Aki i Saša punili su mi spermom i pičku i guzu

Registrovani korisnici ne vide reklame

To jutro sam se probudila jako raspoložena. Sanjala sam nevjerovatan seks sa mojim dečkom Sašom i kad sam se probudila primjetila sam kako sam vrela i napaljena. Počela sam da trljam međunožje, da trljam klitoris. Prstima sam ulazila u vrelu macu i stenjala. Saša je bio dobar, ali na scenu stupa jedan Aki…

Ubrzo su mi prsti postali nedovoljni i ustala sam do svoje fioke u kojoj držim vibrator pomišljala sam kako je vrijedio i svaki cent dat za tu famoznu igračku. Ubrzo sam svrsila.

Ustala sam i uzela telefon. Zovem momka Sašu. Javlja se. Pričam mu šta sam sanjala i molim ga da dodje do mene. Kaže da ne može jer ima puno da uči i da bi mu oduzelo puno vremena da dolazi kod mene i da se vraća, jer mi studiramo u različitim gradovima. Ja mu kažem da sam ga jako željna i da mi treba da me dobro izjebe. Kaže mi da se snađem i da on nema ništa protiv da ja sebi nadjem neki kurac za danas.

devojka masturbira vibratorom

Pitam ga da li to stvarno misli? Potvrdio je. Rekoh:
– Dobro, a nemoj posle da mi se ljutiš. – Kaže da ga je jako napalilo to što sam tako željna kurca i da bi sad strgao sve sa mene. Vodimo jedan kratak pokvareni razgovor i seksamo se preko telefona. Kad smo završili razgovor, ja pozovem svog bivšeg sa kojim sam zajedno na faksu. Pitam ga šta radi, kaže da uči. – Da li bi volio da se preslišamo, i da mi objasniš par stvari? – Kaže da hoće.

I ja mu kažem da navrati popodne do mene

To prijepodne je čini mi se trajalo čitavu vječnost. Zvala sam dečka i rekla mu da sam zvala bivšeg da zajedno učimo i rekla da mi ne pada na pamet da ništa otvaram osim njegovih pantalona i da se kresnem sa njim. Pitam ga da li možda želi da ga nazovem kad budem sa Akijem. Kaže:
– Obavezno, jer želim makar preko telefona da čujem kako uživaš! – Sat prije dogovorenog otišla sam na jedno dugo tuširanje i pripremanje svih dijelova tijela za jebanje… Kad sam izašla namazala sam se cijela lonsionom i obukla kompletić od crnih čipkastih tangica i brus-majicom, i uske crne prozirne helanke koje su utegle mi noge i guzu. Jako sam se namirisala omiljenim parfemom i sva sam mirisala na grijeh.

Aki zvoni na interfonu. Kažem mu da se popne i uđe sam jer sam zauzeta. Odlazim u spavaću sobu, ostavljam vrata širom otvorena i sjedam na ivicu radnog stola i prekrštam noge. Maca mi vrelo pulsira. Ulazi i pravo iz hodnika vidi me i zastane mu dah. Klizim prstima niz noge i pogledom ga proždirem. Ne zna gdje će prije da gleda; u moje grudi ili noge. Pogledam ga drsko i kažem:
– Sad znaš što sam te zvala!

Prilazi mi. Krećem mu stopalima uz tijelo i još više me uzbudi kad osjetim da mu je ukrućen. Obavijam ga nogama oko struka i privlačim ka sebi. Rukama mu obuhvatim glavu i spustim na moje grudi i govorim:
– Danas želim da me dobro tucaš, da se prisjetimo starih dana!

drkanje stopalima

Miris mojih grudi i vrelina mojih butina ga opija. Ljubi mi vrat i šapuće na uvo:
– Tako sam te se uželio. Da vidim šta si u međuvremenu naučila! – Rukama mi gnječi guzu. Skidam mu košulju. Već je oslobodio moje grudi i ljubi me i liže bradavice. Ljubimo se i grickam mu usne. Osjećam kako su mi gaćice natopljene sokovima iz željne pičkice.

Stavljam mu ruke između butina, kurac mu jako pulsira. Otkopčavam mu farmerice, padaju na pod. Iz bokserica mu izvlačim kurčinu vrelu i napaljenu, u punoj veličini. Pulsira mi u ruci. Drkam mu polako kurac. On mi liže stomak. Zatim podiže mi noge i gricka me za butine preko helanki, i preko njih osjeća kako sam vlažna i kako mi pičkica miriše. Skida mi helanke niz noge i liže mi listove. Kad vidi tangice, kako mi dobro stoje, kita mu provri.

