Poslovna pratnja

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moja mala je jebozovna sobarica

Doputovao si iz Amerike. Ja te čekam u Beogradu. Ja sam tvoja poslovna asistenkinja. Nekad se to zvala sekretarica. Rezervisala sam apartman u hotelu. Za poslovne sastanke… Za tvoj boravak… I za naš provod. Znam da će ti se dopasti. Ima sve što treba. I za satanak i za provod. Ogromni salon. Velika spavaća soba. Odvojena kancelarija. Raskošno kupatilo. Đakuzi sa mlazevima tople vode za smirujuću masažu. Sve je na visokom nivou. Onako kako ti voliš.

Stavila sam crnu periku. Ti i ja se za ovu priliku ne poznajemo. Tokom poslovnog dela ja sam hostesa iz agencije. Dopašće ti se ova tvoja hostesa. Mnogo sam se lepo utegla u ovaj poslovni kostimić. Možda i previše. Teško da ću se provući danas samo sa profesionalnim aktivnostima. Moraće hostesa da radi prekovremeno. Gotovo sam sigurna.

Mislim da će prekovremeni rad biti u malo bezobrazniojim kostimima od ovog klasičnog koji sam obukla. Ja znam da ti nosiš sa sobom specjalnu uniformu za zgodne hostese… Ili poslovne asistenkinje. To su uniforme za prekovremeni rad sa uspešnim poslovnim gospodinom. Ne znam da li ćemo nakon sastanka biti sami? Ili ćeš dozvoliti i gostima da uživaju u hostesi. Makar samo u njenom izgledu. Ako gosti ne zaslušuju više od gledanja.

Do sada nikad nisi dopuštao gostima da me gledaju u erotskom izdanju. Uzbuđuje me mogućnost da ćeš me prikazivati partnerima. Možda ću služiti muške goste u nekom od seksi uniformi koje si spremio za mene. Nikad ne znam šta me čeka. Mmmmm kako me ta neizvesnost pali.

Nisam ni sigurna koliko plaćaš prekovremeni rad hostesa. Znam da sam kao nevaljala sobarica počela karijeru kod tebe sa 200 evra. Stigla je sobarica i do 500 evra u kasnijim nastupima. Kad je dobro savladala ulogu bezobrazne sobarice. Nadam se da poslovna asistenkinja sa boljim obrazovanjem zaslužuje makar duplo više. Ako se plaća po obrazovanju. Mada sumnjam da će ti obrazovanje biti glavna motivacija za visinu čašćavanja.

Čekam te na aerodromu. Već sam rekla da se za ovu avanturu ne poznajemo. Nosim plakat sa tvojim imenom. Neka sve bude što realističnije. Elegantno sam obučena u teget kostim. Onako kako se i zahteva na tom nivou. I ti si u odelu. Sa aerdroma treba da ideš direktno na sastanak. Vidiš elegantnu crnku sa tvojim imenom. Prilaziš joj. „Dobar dan gospođice“, govoriš mi. „Ja sam gospodin koga očekujete. Taj što vam je ispisan na tabli.” „Dobar dan gospodine“, odgovaram.

Mmmmm što sam te se uželela. Sad bih skočila da te ljubim. „Ja ću Vam danas biti asistentkinja“, govorim ti profesionalnim glasom. „Izvolite moju vizit kartu. Možete me zvati po imenu ili po prezimenu. Kako god smatrate da je prikladnije u datoj situaciji. Čeka nas taksi gospodine“, govorim ti. „Imamo dovoljno vremena da stignemo na sastanak u predviđeno vreme. Sastanak je u vašem apartmanu u hotelu.“

Crnka animira goste

Na sastanku si sa nekoliko potencijalnih klijenata. Dva Francuza i jedan Ameikanac. Sastanak je sazvan na tvoju inicijativu. Svi prisutni muškarci su tvojih godina. Tvoja asistenkinja je jedina ženska osoba u sali. Ja sam jedina dama među uspešnim poslovnim muškarcima. Biću u centru pažnje. Volim tu ulogu. Naučio si me da se uzbuđujem kad pred tobom poslužujem naše partnere. Igrali smo ovu igricu već nekoliko puta. Prolaze me oni lepi žmarci iščekivanja. Znam da će biti uzbudljivo.

