Mog dečka pali kurvica

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moja devojčica voli da puši

Vraćam se sa puta. Poslao me moj direktor poslom u Tursku. Trebalo je srediti papire. Obično bi išao i on. Ovog puta morao je on na drugu stranu. Moj direktor je inače i moj dečko. Ne… pogrešno mislite. Nije me smuvao na poslu. Prvo mi je bio dečko. Već smo bili zajedno. Hteo je da radim kod njega. Znam taj posao. Trebala sam mu za posao. A sad iz ove perspektive… Sad kad me je dečko skroz pokvario… Kad sam postala nevaljala. Sad kad umem da budem i kurvica. I kad mi je moj direktor pokazao šta se sve očekuje od mlađe saradnice. Sad vidim da me on ne bi ni pustio nekom drugom direktoru. Kad čujete priču… Kad doznate šta ja i moj dečko sve maštamo. Kad vidite šta mu ja sve pričam da sam radila… Biće vam jasno zašto me nebi moj dečko davao drugom direktoru.

Dopisivali smo se do maločas. Moj dečko voli da se rečima palimo. Voli kad sam nevaljala. Naročito kad sam na putu. Kad nismo zajedno. Svašta voli moj dečko. Mislila sam na početku da je lud. Sad vidim da je u stvari samo mnogo perverzan. I sad vidim… Uh bre… Nisam verovala da ću ovo moći da izgovorim. Sad vidim da sam i ja mnogo perverzna. Videćete kad počnem da pričam. Mnogo sam perverzna. Moj dečko mi kaže da sam ja jedna jebozovna mala kurvica. Možda malo preteruje. A možda i ne. Biće da jesam kurvica. Uvek kad on to želi.

Dopašće vam se moje priča. A kako brzo napredujem po tom pitanju… možda ga i prestignem. Ovo se ja samo hvalim. Tog mog dečka se ne može prestići u perverzijama. Stalno nešto smišlja. Uvek nešto novo… I stalno sve perverznije i bezobraznije.

Dečko mi sprema lep poklon

Moram vidim još da se hvalim. Rekoh, smišlja moj dečko sve perverznije i bezobraznije. To da… ali uvek sam ja u svim avanturama. Bilo u mašti, bilo stvarno… Kad on reši da naša maštanja pretoči u prave događaje. Obično tako i bude… Prvo maštanja… Pa onda to i odradimo. Ovo maštanje koje ću da pričam teško da ćemo da odradimo. Suviše je bezobrazno. Ali je mnogo lepo kao maštanje. Palim se još dok smišljam priču za mog nevaljalog dečka. Mmmmm, što volim što sam ja glavna akterka u svim našim avanturama. Ne bih trebala ovo da kažem… ali moram. Mmmmm, što volim što su nam avanture i maštanja sve bezobraznije. Joj koliko sam bezobrazna kad sam sa njim. A videćete bezobrazna sam i kad nisam sa njim. U stvari, nisam ja bezobrazna. Ima jedna druga što nam služi za bezobrazluke. Ima moj dečko pravu kurvicu za bezobrazluke. Mora da bude tako. Nije u redu da se moj dečko zabavlja sa kurvicom. Zato i postoji ta kurvica. Ona je bezobrazna kad nismo zajedno. Gde bih ja… Ja sam poštena i smerna devojčica mom dečku. Videćete kako to ide.

Rekoh da je ta kurvica bezobrazna. Da to nisam ja. Mada moram da priznam. Uživam i ja u svakoj našoj avanturi. Trebala bih možda da se stidim. Poštena devojčica bi se stidela. A ja se palim. Mnogo se palim… baš se mnogo palim. I mnogo lepo uživam. Izgleda mi da i ja isto kao i on najviše uživam kad je sve mnogo bezobrazno. Rekoh vam da sam perverzna. Rekoh to u poverenju. Ne sme da se priča. Kurvica je bezobrazna. Nisam ja.

Za mene… Za tu dobru devojčicu moj perverzni dečko smišlja svakakve avanture. Sad mi sprema nešto mnogo lepo. Dugo me već priprema za tu avanturu. Rešio je moj dragi da me podeli sa jednim svojim zgodnim drugom. Sprema mi moj dasa trojku sa tim svojim drugom. Izgleda da smo u završnim fazama priprema za taj događaj. Družimo sa tim dasom. Frajer mi se udvara… Ja koketiram. U ovoj fazi u stvari… Sad smo već otišli i malo dalje. Sad ih ja obojicu već pomalo i palim. Rečima… oblačenjem… ponašanjem. Joj… joj i ja se palim. Stvarno se palim. I palim i uživam. Sprema moj dečko poklon za mene. Da me zadovoljavaju dva muškarca. Da mi dva napaljena kurata tipa ispunjavaju želje. Da… da… moram da se smejem. Obojica su kurati. Za mog dečka znam. A za našeg prijatelja sam čula. Volim kad su frajeri obdareni. Možda ni to nije za priču. Volim ih kad su im veliki. U stvari volim kad su stvarno veliki. Razmazio me dečko. Mnogo me razmazio.

