Moja mala je jebozovna sobarica

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Mog dečka pali kurvica

(Priča mi moja lutkica naše igre i naše bezobrazne avanture. Onako kako ih je ona doživela. Opisuje mi sve njene uloge u kojima za mene uživa. Njen je red da nas uzbuđuje. Priča mi šta smo sve radili. Sve je mnogo lepše kad ona priča. Kad čujem kako je uživala da zadovoljava moje muške želje. Počinje malena sa prvom pričom…)

Nosiš čitav arsenal bezobrazne seksi odeće. Odredio si mi seksi uloge koje te uzbuđuju. Želiš da ti budem jebozovna sekretarica. Želiš da te služim kao nevaljala konobarica. Hoćeš da te zadovoljavam kao seksi sobarica. I naravno… pali te da za tebe budem budem jebozovna policajka. Nisam ni znala da takve seksi uniforme postoje. Ništa nisam znala. Otkrio si mi novi svet. Svet muških maštanja. Svet u kome devojčice uživaju u zadovoljstvima svog muškarca. Počeo si da me učiš kako u našim pričama i maštanjima da za tebe uživam. Kako da budem nevaljala mala kurvica.

Gedam uniforme koje si kupio za naša uživanja. Hoću prvo da ih probam sama. Da vidim kako mi stoje. Da se uživim u ulogu. Sve je novo za mene. Novo i uzbudljivo. Mešaju mi se stid i uzbuđenje. Nisam do skora znala za tvoje želje. Počinjem da otkrivam tvoja maštanja. Još nisam sigurna kako da se osećam. Želiš da ti budem submisivna. Hoćeš da igram uloge iz tvoje mašte. Da ti budem nevaljala devojčica. Tvoja lična kurvica.

Što mi dobro stoje ove seksi uniforme

Hoću da probam sve uniforme. Razapinju me dileme. Lomim se uzmeđu instinkta da uživam u tvojim željama i sumnje da li sam suviše bezobrazna i nepristojna. Nemam odgovore. Moram da krenem. Probaću prvo sobaricu. Crna suknjica mi jedva pokriva guzu. Gledam se u ogledalu. Lepo mi stoji. Imam štikle od 15 santimetara. Dižem se na štikle. Guza mi viri ispod suknjice. Na grudima malo bele čipke. Baš sam kurvasta – zaključujem.

Bacam kratak pogled i na ostale uniforme. Možda ima i nešto izazovnije od sobarice? Sekretarica. Kratak prsluk. Otkriva grudi i stomak. Uska suknja tek preko guze. Može sa čarapama. Može i bez čarapa. Iste štikle. I ovo može. Jebozovna sam i kao sekretarica.

seksi sekretarica

Policajka. Ima sa kratkom suknjicom. Ima sa šortsom. Ako se to parče odeće iz koga viri cela guza tako može zvati. Gore prsluk. Obavezna kapa. I naravno pendrek. I ovo je dobro. Što si se dobro setio. Sve mi stoji. Jedva čekam da ti se pokažem. Već me uzbuđuje što ću da te razluđujem.

Vraćam pogled na ogledalo. Gledam u tu seksi sobaricu. Zgodna si kurvica nevaljalice – govorim sebi. Dopašćeš se tvom dečku. Popaliće se taj biznismen u sobi. Nije njega nikad služila ovakva sobarica. Zaboravljam na dileme. Samo mislim na tvoju reakciju. Uskočila sam u uniformu. Postala sam sobarica. Ja sam mala seksi sobarica – govorim sebi. Ja sam mala kurvica. Idem gospodinu da pospremim sobu. Vlaže mi se gaćice. Izgleda da sam talentovana. Biće da u meni već čuči mala nevaljala kurvica.

Danas sam sobarica. U hotelu smo. Biću danas sobarica. Ovo je scenario našeg erotskog događaja. Ušla sam dok je gospodin još u sobi. Moram da spremam oko njega. Moram da spremam po sobi. Moram da se nagnem da dohvatim sa poda. Moram da se digem na prste da dohvatim sa police. Moram da se izvinjavam gospodinu što ga ometam. Da se izvinjavam što mi sisice ispadaju ispod čipke kad se nagnem ispred njega. Da se izvinjavam što mi guza štrči ispod suknjice kad raspremam krevet. Takve su nam uniforme. Tako nas je direktor opremio. Nisam ja ništa kriva. Moram da se izvinjenjavam gospodinu što su mi tangice tako male. Što mi pičić viri. Valjda je gospodin uviđavan. Neće mi valjda gospodin zameriti. Neće me nadam se gospodin izbaciti iz sobe što nosim tako izazovnu uniformu. I što sam tako jebozovna pičkica. Obukla sam se. Našminkala. Ulazim.