Procenjujem goste. Sva trojica su u strogim poslovnim odelima. Trojica uspešnih sredovečnih muškarca. Jedan od Francuza je čak pravi dasa. Stimulans mi je veći kad su gosti interesantni. Uzbuđenje mi raste kad služim zgodne i uspešne muškarce. Nikad ne znam u napred šta ćeš zahtevati od saradnice. Dokle će ići moja uloga? Da li ću zabavljati goste i posle sastanka? U kojoj opremi… I na koji način? Mmmmm – prede ona mala kurvica u meni. Ona kurvica koja je prošla obuku jebozovne sobarice. Ta koja sada radi kao tvoja poslovna asistenkinja. Ta nevaljalica sve više uživa kad zavodi goste. Sve više uživa… I sve je bezobraznija u zavođenju.

seksi sekretarica

Dodajem ti spremljenu dokumentaciju. Pored tebe sam kad god ti trebam. Oslovljavam te na engleskom sa „gospodine direktore“. Sastanak se odvija kako treba. Jeste ovo naša igrica. Ali se stvarno radi o ozbiljnim poslovima. O nastupima na tržištu Amerike i Francuske. Pokušavaš da plasiraš naše proizvode. Klijenti su distributeri i kupci. Ovaj današnji sastanak je uglavnom upoznavanje i prezentacija. Nema tehničkih pregovora. Nema natezanja oko detalja. Atmosfere je opuštenija. Ovaj tip sastanka ne traje dugo. Završili ste sa poslom za oko sat vremena. Uspostavljeni su kontakti. Dogovor je da se krene sa pismom o namerama i sa procenom mogućnosti. Sad je vreme je da se još lepše opustite. Vreme je za tvoju asistenkinju da uskoči u prvi plan. Vreme je da ja krenem da zavodim goste.

„Šta bi želela gospoda?“, pitam vas. Pričamo naravno engleski. Pojedinačno pitam svakog gosta. Koristim moj najlepši osmeh. Mnogo srdačniji od onih profesionalnih grimasa koje hostese obično koriste. Francuzi traže onaj njihov napitak. Šampanjac sa voćnim sokom. Amerikanac burbon. Nosim prvo Ameikancu. „Izvolite gospodine“, govorim mu uz lep osmeh. Dozvoljavam u ovoj fazi sebi da ne budem baš skroz profesionalna.„Želite li još nešto gospodine? Imamo veliki izbor pića.“

Krećem se elegantno. Na visokim sam štiklama. Mislim da sam malo više izazovna nego što bih smela na sastanku ovog tipa. Ne mogu da odolim izazovu. Pali me moja uloga. Ovo je mnogo lepše nego kad sam bila samo jebozovna sobarica. I ovi gosti me uzbuđuju. Pale me njihovi pogledi. Uzbuđuje me njihova želja. Mnogo sam napredovala u mojoj ulozi zgodne poslovne asistenkinje. Tvoje nevaljale poslovne asistenkinje. Tako mi ti govoriš.

Dižu im se kurčine… Mnogo sam jebozovna

Uska suknja mi je nekih pet santimetara iznad kolena. Toliko je dozvoljeno. Ja sam je sad povukla još malo na gore. Još nekih pet santimetara. Neka vide biznismeni kako sam seksi. I koliko sam jebozovna. Moja suknjica i moje dupence bude nadu našim gostima. Merkaju mi tvoji gosti dupence. Mešam guzomu elegantnom miniću. Osećam na sebi njihove vrele poglede. Čujem u sebi njihove želje. Ili to čujem moje želje? Više nisam sigurna. Amerikanac mi govori da bi voleo da me naguzi od pozadi. Ne odvaja pogled od moje guze. Sigurna sam da želi da me uzjaše zguza.