mmf trojka

Ja sam smerna devojčica… Ona druga je kurvica

Nisam u stvari htela o tome da pričam. O toj „romantičnoj”, trojci. Spomenula sam je samo da vidite da me dečko mnogo voli. I da mi sve čini. Ovo treba da bude druga priča. Ovde sledi mnogo bezobrazna priča. Ovo je priča o kurvici. Da… da baš tako. Priča o kurvici. I kurvica priča svoju priču. Ovo je priča o jebozovnoj kurvici. O kurvici koja pali mangupe. O rasnoj pičkici koja voli da vrti guzom. O devojčici koja pred mangupima oblizuje usta. Kurvici koja uspaljenim frajerima voli da pokazuje jezičić. Maloj kučkici koja uživa kad se mangupima na nju dižu kurčine. O kurvici koja voli da puši… Velike kurčine. O pravoj kurvici. O kurvici koju svi muškarci hoće da jebu. Nemam ja ništa zajedničko sa tom kurvicom. Već sam vam to rekla. Nas smo dve potpuno različite. Osim što i ona i ja volimo velike kurčine. Tako je… Ne mogu da krijem. Dobro… da budem skroz iskrena… ima još… Obe mnogo dobro pušimo. I to je istina. Meni to stalno govori moj dečko. Kaže mi da ni jedna devojčica ne puši tako dobro kao ja. A kurvici… E pa njoj govore svi kojima je popušila. A ima ih nekoliko… I malo više od nekoliko. Tu kurvicu sve traže da im puši. Hajde da ne budem ljubomorna. Svi frajeri hoće i da je jebu. Prvo da puši… pa da je jebu… I posle opet da puši. Voli kurvica da puši.

E pa sada sve znate. Evo da ponovim… Kurvica će da priča ovu priču. Neću ja. Ja sam smerna devojčica koja voli svog dečka. Jedino… istina je… volim velike… I ponosna sam… dobro pušim. Dobro bre dobro… reći ću i to. Kao i kurvica… i ja mnogo volim da pušim… mom dečku. Jeste tako… ali priču ipak priča ta kurvica. Ja ne učestvujem u tom bezobrazluku. Ja sam poštena devojčica. Pa šta ako volim da pušim. I poštene devojčice to rade. Kurvica priča. Ne mešam se… Jedino ako kurvica baš pretera u bezobrazlucima… Možda se i umešam da vam objasnim o čemu se radi.

„Bila sam na na putu u Turskoj“, kreće kurvica svoju priču. „Moj kurati direktor i ja. Uvek me direktor vodi sa sobom. Ne može bez mene. Ne može kuronja bez mojih usta. Stalno moram da mu pušim.” Evo… već moram da se umešam. „Bila sam bre sama“, govorim joj. „Moj direktor je moj dečko. Nema drugog direktora.” Ono drugo je istina. I ne može direktor baz mojih ustašca… I stalno mu pušim. I nije da moram. Nego želim i volim.“ Izmišlja kurvica tog drugog direktora. Moj direktor je moj dečko.

„Što bre odmah izmišljaš“, govorim joj. „Ništa ne izmišljam mala“, smeje mi se kurvica. Pokušava da me iznervira. „Tako je interesantnije“, ubeđuje me ona. „Tvoj dečko voli da mu je devojčica kurvica. Ti si glupa pa to ne vidiš. I nesposobna si za tu ulogu… Nisi talentovana. Morao je tvoj dečko da izmisli mene. Ćuti molim te”, govori mi… „ne smetaj. Pusti me da palim tvog dečaka… i ove frajere koji čitaju. Mangupi vole kurvice. Ti si samo za otmen provod. Malo pušenja… malo pičkice… malo guze. Igrice za decu. I to što ti obećava tvoj dečko…”, smeje mi se kurvica. „To što te sprema da će onako otmeno da te delka sa tim vašim drugom. Tim Željkom na koga se pališ. Jad i beda. Ništa tu nema od pravog seksa. Ja sam dušo za pravi provod. Za razvratni seks. Ono kad frajeri polude. Kad im kurčine samo sevaju. Svi me mangupi vole. Ne mešaj se. Ništa ti ne znaš o frajerima.“

dupla penetracija

Kurvica me vređa… Mnogo je razvratna

Baš me vređa kurvica – mislim u sebi. Ja sam i seksipilna i strastvena. Uživam u seksu sa mojim dečkom. Šta to ona priča? Moj dečko se mnogo pali na mene. I šta ta kurvica hoće? Ispade da trojka se njegovim drugom i nije neka avantura. Šta li kurvica radi kad joj je trojka smešna? Ali ima i pravo. Voli moj dečko da mu je devojčica kurvica. Ne stalno… Samo povremeno. Ali kad mu dođe… Moram da zovem u pomoć ovu jebozovnu prostakušu. Samo ga ta zadovoljava. Hoće da sluša njene razvratne priče. Kome je sve pušila? Koliko ju je frajera pojebalo? Sve samo takve prostakluke. Ne smem da je ljutim. Treba nam povremeno kurvica. „Dobro… izvini“, govorim joj. „Pričaj kako je bilo.“

„Pita me moj dečko da li sam opet pušila kurac direktoru“, govori kurvica šta joj je moj dečko napisao. Ijuuuu – vrištim u sebi. Nije bre tvoj… to je moj dečko. I on zna da ja ne pušim nikom kad idem na put. Ništa nisam rekla… ali kurvica zna šta mislim. „Možda bi trebala da ponekad nekom dasi i popušiš“, odgovara mi podsmešljivo. „Ne bi morao tvoj dečko mene da zove u pomoć.”

