Kod tetke i njene komšinice na selu, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moja tetka mi je dala da je jebem kod nje na selu

Familijarno okupljanje na selu je bilo završeno, za sve osim za mene i, naravno, moju tetka Snežanu. Moji roditelji su se vratili kući a ja sam, na tetkino insistiranje ostao na selu kod tetke još nekoliko dana. Već prve noći oka nisam sklopio. Ionako dobro zagrejan jebačinom na brzaka smestio sam se u krevet i prevrtao po glavi sećanja na svoje prvo svršavanje u usta i ono što mi je nakon toga tetka saopštila. Spremala mi je iznenađenja ali sam ja bio uveren da se radi samo o još jednom jebanju, ovoga puta u krevetu. Dizao mi se dok sam je očekivao i razmišljao o još jednom pušenju koje ću dobiti, čak sam ga po malo, nesvestan sta radim, i drkao.

Nije dolazila… Pomislio sam da se sada igra sa mnom. Sigurno je znala da je čekam ukrućenog kurca. Vreme je prolazilo a od tetke ni traga ni glasa…

„Spavaš?” – pisalo je u poruci koju mi je poslala kasno iza ponoći. Konačno – pomislih – evo je. „Ne”, odgovorio sam. „Što?” Po smajliju koji namiguje shvatih da se igra. „Ne spava mi se”. „Šta ti se radi?” Jednom rukom sam drkao a drugom odgovarao na njene poruke. „Znaš”, bio sam spreman za njenu igru, i ne sluteći šta ona ustvari radi. „Ne, ne znam, reci mi”, nastavila je. „Očekujem iznenađenje zbog kojeg sam ostao”. „Pa ovo je iznenađenje. Hajde, reci mi šta ti se radi. Jel’ ti se jebe?“ Konačno upita konkretno. „Aha”. „Nije ti bilo dosta danas, a? Tetka te nije skroz ispucala”, ponovo smajli. „Nije mi dosta, a tebi?” Pitao sam. „Ni meni”. „Zašto onada ne dođeš kod mene?” „Pa, ne mogu sada da dođem, znaš, nisam kod kuće”, napisala je i ja se iznenadih. „Gde si?”

Kod tetke i njene komšinice na selu

Odgovor na ovo pitanje bila je slika, i to kakva slika! Moja tetka i još jedna žena, plavuša, uvijene kose, potpuno našminkana sa dubokim dekolteom. Obe su bile u spavaćicama i smejale su se zavodljivo, kurvinski. Ne razmišljakući ubrzao sam drkanje. „Jel’ ti se sviđa Dragana?”

Bio sam u čudu i nisam znao šta da odgovorim. U međuvremenu je stigla još jedna slika, pa još jedna i tako njih desetak. Na svima su bile njih dve, u providnim spavaćicama, zadignutih do guza otkrivajući butine i delove čipkastih tangica. Na poslednjoj je Dragana sedela na kauču raširenih nogu, zadignute spavaćice i gaćica sklonjenih u stranu tako da sam mogao da vidim njenu skroz obrijanu pičku. Smejala se i gledala u kameru dok ju je moja tetka slikala.

„A, šta kažeš?” „Uhh!” „Super je Dragana. A vidi ovo sad”, napisala je i odmah mi poslala sliku Dragane, nagužene kako rukama širi uski čmarčić. Nikada ga nisam stavljao u guzu i na samu pomisao o tome da ova rasna, zagorela koka želi baš tu da joj uđem, razbukta mi maštu i osetih jako lupanje srca. Tako me je slatko i polako palila moja tetka.

„Šta kažeš, dobra je, jel’ da? „Da, gde ste?” „Hej, pa polako. Znaš… Dragana ne veruje da imaš tako dobar i debeo kurac kao što sam joj rekla. Pošalji neku sličicu da ga vidi”, igrala se sa mnom znajući koliko sam već napaljen.

devojka pokazuje pičkicu pomerajući tangice

Poslušao sam je i poslao par slika moje nabrekle kurčine. U tom trenutku uradio bih bilo šta. Snežana je to znala i palilo je da se zajebava sa mnom, osećao sam to. Perverzna je moja tetka, perverzna do ludila.

„Jel joj se sviđa?“ – sada sam ja ispitivao. „Mhm, da. Kaže da baš takve voli, debele i glavate, sa izraženim venama. Prekoputa smo, dođi da nas tucaš“, napisala je i ja odmah navukoh šorts i tiho se iskradoh iz kuće i odoh kod tetke. Kurac nisam mogao da spustim a nisam ni želeo.

Odoh kod tetke dignutog kurca…

Vrata mi je otvorila moja tetka i iznenađenje je bilo potpuno. Ona je bila potpuno gola, onako krupna, glatke kože, velikih sisa, ozarenog, širokog osmeha. Bez reči me uze za ruku i povede u sobu… u sobu u kojoj je čekala Dragana, njena drugarica i komšinica. Dragana je bila takođe bez odeće na širokom krevetu, osmehujući se kada me je ugledala. Pružila je ruku i tiho, seksi i jebozovno izgovorila svoje ime. Bila je to tako uvrnuto perverzna situacija da nisam mogao da se kontrolišem. Uradila je to tako spontano i ležerno kao da se nalazimo negde na ulici, restoranu ili kafiću i kao da nije potpuno gola pred čovekom koga prvi put vidi.

