. Počeo sam osećati orgazam. Iako iskreno tvrdim da tipove nisam želeo, a ponajmanje Milana, priroda je opet učinila svoje pa sam ponovo svršio.

tumblr_n7dmw7JReT1tcggv2o1_1280

Milan je nakratko zastao, dok nisam ejakulirao spermu, a zatim je ubrzao pokrete i svršio duboko u mojoj guzi. Ovaj put me je baš žestoko i grubo naguzio!

Sva trojica su sve vreme pomalo cugali, tako da su već bili dobro popili. Nakon što me je Milan izjebao, pitao je drugu dvojicu da li se još nekom od njih diže, a kad su rekli da su se namirili za večeras, Milan mi je rekao da se obučem i da će da me vrati u hotel.

Poslušao sam ga. Druga dvojica su me na izlazu iz apartmana u znak pozdrava samo pljesnuli po guzi.

Izašli smo iz hotela i stigli do parkinga, a onda sam ušao u Milanov audi. Milan je vozio sve vreme se smeškajući. Pokatkad bi me malo potapšao po levom bedru. Kad smo stigli pred moj hotel, pitao me da li mogu sâm ili želim da me otprati do sobe. Ja sam rekao da ne treba i on me je još jednom malo pljesnuo po bedru.

Rastali smo se. Bio sam umoran i čim sam ušao u sobu, u jednom potezu sam skinuo sa sebe odeću i zaspao. Nisam imao snage ni da se istuširam.

*****

Sutradan me je probudio Goranov glas. Doneo mi je u sobu doručak. Zahvalio sam mu se i zamolio ga da malo posedi kod mene u sobi i da me pričeka dok se na brzinu ne istuširam. Imao sam jutarnju erekciju, ali me nije bilo blam zbog toga.

Pred ulazom u kupatilo skinuo sam gaćice i ne osvrćući se na Gorana ušao. Želeo sam da ga izazovem na seks. Tuširao sam se oko pet minuta. Na dodir ruke, anus me je boleo od onih kurčeva od sinoć, ali želja da me Goran naguzi odmah bila je jača od bola.

tumblr_n4owvnNFR81r2kfkfo1_500

Kada sam izašao iz kupatila, zatekao sam Gorana nagog. Kurčina mu je bila dignuta, ali sam mu na faci video da je besan.

U ruci je držao moje skinute gaćice na kojima su ostali tragovi sperme. Mrlje od sperme su bile na zadnjem delu i Goran je shvatio da se ne radi o mojoj spermi, već spermi iz nekog drugog kurca. Odmah je povezao konce da sam se verovatno jebao.

Nije skidao besan pogled sa mene, pa sam se uplašio i priznao mu. Rekao sam mu samo da me je tip na prevaru odveo u sobu i da nisam znao šta mi sledi. Drugu dvojicu sam prećutao.

Goran je tu ispriku popušio i malo se oraspoložio. Naredio mi je da se natrćim, kako bi mi pregledao anus. Poslušao sam ga, a on me je, dok je pipao rukom dole, pitao je da li mi je to bilo prvi put? Slagao sam da jeste.

Anus mi je bio otekao, pa je Goran poverovao da govorim istinu. Onda se odjednom potpuno oraspoložio. Pljesnuo me je jako po guzi i rekao da je to okej, jer on ionako ne voli nevine momke, pa da mora da ih teši dok primaju kurac prvi put.

Shvatio sam da trebam da ustanem, pa sam se uspravio, ali me je Goran odmah povukao dole ka svom kurcu, koji je stajao potpuno uspravan.

images

Naredio mi je da mu ga pušim. Bio je strog, ali ne više besan. Primetio sam mu i osmeh na usnama. Bio je napaljen. Znao sam šta mi je činiti. Prihvatio sam se njegove velike kurčine. Udahnuo sam vazduh i primio ga u usta.

Konačno sam bio srećan, jer sam imao pravi gay kurac, za sada samo u ustima…

Ali, ne zadugo. Goran me jednim snažnim pokretom podigao i odmah zatim oborio na krevet. Drugim snažnim pokretom već mi je podigao noge na svoja ramena i prvo je prodrkao svoj kurac, a zatim ga namestio između mojih guzova.

