Svršavanje sa mamom i tatom, više puta te noći

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moja mama mi je pružila moj prvi orgazam

Bilo je kasno uveče i već sam se spremila za spavanje kada je u sobu ušla moja mama. Soba nije bila osvetljena ali sam mogla videti mamin osmeh na licu i belinu njenog vitkog tela. Bila je potpuno gola.

Moja mama je žena od 47 godina, veoma seksipilna i zgodna, čvrstih bujnih grudi, zategnute zadnjice i butina, bez grama viška. Plavuša sa smeđim ocima, nežnog ali jebozovnog pogleda sa punim čulnim usnama.

– Hajde, dođi, tata nas čeka – rekla je pruživši mi ruku.

Ustala sam znajući šta će se desiti. Nekoliko dana sam to nestrpljivo čekala i maštala o jebanju sa svojim roditeljima. Iščekivala sam svršavanje sa mamom i tatom.

Prišla sam i nesvesno je pomazila po ruci i struku. Bila je bez ijedne dlačice na telu, sveže izdepilirana i glatka. Mazila sam je i gledala njeno prelepo lice. Smeškala se i svukla mi prvo majicu, zatim čučnula i pivukla na dole moj kratki šorčić zajedno sa gaćicama. Pomazila mi je obrijanu ribicu i pridigla se prilepivši se uz mene. Ljubile smo se, strasno, jezicima mazeći se. Već sam bila mokra i napaljena. Uzdrhtala sam.

– Hajde, tata nas čeka. Ovo ćemo kada budemo same. Dođi – ponovila je i uhvatila me za ruku.

jedna lezbejka drugoj liže pičku

Ušle smo u spavaću sobu u kojoj nas je tata čekao potpuno nag. Moj tata je krupan muškarac,  4 godine mlađi od mame, u punoj snazi i kondiciji. Crn, oštrih crta lica i bradom neobrijanom nekoliko dana, sa očima iz kojih je sevao žar. Telo mu je dlakavo i muževno, mišićavo i zategnuto.

Kada smo ušle u sobu niko nije progovarao. Gledali smo se a ja sam drhtala. Mama me je i dalje držala za ruku i povela prema velikom bračnom krevetu na kome je tata ležao, stabilan i opušten. Mama mu je prva prišla i poljubila ga rukama nežno prelazeći po njegovim snaznim grudima i ramenama. Uzvratio je ne prestajući da gleda u mene. Videla sam snažan stisak njegove ruke po njenoj guzi od koga se ona samo blago uvila oko njega.

– Dođi, ljubavi – rekao je obrativši mi se. Prišla sam. Mamu je lagano spustio na krevet i prišao mi sasvim blizu. Povukao me je bez reči ka sebi nežno me mazeći po grudima.  Ljubila sam se sa rođenim ocem. Bila sam kao u transu dok se lagano spuštao niz moj vrat do grudi. – Predivna si – šapnuo je.

Činilo mi se da usnama dodiruje svaki delić mog tela i da se neće zaustaviti dok potpuno ne budem njegova. Prijalo je. Bio je nežan i tih a ja ustreptala, uzbđena i šokirana njegovim pokretima. Srce mi je tuklo kao da će svakog časa iskočiti iz grudi.

Uzeo mi je ruku i stavio je na svoj kurac. Bio je čvrst i veliki ali još uvek nije dostizao svoje pune dimenzije. Palacao je jezikom po mojim bradavicama a ja nesvesno žmurila, jednom rukom mazeći mu kurac a drugom ramena i leđa. Osećala sam ga kako raste u mojoj ruci. Osećaj je bio sjajan. Opuštala sam se i uvijala oko njega prelazeći rukom preko njegovih dlakavih jaja, kurca i glavića koga sam izvukla iz kožice. Pomerio me je, uhvatio za bradu i pogledao pravo u oči. Gledali smo se par trenutaka a ja nisam prestajala da mu drkam. I tata je ubrzano disao.

Svršavanje sa mamom i tatom, više puta te noći

Na trenutak sam pogledala u stranu i ugledala mamu kako raširenih nogu lezi na krevetu i čitavom šakom masira svoju prelepu, izbrijanu pickicu. Pozelela sam je istog trenutka.  „Seks je sloboda”, setila sam se šta mi je mama rekla i spustila se među njene noge. Pogledala me je odozgo svojim perverznim pogledom i spustila mi glavu na svoju pičkicu. Lizala sam je čitavim svojim jezikom i mljackala. Mazila sam joj predivna bela stopala i negovane prste ukrašene belim, sjajnim lakom. Mirisala je božanstveno.

