Analni raj i banalni kraj

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Izjebana Marija, razjeban Mario

Mario je ostao da leži u polusnu, a Marija i ja smo otišli pod tuš da spere moju spermu sa svojih fantastičnih sisetina. Ušao sam za njom, stao iza nje i počeo joj prati leđa, pitajući je kako se izjebala. Bila je više nego zadovoljna i samo ispustila jedno dugo „mmmmm” umjesto odgovora, što mi je odmah ukrutilo kurac. Nastavio sam joj sapunjati leđa, silazeći polako rukama prema guzi, a onda sam rekao:
– Sad je vrijeme da se ispuni obećanje – i zavukao prste među te dvije čvrste polulopte, napipao joj netaknutu rupicu i gurnuo svoj nasapunjani srednjak u nju. Ušao je začuđujuće lagano, kao da je već sama sa sobom isprobavala to mjesto, ali je ipak isustila jedno „aaaah”, valjda čisto da bi se pravila analno nevinom.

Znači zezala me za anal, probala je i to? Izvadio sam srednjak, pa ga opet gurnuo natrag, u društvu kažiprsta ovaj put, i oba su bez problema ušli. Opet je uzdahnula „ooooh” i upitala:
– Srećoooo, šta to radiš maminoj guziiii? – Izvadio sam prste iz njenog čmara i rekao pomalo razočaran i ljut:
– A rekla si da nikad nijesi u guzu.
– Pa i nijesam – odgovorila je kikoćući se, što me je izludilo, da sam joj uzvratio:
– Kurvo lažljiva – lupio je po dupetu i zabio joj cio kurac u čmar. Ali izgleda da je govorila istinu, makar donekle, pošto me je dočekao snažan stisak njenog čmara i njeno:
– Aaaaaah polakooooo, pocijepaćeeeeeš meeeeeeeee. – Ali ja nijesam želio polako, nego jako i snažno, pa sam se sve jače i brže zabijao u njeno dupe, dok je ona sve jače molila i stenjala: – Aaaaaaah sineeeee aaaaah, ne tako jakoooooo, oooooh, ubijaš me kurceeeeem, ubijaš me kurceeeeeem, uuuuuuh… Auuuuuuh.

Analni raj i banalni kraj

Sve to me je još više palilo, pa sam nastavljao da silovito prodirem u nju, šireći joj guzu, čineći je idealnom za moj kurac. Uhvatio sam je za sisetine i nabijao se u nju iz sve snage, vičući:
– Droljoooooo, jebačiceeeeee, razvaliću teeeeee, razbiću teeeeeee, satrijeću te od kurcaaaaaa… aaaaaaaah. – Bio sam na izmaku snaga, jer je njena guza bila jako uska i stalno mi je stiskala kurac, da mi se činilo kao da joj svakim mojim ulaskom u nju nanovo oduzimam analnu nevinost. To je bio pravi analni raj za mene. Osjetivši da se bližim svršavanju, izvukao sam ga gotovo cijelog, a onda ga zabio u nju i uz moje „evo ti kurvoooooo” i njeno „aaaaaaaah” napunio joj guzu spermom. Bilo je fantastično, tako intezivno, svršili smo zajedno.

Lupio sam je po dupetu, rekao:
– Jebačica si i po, Marija – i ostavio je da dovrši tuširanje, a ja otišao da se osvježim i malo odmorim.

Tuširanje joj se odužilo, i dok je zavrsila i vratila se sva u mirisima, već sam bio spreman za narednu rundu. Rekla je da sam lud, da sam je gotovo pocijepao, ali se smiješila, prijalo joj je. Uzeo sam je pod ruku i rekao:

– Hajdemo do sobe – vodeći je u njenu sobu do kreveta na kojem je ležao vezani Mario. Šapnuo sam joj da krene da mu puši i da mu se nabije na kurac opet. Poslušala me je, željna kurca uvijek, a kurčine tek, i za tren se čulo kako mljacka jezikom po Mariovom glaviću, budeći i njega iz polusna, ali i njegov usnuli kurac, koji je opet dostizao svoju ukrućenost. Ja sam u međuvremenu otišao do kupatila i nasapunjao svoj dignut kurac, i dok sam se vratio, ona je već skakala po kurčini svog sestrića, u transu stenjući, tražeći da je razbije.