Francuz je po očekivanju nešto perverzniji. Jedanod njih bi da mu tvoja asistenkinja puši. Mislim da bi taj perverzni biznismen želeo da kleknm ispred njega. Da mu ja otkopčam pantalone. Da mu primim kurac u usta. Osetio je perverznjak da sam dobra pušačica.

Zgodni Francuz… Mislim da je taj je najperverzniji. Mmmmm, mislim da taj dasa želi moju guzu. Da… da želi Francuz da me pojebe u dupence. Osećam to. A ima perverznjak i reputaciju. Pričao si mi da taj mangup jebe sve svoje saradnice u dupence. Moje dupence mangup želi da jebe. Videla sam mu želju u očima. Čim su nam se ukrstili pogledi.

zavođenje i udvaranje

Prijaju mi njihove želje. Sve sam slobodnija u nastupu. Sigurna sam u sebe i u svoj izgled. Naučio si me kako da otmeno zavodim tvoje klijente. Kod svakog gosta provodim dovoljno vremena. Komuniciramo pogledima. Pokazujem im da znam o čemu maštaju. Dajem im do znanja da su mi jasne njihove želje. Donosim svakome piće pojedinačno. Dajem im dovoljno vremena da me gledaju. Gledaju me kad dolazim. Merkaju me kad odlazim. Dajem svakom dovoljno vremena se da mi gleda dupence. Konstantno podižem moju suknjicu na gore. Sad sam već dosta jebozovnom miniću. I sad već baš skroz bezobrazno mešam guzom.

Nije nam prvi put da uz posao igramo i ovu malu erotsku igricu. Idem po piće drugom Francuzu. Već treći put njišem kukovima u hodu prema baru. Okrećem glavu negde na pola puta. Mnogo sam dobro uvežbala ovaj jebozovan pokret tela. Kao da sam se nešto setila. Gledam Francuza preko ramena. Diže mangup pogled sa moje guze. Uhvaćen je da mi je gledao guzu. Ali mu nije neprijatno. Evidentno da je mangup i kurvar. Nije ni meni neprijatno. Čak i uživam. I ja sam već bila u ovoj ulozi. Već sam bila jebozovna kurvica koja služi biznismene. I već su se mangupi palili na moje dupence.

„Vi gospodine, naravno, ne trebate led uz vaše piće?“, govorim mu. Moram da nađem opravdanje zašto vrtim guzom ispred njega. Naravno da uz šampanjac ne ide led. To svako zna. „Ne gospođice“, odgovara Francuz. Sviđa se mangupu moj osmeh preko ramena. Znam da mi lepo stoji taj izazovni osmeh uz moje jebozovno dupence. Svi gosti se uvek uzbude na ovaj moj nevaljali gest. A ja se uvek napalim kad vidim da im pokretimima dižem alatke. Ovaj Francuz se lepo uzbuđuje. Vidim kako mu kurac puni pantalone. Primećujem kako mu kurac raste na svaki moj zavodnički gest.

Ti odobravaš moje slobodnije ponašanje pred gostima. Vidim da ti se sviđa što mi je suknjica sve kraća. Odobravaš što mi se dupence njiše u hodu. Zadovoljan si što gosti reaguju na izvorni muški način. Uživaš što se partnerima dižu kurčine na tvoju saradnicu.

Sviđa ti se i moj osmeh. Sviđa ju se moja usta gostima. Držim usta su mi blago otvorena. Usne su mi po malo napućene. Još vam ne pokazujem jezik. Taj bezobrazni čin još držim u rezervi. Jezičić čuvam za kraj. Za sad igram na granici. Kombinujem jebozovnost sa otmenošću i elegancijom. Znam kako muškarci podivljaju kad ovako elegantna… u kratkom miniću oblizujem usta. To čuvamo za kraj. Kad se gosti spremaju da nas napuste. Da imaju o čemu da maštaju. Ili možda za početak? Drugog dela. Zavisi kako ti odlučiš. Zavisi dokle želiš da ide moja uloga zavodnice.