Priča kurvica svoju prepisku sa mojim dečkom. Razvratni su oboje. Neće kurvica da kaže kome je sve pušila na tom putu u Turskoj. Priznala mu da je pušila direktoru. Kaže morala je. Direktor ne može da odoli. Pale ga njena ustašca. Pali kurvica tog mog bezobraznika. Skoro da ne mogu da ga prepoznam. Kako ide priča, postaje evidentno da kurvica na tom putu nije ništa od posla ni radila. Ako izuzmemo pušenje. To je jedino radila. I to je, kako priča, radila sve vreme. Da je samo pušila direktoru. Nekako bih i progutala. Jeste i to… Pušila je tom direktoru stalno. Ali to sad kao da nije ništa. Kurvica je pušila pod stolom. Pušila Turskim klijentima pod stolom. Iz poruka nije jasno koliko je Turaka bilo za stolom. Pogađam da ih je bilo više nego triojica. Kako kurvica uživa… i kako se moj dečko pali… Možda ih je bilo i više.

Čitam poruke mog dečka ovoj kurvici. Dasa mi svršava. Tako joj piše. Drka i svršava. Napalio se što mu je devojčica kurvica. Svršava što mu devojčica piše da je pušila velike kurčine pod stolom. Kako kurvica uživa sigurna sam da su kurčine bile mnogo velike. To sam sigurna. I ja volim velike. I još Turci. Puši kurvica turskim klijentima pod stolom. Joj koliko mi je dečko perverzan. Pa taj ne može bez kurvice. Ima pravo kurvica… Ona otmena trojčica gde sam mažena i pažena od dva zgodna frajera… Pa to ispade kao Ivica i Marica za ovo na šta se ovo dvoje pale. Ne znam šta da mislim. Možda da je pustim da priča. Pa kad se već svi pale… paliću se i ja. Vreme je da i ja nešto naučim o tom razvratnom seksu koji toliko pali mog dečka.

glory hole ispod stola

Svršio mi dečko. Tako joj piše. U porukama kurvici piše kako je ljut zbog tog njenog pušenja. Prvo direktoru… pa Turcima… pa opet direktoru. Direktoru više puta. Piše joj da se ljuti. Da će kurvica biti kažnjena. Ako joj je kazna pušenje… Malo će da vredi. Kurvica voli da puši. A moj dečko voli kad mu devojčica priča kako je pušila mangupima. Kako ja vidim stvari… ispade da mu je devojčica kurvica. A kako on njoj piše, postaje mi jasno da mu je i ta kurvica devojčica. Da nisam samo ja.

Piše joj moj perverzni dečko da se ljuti se što njegova devojčica puši Turcima pod stolom. Pošto ja nisam pušila… znači da mu je i kurvica devojčica. Tako joj piše. Ljuti se moj dečkon što joj Turci svršavaju u usta. A drka i svršava dok čita njene poruke. Ništa ja to ne razumem. Jedino vidim da svi svršavaju osim mene. To nešto ne valja. Možda bih i ja svršavala da sam bila pod tim stolom… Ili sa tim nekim direktorom? Ili prvo mora da se postane kurvica? Pa tek onda da se uživa?

Neću više ni reč da kažem. Neka priča kurvica. Vidim da moj dečko to želi. Ja ću da slušam i da učim. Otkud kurvica zna da ja nisam talentovana. Možda sam ja i veća kurvica nego ona. Ali tu trojčicu sa onim njegovim zgodnim drugom ima da mi perverznjak pokloni… I pre nego što postanem i ja kurvica. Od toga ne odustajem. Još koliko sutra ima da zove druga kod nas.

Kurvica priča… Neću da se mešam

Sela je kurvica u taksi. Piše našem dečku. Eto prihvatila sam kurvicu. Neka je… dok ja ne savladam materiju. Ona dalje priča šta radi. Ona je u prvom licu.

„U taksiju sam dušo“, pišem dečku. „Ovaj moj direktor se opet napalio na tvoju devojčicu. Evo hvata me za glavicu. Digla mu se kurčina. Otkopčao siledžija šlic. Obara mi glavicu. Aaaaaa kako mu se digao. Mmmmm ljubavi, koliku kurčinu ima moj direktor. Svršavaaaaa… svršava mi u usta. Aaaaaa koliko sperme. Sve u moja usta. Sve mi sipa u moja usta. Drkaj dušo… drkaj“, pišem dečku. „Pričaću ti kako sam mu ispušila kurac u taksiju.”