Sobarica je jebozovna i nevaljala

„Kuc, kuc, sobarica gospodine.“ Već sam se uživela u ulogu. Koristim glas pun prenemaganja. Lažno ustezanje. Intonacija puna provokacije. „Izvinite gospodine, mogu li da uđem da vam pospremim sobu? Molim vas ne obraćajte pažnju na mene. Nastavite da radite. Nemojte da me gledate. Neću vas uznemiravati. Brzo ću ja da vam pospremim sobu. Joj izvinite gospodine. Vidim da ste zaposleni.“ Nastavljam da se prenemažem i rastežem. Palim te glasom i pokretima. Mmmmm, već uživam. Kako sam lako uskočila u ovu nevaljalu devojčicu. Joj kako me pali da za tebe budem mala nevaljala kurvica.

Ti sediš na krevetu. U boksericama i majici. Laptop ti je na krilu. Vidi se da si ozbiljan poslovan čovek. Radiš i u krevetu. „Uđi devojko“, govoriš mi. „Uđi slobodno mala. Ne smetaš mi.“ Vidim da me već gutaš očima. Prvi put me vidiš u uniformi sobarice. Po tvojoj reakciji rekla bi da mi bolje stoji nego što si zamišljao. Ne skidaš pogled sa mene. Ja izazovno šetam po sobi. Gledam eto šta sve treba da se spremi kod gospodina. I iz kojeg ugla gospodin ima najbolju pogled na moju guzu i sisice. Štikle mi lupkaju po parketu. Guzim se i rastežem. Pućim usta… Oblizujem usne. Valjda tako rade sve sobarice? Naročito one koje žele da ih gospodin pojebe.

kostim sobarice

„Šta želite da vam spremim gospodine?“, pitam te. „Otvori onu zavesu“, govoriš mi. Po glasu vdim da si već napaljen. Uživam u efektu koji izazivam. Ne mogu da verujem da me toliko pali moja uloga… I tvoja reakcija. Joj bre kako sam brzo uskočila u ulogu male kurvice. Pravljena sam da ti budem kurvica. Kad god zaželiš. Stvarno se palim.

„Otvori zavesu“, ponavljaš. „Nema dovoljno svetla.“ „Odmah gospodine“, odgovaram ti. „Dosta je visoko gospodine. Moraću dobro da se protegnem da dohvatim zavesu.“ „Neka devojčice odgovaraš… Protegni se slobodno. Imaš lepo dupence devojčice. Treba svima da ga pokazuješ.“ „Iiiijuuuu gospodine“, smejem se. „Sad me je sramota da se pred vama rastežem.“ Koristim svoj najperverzniji glas. „Sramota me je da mi takav veliki gospodin kao vi vidi guzu u ovim malim gaćicama. Ja sam jedna obična mala sobarica. Vi ste tako veliki i otmen gospodin.“

„Nemojte molim vas da me gledate dok se rastežem gospodine“, ponavljam. „Stidim se kad me gosti gledaju.“ Ti napaljeno čekaš da ti mala kurvica pokaže jebozovno dupence. „Slobodno mala. Lepo ti je dupence. Gospoda vole da vide jebozovno mlado dupence.“ Želiš ti da mi vidiš pičkicu kad se naguzim. Znam koliko te pali moje dupence. A tek kako ćeš da se popališ na dupence od ove male kurvice koja te služi. Cela guza mi viri dok se trćim i protežem za tvoje oči. „Tako je mala“, govoriš mi uzbuđeno. „Taaaakoooo lepotice.“ Sviđa ti se moje dupence. „Tako mala… Još… još… Otvori tu zavesu.“ Nisam baš sigurna da je još… još za zavesu. Pre je da je to da se još malo naguzim. To i radim. Guzim se još malo više. „Moraš još malo višlje“, naređuješ mi. „Da se protegnem još više gospodine?“, pitam te provokativno. „Dobro ako vi to želite.“ Već mi viri mi i pičić sigurna sam.

