Izjebana Marija, razjeban Mario

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Kazni mama mene, kaznim mamu ja

Kad je izjebana Marija obrisala sa krajeva svojih seksi debelih usana ono moje sperme što nije progutala, Marija se samo nasmijala i rekla:

– Budalo, mogao si me ugušiti koliko si sasuo niz moje grlo. – Otišla je da se umije, vratila se i poželjela mi laku noć. Na to sam samo odmahnuo glavom i pokazao joj pogledom na moj kurac, koji je opet bio dignut. – Zaboga, pa već si svršio tri puta, koliko je tebi dovoljno da se konačno isprazniš? – Upitala me je u čudu.
– Rekord mi je osam puta na dan, a danas sam spreman da taj rekord dostignem, a možda i oborim – rekoh uz osmijeh. Onda ustadoh, uzeh je za ruku i odvedoh do svoje sobe, do svog kreveta, baš kao u svojim najluđim snovima, u svojim najskrivenijim fantazijama.

Skinuo sam joj haljinu, rastrgao brus, ostavljajući je u halterima, crnim čarapama i štiklama, gurnuo je u svoj krevet, a onda legao na nju. Nijesam želio da trosim vrijeme na predigru, nije više bilo potrebe, ono jebanje u usta je bila sasvim dovoljna predigra. Sad je trebalo samo zabijati se što je brže i jače moguće među njene fantastične noge. Ta Mariovim kurčinom raširena pička me dočekala spremna, i lagano primila moj kurac. Divan osjećaj konačnog ispunjenja sna, da mi se jedno „ooooooh” omaklo. Ali mama ništa, kao da se ništa nije dogodilo, i prava je šteta što je prvo nijesam imao ja, pa tek onda Mario.

Izjebana Marija, razjeban Mario

Navalio sam odmah da skačem po njoj, da se odmah nabijam u nju iz sve snage, da joj šamaram guzove, ujedam i stiskam sisetine, i govorim:
– Kurvooo… uživaj u sinovom kurcu! Razbiću teeeee… Razvaliću teeee i napunitiiiii… uuuuuh – i ona je stenjala, mrmljala nešto, ali sve mi to nije djelovalo kako treba.

Ispraznio sam se u nju tu večer bar tri puta, isprobao sa njom i doggy i obje kaubojke, ali jednostavno, posle one oklagije od kurca koju je imala u sebi, njoj to više nije bilo to, trebali su joj i kvantitet i kvalitet da je zadovolje.

Izjebana Marija željela je deblji kurac u sebi

Govorila mi je kako je prava steta što Mario nema moju izdrzljivost, kako mogu neuporedivo duže od njega, kako on jedva i jednom. Pitao sam je da me pusti da je jebem u guzu, da joj budem prvi, da će to biti pravi doživljaj za oboje, ali nije željela ni da čuje.

Poljubila me je i otšla u svoju sobu, iz koje su se čuli njeni uzdasi dok se samozadovoljavala i dozivala Marija i njegov ogromni kurac.

I sledeći dani su prošli slično – jeste bilo seksa, ali sve je to nekako njoj bilo nedovoljno, nezadovoljavajuće, a i meni, s obzirom da sam bezuspješno rovario po onoj jami među maminim nogama koju je Mario prilagodio samo svojoj kurčini, a ona druga rupica, uska i nedirnuta, mi je bila nedostižna. A njena guza mi je postala opsesijom, i shvatio sam da moram nešto učiniti da je nagovorim da mi je konacno dâ.

milkfara drka pičku u seksi vešu

Prosla je tako čitava sedmica, i konačno sam sjeo sa njom i razgovarao o tome da mi dâ guzu ako joj priuštim Mariov kurac na cijelu noć. Pristala je naravno, gladna onakvog primjerka, začuđena kako ću to izvesti. Rekao sam da ne brine, da je njeno samo da nabavi lisice i povez za oči kojima se igrala sa matorim ponekad, a ostalo je moja briga.