Gosti su sada više zaokupljeni svojim erotskim željama nego papirima na stolu. Gledaju tvoji poslovni partneri kako mi se ispod ove skraćene suknjice ocrtavaju obli guzovi. Gledaju mi moje čvrste jabučice ispod zategnute bluze. Uživaju naši muški gosti u tvojoj izazovnoj devojčici. Pale se sva tri biznismena na mene. Za sad sam samo tvoja hostesa. Već ih to mnogo pali. Ako poslovi krenu… Ako se budemo češće viđali sa nekim od ovih biznismena… Biću ja i verovatno i tvoja devojčica. Onda će da postane lično. Ako gostima saopštiš da je jebozovna hostesa u stvari tvoja devojčica… Da ih to dvoja devojčica služi i uzbuđuje. Mmmm kako će tek to biti uzbudljivo.

kurva na sastanku

Naginjem se ka svakom gostu. Spuštam se u čučanj pored svakog od muškaraca pojedinačno. Neka zamišljaju. Neka maštaju kako im tvoja hostesa kleči između nogu. Spuštam piće na stočić pored svakog gosta. Vrlo sam im blizu. Raste erotski naboj u salonu apartmana. Malo zbog potencijalnih poslova… A mnogo više zbog mog šarma i mojih erotskih nagoveštaja našim budućim partnerima u poslu.

Gosti su nevaljali… Hoće da me jebu

Ti si zadovoljan rezultatima sastanka. Uradili smo što je bilo moguće u ovoj fazi. Kako ti i ja lepo povezujemo posao i zadovoljstvo! Ja sam sa tobom otkrila uživanja koja nisam znala da postoje. Otkrila sam moram da priznam i neke druge stvari. Otkrila sam da u meni spava jedna nevaljala kurvica. Koja se za tebe budi. Kad god ti je potrebna. Uživa ta tvoja kurvica da se pred tobom prikazujem muškarcima. Naučio si me da uživam u zavođenju. Pali me da se prikazujem pred uspešnim biznismenima. Joj kako si ti jedan bezobrazan dečko! I kako sam ja nevaljala tvoja kurvica. Kako elegantno napravio otmenu kurvicu od svoje devojčice. Nisam ni sanjala da umem tako perverzno da se uzbuđujem. Da ću da uživam kad pred tobom zavodim grupu muškaraca.

Gledam reakcije muškaraca. Mmmmm – predem u sebi. Mangupi su uzbuđeni. Najblaže rečeno. Digla sam kurčine svoj trojici. Hoće li ova zgodna dama nastaviti da ih poslužuje? – pitaju se gosti. Hoće li ova jebozovna dama u miniću postati još slobodnija? Hoće li u kancelariji postati intimnije? Hoće li ova izazovna hostesa da skine taj seksi kostimić? Hoće li da nastavi da poslužuje u tangicama… I štiklicama?

Amerikanac bi da me naguzi. Sad više ni ne krije svoju želju. Dasa bi da me uzjaše. Francuz će da traži pušenje. Čim se skinem i tangice. Tražiće da mu kleknem između nogu. Već je raširio noge. Pokazuje mi pogledom gde želi da se spustim.

