Išao sam do komšinice da jebem dve pičkice

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Poželeo sam da je jebem, zajedno sa njenim mužem

Goca je bila moja komšinica u stanu iznad mene. Doselila se pre nekih godinu dana. Radila je kao pripravnik u nekoj advokatskoj kancelariji. Iako je to bila jedna zgodna crnka, starosti tu negde oko 27-28 godina, bila je jedna od onih dosadnih komšinica. Znate, to su one komšinice koje malo-malo, pa vam zakucaju na vrata. Onda sledi ono umiljato: „komšija da li bi ste mogli…” ili „komšija, treba mi Vaša pomoć…” ili „baš fino što ste naleteli…” i tako to. Sve u svemu, i pored njene lepote i njenog sexipila znala je da bude iritantna.

Isto tako, povremeno su dolazili kod nje neki frajeri, koje je verovatno ona privodila. Dosta toga se čulo ispod kod mene u stanu. Uglavnom je sve to trajalo nekako, za moj ukus kratko i prebrzo, mada mi je ona delovala zadovoljno. Mislio sam – e moja komšinice, da te ja dohvatim, videćeš ti šta je pravi jeb. Nećeš ni pomisliti na te tvoje trkače na kratke staze.

Elem, jednog dosadnog popodneva su mi se prijele palačinke i reših da ih sam sebi pripremim. Razočarenje je nastalo kada sam u kuhinji shvatio da mi je mikser crko. Jednostavno, nije hteo da radi. Iznervirao sam se. Kao i svaki dobar kuvar, naravno, žicu za mućenje nisam imao, a smesa je čekala u posudi da se razmuti. E – rekoh sam sebi – idem sad ja do komšinice da ona malo meni pomogne. Popeo sam se na sprat iznad i zazvonio na vrata. Otvorila mi je ona u nekoj svilenoj kućnoj haljini.

– Dobar dan – rekoh ja komšijski kulturno.
– O zdravo komšija – ozari se ona kada me vide – Hajde, hoćete unutra na kafu.
– Ne, ne bih. Hvala. Nego došao sam nešto da Vas zamolim.
– Recite.
– Treba mi mikser na zajam.
– Mikser? – začudi se ona.
– Da. Počeo sam da pravim palačinke, pa sam shvatio da moj ne radi.
– Palačinke? Vi, komšija? – kao čudila se ona.
– Da. Pa šta je tu čudno? Pa ja sam pobogu kuvar po struci.
– Ah, da znam… Čekate goste?
– Ne… – sada me već počelo nervirati ovo ispitivanje – pravim za sebe.
– O… pa to nije u redu.
– Što?
– Imam ja jedan predlog…
– Koji?
– Za otprilike sat vremena treba da mi dođe drugarica iz Beograda u goste. Što ne bi ste Vi došli ovde i zajedno napravili palačinke. Ionako nisam znala šta ću za večeru.

Zastadoh na tren i pomislih kako to i nije tako loša ideja. Razbiću dosadno veče, družiti se sa dvema mačkama, a i ako ne bude sexa, bar neću jesti sam.

– Može – rekoh – eto me za sat vremena.

Tako i bi. Tih sat vremena sam iskoristio da se istuširam i napravim moj poznati i priznati preliv za palačinke. Obukao sam se nonšalantno u trenerice, uzeo posudu sa prelivom i uputio se gore. Njena drugarica je već bila stigla i tuširala se kada sam ja ušao.

– Šta je to komšija? – upita me Goca.
– Moj specijalni preliv za palačinke, i ako može molim te bez ono komšija, nekako mi je mnogo zvanično.
– Važi Dule.

Tada se iz kupatila pojavi ona. Još jedna rasna crnka. Zvala se je Sonja i bila je Gocina drugarica sa studija. Došla je u Novi Sad da proba da nađe ovde posao, jer ga u Beogradu nije bilo.

Ubrzo smo sedeli u dnevnom boravku, pijuckali vino uz ukusne palačinke i opušteno razgovarali o svemu i svačemu. Naravn,o kako se vino iz flaše praznilo, tako je i razgovor polako prelazio na temu momaka i devojaka, da bi postepeno prešao i na priče o sexu.

Njih dve su bile zrele ženke, koje su znale šta žele u životu i veoma su dobro znale da im se bliži udaja, za kako su rekle, nekog konja. Zato su htele da od života dograbe sve što mogu. Tako, omamljeni od vina, pričali smo o sve i svačemu potpuno slobodni kao da se dugo znamo. U jednom trenutku Sonja reče:
– Znate šta? Evo ja sam upravo večeras odlučila da neću da se udajem.
– Daj ne seri – reče Goca uz osmeh.
– Što? – upitah ja.