Diže ti se kurac na sobaricu… Pališ se na mene

Sklonio si laptop sa krila. Znam da ti se kurac diže. Ja nastavljam da se prenemažem. „Treba li još nešto gospodinu? Samo recite gospodine. Politika hotela je da klijent mora uvek da bude zadovoljan. Kažu nam da klijent mora da bude i zadovoljan i zadovoljen. Ne znam zašto nam direktor govori tako. Meni je to isto.“ Eto zgodna sam i naivna mala glupačica. Ništa jebozovna devojčica ne razume. Samo voli da se prikazuje gospodi. Sve što želi ova seksi sobarica je da pali bogatu gospodu. I da popuši gospodinu… Ako je gospodin spreman da je časti. A naročito ako je gospodin obdaren. Ako ima veliku kurčinu. Joj što sam se uživela u ulogu. Uživam što sam kurvica. Uživam što ti dižem kurčinu. Biće me posle sramota. Ali sad uživam. Joj koliko uživam kao mala kurvica.

seksi sobarica

Ti me intenzivno gledaš. Ne skidaš pogled sa mene. Vidim da si se popalio. Mnogo si se popalio. Mala sobarica te veoma uzbuđuje. Tako sam zadovoljna. Baš sam zadovoljna. Ovo je prvi put da smo krenuli sa uniformama. Nisam verovala kakav nivo uzbuđenja mogu da proizvedem kad se za tebe obučem u seksi sobaricu. Kad sam ti mlada zgodna kurvica. Kad postanem tvoja mala kurvica.

Tvoj veliki kurac ti se lagano spušta niz butinu. Užareni glavić već ti viri kroz nogavicu bokserica. Tvoje uzbuđenje prelazi i na mene. Sve više uživam u ulozi jebozovne sobarice. Kako me nosi moć da u tebi budim toliku strast. Daje mi hrabrost. Rađa mi želju da budem još bezobraznija. Zamišljam da sam stvarno zgodna sobarica obučena u seksi kostim. Zamišljam da sam ja mala kurvica koja zadovoljava bezobrazne prohteve zgodnog i bogatog gosta. Zamišljam da mi ti nisi dečko. Da je u sobi neki nepoznati gospodin. Tako zgodan… I tako obdaren kao ti. Mmmmm čak me i to pali… Mnogo sam bezobrazna.

Ti se i dalje trudiš da ostanes ozbiljan. Licem ne pokazuješ reakciju. Ponašaš se onako kako reaguje važan poslovan čovek. Samo te tvoj ogromni kurac odaje. Taj kontrast me još više pali. Govoriš mi gotovo strogim glasom. „Tamo u drugom čošku… Da tamo.“ Pokazuješ mi na tvoje pantalone. „Podigni mi molim te sa poda pantalone. Ne smeju pantalone da se gužvaju. Imam sutra važan sastanak. Moram da budem elegantan i uredan.“ Kakav važan biznismen – mislim u sebi. Kakv domimamtan muškarac. Kako mi je dečko perverzan i bezobrazan. Takvog dasu sobarica mora da služi. I mora da mu se pokorava.

Idem da ti podignem pantalone sa poda. Vrtim dupencetom dok hodam. Pućim bezobrazno usta prema tebi. A kad dođem do pantalona…. Tek ću tu da ti se naguzim. Svaki moj pokret ima kod tebe odgovarajuću reakciju. Sad ti je kurac skroz iskočio iz bokserica. Baš ti se dobro digao. Pretiš mi sa celih 20 santimetara tvog debelog kurca. Uvek me pali kad ti se diže na mene. A sad još i više. Sad se pališ na kurvicu. Na tvoju devojčicu koja je sad tvoja lična kurvica.

