Radodajka, tetka Rada, sa četiri mlada kurca

Registrovani korisnici ne vide reklame

Posle ludorija koje smo pravili na selu ja i Rada (moja matora radodajka) usledila je veća pauza bez seksa. Čuli smo se redovno, stalno je pričala kako jedva čeka da ponovo ludujemo, kako je gladna kurca i da joj puno nedostajem. Znam da je baš blesavo bilo sve to, ali bilo je nešto jače u meni. Ja sam sve vreme radio tako da nisam imao vremena da skoknem do nje bar na kratko, napetost je sve više rasla i nije joj bilo kraja. Predložio sam joj da dođe do mene u grad ako kako može.

Nije mnogo vremena prošlo; Rada se javila da dolazi, onako sva srećna cvrkutala je, u meni su se ponovo probudili neki demoni i sav sam drhtao od uzbuđenja da ponovo ludujem ma matorom. Kada se pojavila na vratima male stare kućice u kojoj sam stanovao, sva je blistala, skočila mi je u zagrljaj i počela strasno da me ljubi stiskajući me iz sve snage. Bio sam napaljen kao lud i odmah sam joj onako stojeći zavukao ruku pod suknju. Uzbudio sam se kada sam shvatio da nije nosila gaćice. Pičketina je bila odmah na dohvet ruke, ali neverovarno mokra, što me dodatno zaprepastilo, sva se tresla. Ruka mi je već bila sva sluzava i mokra dok sam je milovao, nisam mogao više da izdržim.

Radina dlakava pička je bila već jako mokra

Poveo sam je u sobu ne vadeći ruku ispod njene suknje, moji prsti su već bili u njenoj vreloj jazbini, sve vreme nismo ni reč progovorili. Prišao sam stolu i prvevio je preko stola, prišao joj od pozadi i podigao suknju, sevnula je njena velika guza. Brzo sam svukao pantalone do kolena i odmah se sjurio u njenu dlakavu i već dobro mokru pičketinu.

Sav sam se tresao od uzbuđenja, kolena su mi klecala. Uhvatio sam je za kukove i počeo silovito da je navlačim na kurac. Matora kučka se sama nabijala sve jače i jače, pa sam rukama dohvatio njene sisetine i počeo da ih mesim štipajući njene bradavice.

– Aaaaaaaaaaaah… uhhhhhhhhh uuuuuuuuuuuu – stenjala je matora.
– Svvvršavammmmmmmmm – rekoh.

Nabio sam svoju kitu do kraja i počeo kao lud da punim njenu pizdu, nisam prestajao da je jebem. Sperma i njeni sokovi su se sada pomešali i počeli još više da se cede i cure po nama. Osećam kako sa mojih jaja kaplje na pod, a pičketina samo mljacka.

– Jebi me još… hoću joššš…

I u dupe sam je jebao

Rukom sam pokupio malo naših sokova i namazo po njenom šupku, polako sam joj nabio prst u guzu i počeo i prstom da je jebem. Ona je još jače počela da uživa i ubrzava. Stavio sam i drugi prst i sve više joj širio šupak, što je dodatno popalilo. Bio sam na izmaku snage, pa sam želeo što pre da svrši. Kurac mi je bio već napola tvrd. Njena guza je bila sve prostranija a ja sve žešće i jače sam je razvaljivao.

– Aaaaaaaaaaaaa joooooooj svršavaaaaaaaaam – vrištala je.

Radodajka, tetka Rada, sa četiri mlada kurca

Jedva sam stajao na nogama, izvadio sam napola ukuvanu kitu iz njene pičketine, a niz njene butine slivala se beličasta sluzava mešavina moje sperme i njenih sokova. Na podu desetak kapi iste te tečnosti. Skinuo sam joj suknju preko glave da se ne umaže sokovima, a ona je sela na drvenu stolicu onako gole guze. Dok sam palio cigaru i stavljao kafu matora poče da priča:

– Joj, da ti pričam šta mi se desilo dok sam dolazila. Znaš, došla sam auto-stopom, slučajno sam stopirala i stane mi jedan, dobra, lepa, nova kola. Imao je tako 40-ak godina, pita dokle gospođo, ja kažem, odma ti on mene ‘vata za nogu i miluje, pita smem li, ja ćutim, mislim bolje ti je da se voziš džabe, nek miluje, pičke mu neću dati, a on ti malo po malo i dođe do pičke. Mazio je, milovao, jeb’o me prstima, baš je lepo bilo, kaže da bi me rado jeb’o ali je u velikoj žurbi, pit’o me da mu pušim, nisam htela samo sam mu izdrkala.
– Zato si ti kučko bila onako mokra kad si došla!!!