Išao sam do komšinice da jebem dve pičkice

– Pa vidite, ovo što sada proživljavam je lepo, ali suviše kratko. Ima još toliko puno zadovoljstva u životu koja nisam probala, a htela bih. Udajom bih se samo zakopala.
– Koja zadovoljstva? – upitah sada ja, rešen da polako navedem vodu na svoju vodenicu.
– Pe evo pre svega sex… – reče ona. Nasmejali smo se svi.
– Šta fali tvom sexu? – upita je Goca.
– Mnogo toga. Do sada sam bila samo sa četiri frajera. Ne kažem ja da su oni bili loši, samo ko zna još koliko ima dobrih frajera koje ja nisam probala.
– Ma kita je kita – reče Goca – kad probaš jednog kao da si sve probala.
– E… komšinice – rekoh sada ja kao uvređeno – nismo baš svi isti…
– E, da – reče sad Goca meni – Dule ti si iskusan i proputovao si ceo svet. Da li ti imaš neku želju?
– Misliš što se sexa tiče?
– Pa hajde i to. Da.
– Imam.
– Koju? – upitaše obe istovremeno u glas, polupijane, gledajući u mene.
– Nikada nisam bio sa dve žene istovremeno u krevetu – rešio sam da pokušam. Njih dve malo zaćutaše, pogledaše se pa Sonja prva progovori.
– Ih… nikada….
– Ne. Stvarno. A hteo bih da probam. Prvom prilikom kada mi se ukaže, probaću.
– Bezobrazan si… – reče Goca.
– Što? – napravih se naivan.
– Pa ti sad tu kao… Znaš, nas dve i ti… pa aludiraš nešto…
– Ne. Nije mi bila namera. Pa pitale ste me. Mada kad sad malo razmislim, i nije ti to tako loša ideja.
– Meni je sladak – reče Sonja i pogleda u Gocu.
– Pa i meni, ali…
– Ali? – sada ja i Sonja u glas zapitasmo i pogledasmo u Gocu.
– Pa mi smo komšije i…
– Nema to veze. Komšije nisu rod – rekoh ja.
– Da, ali ja to nisam nikada…
– Pa u tome je i poenta – reče Sonja – niko to od nas nije nikada. Ja mislim da je vreme da probamo. Sve se poklopilo.
– I ja sam za – rekoh ja već srećan što ću prcati.
– Ne znam – reče Goca i ustade sa stola. Otišla je po nešto, samo ona zna šta u kuhinji. U stvari, samo je htela da se skloni iz neugodne joj situacije.

devojka tipu liže muda na podu

– Dule, meni ne smeta, a pravo da ti kažem i ovo vino i hrana su me malo napalili – reče Sonja gledajući me u oči.
– Dođi ovamo – rekoh ja i pokazah joj na moja kolena. Ona ustade i sede mi u krilo. Počeli smo da se ljubimo. Sonja me je zagrlila i pripila se uz mene. Imala je tople i vlažne usne. Sagnuo sam glavu i počeo da je ljubim u vrat. Pritom sam joj otkopčavao dugmiće na košulji. Ona je zabacila svoju glavu unazad i tiho mi rekla:
– Ne brini. Vratiće se ona. Nas dve smo već bile zajedno u krevetu. Doduše same, bez muškarca, ali smo maštale o tome…
– Odlično – odgovorih ja izmedju dva poljupca.

Iz košulje joj ispadoše dve moćne dojke. Zagnjurio sam glavu između njih i počeo da je ljubim. Sonja me je rukama držala za glavu i glasno dahtala.

Ustao sam sa stolice sa njom u naručju. Spustio sam je polako na pod i počeli smo da skidamo jedno drugo ljubeći se. Čim sam osatao bez gaća, Sonja me zgrabi rukom za kurac i poče da ga nadrkava. Gurnuo sam joj ruku između nogu. Bila je jako uspaljena. Pičkica joj je bila vlažna kao da je svršila, a ne tek da počinjemo.

Pošto sam osetio da je spremna, rešio sam da joj ga stavim…

Okrenuo sam je leđima prema meni. Pošto smo stajali tik uz sto, podigoh joj levu nogu na sto, dok je desnom stajala na podu. Prišao sam otpozadi, nanišanio i smestio joj ga u vrelu i vlažnu pičkicu. Sonja jeknu od zadovoljstva i još više istrti guzu kako bi ga bolje primila. Uhvatio sam je za kukove i počeo da je jebem tako raskrečenu.

U tom, na vratima od kuhinje se pojavi Goca. Bila je gola. Na sebi je imala samo crne čarape i halter. Prilazila je lagano kao mačka ka nama. Po njenim bradavicama sam video da je uspaljena. Iako nam je Goca prilazila, nas dvoje nismo stali. Ja sam Sonju i dalje tucao zguza. Tada nas oboje Goca iznenadi. Leže leđima na sto i podvuče se između Sonjinih nogu. Počela je da nas liže. Lizala je čas Sonjinu pičku, čas moj kurac koji je lagano ulazio i izlazio iz nje.

Išao sam do komšinice da jebem dve pičkice

Osećao sam na mom kurcu odozdo Gocin vlažan jezik. To me je palilo. Sada se je i Sonja nagla unapred preko stola i spustila svoju glavu Goci između nogu. Počela je da joj liže pičku, dok joj je moj kurac rovario po utrobi. Tada se Goca uspravi i siđe sa stola, pa reče promuklo:

– Hoću i ja malo tog dobrog kurca…
– Naravno – rekoh ja.