Polako se naginjem. Ne savijam kolena. Guza mi ide visoko gore. Pičkica mi je skroz napolju. Sve radim polako. Ispada ti sitniš iz džepova. „Pokupi to mala“, naređuješ mi. Otkrivam da me uzbuđuje kad mi naređuješ. Pa ja sam prava kurvica. Stideću se kasnije. Sad nije momenat za to osećanje. Guzim se i kupim sitniš sa poda. Već sam sva vlažna. Zamišljam šta li si sve smislio da mi radiš. Sigurno ćeš da mi kreneš od usta. Prvo ču morati da ti pušim. Razmišljam… Neće to biti pušenje. Kako sam bezobrazna i provokativna… Pre da ćeš me pojebati u ustašca. Čim ti priđem. Uh, uh koliko volim kad te toliko pomamim. Perverzna sam. Mmmmm, što volim kad me onako siledžijski oboriš na kolena. Kad počeneš da mi silovito svojim kurcem jebeš ustašca.

dominacija i plavuša

Oblizujem usta… Sisam prst… Sobarica je Nevaljala

„Odlično mala“, govoriš mi. Teško uspevaš da kontrolišeš želju u tvom glasu. „Sad dođi da mi napraviš jastuk.“ Krećem da ti ispunim zahtev. Sobarica mora da sluša. Mora da radi sve što gospodin želi. Mora da ispunjava sva naređenja. Ali sam izgleda nešto pogrešila. Ne idem na dobru stranu. „Gde ćeš tamo?“, pitaš me. „Ne sa te strane. Ovamo“, naređuješ. Dođi sa ove moje strane. Sa moje strane ćeš da namestaš jastuk“, ponavljaš strogim glasom. „Izvinite gospodine“, pravda se mala glupačica. „Jastuk je sa druge strane gospodine“, kažem ti. „Jeste sa druge strane“, odgovaraš. „Ali ti ćeš da ga uzmeš sa ove moje strane. Klijent mora da bude zadovoljan.“ Opominješ me na pravila hotela. „Zar si zaboravila?“ „Joj izvinite gospodine“, prenemažem se seksi glasom. „Tako je gospodine… U pravu ste gospodine. Nisam zaboravila. Klijent uvek treba da bude zadovoljan. Evo dolazim.“

Prilazim ti polako. Ližem prst jezikom. Vreme je za ozbiljne stvari. Ima razloga zašto moram da ti priđem baš sa ove strane. Kurac ti u punoj veličini štrči iz bokserica. Što volim kad ti je tako veliki. Što uživam kad ti ga bezobrazlucima napravim toliko moćnim. Znam da sam to već rekla. Ali stvarno volim. Žensko sam. Volim kad se moj dečko pali na mene. A tek ova kurvica. Kako tek ona uživa što je napalila bogatog gospodina. Moram da se nagnem preko tebe i preko tvog isukanog kurca. Jedino tako sa ove strane mogu da dohvatim jastuk. Glava mi je blizu tvog glavića. Sav ti je crven… nabrekao. Vibrira ti ogromni glavić oko mojih usta. Samo čekam da mi ga zabiješ.

„Ijuuuu gospodine“, ciči sobarica. Strašno sam začuđena. „Iiiijuuu gospodine“, prenemažem se. „Šta je to gospodine?“ Koliko sam se uplašila od tvog ogromnog kurca. „Mnogo me je sramota gospodine. Iiiijuuu… iiiijuuu koliki je.“ Mnogo sam dobra sa tim mojim „iiiijuuuu gospodine“. Prst mi je sada u ustima. Oblizujem prst jezikom. „Stidim se gospodine“, govorim ti. „Mnogo ste me uplašili. Jao što vam je veliki. Jaoj koliki vam je… taj vaš kurac.“ Tvoja kurčina nastavlja da reaguje na svaku moju bezobraznu reč. Baš sam dobra u ulozi sobarice. Što uživam kad te razludim kurvinskim ponašanjem. Mislim da ću danas biti i silovana.

„Ja sam poštena devojka…“, prenemaže se sobarica

Ti me hvataš za kosu. Nema više šale. Sad ću da dobijem tvoju kurčinu u usta. Držiš mi glavu na par santimetara od tvog glavića. Okreceš mi lice prema sebi. Tražiš mi da te gledam. I dalje tvoj ogroman kurac vibrira pored mojih usta. Jedva čekam ga okusim. Sigurno si već počeo da puštaš sokove. Curi ti pomalo. Kad god se ovoliko napališ. Izgleda biće silovito. Mnogo sam te razludela. Stradaće mi ustašca. Glas ti postaje promukao. „Slušaj mala“, govoriš mi. Glas ti ne trpi prigovor. Gospodin je ozbiljan i zahtevan. Pravi gospodin. „Dobra si mala“, govoriš mi. „Seksi si i jebozovna. Ja sam zadovoljan kako si pospremila sobu. Veoma sam zadovoljan kako ti stoji radna uniforma i kako ti izgledaš. Sviđa mi se tvoje dupence. I ta tvoja jebozovna ustašca koja tako lepo oblizuješ jezikom. Pohvaliću te god direktora. A sad nevaljalice mala… Sad hoću da mi popušiš.“