Kazniću te kurvice“, odgovara mi porukom moj dečko. „Bićeš kažnjena kurvice. Rasturiću ti to tvoje jebozovno dupence mojom kurčinom. Ja imam veću kurčinu od tvog direktora. Rasturiću te od kurca.” „Mmmmm ljubavi koliki mu je“, nastavljam da se prenemažem u porukama. „Direktor ima ogromnu kurčinu. Mmmm kako siledžija voli moja ustašca. Evo… evo… opet mangup svršava… Stalno svršava. Puni mi usta… Stalno mi puni usta. Mmmmm koliko sperme ima kuronja… Curi… curi mi po licu. Sva sam umazana. Biću umazana. Stići ću mnogo umazana.“

svršavanje u usta u kolima

Zamišljam mog dečka kako drka dok čita moje perverzne poruke. Znam da ludi kad mu pišem kolika sam kurvica. Kako se mangupi pale na mene. Kako me kuronje jure sa izvađenim kurčinama. Ovo sa pušenjem direktoru sam mnogo dobro smislila. A tak scena sa Turcima… Kako im pušim pod stolom. Mnogo sam dobra u ovome. Biću na kolenima još u hodniku. Staviće mi kurčinu usta čim se pojavim.

Šta ću da mu pričam kad stignem? Možda da mu tražim da me šalje u Ameriku. Priča o crncima nas je mnogo palila. Da krenem da ga molim da me pusti poslom u Ameriku. Sad ću da počnem da izmišljam da treba da osvajamo Američko tržište. Nemam skroz jasno smišljenu priču. Zajedno ćemo da improvizujemo. Odavno nismo imali crnce u maštanjima.

Moram da se presvučem… Kurvica ne putuje u otmenoj garderobi

Moram nekako da se uvučem u stan da me dečko ne čuje. Moram da se presvučem. Išla sam u Tursku u normalnoj garderobi. Kurvica ne putuje tako obučena. Moram da nađem neki ultra kratki minić. Nešto na šta su se Turcima dizale kurčine dok sam ih posluživala za stolom. Sve dok me direktor nije poslao da služim pod stolom. Da im služim moja ustašca i moj jezik. Da Turcima oblizujem kurčine. I da im primam spermu.

Uspela sam. Ne čuješ da sam ušla. Vidim te da gledaš u laptop. Mmmmmm, ovo ću da obučem. Gaćice mi se vide ispod minića. Gore žaketić. Raskopčan do pola. Ispod ništa. Bradavice proviruju. Kurvinska poslovna varijanta. Krećem prema salonu. Kao tek sad sam ušla. Čekaj… čekaj… pušila sam direktoru u taksiju. Još sam umazana. Vadim malo šlaga. Šlag će da posluži. Razmazujem šlag oko usta.

„Stigla sam dušo“, vičem mom dečku. „Stagla je tvoja kurvica ljubavi.” Krećem odmah sa vrata da ti govorim kolika sam kurvica. Idem pravo iz taksija pričam ti bezobrazluke koje želiš da čuješ. „Direktor me je ostavio pred kućom. Nije hteo da me pusti dok mu treći put ne namirim kurčinu. Jedva se siledžija odvojio od mojih usta. Počeo ponovo da mu se diže. Još sam umazana dušo.”

„Ulazi kurvice nevaljala“, njištiš ti. Mnogo si napaljen. Sediš za stolom pred kompjuterom. Sigurna sam da več drkaš kurčinu. „Šta gledaš dušo?” pitam te. „Gledam jednu kurvicu kako mi puši“, odgovaraš mi. Prilazim bliže. Stvarno gledaš kurvicu kako ti puši. Na tom videu… Ja sam na kolenima. Držiš me za glavu. Nije to pušenje. Jebeš me u usta. Nabijaš mi kurčinu u usta. Koliko god dublje možeš. Jebeš mi usta. Baš onako kako se kurvice jebu. Naročito takve jebozovne kurvice kao ja.

duboko grlo

Ustaješ sa stolice. Kurac ti je u impozantnoj veličini. Najveći ti je kad sam kurvica. A danas sam prevazišla samu sebe. Danas sam turbo kurvica… Kurvica na kvadrat. „Dobro puši ta kurvica na videu“, smejem se. „Ta tvoja mala voli kurac“, govorim ti. „Izgleda ne toliko kao ti“, odgovaraš. „Ova na videu puši samo jedan kurac. Koliko si kurčina ti popušila? I gde si do sada kurvice? Avion ti je sleteo pre dva sata. Pušiš direktoru u taksiju?” „Pa znaš ljubavi“… otežem priču. „U taksiju… Daaaaa… taksiju… Direktor teško svršava. Opasan je jebač moj direktor. Treći put mi puni usta. Ne može siledžija da svrši. Taksista vozika po gradu… Čeka direktora da svrši. Neda mu direktor da stane… Dok mi ne napuni usta. Vidi kako sam umazana. Nisam stigla ni da obrišem usta.” Skupljam prstom šlag sa usana. Oblizujem se… Kaplje mi šlag sa brade.

Prutićem mi peckaš golu guzu

„Kurvice bezobrazna“, ričeš ti. Vadiš prutić iz fijoke. Dobiću kaznu. Ovaj prutić čuvaš za moju guzu. Mmmmmm koliko si se napalio. Kad izvadiš prutić… To znači da sam stvarno prava kurvica. Moram da budem kažnjena. Obaraš me preko fotelje. Podmećem ti dupence. Fijuče prutić kroz vazduh. Baš zastrašujuće. Ali ne spušta se skroz na moje dupence. Moje dupence dobija samo milovanje tim prutićem. Dobro… pecne me malo. Tek da me opomeneš da moram još da pričam. Da je moja uloga kurvice tek počela.