Onaj treći… Nazgodniji… Taj želi guzu. Prepoznajem razvratnike. Taj je najzahtevniji. Sad sam uverena da je reputacija koja ga prati istinita. Perverznjak jebe pičkice u dupence. Isti je kao ti. Dominantan i zahtevan. Mmmmm, palim se na mačo frajere. Ako nam krenu poslovi… Ko zna? Možda mangup i zasluži moje dupence. Ti ćeš da odlučiš… A ja ću da se saglasim. Mmmmm, što ću da se saglasim. Ima i alatku. Vidim kako mu se kurac spustio niz nogavicu. Daaaaa… Možda Francuz i dobije guzu. Za sad još nije niko. Niko nije zaslužio. Niti sam ja poželela.

digo mu se kurac

I ja čekam tvoju odluku. Sve je kod tebe moguće. Pitam te pogledom: Šta želite gospodine direktore? Šta hoćeš ljubavi? Kako da se ponašam? Da li idemo dalje? Moram priznati da sam uzbuđena. Nikad nismo išli dalje od ovoga. Samo u maštanjima. Nikad u stvarnosti. Šta li je gospodin direktor odlučio? – pitam se. Šta moj dečko želi? Doći će dan kad ćeš mi reči da skinem ovaj kostimić. Jednog dana moraću kao zečica nastavim da poslužujem goste? Samo u tangicama i štiklicama. Ili u nekom drugom seksi kostimu?

Da li je taj dan baš danas? Da li moj direktor želi da gostima posvetim malo intimniju pažnju? Da li direktor hoće da našim gostima zadovoljavam njihove muške prohteve? I ti znaš šta gosti žele. Vidi im se po dignutim kurčinama. I po pohotnim pogledima. Da li ću već danas morati da ispunjavam njihove bezobrazne muške želje?

Želim da se skinem… Hoću da služim u tangicama

Maštali smo o ovakvim situacijama. Mmmmmm nevaljalice – govorim sama sebi. Pa ti se devojčice uzbuđuješ! Ti bre nevaljalice želiš da ti tvoj direktor da naređenje da nastaviš. Želiš da poslužuješ ove biznismena u gaćicama. Želiš da nastaviš da ih zavodiš. Da im se nudiš. Želiš da uživaš u njihovoj žudnji za tobom. Kako me uspešno transformišeš u tvoju otmenu kurvicu. Svaki put se sve više palim. I sve više uživam u mojoj erotskoj ulozi. Sve mi je veća želja da pređemo u drugu fazu. Da napredujem u ulozi sektetarice. Kao što sam se usavršila u ulozi sobarice.

Dolazim kod tebe. Ti vidiš koliko sam uzbuđena. „Digla si im kurčine kurvice lepa“, govoriš mi tiho. „Prava si nevaljalica.” „Mmmmmm direktore“, odgovaram ti. „Pale se naši partneri ne mene. Amerikanac hoće da me jebe“, govorim ti. Pričam ti moje maštanje. „Znam dušo“, odgovaraš. „Odmah mi je poslao poruku da želi da mu te dam. Francuz mi piše da hoće da mu pušiš nevaljalice.“ Kako sam im pogodila želje. „Daaaaa“, otežem. „Taj bi da mu tvoja saradnica puši kurac. A onaj zgodni?“, pitam te. „Šta je taj tražio?” „Ništa taj treći ne govori“, odgovaraš mi šapatom. „Taj bi te jebao bez pitanja.” „Taj je neki razvratnik kao ti“, delim ja Francuzu komplimente. „Jebe bez pitanja. I taj sigurno hoće u guzu“, smejem ti se bezobrazno. „Taj bi me jebao u guzu.” „Samo ja jebem u guzu kurvice“, opominješ me. „Služi goste“, naređuješ mi. „Da se skinem u gaćice?“, pitam te. Da služim u gaćicama?” „Mmmmmm nevaljalice“, odgovaraš mi uzbuđeno. „Da drkaju na tebe lutko? To želiš?” „Daaaaaa“, odgovaram uzbuđeno. „Želim da sva trojica drkaju na mene.” „Aaaaaa kurvice moja“, šapućeš mi. „Voleo bih. Voleo bih da drkaju dok mi pušiš. Ne danas. Nisu još zaslužili. Sledeći put. Kad potpišu ogovore. Kad nam poslovi krenu.” „Mmmmmm nevaljali direktore. Delkaćeš me partnerima perverznjaku.“

