Strap-onom prodirala je u srž mog blaženstva

Registrovani korisnici ne vide reklame

Čitava noć bila je spora, uzbudljivo bolna. Nekako poput onog orgazma koji te jednostavno ne opusti. Nadam se da to nije neka brutalna slutnja za ono što tek dolazi, za jedno jebanje strap-onom… Ali, malo kasnije o tome…

Nisam se mogla usredotočiti ni na jednu riječ koju je izgovarala. Ako bih joj gledala usne, zamišljala bih kako me miluju po vratu, donjem dijelu leđa, unutrašnjosti bedara. Ako bih pokušala slušati zvuk njezina glasa, pretvorio bi se u gladan šapat koji mi je češkap uho dok me grlila s leđa. Ako bih je pogledala u oči, našla bih se zarobljena u njezinom pogledu zakačenih ruku iznad njene glave i zajahala je kao da ništa drugo nije važno.

Svaki slog koji je izgovarala uzbuđivala me je i bojala sam se da ću, ako me ikad napokon dotakne, bukvalno eksplodirati.

Osjećala sam kako me vrućina obuzima dok sam sjedila na terasi u toploj ljetnoj noći sa svojom omiljenom damom. Znoj mi se počeo skupljati na potiljku ispod repa kose. Iskapila sam iz čaše posljednjih nekoliko hladnih kapi soka od limuna. Pažljivo je promatrala kako vrtim posljednje male kocke leda oko dna.

– Šta misliš da odemo na kratko odavde? – ona je rekla. Napokon! – mislim …
– Da, molim te.

Zrak je bio toplo blag, nebo vedro, a obećanje opuštanja bilo je neodoljivo. Hodala sam korak-dva iza nje kako bih promatrala nijanse njenih pokreta tijela dok smo zajedno prelazili preko parkinga do njenog automobila. Začula sam škljocanje brava neposredno prije nego što sam omotao prste oko kvake. Osmjehnula mi se s vrha automobila i onda smo obe ušle.

Pokrenula je vozilo u rikverc i razigrano mi stisnula bedro dok se automobil kretao promjenjivom inercijom. Osjetila sam kako mi se lice zacrvenilo i obuzela me neka silna vrućina. Iskra dodira bila je gotovo jednako ista kao i prvi put kad sam je osjetila.

Ulične svjetiljke prolazile su kroz vozilo blagim svjetlom dok smo se kretali uspavanim gradskim ulicama. Ruka joj je labavo stojala na mjenjaču dok su joj oči tiho pregledavale put ispred sebe, potpuno nesvjesne koliko sam očajna da je dodirnem.

Ne preuzimam baš uvijek kontrolu, ali kad je preuzmem …

Sugestivno sam joj stavila ruku na bedro. Pogledala me, a zatim dolje u moju ruku u njenom krilu koje sam milovala prije nego što je nastavila instinktivno skenirati put. Spojila se s autoputom, a ja sam osjetila kako mi se puls povisio kad se malo pomaknula na sjedištu, ćuteći me pozivala da nastavim.

Zavukla sam stopala pod bokove i nagnula se bliže njoj. Njezin smiješak je bio znatiželjan dok sam joj ruku gurala između nogu kako bih je pomilovala po njezinoj maci i provjerila njenu vlažnost i sigurna sam da se pitala otkud od mene taj potez odlučnosti.

– Stvarno mi trebaš da me ševiš večeras. – Nasmijala se, ne kazavši ništa suprotno.
– Uskoro ćemo biti kod kuće.
– Mislim da svejedno želim započeti s tim radom i prije nego dođemo kući. – Obje njezine ruke uhvatile su upravljač malo čvršće dok sam joj lagano otkopčala dugme na hlačama i kliznula rukom prema dolje između slojeva tkanine njenih hlaća i gaćica.

Vrućina njenog tijela i puls mačkice jako su mi se gurnuli natrag u prste. Na trenutak sam izvukla ruku kako bih otkopčala više njezin patentni zatvarač na hlačama i time dobila još malo prostora da bolje zavučem ruku, a njena maca je nabrekla još više i postala obilna na mom dlanu šake. Nadraživala sam je s prstom, a zatim još jednim prstom pored njenih gaćica koji joj je pomjerio iste u stranu i dodirivao njezin nabrekli klitoris pun vlažne tečnosti kuju je nezina maca zapljuskivala mekane nabore i fine kratke uređene dlačice. Nježno je zagrizla donju usnu u slabašnom pokušaju da svoj um usredotoči na bezbjedni povratak kući kako bi nas dovezla neozlijeđene.  Na crvenom svjetlu semafora manevrisala sam prstom između njezinih nabora, zadirkujući je, prst je uronio u njezinu vlažnu mačkicu. Od uzbuđenja mačkica joj je pulsirala u jagodicu mog prsta.