Sedam pored nje na stolicu i gledam njene gole noge, rukom ih malo raširim da joj vidim pičku, na stolici se vidi mala barica sperme i picinih sokova koji se cede iz njene pećine. Matora je postala baš prava kuja, potpuno je izgubila kontrolu. Dok lagano pijuckam kafu držeći šolju u jednoj ruci, drugom rukom milujem pičketinu iz koje još curi moja sperma. Ona lagano širi noge kako bi napravila više mesta za moje prste. Čupkam joj guste mokre dlake i stežem između prstiju njen klitoris dok ona poluotvorenih očiju lagano vrti guzom na stolici.

dlakava pička

– Aj ti matora, malo se operi, pa da spremiš nešto za jelo.
– Dobro – reče– Hoćeš li sa mnom?
– Samo ti idi…

Nije mnogo vremena prošlo, moj kurac je ponovo bio spreman za akciju. Gledam Radu kako u kućnoj haljini radi po kuhinji, prosto leti, pitam se ima li šta ispod haljine. Moram da vidim, podižem lagano haljinu a noge sevaju, butine gole, guza na izvol’te. Uhhh jebote…

– Ja sam spremna… tebe čekam.

Dok lagano moja šaka klizi po njenoj pički, palcem joj mazim šupak. Baš lepo klizi, sagnem se da pogledam taj prizor i vidim da je kučka već podmazala šupak.

– Eeeeeee, spremila Rada obe rupe, šta ti misliš?
– Sad ću kučko da te izjebem onako na prazno, uh mamu ti jebem!

U isto vreme stavljam joj jedan prst u pičku a jedan u šupak. Začulo se samo:
– Uhhhhh. – Lagano klize moji prsti u njenim rupama, matora sve brže meša guzom dok se laktovima naslonila na sudoperu.

– Evo ti po još jedan u svaku rupu – i stavljam joj kažiprst i srednji prst u šupak a ostala dva u picu. Dok mi je palac udarao iznad njenog šupka, jebem je sve brže i brže, sve je glasnija stara kuja. Drugom rukom se igram sa njenim sisama gnječeći ih sve jače, ruka mi je sva mokra od njenih sokova. Zaista prelep osećaj topline njenih rupa i vlage koja navire iz pičke. Pička joj je i onako velika, a šupak opušten, čini mi se da ruka može da uđe bez većeg otpora.

Radodajka, tetka Rada, sa četiri mlada kurca

– Nema kurca sad, daću ti posle da ga popušiš da svršim u tvoje belo grlo ako budeš dobra!
– Uuuuuuuhhhhhhhhhh, aaaaaaaaaaa… Jojjjjj, svršavvaaaaaaaaaaaaaaam!
– Dođi stara da mi popušiš dok ja obavim razgovor, lepo se ovde naguzi da mogu još da brljam po tvojim rupama dok mi ti pušiš.

Naručujem još trojicu za pohotnu matoru kuju

Seo sam na kauč, a matora radodajka se četvoronoške namestila pord mene. Njene sise dodiruju moje butine dok moja ruka brlja po njenim mokrim rupama. Prelep osećaj topline njenih usta na mom kurcu, liže ga, sisa matora kuja baš dobro.

– Alo, ludo gde si ti, šta se radi???
– Evo ništa, odmaram.
– Super, a gde lisu ona dva ludaka???!!!
– Evo ih tu kod mene, dosađujemo se nešto, baš smo te sad pomonjali.
– Slušaj ovako – kažem ja – trebate mi sva trojica i to hitno!
– Šta je bilo… problem ???
– Jeste – kažem – imam ovde, čoveče, neku babu iz mog sela, evo jebem je celo popodne i ne mogu joj ništa. Evo sad mi puši kurac, dobra je. Jeste da ima široku pičketinu ali se jebe k’o luda, nemoj me pitati ko je i šta je, prima ga babac u sve rupe. Čoveče, evo ladno joj stavio 4 prsta u pičketinu. Dođite da ovo bre izjebemo do iznemoglosti. Ima pičke za svu četvoricu, da je punimo celu noć u sve rupe. Čoveče, ubija se od kurca, možeš da radiš šta poželiš, jeb’o sam sve i svašta ali ovo još nisam video. Sigurno ćemo se zabaviti ludo! Nemoj da brinete, ova radodajka je zdrava, nema problema, znam je dobro.
– Važi se matori… dolazimo odmah – reče moj ortak.
– Super, vidimo se.

– E pa matora, spremi se… Bićeš jebena do iznemoglosti, stižu mi tri ortaka, nemoj da skontaju šta smo ja i ti.