Tata joj je prišao i stavio joj kurac u usta.  Prihavatila je i jednom rukom mene držala za kosu nabijajući me duboku u svoju pičku a drugom tati masirala jaja, ne prestajući da mu puši.

Svo troje smo uzdisali opijeni slobodom…

Mokar dodir na mojoj guzi.

– Oohhh – otelo mi se iz grla. Tata je olizao svoj srednji prst, ili je dao da to uradi mama, nisam mogla znati, i spustio ga na moju guzu. Masirao mi je njime čmarčić i dahtao od zadovoljstva koje mu je mama priredila svojim veštim pokretima usnama i jezikom. Tata se prvi pridigao, zatim me je mama sklonila sa sebe.
– Lezi, lepotice moja – rekao je tata polagajući me na mesto na kome je do malopre ležala mama. – Da li ti je udobno? – pitao je nameštajući mi jastuk ispod leđa. Moj tata je bio džentlmen i dok jebe. To me je dodatno uspalilo.
– Da – odgovorila sam kratko šireći noge. Nasmejala sam se i pomazila mu lice. Očekivala sam jezik na svojoj napaljenoj pičkici. Nije mi bilo važno ko će me od njih dvoje obraditi i dovesti do prvog orgazma.

Među moje noge se spustio tata. Povukao kožicu iznad pičke na gore i veštim kružnim pokretima jezikom lizao mi celu pičku. Uživala sam sa tatom. Lizao ju je dugo, dugo. Bilo je divno, slušala sam njegovo mljackanje i uzdisala. Znao je kako se to radi. Odjednom počeo je rukom da mi grubo trlja gornji deo napaljene mace. Bližila sam se orgazmu. Osetio je to i svoje prste prebacio u vrelu rupicu jezikom palacajući po mom nabubrelom klitorisu. Stezala sam mamu za ruku i vrištala. Osećala sam kako me miluje po kosi, stomaku i nogama. Bila sam blizu orgazma. Tata je ubrzavao a mama mi stavila svoju prelepu sisu u usta kako bi prigušila moje krike. To je bilo najbolje svršavanje sa roditeljima.

Svršavanje sa mamom i tatom, više puta te noći

– Tako je, tako, taaako – govorila je. – Divna si dok svršavaš, ljubavi – rekla je vadeći sisu iz mojih usana snazno mi se priljubivši u bradavicu. Bilo je božanstveno, mama mi je sisala i stiskala grudi a tata svojim prstima i jezikom izazivao talase orgazama. Svršavala sam i vrištala izgubivši pojam o vremenu.

Odjednom, osetila sam ga u sebi. Tata se samo pridigao i bez reči ušao u moju proždrljivu, napaljenu pičku. Zgrčila sam se i mama me je pustila. Tata je bio napaljen kao životinja. Snažno se zabijao u mene parajući mi utrobu. Bio je grub, napaljen i predivan dok jebe. Jednu dogu mi je obavio oko sebe, petom sam mu dodirivala guzu osećajući kako se grči pri svakom pokretu. Drugu nogu mi je stisnuo na članku prislonivši je na svoje dlakave grudi. Na svom tabanu sam osećala otkucaje njegovog srca.

Urnisao mi je pičku. Nisam više imala pojma koliko puta i kada svršavam, činilo mi se da curim bez prestanka. Slušala sam šljapkane u unutrašnjosti pičke stiskajući ga jako za butine. Ćutao je i jebao kao prava muškarčina! Moj predivni tata. Svršavanje je bilo neizbežno. Punio me je kao neku najobičniju kurvetinu gledajući me pravo u oči a opet je to bio on, moj tata koji je vodio računa o tome da se ja osećam blaženo i božanstveno.

Zavolela sam ga još više zbog toga što me je tretirao kao damu i kurvu u isto vreme

Uvek sam tako doživljavala prave muškarce. Kakva je moja mama srećnica – pomislila sm. Ali bila sam i ja, sa svojim divnim, slobodnim roditeljima. Stenjala sam pod njim opuštena i srećna dok mi se mama smeškala mazeći mi stomak i lickajući ukrućene bradavice.

– Doneću neko osveženje – čula sam mamu kako govori osmehujući se. Nismo se obazirali, tata je jebao a ja cvilela pod njim kao napaljena droljica. Liznuo mi je stopalo, zatim prstiće na nogama, stresla sam se i istog momenta svršila. Osetio je to i legao preko mene, celom težinom. Spustio je ruke i obema me stisnuo za guzu. Nije izlazio iz mene i bio sve grublji. Noge su mi landarale u vazduhu dok mi je ubrzanim pokretima cepao pičku. Bili smo zagrljeni i čvrsto pripijeni jedno uz drugo. Znojili smo se.