Istog momenta je skočila i našla sve, a ja sam poslao poruku Mariju da dođe do nas da mi kao pomogne nešto oko škole, ako mu nije problem. Odgovorio je da nema nikakvih problema, da je kod nas popodne, ali sam mu rekao da tu ima puno da se radi, da ne može sve za dan, pa da i ostane kod nas i prespava, da bi radili cio vikend, ako nema kakvih obaveza. On kao da je to čekao, nadajući se da će još koji put umočiti svoju mesnatu oklagiju u pičku moje majke. Izjebana Marija je bila presrećna.

Došao je popodne, radili smo fiziku i nešto matematike, a ostatak gradiva iz matematike i hemije smo ostavili za sjutrašnji dan. A onda je došlo vrijeme za večeru, a Marija se baš potrudila sa sve kavijarom, ostrigama, sangrijom. Toliko je bilo afrodizijaka da se sa Mjeseca vidjelo šta se sprema, kakva jebačina epskih razmjera je u najavi. Jeli smo, pili, uživali u razgovoru na razne teme i smijehu, a Marija je sjedjela naspram svog kuratog sestrića i ispod stola ga dodirivala, dok je grizla usne s vremena na vrijeme, dirajući dekolte gotovo neprestano. U jednom trenu joj je čak kao ispala viljuška, pa se morala saviti ispod stola da je traži, ostajući dolje poprilično dugo, za koje vrijeme smo Mario i ja nastavili konverzaciju, tokom koje bi se on svako malo trznuo, jer mu je moja mama ko zna šta sve radila ispod stola.

Izjebana Marija, razjeban Mario

Posle večere smo uključili TV i gledali malo neki film, a onda sam video da mi je uskoro-će-bit-izjebana-Marija namignula, na šta sam se ja protegnuo i rekao da sam umoran od sveg tog silneg učenja, i da idem da se naspavam dobro pred sjutrašnji nastavak nastave. Poželjeli su mi oboje laku noć, i ja sam otišao do svoje sobe.

Nedugo zatim, stigli su i oni, čuli su se strastveni poljupci kako odzvanjaju hodnikom, a onda su ušli u maminu sobu. Ustao sam i došao do vrata sobe, i opet poznat prizor sa robom na podu, maminim nogama široko raširenim na krevetu, Mariom koji se sprema da ubaci u nju svoje čudo od kurca.

– Nedostajao ti je zar ne? E sad ćeš da nadoknadiš propušteno, kurvoooo. Jebaću te bez milosti, pocijepaću te droljooooo. – Mama je na to samo rekla:
– Jebi meeeee aaaaaaah – a Mario joj ga je odmah zabio do jaja, cijelu kurčinu. Mama je vrisnula, zadrhtala, svršila od samo jednog jedinog uboda, a to joj je trebalo već čitavu sedmicu.

Mario je nastavio jebati sve jače…

Krevet je nastavio škripati pod njima, a ja sam izvadio kurac i drkao lagano na tu scenu kao iz pornića. Marija je počela da uzdiše, da miješa kukovima, zatim da ga stiska nogama, da zariva crvene nokte u njegovo dupe koje je samo išlo naprijed i nazad po njoj, da ga bodri:
– Tooooo jebačuuuu… toooo… razvalio se meeee… aaaaah, tvoja saaaam, tvojaaaaa… aaaaah – a on je ubrzavao sa zakucavanjem, i uz:
– Moja si kurvoooo mojaaaaa, razbijam ti pičkuuuuuu, širim ti pičkuuuuu, ući ću ti u matericuuuuu, probiću teeeee, razbiću teeeeeeee – konačno se zabio u nju, ostao ukočen, prazneći jaja duboko u Mariji, što je i moju mamu dovelo do orgazma, a i mene, koji sam opet svršio u njene, ovog puta bijele gaćice. Tako smo svi troje istovremeno svršili.

Ušunjao sam se nečujno u svoju sobu i nastavio da se pravim da spavam dok su oni krenuli do kupatila da se osvježe malo i odmore pred drugu rundu. Čuo sam mamu kako ga hvali da je puno bolji nego prošli put, da je jebač-rasturač, da jedva čeka da opet primi taj fantastični komad mesa u sebe. Čuo sam Marija kako joj uzvraća pohvale riječima da je najbolja pička koju je ikad jebao, da je stvorena za kurac, da će je odvaliti od kurca i da je sve ovo tek početak, da i on jedva čeka da se opet uvali među njene noge i napuni je kurčinom.