Vreme je da pokažeš partnerima da od njihovih želja nema ništa to veče. Stavljaš im do znanja da su poslovi još u začetku. Da nisu još zaslužili ovako zgodnu hostesu. Da je mlada dama, stvarno dama. Pokazuješ im da je tvoja hostesa dama i da je ovog puta samo i jedino prisutna u ulozi hostese.sekretarica na stolu

„Hvala vam na uspešnom sastanku“, govoriš gostima. „Drago mi je da smo započeli poslove od zajedničkog interesa. Ovo nam je prvi sastanak. Očekujem da sledeći, ako budete raspoloženi, bude duži i mnogo opušteniji. Zamolićemo našu hostesu da bude sa nama i na sledećem sastanku. I da bude malo manje profesionalna… A mnogo više nasmejana i raspoložena. Da nam pokaže sve svoje čari. Da bude ljubazna i da nam posveti malo više svog ličnog šarma. I da nam pruži zadovoljstvo koje mi poslovni muškarci očekujemo.“

Sad sam samo tvoja

Gosti odlaze. Zajedno ih pratimo do vrata. Ti ja prelazimo u salon. Sad poćinje naša avanturica. Gosti su bili zagrevanje. Lepo zagrevanje, moram da priznam. Jesam se uzbudila. Sve me više uzbuđuju ove tvoje otmene perverzije. Ti se smeštaš u fotelju. Ja ostajem da stojim pored tebe. Ja sam tu da služim direktora. Nije moje da sedim. Voliš kad si dominantan. I kad ti ja ispunjavam zahteve. Joj i ja to mnogo volim. Nisam ni znala koliko volim da ispunjavam želje svom muškarcu.

„Da li direktoru treba još nešto?“, pitam te. „Donesite mi molim Vas još jedno piće“, odgovaraš. „I obavezno donesite i sebi jedno.“ Još smo na Vi. „Hoću da sa Vama u miru i bez napetosti popijemo piće zajedno.“ Govoriš mi blagim glasom. Ali je evidentno da je to naređenje. „Hoću da uživam sa mojom izazovnom domaćicom posle uspešnog sastanka“, nastavljaš da mi govoriš. „Daaaa direktore“, predem uzbuđeno. „Je li to sve direktore?“, pitam te. „Nije lepotice“, odgovaraš. „Hoću da se presvučeš. Ima u plakaru jedna lepa uniforma. Za moju jebozovnu asistenkinju. U njoj ćeš da me služiš.“ Krećem po piće. „Prvo se presvuci“, naređuješ mi. „Hoću da te vidim u tvojoj novoj uniformi. U njoj ćeš možda da služiš i goste.“

Mora da je nešto mnogo kurvinski – mislim u sebi. „Nije ništa bezobrazno direktore?“, pitam te. Pravim se da sam se uplašila od bezobrazluka. „Mnogo je bezobrazno lepotice“, odgovaraš mi. „Baš onako kako treba za tako jebozovnu kurvicu kakva si ti.” „Iiiiiijuuuu direktore“, smejem se bezobrazno. „Ja nisam kurvica direktore“. Prćim usne na tebe. „Ja sam vaša poslovna asistetkinja.” „Najbolja asistentkinja lepotice“, odgovaraš mi. „Nema ti ravne. I najjebozovnija kurvica nevaljalice noja lepa.“ „Iiiiijuuuu direktore kako ste bezobrazni.“ Doktorirala sam na tom „iiiijuuuu“. To moje „iiiijuuuu“ diže kare mangupima. Skoro koliko i moje dupence.