priprema za pušenje

„Iiiiijuuu gospodine“, vrištim ja. Vriska bi trebala da odražava starah i iznenađenje. Izgleda mi da moj vrisak više pokazuje koliko sam napaljena ulogom seksi kurvice. I blizinom tvog ogromnog kurca. „Šta to govorite gospodine?“ Prenemaže sa mala kurvica iznad tvog kurca. „Daaaa mala“, dahćeš napaljemo. „Popušićeš moj veliki kurac.“ „Joj gospodine, nemojte molim Vas.“ Sve se više prenemažem.

„Sad odmah“, naređuješ mi. Glas ti ne trpi prigovor. Naređuje gospodin kurvici. Gospodin koji je navikao da mu se ispunjavaju sva naređenja. „Sad ćeš da mi popušiš ovu moju veliku kurčinu.“ Ja sam razrogačila moje naivne okice. Gledam u tvoju kurčinu. Skroz sam u čudu. Šta to gospodin hoće? – pita se naivna sobarica. „Da, da“, govoriš mi ti. Glas ti je opor. Više se ne kontrolišeš. „Popuši mi kurac nevaljalice. Popuši mi ovoga koga si isprovocirala tim tvojim sočnim ustima. Kad mi popušiš karu biću i zadovoljan i zadovoljen. Pohvaliću te kod direktora ako tako dobro pušiš kao što dobro izgledaš.“

Spuštaš mi glavu sve bliže tvom užarenom glaviću. Ja se i dalje prenemažem. Već se bezobrazno oblizujem. Očima te mamim. „Molim vas gospodine. Nemojte gospodine. Ja to ne radim takve stvari. Ja ne pušim kurčeve. Sramota me je da vam ga uzmem u usta. To je bezobrazno. Mnogo je bezobrazno. Ja sam poštena devojka. Nije direktor tako mislio. Nije mi direktor rekao da pušim gostima. Joj gospodine… Nemojte gospodine. Dečko mi je stašno ljubomoran.“

Uvodim i dečka u igru. Dobro sam se setila. Eto kurvica ima i dečka. „Ne smem to da radim“, ponavljam. „Zabranio mi je dečko da pušim gostima. Biče mnogo ljut ako čuje da sam vam pušila. Istući će me dećko po guzi. Prutićem me tuče po guzi kad je ljut. Kad čuje da sam bila bezobrazna.“ Mmmmm, kako dobro smišljam.

Nikad nisam pušila toliko veliki gospodine… Prava sam kurvica

Nastavljam da te palim. „Joj gospodine. Nemojte molim vas. Neeeee… neeee gospodine. Mooooliiim vas. Joj koliki je. Mnogo vam je veliki gospodine. Nemojte da mi ga stavljate usta. Preveliki vam je kurac za moja usta. Ja imam tako mala usta. Nikad nisam uzimala u usta toliki.“ Da li je moguće da izgovaram ovakve bezobrazluke? Mmmmm, kako nalazim prave reči za mog perverznog dečka. I za tog zahtevnog bogatog gospodina. Mmmmmm, kako mi je lako da ti budem kurvica.

jebanje u usta

Ti mi spuštaš glavu prema tvom kurcu. Bićeš razvratan i silovit. Skroz sam te razludela. A možda sam sebe napalila i više nego tebe. Primam ti kurac u usta. Napaljena sam. Bezobrazna sobarica ti puši tvoju veliku kurčinu. Ti me držiš za kosu. Držiš mi glavu sa obe ruke. Teraš me da ti ga duboko primam. Zabijaš mi kurac u usta. Moram da ti pušim kako gospodin hoće. Moram da zadovoljim gospodina. Moram da ti pušim kako uloga zahteva. Nisi grub, ali si stvarno silovit. I mora sve da bude po tvome. Sad znam kako puše sobarice. Sad znam kako puše kurvice bezobraznoj gospodi. To sam ja. Ja sam tvoja sobarica. Ja sam tvoja kurvica. Primam ti kurac pod tvojom rukom. Koliko želiš i koliko god mogu. Nikad mi ga nisi toliko nabijao. U grlu mi je. Da se nisam rukom zaštitila zabio bi mi napaljen gospodin do kraja. Primila bih ti ga skroz do jaja. Celih 20 santimetara.