Matora radodajka me je samo zbunjeno gledala. Inače, to su bila tri moja ortaka sa kojima sam se super slagao i družio, imali smo i pre sličnih aventura, ali nikada nismo bili svi zajedno u akciji, uvek je neko nedostajao… Na vratima su stajali Pero, Ivan i Aco: – Upadajte momci.

Matora je bila u kućnoj haljini, sedela je na krevetu skrštenih nogu gledajući znatiželjno goste. Bili su to momci lepo građeni, ne atletski, ali ipak lepo građeni, bili su mojih godina, 37-38 godina.

– E, pa momci, dok vi pijete kaficu, Rada će malo da se poigra sa vašim kitama, nadam se da ćete uživati.

Nije im trebalo dva puta reći, odmah su se raskomotili. Matora je stajala zbunjeno i posmatrala njihove na pola ukrućene kurčeve: bili su onako srednje veličine, možda 17-18 cm, jedino je Aco odudarao, bio je bar 20-ak cm.

– Hajde Rado slobodno, šta si se stisla, znam kolko voliš kurac, popuši im malo, dangubimo, vreme prolazi… A ti Aco, bogami si preš’o 20 cm… Mašala, mašala.

Prišao sam Radi i skinuo joj kućnu haljinu, u trenu je ostala potpuno gola. Bljesnule su njene sisetine sa velikim bradavicama, dlakava pičketina, jake noge i velika guza.

– Uuu, jeb’o te, dobar babac – reče Ivan.
– Dobar, dobar – potvrdiše Aco i Pero.

Kleknu Rada isped Aca koji je sedeo u sredini i ubaci njegovu kitu u usta, ovoj dvojici uze u ruke.

Radodajka, tetka Rada, sa četiri mlada kurca

Dok je Aci pušila, Peru i Ivanu je drkala. Sva trojica su joj milovali sise, stvarno su ih gnjavili dobro, tri para ruku na Radinim sisetinama, sav sam se naježio. Matora se brzo razuzdala, pušila je svoj trojici naizmenično, vidno je igubila kontrolu. Ivan je rukom uhvati za pičku.

– Joj kako je mokra!!! Dođi odmah moram da te jebem.

Rada je legla na leđa raširivši noge, sevnula je njena pička već vidno mokra, Ivan se munjevito sjurio u njenu pičku i počeo silovito da je jebe. Već se pomalo čulo mljackanje njene pičke, Aco i Pero su se igrali njenim sisama i stavljali joj svoje kurčeve u usta.

– Momci, svršavajte svi u pičku, ja jebem zadnji – rekoh.

Ivan je silovito prodirao u Radinu pičku, držeći njene noge na svojim ramenima. Povremeno bi izvadio svoj kurac iz Radine pičke i ponovo se sjurio duboko u nju. Rada je puštala prigušene uzdahe pošto su joj usta sve vreme bila puna kurca, što Acovog, što Perovog. Rukama se igrala sa njihovim jajima, stara kučka se brzo snašla.

Ja sam stajao sa strane i posmatrao, kurac mi je već odavno bio neviđeno tvrd i spreman. Ivan je sve brže i jače jebavao matoru koja je bila sve glasnija, Radine sise su bile zauzete Acovim i Perovim rukama, mesili su ih, štipkali za velike bradavice i blago šamarali.

Redaljka na staroj kučki

Stajao sam žestoko napaljen i sa užitkom gledao prelepi prizor, nije bio kao u porno filmovima, ali je bio dosta prirodniji i baš me je sve to palilo. Ivan uzviknu:
– Gotov sam ! – i žestoko ubrza nekoliko puta pre nego što zakova svoj kurac duboko u Radinu pičku puneći je svojom spermom. Sav je drhtao od strasti.

Pero se polako spremao da preuzme štafetu, već je bio iza Ivana i čekao. Ivan je izvadio svoj kurac koji je bio sav sluzav i umazan spermom koja je pomalo kapala sa njegovog kurca.

– Ajde stara oliži mi kurac – reče Ivan i primače ga njenim ustima. Stara veštica ga je bez oklevanja stavila usta skoro celog.

Pero je već bio na svom mestu, između Radinih nogu. Iz njene pičke je curela Ivanova sperma. Perov kurac je sa lakoćom kliznuo u njenu mokru pičketinu istisnuvši spremu koja se razlila po njegovom kurcu slivajući se niz Radin šupak, pa na krevet, praveći sve veću mokru i beličastu mrlju. Za to vreme Pero je žestoko jebao matoru uz vrlo bučno mljackanje njegovog kurca i Radine pičke. Njena čupava pička je tako lepo mljackala, sve je kipelo od sokova njene pičke i serme, a Pero je bio sve vredniji i brži dok je matoru počinjao sve više da obliva znoj. Po licu je bila sva balava i umazana, usta su joj sve vreme bila puna kurca, tako da se moglo čuti njeno prigušeno mumlanje koje je postajalo sve glasnije. Stara kučka još nije svrsila.