„Pušila si Turcima pod stolom kurvice.” Fijuče pritić. Pecka me po guzi. „Daaaaa… daaaaaa… morala sam.” Prenemažem se da ti pokažem koliko sam uživala što sam pušila Turcima pod stolom. „Jesu li te jebali Turci kurvice?“, pitaš me. Mmmmm kakvo lepo pitanje. Jesu li me jebali ili ne? Šta da ti odgovorim? Šta je perverznije za priču? Interesantnije je da me nisu jebali – odlučujem. „Neeeeee… neeeee… nisu me jebali. Nisu zaslužili moju pičkicu. Tako je odlučio direktor. Tek kad potpišu ugovor. Onda može pičić… Onda će Turci da mi pojebu pičkicu. A glavni Turčin… Direktor je rekao da glavni kuronja dobija guzu. Tako im je obećao direktor.”

„Kurvice nevaljala“, njištiš ti. „Jebaće te Turčin u guzu… Kad potpiše ugovor. Puniće ti Turčin guzu kurcem.” Ponavljaš moje reči. Kad ih ti ponoviš palimo se oboje još više. Ne možeš više da se savladaš. Vreme je da ti kurvica puši kurac. Hvataš me za kosu. Obaraš me na kolena. „Jesi li ovako pušila kurvice?“, ričeš iz sveg glasa. Zabijaš mi kurčinu u usta. Odmah u grlo. „Daaaaa… daaaaaa“, cvilim sa punim ustima tvog kurca. Pokušavam da ti potvrdim da su me Turci u stvari jebali u usta. Kao ti sada. Da Turcima nije bilo dovoljno samo pušenje.

Svršavaš mi u usta… Ne možeš da se savladaš

Sad ćeš da svršavaš kurvici u usta. Osećam kako ti se menja ukus u glaviću. Dobro si i do sada izdržao. „Jesu li ti ovako svršavali u usta?”, ričeš ti. „Je li ti ovako punio usta direktor u avionu?”, Rekla bih daaaa… daaaa… daaaa. Kad bih mogla. Sa punim ustima tvog kurca… I sa spermom koja ti kreće iz glavića mogu samo da puštam zvuke velikog zadovoljstva. „Mmmmmm”, govorim ti. „Mmmmmm dušo“… rekla bih ti… „Mmmmmm ljubavi.” Joj što volim kad me puštaš da budem ovolika kurvica. Kad smem da prićam svo što želim. Kad se za tebe transformišem u perverznu kučkicu.

šibanje, caning

Puniš mi usta spermom. Polako ti se gasi pohota… Počinje da ti se gubi želja za kurvicom. Makar privremeno. Vratiće ti se želja vrlo brzo… Čim ti ga ponovo dignem. Ja sad postajem ona tvoja smerna devojčica… Hajde dobro… Ne baš tako smerna… Ali sigurno mnogo bolja nego ona kurvica. Vratiće se ta kurvica brzo. Znam da ćeš hteti još kurvice večeras. I spremila sam ti još lepih pričica. Ali za sada ja komandujem. Ja tvoja dobra devojčica. Sad je prilika da i ja postavim svoje zahteve. Da… da… Imam i ja zahteve. Koliko god da sam smerna… Nisam baš skroz luda.

Dižeš me sa kolena. Sva sam umazana. „Ijuuuuu šta si mi radio”, govorim ti. Ove reči odgovarju poštenoj devojčici. Kad joj dečko svrši u usta. Smerne devojčice to ne rade. Ili već ako su uradile… Mora makar da se snebivaju. „Ijuuuuuu svršio si mi u usta bezobrazni moj dečko“, govorim ti prekorno. Kurvici svršilo petorica Turaka… Ja se kao ljutim kad mi moj dečko svršava. Brišeš me maramicom. Lepše bi bilo da sam još kurvica. Smela bi sve da pokupim u usta. Poštena devojčica ne sme. Dobro mi je rekla kurvica. Moram i ja da se borim za svoj status. I da znaš da hoću. Evo krećem odmah.

„Dođi dušo“, govorim ti umiljato. Vodim te do fotelje. „Sedi ljubavi. Šta želiš da ti tvoja devojčica donese za piće? Šta hoće moj dečko da pije? Raskomoti se lepi moj.” Pomažem ti da skineš pantalone. Da ti bude komotnije kad nam se vrati kurvica. Ta ne voli dugo da sedi u zapećku. „Donesi mi jednu lozu dušo“, odgovaraš mi. Da… da… sad sam duša. Kad ti se za par minuta opet digne… Biću opet kurvica… Biću brzo kurvica. Moram da iskoristim momenat da ti kažem… Da… da… Baš to. Ono što sam već napomenula. Da želim da mi dovedeš tog tvog zgodnog druga. Hoću tu otmenu trojčicu. Vas dvojica… I ja tvoja smerna devojčica. Hoću tu trojčicu za poštene i smerne devojčice. Da me dva zgodna frajera maze. Da dvojica zadovoljavate moje želje. Da mi se ispunjavaju sve moje lepe želje. Hoću tu avanturicu koju ona kurvica ismejava.