– Igraš opasnu igru, draga moja – izgovarala je kroz dugi uzdah.

U vozilu se malo toga može učinuti udobnog, a kamoli u pokretu, međutim uradila sam što sam mogla. Otkopčala sam pojas i nagnula se preko savijenih koljena da joj licem priđem malo bliže međunožju. Ponovno se pomaknula na svom mjestu. Osjetila sam kako je zadrhtala, a dah joj je bio vruć dok su mi se usne kretale preko njezina trbuha. Što sam joj se više približavala sve sam manje mogla jasnije vidjeti. Međutim to toliko nije bilo važno. Zatvorila sam oči i zataknula zalutali pramen kose iza uha dok su mi se usne spajale s njezinim pupkom, probijajući se prema dolje u njezin procjep u međunožju. Jezik mi se ispružio što je dalje mogao, jedva da sam mogla dotaći vrh brežuljka njezine nabrekle mačkice.

– Mmm moj bože… – dahtala je.

Položaj je bio previše nezgodan kako bih nastavila, pa sam ustala i znatiželjno gledala crte njezinog prelijepog lica. Razigrano je izbjegavala moj pogled, pretvarajući se da se koncentrira na vožnju. Poljubila sam je u obraz i odgurnula joj kosu u stranu da bih vidjela njen vrat i golo rame. Zahihotala se i isprekidano uzdisala dok sam joj usnama ljubila vrat i jezikom lizala golo rame. Ljubila sam joj i lizala svaki milimetar tog dijela njene kože i osluškivala njeno ubrzano dahtanje i udisaje, dok mi je ruka kliznula u njezine gaćice.

– Ako nastaviš draga tako, možda nećemo stići kući – rekla je sa blagim osmjehom na licu. – Bila bi to prava šteta jer sam se juče cijeli dan radovala tvom dolasku kod mene.
– I ti, zaista? – Nasmijala sam se.
– Ja sam se takođe radovala i zbog misli na tebe bila sam cijeli dan ludo napaljena. – Pritisnula sam usne na na nevjerovatno mekanu kožu njezinog vrata i udahnula je dok su mi prsti plesali oko njenog otečenog i čvrstog klitorisa.

Strap-onom prodirala je u srž mog blaženstva

Došle smo neozlijeđene na parking ispred njene zgrade i ona je uparkirala automobil. Na trenutak se zavalila u sjedištu lagano spuštajući glavu na naslonjač sjedišta. Prošla je prstima kroz moju kosu i dlanom zagrlila moj zatiljak.

– Dušo, ovo je bilo nevjerovatno – uzdahnula je. – Ali mislim da bi smo ipak trebale ući unutra.
– Upravo sada? – Rekla sam pomalo zaigrano dok sam usporavala ritam i gurnula jedan prst u nju.

Uhvatila sam njezin dahćući poljubac na mojim usnama u prostoru vozila ispunjenim mirisom njezine mačkice kad sam izvukla ruku iz nezinog međunožja. Ulična svjetiljka ispred njenog mjesta zaiskrila joj se po bjeloočnicama kad ih je napokon ponovo otvorila. Liznula sam prst i dobacila joj još jedan stidljiv zavodnički pogled. Sa osmijehom na licu otvorila je vrta automobila i lagano smo izašle u susret svježem noćnom zraku.

Odmaknula sam se od automobila i nasmiješila se, osjetivši kako mi ljetna svježina prolazi kroz usne. Prihvaćajući cijeli bićem ove radosne trenutke okretala sam se u krug raširenih ruku do ulaznih vrata. Kad sam se ponovo okrenula, ona me sustigla. Obuhvatila me rukama oko struka i poljubila me u zatiljak kroz kosu.

– Ponašaš se vrlo čudno – rekla je. – Ali jako mi se sviđa tvoje raspoložene. – Zahihotala sam se i uhvatila me za ruku vodeći me prednjim stepenicama. Kada smo došle ispred stana okrenula je ključ i otvorila vrata i pozvala me u poznati mrak. – Mislim da je moj sustanar možda kod kuće – šapnula je. Okrenuo sam se prema njoj i zagrlila je oko vrata.
– Pa šta?

Tiho se nasmijala kad sam je poljubila u vrat i pokazala rukom prema hodniku koji je vodio do njene spavaće sobe. Hodala sam duž hodnika dok nisam pronašla otvorena vrata i ušla unutra. Skočila sam na krevet, ustala na koljena i okrenula se prema njoj kad je tiho zatvorila vrata za sobom.  Kad se približila krevetu, krenula sam prema njenoj nozi da je bolje upoznam. Još sam je jednom zagrlila rukama i privukla k sebi. Osjetila sam kako se cijelo moj prednji dio tijela stapa s njenim. Uprkos tankim slojevima materijala koji još uvijek sprečavaju neizbježno zajedništvo naših tijela, pritisnula sam usne na njezine. Osjetila sam kako me nježna snaga njenih ruku miluje po donjem dijelu leđa i drži me na mjestu dok smo izmjenjivali toplinu naših poljubaca.