Prava sam kurvica… Jedva čekam da ti se pokažem

Odlazim da probam uniformu. Ne da je bezobrazna. Mnogo je bezobrazna. Onako baš kurvinjska. Kratka, uska crna suknja. Tek malo preko dupenceta. Tačno moj broj. Kratak poslovni prsluk. Ostavlja otkriveno par santimetara stomaka. Zakopčava se samo do pola. Skidam brus. Grudi mi proviruju iz raskopčanog gornjeg dela. I ovo je pravljeno po meri. Cipele ne moram da menjam. Već nosim veoma visoke štikle. Gledam se u ogledalu. Nikad nisam nosila tako nešto. Mmmmm što je ovo bezobrazno. Da li je moguće da ćeš tražiti da ovu kurvinjsku opremu nosim pred gostima?

skinute gaćice

Okrećem se oko sebe. Procenjujem na ogledalu svoj izgled iz svih uglova. Istina je da mi stoji. Istina je i da sam mnogo seksi. Prava sam kurvica u ovome. Mislim da te neću dugo služiti pićem u ovoj uniformi. Ili ću na sto… Ili na kolena. Verovatno prvo na kolena… Pa onda na sto. Pa posle opet na kolena… Prvo ću da pušim… Pa ćeš da me jebeš. I na kraju ću opet da pušim. I da primim u usta sve što si spremio za mene.

E pa lepo, gospodine direktore – govorim sebi. Želiš da budem jebozovna. Onda ćeš gospodine direktore i da platiš uživanje. Sve je interesantnije kad mi plaćaš da budem kurvica. „Nosim Vam piće gospodine direktore“, govorim ti veselo. „To piće će da vas sa gledanjem košta 200 evra. I da znate, platili ste samo gledanje. Nemojte ni zamišljati nešto više. Za 200 evra dobijate samo gledanje.“ Ako hoćeš da ti pušim, spremi još love direktore – govorim sebi.

Izlazim pred tebe. Uživela sam se u ulogu. „Gospodin je želeo vodku sa sokom“, govorim ti. „Izvolte gospodine.“ Lelujavim korakom u visokim štiklama prilazim ti sa poslužavnikom u ruci. Naginjem se prema tebi. Grudi mi izviruju ispod raskopčanog kostima. Bradavice su mi do pola napolju. Jebozovna sam… Želiš da ti pušim. Vidim po tvom nabreklom kurcu koliko sam dobra kurvica.

„Mmmmmm lepotice kako si jebozovna“, govoriš mi zadovoljno. „Sviđam vam se direktore?“, smejem se nevaljalo. „Da nije ova uniforma malo previše kurvinjska. Sam si ga izvadio iz pantalona. Znaš koliko volim kad te napalim. Znaš da uživam kad drkaš na mene. Razludi me kad vidim koliko mogu da te uzbudim. „Od sada ćeš samo u toj uniformi na sastanke sa partnerima nevaljalice. U tome ćeš da poslužuješ goste.” „Stvaaarnooo direktore?“, otežem uzbuđena. „Hoćete da budem kurvica? U ovoj kurvinskoj opremi ću da služim goste?“

lizanje kurca

Oblizujem usta. Ne skidam pogled sa tvoje kurčine. Čekam naređenje da ti kleknem između nogu. „Da dušo“, odgovaraš mi. „Hoću da budeš kurvica lepotice. Ti si najbolja kurvica. Danas si bila prava jebozovna kurvica. Svoj trojici si digla kurčine nevaljalice.“ „Daaaaaaa direktore… daaaaaa mnogo sam jebozovna. Sviđam se tvojim partnerima. Digla sam im kurčine. Hoće naši partneri da me jebu direktore.“

Vrtim se ispred tebe u ovoj minijaturnoj opremi sekretarice. Ti laganim pokretima drkaš kurac. „Niko neće da te jebe dušo“, odgovaraš mi. „Ti si moja asistenkinja lepotice… I moja kurvica. Moraju partneri da zasluže takvu kurvicu kao ti. Tek ako te zasluže. Tek onda… Ako ja odlučim. Možda te dam nekom da te pojebe. Dotle mogu samo da gledaju. Da gledaju i da drkaju. Ovako kao ja.“