Idem po piće. Ostala sam u onoj kurvinskoj garderobi. Ne mogu svaki čas da se presvlačim. I nešto mislim da ćeš lakše pristati na moje zahteve dok sam ovako obučena. „Izvoli dušo“, govorim ti. Dajem ti piće. Spuštam ti se u krilo. Grlim te i ljubim. „Mmmmmm dušo“, šapućem ti. Osećam kako ti se kurac diže. Mora brzo da se reaguje. Dok se pališ… A da ti još ne treba kurvica. „Joj koliki ti je“, govorim ti zadivljeno. „Šta si planirao za sutra?“, šapućem ti. „Ja sam sutra slobodna ceo dan. Kupila sam jedan lep kompletić. Hoću da ti ga pokažem. Šta kažeš dušo? Želiš li da vidiš svoju devojčicu kad se dotera?”, Kurac ti se skroz digao. Moram da pređem na stvar. Vrlo brzo će me zameniti ona razvratna kurvica. Danas je njen dan.

seksi mrežasti kombinezon

„Hoću lepotice“, odgovaraš mi. „Hoću da te gledam kad si lepa i doterana.” „E baš se radujem. Spremiću se za tebe. A možeš i da pozoveš goste”, ubacujem svoj plan. „Da ne budemo sami.” „Može dušo“, odgovaraš mi. „Koga hoćeš da pozovem?”, „Pa možda onog tvog druga… Željka. Onog što pravi dobru atmosferu.” „A njega dušo?“, smeješ se. Kurac ti lepo reaguje na moju želju. I tebe pali trojčica. Ti… Željko… I tvoja smerna devojčica. „Hoću dušo“, odgovaraš. „Pozvaću Željka. I on me stalno pita kad ćemo da se ponovo vidimo… Svo troje. Ti se lepo doteraj i spremi. Željku se mnogo sviđaš. Ne treba da ga razočaramo.” „Važi dušo“, šapućem ti na uvo. „Hvala dušo. Ne brini neće vas tvoja devojčica razočarati.” „Mmmmm lepotice“, predeš ti. „Znam da me neće moja lutkica razočarati. Moja devojčica je mnogo lepa i izazovna. Svima se sviđa moja otmena i sofisticirana devojčica.“

Vratila se kurvica

Idem po još jedno piće. Vrckam guzom. Vreme je da vratimo kurvicu. Ja sam dobila obećanje. Obećao mi je dečko tu otmenu trojčicu… Sa njegovim drugom Željkom. Biću i ja po malo kurvica. Dobiću dva kurca. Donosim ti i dva pića. Jedno tebi… drugo kurvici. Da se nevaljalica zagreje. Ima kurvica mnogo da se trudi večeras. Dugo nam nije bila u gostima. Uželeo se brzo moj dečko kurvice. Ovo je njeno veče. Ima da priča bezobrazluke… I da radi sve što se mom dečku sviđa. Sve što kurvice rade sa muškarcima.

Ispijamo piće zajedno. Vratila ti se želja za kurvicom. Vratila se i kurvica. Puštam je da preuzme moje mesto. Mnogo sam već naučila. Još par puta ovako… I neče nam kurvica više ni trebati. Naućiću sve što je potrebno.

„Imaš li neku bezobraznu priču za svog dečka”, pitaš me? „Pitaš tvoju kurvicu dušo?”, odgovaram ti pitanjem. „Da… da kurvicu pitam”, odgovaraš. Nije ti još dosta kurvice. Dobro sam iskoristila kratku pauzu. Dok ti se kurac vraćao u vertikalu. „Tvoj dečko voli kad mu je kurvica bezobrazna“, nastavljaš da mi govoriš. „Voli tvoj dečko kad mu kurvica priča kako diže mangupima kurčine. Jesi li ti bila nevaljala kurvice mala?”, Počinje moj dečko sa standardnim pitanjem. Posle zavisi od kurvice. „Za ovo sa Turcima ćeš još da dobijaš kaznu“, govoriš mi da smem da se nadam da ću dobiti još uživanja. „Još će prutić da radi“, pretiš mi.

„Pušila si Turcima pod stolom nevaljalice.” Podsećaš me da te još pali ta moja pričica. „Mmmmm”, prede kurvica. „Mnogo kazne treba da dobijem dušo“, šapuče ti kurvica. „Mnogo još treba prutić da radi po mojoj guzi.” Iznosim ti neke nove detalje iz avature Turci. „Bila sam više puta pod stolom“, govorim ti da je bilo puno pušenja pod stolom. „Izlazili smo više puta na večeru sa Turcima. Potentni su Turci… Svršavaju više puta. I mnogo im se sviđa tvoja kurvica. Navadili se Turci na moja usta. A tek kad potpišu ugovor… Dobiće Turci i pićić i guzu.” „Platićeš mi kurvice nevaljala“, ričeš ti. „I za Turke… I za direktira.”