– Jebi je Peki, jebi jako rasturi je ! – rekoh.

Matora je počela da se žestoko vrpolji i davi Acovom kurčinom. Svršavala je, njene noge su bile na Perovim ramenima, pička sva umazana do pupka, a Perov kurac sav umazan i beo. Curelo je na sve strane, i on je bio pomalo znojan.

– Joj majko široke li pičketine – reče Pero i naglo ubrza da jebe.

Zvuk koji je tada nastao i danas mi je neopisv, sav sam se naježio slušajući ga i gledajući kako puni matoru pičketinu kurcem, zakucavao je Peki baš žestoko i jako.

– Aaaaaaaa… uuuuuhhhhh svršavaaaam ! – uz krike Pero je jako nabio kurac duboko u pičku i počeo da je puni spermom.
– ‘Ajde Aco, odmah nastavi još jače i žešće, da matoru izjebemo do iznemoglosti.

Aco je imao baš veliki kurac, debeo i dugačak. Pero je sav malaksao svoj kurac dao Radi da oliže, bio je sav mokar i beo, i sa jaja su mu povremeno kapali sokovi. Matora je počela baš glasno da uzdiše zahvaljujući Acovoj velikoj kurčini.

– Kako je vrela pička i velika – reče Aco.
– Samo polako momci, tek smo počeli, čuvajte snagu, ima tu još rupa koje treba razvaliti. Nikuda ne žurimo.

Aco je u istom ritmu nastavio da je jebe nabijajući svoju kurčinu uvek do kraja, a Rada je već bila sva mokra od znoja. Lilo je sa nje; lice, sisetine… sve je bilo mokro od znoja, čak joj se na pupku sakupio znoj u malo jezerce. Aco je bio nešto brži nego što sam očekivao, pa je ubrzo počeo da svršava, bio sam iznenađen koliko je dugo i obilno svršio. Kada je izvadio svoju kurčinu iz pičke kuljnuo je mlaz sperme iz pičke.

Prišao sam između Radinih nogu i ugledao njenu već žestoko razvaljenu pičketinu svu umazanu, sa jarko crvenim usminama i crnom rupom iz koje je curela sperma. Pao mi je mrak na oči.

– Joj, ja ne mogu više, daj da malo odmorim – začu se matora.
– E, nećeš sad kad sam je na redu.

Šakom je uhvatih za pičku i u trenu mi njeni sokovi i sperma preliše celu šaku. Trljao sam joj pičku celom šakom i razmazivao tu sluzavu smesu po njenoj pički i šupku. U trenutku pritisoh njen šupak sa dva srednja prsta koji lagano skliznuše u njenu guzu. Začuh blagi uzdah matore, stavih i treći prst u šupak. Sad su njeni sokovi i sperma iz njene pičke curili u njenu otvorenu guzu.

– Da vidite ovo momci.
– Vauuu, ludilo… strava… Čoveče, ludilo – komentarisali su.

Malo sam joj se igaro sa njenim šupkom šireći ga prstima, stavio sam moj palac u već razvaljenu pičketinu punu sperme i počeo je tako jebati razvlačeći joj i šupak i pičku u isto vreme sve jače i brže, dok je matora ispuštala neviđene krike i uzdahe zadovoljstva, i dok se njeno telo obliveno znojem uvijalo kao zmijsko.

Kurac mi je bio neviđeno tvrd, jaja su me bolela od silnog uzbuđenja. Stavio sam njene noge na svoja ramena i svom silinom se nabio u njenu pičku, sad već ogromnu, mokru i vrelu. Kakav lud osećaj… Jeb’o sam kao nikada do tad. Potpuno sam izgubio razum, moja tetka je samo ispuštala krik:
– Aaaaaa.

Nikada do sad nisam jebao ovako razvaljenu pičku punu sperme, to me je dodatno palilo. Ni sam ne znam koliko je sve to trajalo. Počeo sam da svršavam kao nikada do tad, sav sam se tresao. Mlazevi sperme su iz mene tekli, a radodajka Rada je bila već sva klonula i sva se tresla. U svom zanosu ugrizao sam je za njenu veliku bradavicu, tako  da je jauknula iz sveg glasa.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x