Sad znam da će gospodin biti i te kako zadovoljen pušenjem. Ako se ovo što mi radiš tako zove. Jebe me gospodin u usta. Napaljeno i silovito. Svršiće mi gospodin u usta. Tako sam ja mislila. Mislila sam da će sobarica će da popuši gospodinu. Gospodin će da je časti za dobro pušenje. I onda će kurvica da beži svom dečku. Da se izvini svom dečku što je pušila gostima. I da bude kažnjena. Dobiće od dečka po guzi. Pa će dečku da popuši. Da vidi njen dečko da ona samo njega voli. Ali sad vidim da sam te mnogo uvela u moju ulogu. Mnogo sam te popalila. Neće se završiti baš tako kako je mala sobarica zamišljala. Ovaj gospodin je mnogo perverzan. I mnogo zahtevan. A sobarica je prava kurvica. I mnogo je jebozovna ta mala sobarica koja ti sprema sobu.

Nije gospodinu dovoljno pušenje. Neće gospodin da jebe samo u usta. Slagao je gospodin naivnu mladu sobaricu. Hoće gospodin da uzjaše malu kurvicu. Želi gospodin da jaše seksi sobaricu. Opet će biti silovito. Onako kako gospoda pervezna i napaljena gospoda jebu zgodne, mlade, bezobrazne sobarice. Ovakve kurvica kakva sam danas ja.

Gospodin jaše zgodnu kurvicu

Vadiš mi tvoj kurac iz usta. Još ti je veći nego pre pušenja. Voli tvoja kurčina moja ustašca. Mnogo sam ponosna što voliš kako pušim. Dižeš me sa kreveta. Stavljaš me da kleknem pored. Okrenuta sam prema krevetu. Obaraš me na krevet. Klečim nagužena. Držis me odozgo priljubljenu za krevet. Ne mogu da se pomeram. Od pozadi skroz sam otvorena. Obe rupice mi pulsiraju. Vlažna sam. Cure mi sokići. Iz pičkice… I iz guze. Gde ćeš da mi ga staviš? – pitam se. Kako ćeš da jebeš sobaricu? Gde ćeš da nabiješ maloj bezobraznici. U koju rupicu želiš da ti prima kurac sobarica? Ova nevaljalica koja toliko provocira. Ovako nagužena i otvorena mogu samo da čekam. Da čekam i da ti ga primam. Gde god da ti odlučiš.

pušenje kurca

Ali neće bezobraznica da ćuti. Nije mi dosta bezobrazluka. I dalje te provociram. Sve sa onim lažno nevinim bezobraznim glasom. „Nemojte gospodine molim vas.“ Prenemažem se koliko god bolje umem. „Obećali ste mi da ću samo da vam pušim“, govorim ti. „Nemojte molim vas. Nemojte… Ja to ne radim. Ljuti mi se dečko kad čuje da me jebu gosti. Zabranio mi je moj dečko da se jebem sa gostima.“

Ti mi kažiprstom otvaraš pičić. Ulaziš mi celim prstom u pičkicu. Palac ti je prislonjen na otvor guze. Ispituješ mi debelim palcom moj napaljeni čmarič. Još razmišljaš gde ćeš da mi ga staviš. Nisi odlučio u koju rupicu ćeš da me jebeš. „Mnogo si dobra mala“, govoriš mi. „Sad ću da te jebem. Gde hoćeš da te jebem?“, pitaš me. „Izaberi gde ćeš da primiš moju debelu kurčinu. Hoćeš li da te jebem u tu slatku guzu ili u taj mali pičić?“ Nije to u stvari pitanje za sobaricu. To ti samo razmišljaš koja te kurvicina rupica više pali.