Goca kleknu na pod četvoronoške i isturi svoju guzu. Prstom sam napipao da joj je pičkica vlažna i ja joj ga bez pardona sjurih do jaja. Kriknula je od zadovoljstva. Uhvatio sam je za kukove i tucao lagano. Polako sam joj ga vadio iz pičke skoro do kraja, da bih ga zatim ponovo lagano nabijao unutra do jaja.

Sonja se je podvukla ispod nas i uzela moja muda u usta. Uspela je oba moja jaja da strpa sebi u usta i počela da ih mulja i žvaće. Izludeo sam. Ne mogu vam opisati osećaj koji se doživi kada tucate, a istovremeno su vam kompletna muda u nečijim ustima. Toplim i vlažnim. Pratila je moje pokrete jebanja i povremeno mi zatezala muda što je ubrzalo moj vrhunac. Više nisam mogao da izdržim, te uhvatih Gocu za kukove i počeh sve jače i jače da joj ga nabijam.

Explozija. Napunio sam obe komšinice…

Prvi mlaz sperme udari u Gocinu matericu. Ona, kad je to osetila vrisnu i poče da se trese i svršava. Ja sam svršavao kao konj u njoj, a još više me je palilo to što Sonja nije ispuštala moja muda iz svojih ustiju. Izvadio sam ga iz Goce umazanog spermom i njenim svršom i seo na pod.

devojka liže muda tipu koji jebe drugu

– E jebi ga… – reče Sonja – ja nisam došla ni na red…
– Ko kaže? – rekoh ja – dođi ovamo – i pokazah joj na kurac.
– O pastuve… – reče ona i uzjaha me.

Sonja me je opkoračila dok sam sedeo na podu. Sela mi je na kurac naglo i brzo tako da oboje vrisnusmo. Bila je leđima okrenuta prema meni, oslonjena rukama o pod i nabijala se na moj kurac kao da joj život zavisi od toga. Goca joj priđe sa prednje strane i njih dve su počele da se ljube u usta. Taj prizor, kako jedna drugu ljube i pri tom se hvataju za sise me izludi još više i načini da mi kurac bude još tvrđi.

Tada se je Sonja odigla, i kada sam očekivao da ćemo promeniti pozu, ona samo rukom pomeri moj kurac za koji centimetar i namesti ga sebi na ulaz u guzu. Počela je lagano da se nabija. Sada sam je ja otpozadi držao za sise i mesio ih. Kada se je natakla do kraja, malo je zamešala guzom da još više opusti svoj čmar. Dahtala je glasno. Čim joj se čmar malo opustio, ona ponovo spusti ruke na pod i poče da se nabija na moj kurac. Guza joj je išla gore-dole dok joj je moj kurac rovario po crevu. Goca se tada sagnu i poče da joj liže pičku. Sonja je vrištala. U dupetu je imala dobar komad kurca dok joj je Goca lizala pičku do ludila.

– To… ah… šta mi radite… – dahtala je Sonja.
– Nabijaj se srećo… ah… jako dobro to radiš…
– To… oh… što ga volim kad mi je u guzi…

Tada smo malo po malo počeli da ubrzavamo ritam. Sonja se je sve jače i sve brže nabijala na moj kurac. Sada smo dostigli takvu brzinu da Goca više nije mogla da prati i liže njenu pičku. Uspravila se i počela da joj jednom rukom gnječi sise, a drugom rukom joj je zavukla tri prsta u pičkicu.

– To… ah… blizu sam… – vrištala je Sonja.

Ja više nisam mogao da izdržim. Uhvatio sam je za ramena i snažno je nabio na svoj kurac. Počeo sam da joj punim dupe. Čim je osetila moje seme u sebi, Sonja zadrhti i poče da svršava. Jednostavno sam video kako joj curi svrš iz pičke pravo u Gocinu šaku. Ja sam se praznio u njenu guzicu.

Išao sam do komšinice da jebem dve pičkice

Polegali smo po podu zadihani.

– Bila je ovo odlična večera – reče Goca.
– Zajebi večeru – reče Sonja – ja bih ovo da ponovimo. Dule bio si odličan.
– Dajte mi samo neko piće i sat vremena, pa ćemo ponoviti.

Tako je i bilo. Devojke su biile inspirativne i tu noć smo tri puta imali sex. Ludo i nezaboravno.

Sonja se uskoro vratila nazad za Beograd, i nikad je više nisam video. Gocu sam posle toga jebao još nekoliko puta, dok se nije odselila. Tek sam tada saznao da je ona bila podstanar u tom stanu.

Nastavak: Gay trojka sa mladim pastuvima i sex kao uragan

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Jebač-Presretač


Ja sam neko ko ume da uživa u životu, a ovo su priče o mojim uživanjima.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x