Prišao sam joj sa leđa i zabio se opet u njen čmar, u taj analni raj

Jeknula je „ooooooooh” i svršila momentalno. Dva kurca su bila novost, nešto što nikad nije imala u sebi istovremeno. Nastavio sam da se iživljavam na njenom čmaru, zabijajući se u nju nemilosrdno, dok joj je Mariova mesnata oklagija širila pičku do granica izdržljivosti. Marija je stenjala:
– Ooooooh neeeeee ubićete me kurčevimaaaaaaa, aaaaaaah, to, jebite meeeee… jebite meeeeee jebiteeeeeeeeeeee… – svršavajući opet, i opet, i opet. Osjećao sam Mariov kurac do mog u njoj, gotovo da su se dodirivali, kao da su bili u istoj rupi, koliko je bila raširena, koliko je bila izjebana ta divna, prelijepa žena, koja je te večeri osjetila prvi put i duplu penetraciju i dvocifren broj multiplih orgazama. A kako smo već svršili par puta, izgledalo je da ćemo je i Mario i ja jebati cijelu vječnost.

Tako je i bilo, penetrirali smo u nju još dugo, natjeravši je da svrši bar još 4-5 puta, prije nego što smo se ispraznili opet svaki u svoju rupu, i uz mamino „aaaaaaah, tooooooo, jebačiiiiii mojiiiiii”, Mariovo „uuuuuuuh, tetkaaaaaaa…” i moje „oooooooh mamaaaaaaaa” svo troje smo svršili istovremeno, popadavši i zaspavši jedno preko drugog.

Analni raj i banalni kraj

Kad sam se probudio, Mario je već otišao, a mama je bila u kuhinji. Ustao sam, obukao se, poželio joj:
– Dobro jutro jebačice moja – prišao joj sa leđa i prije nego što je stigla išta da kaže ili odreaguje, zadigao joj haljinu, trgnuo gaćice u stranu i nabio se u nju. I to je postao naš jutarnji ritual u narednim danima, samo što ona više nije nosila gaćice po kuci, već samo čarape sa halterima i haljinu preko njih. Gaćice su postale nešto u čemu se izlazi napolje, a po kući je moglo i bez njih.

Jebao sam je svakodnevno u guzu, više puta na dan, jako, snažno, muški, onako kako treba jebati seksualno nezasitu silikonku. Zabijala je često dildo u svoju pičku dok bih je jebao u guzu, da bi opet osjetila kako je kad istovremeno jebu dvojica, i svršavala, svršavala, svršavala… i tako danima, svaki ljepši od prethodnog. Živjeli smo taj analni raj.

A onda se iz Njemačke vratio tetak, Mariov otac, i došao kod nas sa Mariom, koji se jedva oporavio od one silne jebačine i iscrpljenosti od one večeri, od kad ga nijesmo ni čuli ni vidjeli. Vidio se sa starim prije kretanja, i donio nam neke poklone od starog, među kojima je najbolji bio kamera sa stalkom. Oduševio sam se, pomislivši kako sad mama i ja možemo da snimamo porniće. Mama je rekla da ostanu obojica i prenoće, da ima dovoljno mjesta, pa su odlučili ostati, što im nije teško palo, obzirom kako su se oblizivali obojica gledajući je onako dekoltiranu i na štiklama.

Uz večeru se pilo vino, mama je prednjačila i poprilično ju je uhvatilo, bila je jako vesela, a onda je teča došao na ideju da idemo svi do sobe i snimamo film, što je mama sa oduševljenjem prihvatila. Imao sam predosjećaj da se sprema nešto, da je neka prevara u pitanju, već postojeći plan, ali sam pošao i ja sa njima.