„Ima li još nešto što ne znam?”, pitaš me. „Neki bezobrazluk koji si sakrila od svog dečka?”, „Paaaaaa… znaš“, otežem sa odgovorom… „Nisam sigurna. Moooždaaa.” Razmišljam šta će najviše da te pali. „Ne znam šta sam ti sve pričala. „Jesam li ti pričala za onaj moj pornić? Ono kad sam bila klinka? Pre nekih par godina.” „Mmmmm nevaljalice“, dahćeš ti. Prisećaš se kako sam te palila sa tim pornićem. Gde sam sebe stavila za glavnu glumicu. „Nešto se prisećam“, smeješ se uzbuđeno. Po kurcu ti vidim da želiš ponovo da čuješ priču. U novoj varijanti. Sad sam još veća kurvica. Biće i pornić bolji.

puši crnačke kurčine

Opet pornić… Opet crnci

„Misliš onaj pornić u Americi?“, nastavljaš da me navodiš šta želiš da čuješ. „Da… taj“, odgovaram. „Na taj mislim. Onaj gde si bila glavna riba u porniću?”, „Da dušo… Baš taj.” „Onaj o jebozovnoj plavušici”, nastavljaš da me podsećaš… „I dva kurata crnca?”, „Mmmmmm dušo“, šapućem ti uzbuđeno… „Daaaaaa… taj.” Sva sam vlažna. Sećam se kako smo divljali dok sam ti pričala tu priču. „Samo mislim da nisu bili samo dva crnca“, ispravljam te. „Bila su trojica…Ili možda četvorica… Ne sećam se.” „Trojica“, ričeš ti… „Četvorica… Koliko kurvice?”, „Ne znam tačno“, odgovaram. „Bilo je doduše i nekoliko pičkica“, dodajem. „One su služile kao dekor. Ja sam bila glavna. Samo sam ja pušila. Svoj trojici… Ili četvorici. „Znaš dušo”, šapućem ti. „Na mene su se crnci najviše palili. Mene su crnci jurili da im pušim… Samo sam ja dobijala su u usta one njihove ogromne kurčine.“ „Svi su tebe jurili kurvice“, njištiš ti uzbuđeno. „Samo si ti pušila. Svoj četvorici.” Pričaš i drkaš kurčinu. „Da dušo… Svi… Svi su jurili tvoju devojčicu. Tako je režiser odlučio. A tako su i mangupi hteli. Rekli su režiseru da samo ja pušim. To je bio njihov zahtev. Mmmmmmm“, nastavljam… „Moram da ti kažem… Svoj četvorici sam popušila. I to ne jednom. Morala sam i posle snimanja… Glavnom dasi. Taj više nije hteo da me pusti. Govorio mi da mu ni jedna nije tako dobro pušila. Kaže mi mangup da ni jedna bela kučkica ne puši crnu karu tako dobro kao ja. Morala sam stalno da mu pušim. Kad god mu se digne ona njegova velika crna kurčina.“

„Ali što ti to pričam? To je bilo davno ljubavi. Tada u stvari još nisam bila tvoja devojčica. Zato i nije interesantno. Tad sam bila klinka. Jebozovna mala kurvica. Mala nevaljalica koja je volela da puši… Najviše je klinka volela da puši velike… A naročito crne. Zato sam i glumila u porniću. Tamo su svi crni… i ogromni. Tako je klinka volela. Moram da ti pričam nešto skorije. Za period kad sam tvoja devojčica. Da čuješ kako ti je nevaljala tvoja kurvica. Treba moj dečko da zna šta sve njegova kurvica sve radi kad je pošalje na put.” „Znači ima još?“, njištiš ti. Drkaš sve brže. Koliko ćeš moći da izdržiš? „Šta si sve ti radila u Americi nevaljalice? Koliko si puta bila bezobrazna? Koliko si crnih kurčina popušila?” „Mmmmm dušo“, smejem se bezobrazno. Vadim onaj ogromni crni dildo iz fijoke. Ima tridesetak santimetara… I srazmernu debljinu. Taj nam služi za ovakve prilike. Obrćem ga oko usta. Ližem crnu kurčinu sa svih strana. Ljubim ogromni crni glavić.

„Sad sam se setila“, smejem se kurvinski… Palim te sa ogromnom crnom kurčinom u ustima. „Sad sam se setila”, ponavljam. „Šta si se setila kurvice?“, ričeš ti. Pali te ogromna crna kurčina u mojim ustima. „Bio mu je ovoliki“, smejem se zadovoljno. „Ovoliki mu se digao na tvoju devojčicu.” „Kome bre kurvice?“, ričeš ti. „Mmmmmm dušo… Pa tom glavnom dasi“, odgovaram ti. „Tom mangupu je ovoliki.” Pokušavam da obuhvatim ogroman plastični glavić ustima. „Tom crnji kome sam pušila posle filma. Zaljubio se dasa u mene… Kad me je probao na snimanju. Nije posle hteo kuronja da me pusti.”