Kod tetke i njene komšinice na selu

– Da li ti se sviđa moje iznenađenje? – Upita me Snežana.
– Još pitaš – rekoh ne skidajući pogled sa Dragane.
– Pa rekoh ti ja da ti spremam iznenađenje, nije valjda da si mislio da ćemo se samo ti i ja još jednom pojebati, to i ne bi bilo iznenađenje, zar ne? – Pitala je glasno se smeškajući, zatim dodade: – Hajde daj nam tu tvoju kurčinu. Nemaš pojma koliko smo željne.

Poslušao sam i izvadio ukrućeni kurac. Dragana mu prva priđe ozbiljno me odmeravajući pogledom ispod obrva. Uhvatih je za kosu i ona se nasmeja. Mazila ga je polako, sasvim nežno i osećajno; najpre glavić, potom i celi kurac, sve do jaja. Zažmurio sam i prepustio se. Radila je to tako dobro… osetih i dodir tetkinih ruku, ona mi je mazila jaja, podjednako nežno i graciozno, dugo…

Dragana ustade i poljubi me pravo u usne, da bi već sledećeg trenutka osetio i njen meki, vlažni jezik. Mazila me je i ja uzvratih isto tako nežno i lagano da joj rukama prelazim preko leđa, ramena, ruku i grudi… nabujalih, ukrućenih bradavica i izrazito velikih, skoro ogromnih. Bile su tako meke i nežne… u transu sam… osećam jezik na glaviću, Snežin jezik dok mi puši i nadrkava kurac… Ona radi to dugo, dugo i polako, malo ga uvlači u usta zatim ga samo liže na vrhu, drka i mazi jaja naizmenično, uvlači ga u sebe duboko, pljuje ga i razmazuje… rastura me svojim pokretima…

dve ribe puše jedan kurac

– Lezi – rekla je konačno i ja se uvalih na veliki, tvrdi krevet.

Nismo mnogo govorili, skoro nista a one su vodile našu perverznu igru. Snežana nastavi da ga puši spuštajući se jezkom toliko nisko da ga osetih i na svom čmaru. Radila je to spontano i lako, svidelo mi se. Za to vreme Dragana postavi svoju već napaljenu i nakvašenu ribicu na moje lice i poče da se trlja o moje usne i jezik koji sam lepio po njoj.

Nije joj trebalo dugo i ja osetih da izbacuje sokove po meni. O, kako je divan osećaj kada ženu dovodiš do takvog orgazma koji joj grči celo telo, izaziva snažan, nekontrolisan, gotovo životinjski vrisak, istovremeno me čupajući za kosu. Nabila mi je glavu na tu svoju lepoticu da sam se počeo gušiti. Toliko se tresla i grčila da Sneža ostavi moj kurac, priđe joj, zagrli je čvrsto i povuče za kosu i snazno je poljubi kako bi je bar malo primirila.

– Pripremljen je za tebe – reče joj Sneža tiho nakon sto ju je umirila svojim stiskom i poljupcem. – Hajde, dođi. Dragana je posluša i opkorači me, centrirajući kurac na svoju rupicu.  Kliznuo je kroz nju i ja osetih da se nabila do kraja. Bila je užasno glasna dok je skakala na meni.

Kod tetke i njene komšinice na selu

Žmurila je, jebala se i vrištala glasnije pri svakom ubodu u matericu. Mazio sam joj butine, struk, grudi, stopala… Cela je bila moja, ta zagorela drolja željna debelog tvrdog kurca. Radovala se komadu koji je imala u sebi posle mnogo vremena bez muškarca. Skakala je po meni kao neka napaljena divljakuša, koristila je svaki centimetar moje kite da sebi pričini uzitak.

– Tako je – govorila je između uzdaha – tako je kuronjo, taaako – grčila se – tako si doooo… barrr, životinjo! Tako mi je trebao jedan ovakav monstrum unutra, tako je lepi moj, to, to, to, celu me puni, izjebi tvoju kurveštiju, takooooo… – Curila je…

Tetka me je mazila po licu i smeškala se a ja sam gledao njene prelepe oči čvrsto je stežući. Uživao sam u Draganinom umeću, to je žena koja voli kurac i ume sa njim.

– Gotovo je – rekoh. Dragana se tako dobro nabijala da više nije bilo šanse da se iskontrolišem i produžim jebanje. Tetka mi se i dalje smeškala i prišla bliže.
– Svršavaj, srećo moja. Hajde, puni spermom ovu kurveštiju, puni je, puni kurveštiju spermom – govorila je a ja sam već urlao od nadolazećeg orgazma, zapravo, oboje smo.

Kod tetke i njene komšinice na selu

Uzeh Snežinu sisu u usta kako bih prigušio svoj vrisak i naglo počeh da prosipam spermu direktno u Draganu. Dopalo joj se i nije prestajala, njihala se i dalje na kurcu gore-dole lezući svom težinom preko mene.

– Tooo, muškarčino moja… – rekla je tiho, šapatom kod mog uva – too, tako se puni pičkica, tako, tako…”, njihala se i pričala sve tiše ljubeći me i stežući. Oboje smo pali u omamljujući trans.
– Takoooo jeee… napuni ovu kurveštiju, lepoto tetkina. Tako je, tetkino, tooo – poljibi me u obraz i prošaputa: – Tetkin jebač… – zatim ga nežno izvadi iz Draganine pičke i poče sa njega da liže naše izmešane sokove dok smo se Dragana i ja ljubili i mazili kao da se znamo i jebemo dugo a ne prvi put.

Kod tetke i njene komšinice na selu

Tetkino

Nastavak: Kod tetke i njene komšinice na selu, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x