„Nemojte u guzu gospodine“, prenemaže se sobarica. U stvari bih baš volela da me pojebeš u guzu. Perverzija je veča. Da me nepoznati gost jebe u guzu… Mmmmm što sam brzo postala kurvica. „Molim vas nemojte da me jebete tom vašom velikom kurčinom u guzu. Guza mi je nevina gospodine. Čuvam guzu za mog dečka. Ne sme niko da me jebe u guzu gospodine. Videće moj dečko odmah. Primetiće da sam primala tako veliki kutac kao vaš u guzu. On uvek sve ptimeti. Nemojte molim Vas. Poštedi te mi dupence gospodine. Dupence čuvam za mog dečka. On mora prvi da me pojebe u dupence.“

Cepaš mi male tangice. „Joj gospodine kako ću bez gaćica! Kako ću kod dečka bez gaćica gospodine?“ „Aaaaaa“, ričeš ti. Uzjahao si me. Jašeš me od pozadi. Odabrao si pićić. Jebaćeš me u pičkicu. „Ovo je moj poklon tvom dečku“, govoriš mi. „Ostavio sam mu guzu. Nemoj dugo da čekaš. Daj mu guzu što pre. Drugi put ti neću oprostiti. Drugi put ću ti rasturiti guzu mojom kurčinom. Nećeš moći da sakriješ od dečka kad te ja pojebem.“

„Hvala vam gospodine. Aaaaaa kako vam je tvrd. Polako gospodine. Aaaaaa kako vem je veliki.“ Zabijaš mi ga celog u moju nevaljalu pičkicu. Nastavljaš da mi ga nabijaš. Jebeš me silovito. Jašeš me baš kao što mi uloga zahteva. Siluješ malu sobaricu. Držiš me rukama i nogama. Ne mogu da se pomerim. Samo ti ga primam. Uživam na tvom kurcu. Uživa kurvica u silovanju. Sve mi je novo. Nisam znala da me pali kad me moj dečko siluje. A tek kad sobaricu siluje gospodin. Kakva perverzija. Joj koliko sam perverzna. Da li sam ja kurvica? Ili su sve devojčice kurvice… Kad im dečko naredi.

Baš sam nevaljala… Uživam kad sam ti kurvica

Kako sam te popalila! Kako sam dobro odigrala sobaricu. Nisam ni odigrala. Kako sam lako postala tvoja sobarica. Tvoja lična kurvica. Gorimo zajedno. Ti gospodin koga sam popalila. Ja sobarica koja je malo bila bezobrazna. Vara dečka sa gostom hotela. Nećemo izdržati dugo. Svršavam malo pre tebe. Ti ga vadiš i svršavaš mi po guzi.

grubo karanje

„Idi se opera mala“, naređuješ mi. „Doteraj se da budeš lepa. I onda se vrati kod mene.“ Mmmmm kakvo silovanje – mislim u sebi. Joj kolika sam kurvica. Plašila sam se da se ne obruka. De ne vidiš da glumim kurvicu. Ništa bre ne treba da glumim. Čim obučem uniformu postajem kurvica. Ja sam tvoja kurvica nevaljalče – mislim u sebi. Probudio si kurvicu. Nadrljali smo oboje… I uživaćemo oboje. Oboje volimo ovu nevaljalu kurvicu koja istrči iz mene kad nam je potrebna.

Vraćam se iz kupatila. Oprala sam se i sredila. Vezala sam kosu. Još sam u uniformi. Još sam jebozovna sobarica. Ulazim u sobu. Mešam dupencetom. Usta su mi malo otvorena. Jezičić mi proviruje. Nije nemoguće da ću opet na kolena. „Iizvinite gospodine“, govorim ti. „Kasnim, mnogo kasnim gospodine. Imam još soba da spremam.“ Ti me velikodušno pljeskaš po guzi. „Dobra si mala“, govoriš mi. „Stvarno si me zadovoljila. Mnogo si dobra. Zaslužila si nagradu lepotice.“ Vadiš 200 evra. Stavljaš mi pare u gaćice. „Evo ti mala nagrada lepotice. Hoću da mi ti spremaš sobu kad god dođem u ovaj hotel. Ako budeš ponovo ovako dobra dobićeš i više. Kazaću direktoru da želim da me ti služiš.“ „Hvala… hvala gospodine. Baš ste veliki gospodin. Hvala vam gospodine.“