Širim noge i on počinje da me liže

Sklanja mi gaćice u stranu, liže me dolje, klitoris, usmine, jebe me jezikom. Stenjem napaljena i gladna kurca. Sastavljam stopala oko njegovog kurca i tako mu ga drkam. Sav mi se prepustio, uživa i stenje. Kad se do kraja napali privučem ga ka sebi i šapućem mu:
– E, sad je vrijeme da me pojebeš. Jako sam ja kurvasta, ti to nisi znao, i sad me pojebi tako da se osjećam kao kurvica!

Skida mi gaćice. Ulazi u mene. Prvo polako i samo glavićem a onda sve brže i dublje. Glasno dišemo, stenjemo, i dodirujemo se vrhovima jezika. Sad ja ustajem, njega naslanjam na sto i naslonim se guzom. Stavim mu kurac između guzova i tako ga drkam. Njegov kurac podmazuje mi ulaz u guzu. Namješta mi ga na ulazu pičkice a ja se onda nabijem na njega, tako da me je cijelu ispunio, a ja sam od zadovoljstva vrisnula, a on je glasno zastenjao.

Aki i Saša punili su mi spermom i pičku i guzu

Drži me za struk i navlači na sebe. Tako volim da se tucam od pozadi, kad tako duboko ulazi kurac u mene. U zanosu, podižem glavu i vidim nekog kako viri. Ostajem bez daha, pravo sam se prepala. Tad sam se sjetila i da sam trebala da ga nazovem i sve, ali ja kad vidim kurac ispred sebe na sve zaboravim. Tad vidim da si go, i da drkaš kurac. Shvatim da si ti namjerno sve ono rekao, jer si želio nešto jako vrelo. Kad vidim koliko si se napalio i da ti je kurac veći nego ikada, još više se napalim. Shvatam da me čeka nešto žestoko. Sretna što imam tako super dečka, i što je moj S. spreman na sve da me usreći u svakom pogledu, a naročito seksualnom, nastavim da se nabijam na A. Uzimam mu kurac, stavim ga između guzova i kažem:
– Htio si da vidiš šta sam naučila? Jebi me u guzu! To sam sa sadašnjim dečkom otkrila i fantastično je! – Aki me gleda popaljeno i govori:
– Stvarno si kurvastija nego prije, a mislio sam da od onoga nema boljeg. Jebaću te kao pravu kurvicu!

Oprezno ulazi u guzu, prvo glavićem a onda sve više i više. Još mu je veći doživljaj i uživa. Kako mi je pičkica slobodna, prilazi mi Saša. Kad Aki vidi da je Saša tu, prepadne se, i stane. A Saša mu kaže:
– Nemoj ni slučajno da ga vadiš! Ona danas mora da bude dobro izjebana!

Osjećam se tako droljasto, krv je provrila u meni kad shvatih da su tu dva muškarca koja će sve uraditi da mi bude dobro. Još ih i dobro poznajem, i budem ona prava ja i da ispoljim te svoje seksualne apetite. Saša stavlja moje ruke na njegov kurac i kaže mi da da drkam dok mi on zabija prste u pičkicu i jebe me prstima. Nabijam se guzom na Akija dok mi Sašini prsti ulaze duboko. Sašin kurac drkam jako i brzo. Aki je blizu svršavanja i kaže da se pomjerim ali mu Saša onako pajtaški sugeriše da mi svrši u guzu jer „ona je kurvica i voli to”.

Osjećam kako mu se kurac grči i prazni u moju guzu, i ja svršavam Saši na prstima stenjući glasno i pogubljeno. Aki vadi kurac iz moje guze, sa kojeg curi sperma. Saša mi govori:
– Ajde, slobodno mu poliži, znam da želiš to! Ajde, klekni na koljena da nam pušiš istovremeno. Znam kako voliš tvrde kurčeve.

mmf trojka, spit roast

Kleknem i oni mi priđoše sa desne i lijeve strane. Uzimam ih oba u ruke i drkam istovremeno, oblizujući čas jedan, čas drugi glavić. Stavljaju mi obojica kurčeve na jezik i ja uživam osjećajući kako pulsiraju mi na jeziku i rastu da bi me opet dobro pojebali.