Strap-onom prodirala je u srž mog blaženstva

Osjetila sam kako joj tople ruke klize niz moje tijelo prema bokovima i povukla prema sebi. Spustila sam ruku između nas i borila se sa njenim dugmetom i patent zatvaračem koji me koji me sprečava da joj skinem hlače. Isuse bože, kad je dovraga imala vremena to sve zakopčati ponovo otkako smo napustili auto? Dok sam radila na njezinim zatvaračima hlača, ona je svukla majicu preko glave. Polako smo otišle do kreveta.

Privukla sam njeno nago tijelo na sebe dok sam se izvijala iz vlastitih traperica. Strgala ih je s mojih gležnjeva i bacila ih negdje na pod i utisnula svoju težinu bokova u moja dok je pronašla svoje vodoravno mjesto na meni. Nasmiješila sam se dok sam zabacivala glavu natrag u jastuke. Nisam sigurna je li to bilo od veselja ili strasti ali tada je to bilo izvan moje kontrole. Noktima sam je uhvatila za leđa i tjeme dok su joj se usne kretale niz moj vrat.

– Mislim da tačno znam šta ti treba – rekla mi je.
– Kojom bojom želiš da te ispunim večeras? – Drago mi je bilo što smo dosegli tačku našeg zajedništva da su naše igračke identificirane kroz nešto tako jednostavno kao što je sistem kodiranja u boji.
– Ljubičasta.
– Ha ha, jebeno sam to znala.

Moj smijeh bio je sputan punom težinom njenog tijela pritiskajući me kad je spustila ruku ispod kreveta da uzme našu kutiju s blagom. Ugurala sam se u nju dok sam čekala da pronađe ono što traži. Poljubila me je brzo prije nego što se odlijepila od mene i skočila s kreveta. Pogledala me je preko ramena i migoljila guzom na moje zadovoljstvo. Ljubičastim strap-onom pričvršćenimm na svoje mjesto, pridružila mi se na krevetu, vrebajući moje tijelo poput gladnog grabežljivca. Penis jeste bio sintetički ali pokreti koje je pravila muževnom energijom kad ga je nosila pričvšćenim na bokovima i oko struka bio je vrlo stvaran.

Prišla je do mojih usta i strasno me poljubila uvlačeći moj jezik u svoja usta. Moja je ruka uhvatila čvrsti obim njenog ljubičastog falusa dok se neselektivno njihao na razmaku između naših nogu. Osjetila sam kako me uzbuđenje nadima. Moje su se želje pokazivale kao pomahnitale, a opet lokalizirana napetost na mojim glavnim mjestima ulaska u moju macu. Uhvatila sam glavić glatkog silikonskog kurca, pokušavajući ga privući prema mojim pohotnim ustima. Ali držala je bokove mirno, lebdeći s njim tek toliko da mi uskrati sljedeći korak. Lupkala je jezikom po meni.

– Netko je stvarno gladan, ha?

lezbejka doživljava orgazam

Pomjerila mi je ruku sa mace i protrljala ljubičasti dildo gore-dolje, od perineuma do klitorisa i opet natrag. Gore, dolje i okolo. Nestrpljivo sam zastenjala.

– Ovo je mučenje.
– Želiš li da stanem?
– Neee … Definitivno ne. – Samo mi se nasmijala na moje riječi.

Naslonivši se natrag u jastuke, na brzinu sam zgrabila kurac na njoj i navodila njegov silikonski vrh do moje mace. Stavila sam drugu ruku na njezin bok, navlačeći je prema sebi i zatvorila oči kao da uklanjanje jednog osjetila može odmah pojačati osjećaj njenog klizanja skroz u meni. Njeno je čelo nježno dodirnulo moje i čula sam kako joj se dah produbljivao dok sam ispunjavala njeno bedro svojim zanosom.

Jebala me je ljubičastim strap-onom

Napravila sam grimasu na licu u mraku i izdahnula očajno kad se odmaknula od mene. Bez potpunog prekidanja veze, ponovo je zaronila u mene. Zabila sam joj nokte u leđa, grickala joj rame i omotala noge oko njenog tankog struka, navlačeći je dublje na sebe sa svakim njenim potiskom.

Pritisnuvši svoju težinu u koljena zagrabila me je jednom rukom ispod mene, sa mojim rukama oko njenog vrata, zavalila se i povukla me u krilo s lakoćom koja me oduvijek impresionirala. Zarila sam stopala u madrac s obje strane nje, a ona mi je prislonila lice u grudi dok me vodila bokovima da klize gore-dolje po svom blistavom ljubičastom strap-onu.