Joj što si me iznenadio. Nisam očekivala da će i evrići da uđu u igru. Joj kako je ovo perverzno. Plaćaš me kao pravu kurvicu. Stvarno sam pocrvenela. Pocrvenela sam, postidela se i popalila se. Kakav afrodizijak. Ti mi plaćaš za seks. Plaćaš doduše sobaricu. Aaaauuu što sam ponosna. Kako je ovo sve uzbudljivo. Kako sam odigrala kurvicu. Kako sam te popalila. Kako si me silovao. I još si mi platio. Kad me prodje stid… Joj što ću da uživam u svojoj slobodi i u svom bezobrazluku. Da te toliko popalim da me siluješ. A tek koliko me uzbuđuje što mi plaćaš za bezobrazan seks. Zaslužila sam lovu. Bila sam prava kurvica. Stvarno sam dobra. Prava sam ti kurvica.

Bila sam ti sobarica u svakom hotelu

Tako sam ja postala tvoja sobarica. Tvoja lična kurvica. To je moja prva uloga kurvice. To je bio početak moje bezobrazne karijere. Tako sam počela da ti budem kurvica. I to ne samo jednom. Nije bilo hotela koji nismo overili. A uloga mi se vremenom značajno povećavala. Bilo je tu mnogo novih zaduženja za mladu bezobraznicu. Svaki hotel je nova uloga. Postajem sve bolja sobarica. Postajem sve veća kurvica. Oboje radimo na širenju moje uloge. Ja sam sve bezobraznija. Provociram sve više. Nije sobarici izgleda dovoljan samo jedan gospodin. I uvek joj je malo love. Ili ćeš da povećaš napojnice ili će kurvica da traži nove klijentele.

sperma po leđima

„Šta ćete gospodine da radite ako sobarica pogreši sobu?“, pitam te. Tako počinjem da te palim. „Uđe naivna sobarica kod drugog gospodina? Zbuni se glupačica. Možda taj bolje nagrađuje? Šta ćete onda da radite gospodine?“, pitam te. „Šta ću da radim?“, ponavljaš moje pitanje. Pališ se što sam bezobrazna. „Prvo ću prutićem da kaznim sobaricu“, odgovaraš. „Po goloj guzi. Za kaznu. I moraće mala sobarica da mi priča koliko je bio zahtevan taj drugi gospodin. Šta si sve morala da mu radiš. Koliko si puta svršavala. I koliko si love dobila.“

Pa onda i ti krećeš da uvodiš nove goste. „A šta mala ako neki drugi gospodin uđe greškom u moju sobu? Zatekne te naguženu na krevetu kako mi pušiš. Rascvetale ti se obe rupice. ’Izvinite pogrešio sam’, kaže taj drugi gospodin na vratima. ’Da li vam smetam?’, pita me. Šta da mu kažem? Smeta li? Da ga isteram? Ili da nam se priključi?“ „Vaša je soba“, odgovaram ti. „Vi odlučujete gospodine. Šta ću ja da radim… To vi odlučite. I u koju će rupicu drugi gospodin. I to vi odlučujete. Ja moram da zadovoljim oba klijenta. U svakom slučaju napojnica se mora duplirati. Ili vi sami… Ili da me delite sa drugim gospodinom. Odnosno da delite napojnicu.“ Što se pališ na fantaziju da me delkaš sa drugim muškarcem. Odmah reaguješ. „Ti bi mala da dupliraš i kite čini mi se. Ne samo napojnice.“

Dupla napojnica ili dva gospodina… Vi odlučite gospodine

„Vi odlučujete gospodine“, smejem se. Već sam postala iskusna kurvica. „Ja ne odbijam napojnice. A možda ne bih odbila još jednog takvog gospodina. Ali mora da ima makar toliki kao vaš. Ne služim u sobama gde su gospoda sa manjim od 20 santimetara.“ Eto koliko sam bezobrazna. Tražim i lovu i dimenzije. „Dobićeš ti mojih 20 santimetara više puta bezobraznice. Nećeš ti meni da radiš prekovremeno.“ Kako voliš kad sam bezobrazna. A i stvarno te pali kad maštamo da me deliš. Sa kuronjama kojima je toliki kao tvoj.

(Toliko o sobarici u ovoj priči. Ovo maštanje sa drugim gospodinom koji greši sobu je za posebnu priču. I ta je mnogo dobra.)

jebanje od pozadi

Nastavak: Poslovna pratnja

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x