Moj Saša mi kaže da se naslonim na koljena i laktove, jer će da me jebu kao pravu kučkicu. Mmm, jako volim ovaj položaj, i odmah se napravim tako na krevetu. Saša mi prilazi sprijeda, stavlja mi kurac u usta. Jebe me, onako kako on najbolje zna. Uhvatio me je za vrat i nabija mi kurac do kraja. Gutam ga čitavog. Za to vrijeme Aki se spustio otpozadi i liže mi klitoris. Osjećam njegov dah na mojoj pičkici. Istovremeno mi gura prste i u pičkicu i u guzu. Počinjem da stenjem i još bolje gutam Sašin kurac. Nabija mi jako kurac, dok se Aki namješta kurcem na moju pičku i jebe me otpozadi jako, strasno, brzo.

Saša mi svršava usta i puni ih spermom. Gutam je i onda mu oblizujem glavić. Aki me naizmenično tuca u pičku i u guzu, a Sašin kurac mi ponovo raste u ustima. Više i ne mogu da stenjem, sva pogubljena svršavam. Njihovi pokreti su tako usklađeni, da sam uvijek popunjena. Aki vadi kurac i svršava mi po guzi i leđima. Osjećam se kao najveća drolja, dok se sperma sliva niz mene.

analni spit roast

Saša me okreće na leđa i spušta se između mojih nogu. Kaže Akiju da mi stavi kurac usta, jer želi da vidi kako je to kad njegova vrela jebačica (kako me inače zove) puši nekom drugom. Jedna noga mi je na Sašinom ramenu a druga oko njegovog struka, i uživam dok mi tako rastura pičku. Gledam Sašu kurvasto i drsko dok ližem Akijev glavić i dok mu ga drkam.

Vidim kako se njih dvojica nadmeću ko će me bolje pojebati

Svršavam pod naletima Sašinog kurca i svršavam mu na kurcu. On ga ne vadi dok i on ne svrši u mene. Skoro istovremeno i Aki svršava puneći me spermom. Saša i dalje vodi glavnu riječ u ovoj ludoj igri i kaže da još nije gotovo i da se okrenem na bok. Na izmaku sam snage ali ne želim da prestane ova igra, o kojoj sam maštala, ali skriveno. Željela sam da uživam u njoj dok god su oni raspoloženi da mi ugađaju. Ležimo na boku sve troje. Licem sam okrenuta ka Saši, ljubim ga. Po meni putuju njihove ruke. Sašin kurac je na mojoj pičkici a Akijev na guzi. Ja sam na sedmom nebu dok me oni njihovim glavićima trljaju. Pružam jednu ruku sprijeda, drugu otpozadi i drkam im kurčeve. Njihove usne i ruke svuda po meni. Dovode me do ekstaze. Sada Saša leže na leđa i kaže mi da ga opkoračim licem okrenuta ka njemu. Nabijam mu se na kurac.

dupla penetracija

Saša mi širi rukama guzove i kaže Akiju da mi ga stavi u guzu jer hoće da me dobro napune. Zna on kako ja volim da sam dobro popunjena. Imam osjećaj da se njihovi glavići sudaraju u meni. Aki me je uhvatio za sise i nabija mi kurac u guzu. A Saša me drži za guzu i nabija mi kurac u pičku. Naginjem se i palacam jezikom po Saši dok mi Aki liže leđa. Svršavam više ni sama ne znam koji put dok mi sokovi cure niz Sašin kurac. Oni istovremeno svršavaju u meni, puneći me sprijeda i otpozadi spermom.

Ležim na krevetu pogubljena. Ne vjerujem šta se dešavalo u mom stanu danas. Ovako nešto sam gledala samo u pornićima i nisam mogala da vjerujem Saši kad je rekao da je on tu da ispunjava sve moje pokvarene želje.

Ostala je samo uspomena na neočekivani ali fenomenalni seks u troje, šteta što nismo se snimali. Ja sam i dalje sa Sašom, uživamo u našim igrarijama kao nikada do sada. Svaki dan je neko novo iskustvo. Nisam mu ni ja ostala dužna. Vratila sam mu to tako što sam dovela jednu curu kod nas u krevet. Bilo je fenomenalno, samo što osim uspomene imamo i vizuelni podsjetnik.

sperma curi iz čmara

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.7 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x