Mario je postavio stalak, kameru usmjerio na krevet, a teča je rekao mami kako bi mogli snimati softkor, i da tako zezaju i moju tetku i mog ćaleta. Mama, onako pripita, kao da je to jedva dočekala. Ali to nije bila cijela scenografija, jer joj je Mario tražio lisice da bi mene svezali za stolicu. Nijesam želio da to prehvatim, ali me je mama molila da ne kvarim igru i zezanje, pa sam pristao, ali ne dugo, što su i teča i Mario prihvatili. Mario mi je svezao lisice iza leđa, a onda me je sjeo na stolicu i selotejpom me cijelog zalijepio za nju, vidno uživajući u tome i u ulozi lažnog otmičara. Zamolio sam da mi usta ostanu slobodna, ali nije moglo, selotejp je završio i preko mojih usta.

Bio sam nijem i nepokretan, a svi oni su mi se smijali. A onda je krenula scena kako ju je zamislio teča. Trebali su glumiti strastven seks dvoje obučenih ljudi, pri cemu bi se vidjele samo tečine na guzi skinute gaćice i mamine gaćice koje bi joj visile na štilki. Teča se skinuo u gacice, a pripita mama se nije mogla sjetiti gdje bi našla seksi gaćice, pa se odlučila skinuti one sa sebe i okačiti ih oko štikle u vis dignute noge.

Analni raj i banalni kraj

Kad je koreografija bila gotova, teča se namjestio među mamine noge, Mario je uključio kameru, a mama zažmurila i zabacila glavu preko kreveta. Teča se kretao naprijed-nazad uz:
– Uuuuuuh i Aaaaaah – a mama žmurila i stenjala:
– Tooooooo, tooooooo, takoooooo, uuuuuuh…

U jednom trenu teča je namignuo svom sinu, ovaj se skinuo go, došao iznad Marije, i baš u tom trenu je i teča skinuo gaće sa sebe i zakucao se u mamu. Otvorila je oči, krenula da viče: „aaaaah”, ali joj je Mario svojim kurcem zapušio usta. Mario je razvaljivao mamina usta, tu na manje od metar od vezanog mene, a teča je izgledalo kao da se muči sa mamom, kao da se zabija u nju centimetar po centimetar. Mama se tresla i očito svršavala, gotovo sa svakim tečinim ubodom.

Teča je zauvijek proširio unutrašnjost njene pičke

Teča ga je izvadio, pocijepao haljinu sa nje i tek tad sam video šta to ima među nogama. Izgledao je kako sasvim običan kurac, prosječan, da nije bilo tog glavića, ogromnog glavića. Sa tim glavićem izgledao je kao štap koji ima na vrhu tenisku loptu. Pogledao me je svjestan superiornosti svog neobičnog kurca i rekao:

– Gledaj mali kako ti satirem majku od kurca – a onda naredio Mariju da joj izađe iz usta, legao i pozvao mamu da se nabije. Ona ga je pošlusala, kao hipnotisana njegovim kurcem, a ja sam gledao kako taj ogromni glavić širi do krajnjih granica njenu već dobrano raširenu pičku. Ni pola tog glavića nije strpala u sebe, a već je svršavala:
– Ooooooooooh toooooo – a kad je cio ušao, svršila je još jednom hvaleći njegovo ubojito oružje. – Toooooooo kakav kuraaaaaaac, aaaaaaah najbolji ikaaaaaad, najboljiiiiiiii. – Nastavila je da se nabija, njeni sokovi su se slivali niz njegov kurac, ali glavić je polako prodirao u nju i širio je, tjerajući je da svrši sa gotovo svakim centimetrom kojim je osvajao i zauvijek proširio unutrašnjost njene pičke.

Teča se igrao maminim silikonima, puštajući je da sama odrađuje sve, povremeno je nagradivši sa: „toooooo kurvooooo, tooooo droljoooooo, bolja si od sestreeeeeee”, što bi mamu dodatno napalilo i dovodilo do novih orgazama.

analno jahanje kite, žena se nabija na kurac

Mario se negdje u međuvremenu izgubio, a onda se vratio sa kurcem dignutim i sjajnim od nečeg. Nijesam želio da vjerujem da se sprema na ono šta sam mislio, ali moje najcrnje slutnje su se ubrzo ostvarile kad je Mario uskočio u krevet i umočio tu kurčinu u mamin čmar. Jeknula je, zatresla se, svršila po ko zna koji put te večeri, urlajući:
– Aaaaaaaaah cijepa meeeeee, cijepa meeeeee, aaaaaah – a teča je odgovorio:
– Samo te širi kurvooooo, kao što ti je i pičkuuuuuuuu. Širi te za meneeeeeee – i trzajem kukova zabio se cio u nju.