Izjebana Marija, razjeban Mario

Vratili su se u krevet, vratio sam se i ja na posmatračku poziciju i drugo poluvrijeme je moglo da počne. Mama je ovaj put rekla:
– Uzmi me sa leđa, hoću da me jebeš kao kučku – što je on izgleda jedva dočekao, naguzio je i opet joj ga bez milosti gurnuo cijelog, dok mu jaja nijesu lupnula o njenu guzu. Marijino „aaaaaaah” bilo je jasan znak da nastavi dalje u tom ritmu, pa je nošen svim onim afrodizijacima, njenim izgledom i uzdasima i željom da popravi utisak od proslog puta, ubadao sve jače i jače svojim mudima o Marijino dupe, kao da i mudima želi ući u njenu već dovoljno raširenu pičku.

Između tih ludih uleta u nju bi govorio tipa:
– Dobro te jebem, a kučkoooo? Uživaš u mom kurcuuuuu? Još više te širiiiiiim… Aaaaaah… Moja siiiiiii! Mojaaaaa! Mojaaaaaaaa! – A onda je na mamino:
– Toooooo jebačuuuuuu moooooooj, uuuuuuh raširiiiiii meeeeee, razbiiiiij meeeeee… aaaaaaah – još više ubrzao, držeći se za njene sisetine objema rukama i zakucao se konačno u nju, prazneći se još jednom.

Izašao je iz moje majke, pao na krevet, a izjebana Marija je počela da ga ljubi po prsima, po stomaku, da mu liže i sisa glavić. Mario je izgledao umoran, i da je to bilo to, ali nije znao da imaju još dva produžetka, da je utakmica daleko od gotove. Pitao je mamu je li je dobro izjebao, a ona je, ne prestajući da ga ljubi, rekla da ju jeste izjebao, ali da je nije razjebao, i da to tek treba da se dogodi.

Zatim je posegnula u nahtkasnu i izvadila dva para lisica, vezujući mu prvo jednu, a potom i drugu ruku za krevet. Onda je uzela i crni povez, vezujući mu ga preko očiju, a onda se vratila obrađivanju njegove alatke, ali i njegovog čmara, koji je lizala i gurala mu prste unutra, ne bi li mu tako opet ukrutila muškost. Vrpoljio se, govorio joj da ne voli tako, da neće u dupe, ali njegov ud se dizao protiv njegove volje, i postigao opet one fantastične dimenzije.

Marija ga je opkoračila i nabila se na njega u obrnutoj kaubojki, okrenuta ka meni. Ušao sam u sobu i drkao tu na par centimetara od njih, svjestan da me Mario sa povezom ne može vidjeti. Njene sise su poskakivale tu ispred mene, njena guza je skakala po njegovim jajima lomeći ih, i krckanje kreveta mi se prije činilo kao zvuk pucanja Mariovih jaja nego kao pucanje dasaka po kojima su skakali njih dvoje svu noć.

Marija se nabijala kao luda, gledala me u oči i vikala:
– Aaaaaah moja rupica je tvojaaaa! Uuuuuh moja rupica je samo tvojaaaaa! Oooooh, jebi meeeee, jebi meeeeeeeee… – a ja sam znao da govori meni, da govori o njenoj nedirnutoj rupici, pa sam nastavljao da drkam i drugom rukom se igrao njenim sisama, sve dok nije svršila, polomivši jaja Mariju, koji se i po treći put ispraznio u nju te noći, a ja prvi put, zalivši joj obje sise mlazevima svoje sperme.

Izjebana Marija, razjeban Mario

Ostavljajući kurtatog vezanog i sa povezom preko očiju, otišli smo da se osvježimo, jer je trebalo još toga da se desi te noći.

Ljubo

Nastavak: Analni raj i banalni kraj

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Savršena prica

To kako guta spermu, neverovatno 💋💋💋

2
0
Would love your thoughts, please comment.x