Kako je trebalo biti

Kako me pališ rečima. Zamišljam kako služim goste u ovoj jebozovnoj uniformi. Vidim u mislima kako trojica naših gostiju vade kurčine iz pantalona. Gutaju me očima. Crvene im se razulareni glavići. Posmatram ih kako drkaju. Počinju da njište. Drkajte pastuvčine – želim da im kažem. Kvasim gaćice. „Što mi nisi naredio da obućem ovu seksi opremu pred gostima?“, pitam te uzbuđeno. „Ja sam želela da im se prikazujem. Zar ti nisi želeo da se hvališ svojom asistenkinjom? Misliš li da nisam dovoljno izazovna? Ili si možda ljubomoran? Čuvaš me samo za sebe?“

Znam šta treba da govorim. Znam šta te uzbuđuje. Počinješ da ričeš od uzbuđenja. Ja nastavljam da te uzbuđujem. „Znaš ti da bi sva trojica izvadila da drkaju. Samo da sam ušla sa poslužavnikom. I da sam se oblizala. Da sam čučnula pred svakom od gostiju.“ Nećeš ti moći još dugo. Zamišljaš me kako provokativno šetam pred gostima. Gledaš i ti u svojim mislima kako im pokazujem guzu. Zamišljaš kako jezikom oblizujem usne. Kako im šaljem poljupce. Vidiš ih kako drkaju na mene.

„Htela si da pušiš partnerima kurvice“, ričeš izbezumljeno. Nisam dotle stigla u maštanju. Ali mi se sviđa što me pitaš. „Neeeeee… neeeeee direktore. Pušim samo tebi. Pušim kurac samo mom gazdi. Oni smeju samo da drkaju na mene.“ „Da kurvice, da nevaljalice. Pušiš samo meni. Još nisu zaslužili tvoja usta bezobraznice.“

Previše je za tebe. Ne možeš da se savladaš. „Na kolena plavušice“, naređuješ mi. „Hoću u usta kurvice. Hoću da primaš u usta. Hoću da ti svršavam u ta usta sa kojim si gostima slala poljupce. U ta tvoja jebozovna usta na koja su naši gosti drkali.“ Ovako isto bih dobila i tada. Pred njima bi ti svršio u usta. Na tako slikoviti prikaz tvoga maštanja i ja sam podivljala. Sisam spermu iz tvog velikog kurca.

svršavanje u usta

Ponovo vidim sebe kako klečim na sredini sobe. Zamišljam kako je trebalo biti. Ili kako će biti sledeći put kad dovedeš goste. Tvoj kurac mi je u ustima. Vidim trojicu gostiju kako stoje oko nas. Gledaju kako me polivaš. Gledaju sa kakvim uživanjem ti primam tvoje guste mlazeve u usta. Gledaju i drkaju. Svršavaju želeći moja usta. Svršavaju gledajući naše uživanje. Ti im ne dozvoljavaš ništa više od gledanja. Možda ćeš im dati malo svoje asistentkinje. Ako ih zasluže. Ali mene mogu samo da gledaju. I da drkaju. A i to samo ako im ti to dopustiš.

Tako sam ti ja priredila seansu. Bila sam ti i sekretarica. Crnka sekretarica. Onakva o kakvoj si maštao. Onako kako si želeo. Oboje smo uživali. A ja još i zaradila 700 evra. Otkrili smo oboje koliko uživamo kad mi plaćaš za seks. Nekad vulgarno kao maloj sobarici, a nekad sa stilom kao crnki sekretarici. Obe uloge mi leže. Uživala sam kao sobarica. Uživala sam i kao sekretarica. Ipak, bolje zarađuje sekretarica. Valjda što ima više škole. Moram taj intelektualni element da razmotrim kad budem birala nove uloge. Mislim to da otkrijem zašto se uloge različito plaćaju. Ostalo još da budem policajka. Tek ću tu da te oglobim. Što ćeš da se pališ dok ti pričam. Što ću da se palim dok te globim.

Nastavak: Poslovna dama

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Mhmm.Uzbudljivo.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x