Snimala sam drugi deo… Crnci hoće samo mene

Gledaš me kako oblizujem crnu kurčinu. Zamišljaš kako bi bilo da sam stvarno snimala pornić sa crncima. „Ti si dušo bila prava kurvica“, ričeš uzbuđrno. „Ti si jedna jebozovna kurvica što diže crne kurčine.” Hrabriš me da nastavim. „Da dušo… dižem im kurčine… U mojim sočnim ustima.” „Čuti kurvice“, grdiš me ti. Kurac će da ti eksplodira. „To bilo pre“, govoriš mi. Želiš novu priču. „Rekla si da ćeš da mi pričaš nove avanture“, podsećaš me na moje obećanje. „Hoću dušo“, odgovaram ti uz bezobrazan osmeh… „Nove avanture. Ne znam da li smem? Možda su nove još bezobraznije? Ti si me naučio da budem još veća kurvica“. „Mmmmm nevaljice“, odgovaraš mi ti. „Možda i jesam. Sad si prava kurvica. Pričaj nevaljalice. Pričaj… Nadam se da nisu opet neki kurati crnci.”

„Mmmmm dušo.” Nastavljam da se smejem. „Plašim se da jesu. Evo ovako. Znaš oni producenti… Rešili su da snime nastavak filma. Odlučila su da ja moram da glumim i u nastavku. A posle sam čula da je i glavi kuronja zahteva da budem baš ja u filmu. Tvoja nevaljala devojčica. Mene je crnja tražio. Rekao im je da ona srpska kučkica najbolje puši. Zato su me i pozvali dušo.” „Kad su te bre pozvali?“, ričeš ti. Nisi očekivao da pornić sa crncima ima nastavak. Nisi očekivao… Ali po kurcu ti vidim da nemaš ništa protiv.

„Evo sad skoro”, odgovaram… „Kad si me ono poslao u Njujork.” „Ja te poslao da te crnci jebu?!” Po rečima si mnogo ljut. Po kurcu si mnogo napaljen. „Nisam ti pričala dušo“, odgovaram bezobrazno. „Htela sam da te iznenadim sa lepom pričom. Znam da ti uživaš kad sam ja nevaljala“. „Mamicu ti nevaljalu“, njištiš uzbuđeno. Mnogo voliš kad sam ovolika kurvica. Znaš da sam smislila nešto mnogo perverzno. Gledaš me i drkaš. „Krila si od mene da snimaš nastavak pornića sa crncima nevaljalice?”, „Mmmmmm“… odugovlačim sa odgovorom. Gledam te u oči. Oblizujem veliku crnu kurčinu. „Pušila si opet crncima u porniću?“, vičeš na mene. „Čim tako kurvinski oblizuješ tu crnu kurčinu.” „Paaaaa“… nastavljam ja. „Jeeeesaaaam… jesam dušo. Jesam i pušila.” „Jesi i pušila“, ponavljaš uzbuđeno moje reči. „Znači nije samo pušenje. Jebali su te mangupi?”, „Mmmmmm dušo… Daaaaaa… Jeeeesuuuu. Jebali su me mangupi. Jebali su mangupi tvoju kurvicu. Onako bezobrazno. Sve kako je pisalo u scenariju. Onako kako je glavni crnja tražio. Baš kako tvoja kurvica voli. Onako kako si me ti naučio da se jebem.“

„Kakav je to scenario?“, dahćeš ti. „Gde je radnja? Šta si morala da radiš?” „Mmmmm dušo… Sviđa će ti se scenario. Kao da si ga ti pisao. Ona kurvica iz prvog dela se udala. Za bogatog dasu. Postala dama. Niko ne zna za njene umetničke nastupe iz prošlosti. I za avanture sa crnim mangupima. Niko… osim one grupe mangupa. Onih crnih frajera koje je u filmu opsluživala. I onog glavnog dase koji se u jebozovnu Srpkinju zaljubio.” „Uh… uh… uh… jebote“, ričeš ti. „Dobar je… dobar je. Ja bih ga tako postavio.” „Znam dušo“, smejem ti se zadovoljno. „Zato sam i prihvatila ulogu.”

puši crnu kurčinu

„Pričaj mi nevaljalice… pričaj. Jesu li ti mangupi upali u kuću? Je li bilo silovanje?… Ili ih je kurvica zvala da dođu?”, Dobro pitanje. Nisam išla u smišljanju tako daleko. Šta li je bolje? Pitam se. Hajde da pitam tebe. „Šta ti misliš dušo?“, pitam te. „Da li je kurvica tražila? Ili su joj tri kurata mangupa upala u kuću? Čim je bogati muž otišao na put?”, I ti razmišljaš. Sviđaju ti se obe varijante. „Hajde jednu po jednu”, odgovaraš. Pametan je moj dečko. Hoće da vidi svoju devojčicu u obe varijante.

To će biti nova priča. Već sam je spremila. Jedva čekam da je ispričam. Ali neću sad. Neću sad odmah. Moram da se vratim u nazad. Hoću da vam kažem kako smo moj dečko i ja počeli. Hoću da čujete kako je bilo na samom početku. Kako nam je bilo lepo na početku naše avanture. Kad me je moj dečko tek učio kako da postanem njegova kurvica. Pročitajte naš početak. Dopašće vam se.

Nastavak: Moja mala je jebozovna sobarica

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x