Ali to nije bilo sasvim zadovoljavajuće, trebalo mi je više, jače, dublje. Pala sam natrag na krevet i okrenula se u položaj na sve četiri. Nisam joj rekla ništa. Jednostavno sam zagnjurila grudi bliže krevetu i izbacila joj guzu na minimalnom svjetlu sobe.

– Šta sam to učinila pa da te zaslužim moja draga? – rekla je dok mi je stiskala guzove i gnječila ih prstima, praćeno strasnim poljubcima. Nije morala vidjeti moje lice da bi znala da zračim od zadovoljstva.

Stavila je jednu ruku na moj kuk dok je drugom navodila svoj penis natrag prema mojoj proždrljivoj mačkici. Uhvatila sam se za čaršaf objema rukama i gurnula joj bokove prije nego što je ona imala priliku gurnuti se prema meni.

Intenzitet ovog položaja probudio je u meni neku životinjsku prirodu. Zarežala sam poput lavice i stavila jastuk među zube da ugušim vrisak dok je ona prodirala u mene s leđa. Prebacila sam svoju divlju kosu preko ramena, potičući je da je povuče. Uhvatila me za grivu, a ja sam odahnula s odobravanjem, gurajući se tako snažno na nju da sam osjetila kako joj se bokovi nabijaju na moje guzove.

Strap-onom prodirala je u srž mog blaženstva

S mojim improviziranim repom privukla me toliko jako k sebi da mi se kičma utisnula u otok njenih grudi. Nježno me obuhvatila drugom rukom oko vrata dok sam se uvijala iznad nje i prolazila prstima kroz njezinu kosu. Polizala sam prst druge ruke i spustila ga između nogu kako bih pronašla pulsirajući klitoris. Agresivno sam prelazila vrhovima prstiju amo-tamo po natečenom klitorisu dok je ona nastavila prodirati u srž mog blaženstva.

Gurnula me ponovo natrag na sve četiri i lagano usporila povećavajući dubinu ulazaka u moju napaljenu mačkicu da bi me na kraju potpuno ispunjavala strap-onom na kraju svakog zabijanja u mene. Pritisnula mi je dlan u leđa, tjerajući me da grudima dublje idem prema dušeku. Suprotstavila sam se toj sili još više savijajući donji dio leđa, do te mjere da sam mislila da će mi kičma puknuti na pola, gurajući kukove gore. Usporila je odmah ali povećavajući silu na dubini svakog naleta tako da mi tapka po najdubljim zidovima.

– Želiš li gore vibrator, dušo?
– Ne, ne, ne, ne mijenjaj ništa. Ovo je savršeno.

Osjetila sam kako postepeno raste pritisak u prostoru gdje su mi se spojili klitoris i prsti dok sam ga trljala u krugovima. Moji mišići mačkice stisnuli njen njen silikonski kurac još snažnije od stiska koji je držala na mojoj kosi, a ja sam čvrsto stisnula lice u jastuke ispred sebe. Osjetila sam kako se moji jauci naprežu kako bih izletjeli iz grla, a bokovi su me postepeno prestali gurati natrag kad sam već počela gubiti kontrolu nad motoričkim funkcijama.

Savijala sam se od zadovoljstva u mraku dok mi je val vrućine eksplodirao u slabinama. Osjetila sam kako se oslobađaju moji sokovi i lijepe za njezinu ljubičastu boju. Niz drhtaja kretao se od dna mog međunožja prema trtičnoj kosti i podigao sve moje dlačice što ih je bilo na tijelu.

– To je to, dušo”, čula sam je kako govori negdje iza mene dok je orgazam prodirao kroz mene.

Zakašljala sam se, gušeći se od suhoće koje mi je teško disanje ostavilo u grlu, dok sam podizala lice i dahtavo udahnuvši novi zrak. Ili su mi oči bile zatvorene ili sam se na trenutak onesvijestila. Teško je sada sa sigurnošću reći što se usitinu desilo tada.

Srušila sam se iznemoglo kad je kliznula iz mene. Čula sam je kada je zbacila strapon sa sebe i onda se sklupčala pored mene i poljubila me u vrat dok je vrhovima noktiju ocrtavala slabašne crte gore-dolje duž mog golog tijela.

Strap-onom prodirala je u srž mog blaženstva

– Nemoj da bi zaspala još – rekla je. Nisam ni primijetila da je iz kutije izvukla novu igračku dok nisam začula zujanje vibratora. Vidjela sam njen najzaigraniji ženstveni smiješak kad sam otvorila oči. – Samo se zagrijavamo.

HeraCD

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

HeraCD


Gdje je ljubav, tu je laž, tu je prevara.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x