Naciljao mi je anus, a zatim snažno gurnuo. Anus mi je odmah popustio i primio ga. Jauknuo sam, jer je Goranova kurčina bila daleko najveća od sve četvorice. Ipak sam mlad i nisam bio priviknut na toliki komad. Ali želio sam da me Goran muški izjebe, pa sam stisnuo zube.

Želeo sam to i zbog njega i zbog besa na onu trojicu od sinoć. Bolelo me je, ali sam muški istrpeo njegovo prodiranje.

black-cum-ass

Nabio mi ga je do jaja, a zatim malo zastao. Osetio sam da mi je dotakao dno utrobe. Taj osećaj mi je bio poprilično neprijatan, pa sam izustio:
– Gorane, pumpaj me!
– Drži se, sad ga prebacujem u drugu brzinu, polećemo! – uzvratio je.

Video sam kako mu se jaja odvajaju od mene i zatim se ukazala polovina njegovog kurca. Pritisak u mojoj guzi je popustio, ali odmah zatim Goran mi je tu polovinu kurčine ponovo nabio u guzu.

Uzdahnuo sam, a zatim nastavio jako da uzdišem, jer je Goran već činio svojim kurcem ritmičke pokrete u meni, gore-dole. Skoncentrisao sam se da ritmički uzdišem, onako kako me Goran pumpa, kako bih ga lakše podneo u sebi. A onda sam počeo da osećam užitak od Goranovog napumpavanja moje guze. Videlo mi se to i na licu. Goran je to primetio i rekao:
– Mali, dopada ti se moja kurčina?
– Da, Gorane!
– Pičkice, uživas dok te ovako pumpam?
– Da, Gorane, volim tvoj kurac u sebi. Rasturi mi dupe!

Moje telo je izgledalo sitno i baršunasto pod snažnim i dlakavim Goranom. Kada sam to primetio, kurac mi se odjednom potpuno digao. Mada je i pre toga bio u erekciji.

Goran je to primetio i uzeo mi ga u svoju ruku. Nije prestajao da me jebe, a istovremeno mi je rukom drkao moj kurac. Osetio sam da mi nadolazi orgazam. Mehanički sam se napeo i bez namere se još jače nabio na Goranov kurac.

Uskoro me je tresao orgazam, a moja guza je onako potpuno napeta i u grču ostala nataknuta na Goranovom kurcu i sve vreme dok sam štrcao spermu osećao sam jak bol pomešan sa sladostrašćem. Ne znam šta je u tom trenutku od čega bilo jače, ali bio je to neki novi, čudni osećaj. Pravo gay blaženstvo.

Tek kad me je orgazam prošao, oslabio sam pritisak na Goranovu kurčinu. Opet sam, onako preznojen uhvatio ritam sa Goranom. Sad sam već opušteno uzdisao sâm, a Goran je uskoro ubrzao pokrete.

Postavio se u pozu kao da radi sklekove i u tom ritmu me nastavio jebavati. Zatim je nekoliko puta „riknuo“ kao lav, a onda sam osetio grčenje njegovog dlakavog tela.

Goran je malo zastao, a onda sam osetio prvi špric iz njegovog kurca. Onda je, onako znojav, legao na mene i nastavio da me puni svojom toplom, obilnom spermom. Tek sam tad postao svestan da Goran nije stavio prezervativ.

Ne mogu reći da mi nije prijalo to što se Goran direktno ispričao u moju guzu. Ali sam mu, dok je tako opušten ležao na meni (i još ga je imao u meni), rekao:
– Gorane, nisam bio svestan da nisi stavio prezervativ?!

b852244eacacd783b3e209248a2a093c

Goran je samo prislonio svoje usne na moje. Počeli smo da se ljubimo.

Malo kasnije Goran je izvadio još uvek polu nabrekli kurac iz moje guze i polagano mi ga primakao ustima. Rekao je da ih otvorim i da mu ga onako ulepljenog primim u usta.

Gadilo mi se, jer to do sad nisam radio, ali sam zavoleo Gorana i nisam mogao da ga odbijem, pa sam otvorio usta i primio njegov kurac. Lagano sam mu ga oblizao celog, a i jaja. Oprao sam ga svojim jezikom.

Goran je bio zadovoljan i zadovoljen i sa osmehom se obukao i otišao. Rekao je da mu posle mene ne treba nikakvo tuširanje.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

I ja bih voleo ovako nesto da dozivim

1
0
Would love your thoughts, please comment.x