Bila je ispunjena sa obje strane, bila je izjebana do krajnjih granica, a ja sam bio nijemi svjedok, vezan sa dignutim kurcem koji je ludo pulsirao u mojim gaćama. žestoko su je jebali u obje rupe, a ona je to i sama tražila:
– Tooooooo jebačiiiiii nad jebačimaaaaaa, tooooooo vaša saaaaam, vašaaaaaa, jebite me, jebiteeeeee toooooooo – dok su je oni nazivali kurvom, droljom, milfarom, silikonkom, sisatom i uz trosturko „aaaaaaaaah” sa njihovih usana, svršili su svi troje, zapravo svi četvoro, jer sam i ja svršio u gaće od siline tog jeba.

Ostali su nepomični na krevetu neko vrijeme, a onda je prvi ustao Mario i počeo me odvezivati i odljepljivati, provocirajući kako su mi dobro jebali majku. Tad je i teča ustao do kupatila, vraćajući se takođe dignutog i nauljenog kurca, baš kao Mario prije. Namignuo mi je i dodao:

– Jesmo ti jebali majku, ali tek sad ću da ti je jebem, Edipe. – Zatim je naredio svom sinu da me ne odvezuje još, da mu slučajno ne pokvarim predstavu, a onda je prišao krevetu, uzeo iscrpljenu Mariju, okrenuo je i pitao me:
– Vidiš li dobro? Gledaj, jer posle ovog je nećeš moći više jebati u dupe. Posle mog kurca svi drugi su mali i ne osjećaju se, hahahaha… – Viknuo sam:
– Neeeeee – ali su mi usta opet bila zalijepljena, i samo sam ćutke mogao posmatrati ostatak predstave. Pritisak koji je ta mesnata lopta na maminom čmaru počela da pravi, probudio je Mariju, ali nije mogla ništa, sem da uživa u bolu i penetraciji. Teča je nabijao polako to čudo od glavića u nju dok nije cio stao, uz mamine krike o cijepanju i razbijanju, uz mamine orgazmičke drhtaje. A onda je krenuo da osvaja centimetar po cemtimetar te prelijepe rupe, uništavajući je za moj kurac. Mama je uživala u destrukciji njenog čmara, kojem se sad samo moglo ugoditi kurčinom, baš kao i njenoj pički. Uživala je i tražila još, već naviknuta na taj glavić i dovoljno proširena Mariovim pređašnjim jebanjem njenog fantastičnog dupeta. A teča joj je ispunjavao želje, i ispunjavao guzu.

Analni raj i banalni kraj

To mučenje za moje oči a analni raj za nju je potrajalo gotovo sat prije nego što se teča ispraznio u nju, uz njegove i njene krike zadovoljstva. Zatim su me odvezali, zahvalili se mami na dupetu i pički, rekli da stoje uvijek na raspolaganju kad je potreban kurac u kući, i otišli.

To je bio i kraj moje i mamine avanture. Probao sam posle toga da je jebem nekoliko puta, ali nije išlo, jer se nije znalo šta je šire na njoj – usta, pička ili dupe. I ćale se u međuvremenu vratio iz Njemačke za stalno, pa ju je on jebao, ne nalazeći ništa čudno u širini njenih rupa, vjerovatno naviknut na švapske kurve koje je tamo jebao, a čije su rupe bile istih gabarita kao i mamine. A kad god bi ćale otišao na selo ili do rodbine na par dana, dolazili bi teča i Mario da jebu mamu, pa bih i ja išao sa ćaletom, samo da ne ostajem i ne prisustvujem tom meni bolnom činu razbijanja moje mame tim kurčevima.

U međuvremenu sam našao finu curu, koja hoće da se uda nevina, i nagovorio je da čuva pičku, ali da mi daje dupe, što je pristala, pa je i njoj i meni super. Iako nikako prežaliti ne mogu Marijinu guzu, taj period nabijanja u njen uski čmar smatram najljepšim u svom životu.

prima dva kurca u dupe i jedan u usta

Ljubo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x