Svršavanje sa mamom i tatom, više puta te noći

Kada se mama vratila tata je izašao iz mene i pridigao se. Pomazio mi je sise, lice, kosu i stomačić koji je drhtao. Nasmejao se svojim veselim, dečačkim osmehom.

– Lepo je zar ne? – Upitala me je mama prilazeći nam sa čašama sveže limunade.
– Predivno – odgovorila sam otpijajući nekoliko gitljaja kako bi smirila svoju uzavrelost i došla do daha.

Tata je samo malo otpio sok nadrkavajući svoj nabrekli kurac. Bio je ogroman i još uvek je pulsirao. Gledala sam ga i uživala u njegovoj lepoti i veličini.

– Želiš ga? – Pitao me je.
– Da, želim.

Povukao me je ka svom međunožju a ja sam ga halapljivo strpala u ista. Ležao je opušteno raširenih nogu a ja sam mu pušila kao iskusna pušačica uživajući u njegovoj napaljenoj kurčini. Nisam se obazirala na to šta njih dvoje rade ali sam shvatila da mu je mama sela na lice. Čula sam je kako stenje i prepoznala već dobro poznati zvuk palacanja jezikom po pički koja gori i svršava. Tata će nas obe zadovoljiti, obe njegove ljubavi, moju mamu i mene. Mumlao je nešto nerazgovetno o lepoti njene pičkice šljepkajući je povremeno po guzi.

Odjednom, osetila sam podrhtavanje ispod sebe. Tresao se i sve jače pulsirao. Grčio se i bio bespomoćan u mojim usnama. Nežno sam ga uhvatila za jaja puna tečnosti koja će svakog časa izleteti. Mazila sam ga, drkala mu kurac u korenu i usnama nadraživala uspaljeni glavić, ližući ga vrhom svog jezika.

Mama je vrisnula, glasno. Bio je to urlik zadovoljene žene. Svršila je i sišla sa njegovog lica. Dahtala je pokraj mene pokušavajući da se primiri. Popila je ostatak okrepljujućeg soka i prišla mi.

tip grubo jebe ribu sa nogama preko glave

Bila je mokra, vrela i znojava. Osećala sam njene dodire na sebi i uživala. Bila sam u transu od njegovog nabreklog kurca kojeg nisam mogla celog da strpam u usta, iako sam želela. Pušila sam i pušila, pljuvala po njemu, uzdisala, a on se grčio i pulsirao u meni. Nije svršavao iako sam već dugo osećala kako je blizu. Mama mi je prišla i sada smo se obe gurale oko kurca. Obe smo ga obožavale i želele njegovu tečnost.

– Hajde, lepotane, hajde – govorila je drkajući mu zajedno sa mnom. – Hajde, isprskaj tvoje devojke, želimo te – rekla je mazeći mu butine i stomak, prepuštajući meni da sačekam nadolazeću spermu. Bila je divna prema meni. Želela je da osetim svu slast dobrog seksa koji mi je bio tako jako potreban. Stenjala sam i uvijala se oko tatinog monstruma koji je rastao sve više. – Tako, tako srećice, hajde – potvrdno je klimnula glavom, gledajući u mene. Kurac mi je bio u ustima a pogled usmeren ka gore. Gledala sam u svoju mamu dok sam ičekivala nalet tatine sperme.
– Ooohh, aaa, aaahhhh, uuuuu!! – Urlikao je a ja sam osećala sve snažnije pulsiranje kurca u ustima. Osećala sam se kao boginja u tom naletu strasti.

Mama je znala da će uslediti svršavanje i izvadila ga iz mojih pohotnih usta. Čini mi se da je istog trena iz kurca mog tate poletela ogromna količina sperme. Snažan mlaz vrele tečnosti zapljuskao mi je lice. Usledio je još jedan tatin urlik i drhtanje koje je mama smirivala nežno ga mazeći po donjem delu stomaka, jajima, preponama i butinama.

Ja sam se razmazivala spermom i uživala u njoj halapljivo gutajući. Lizala sam mu glavić u nameri da pokupim svaku kap. Mama mi se pridružila i sočnim poljupcem smo zajedno razmenile spermu koja se slivala niz naša lica, jezik i ruke. Tata nas je pomazio i povukao ka sebi. Legle smo na njegove grudi mazeći se i ljubeći.  Obe nas je nežno zagrlio.

Svršavanje sa mamom i tatom, više puta te noći

Zaspali smo zajedno, iscrpljeni i zadovoljni, kao prava srećna porodica.

Mamina

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mama, profesorica, kurva
Mama je čučnula i drkala nam u isto vrijeme. Počeli smo da svršavamo - prvo onaj lik koji je imao, mogu vam priznati, ogromnu kurčinu ...
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x