Iza kulisa jedne sasvim obične svadbe: Šta sve može da uradi mladoženja na svom venčanju

Registrovani korisnici ne vide reklame

Moj najbolji ortak Đole, prava „mala štetočina“ me je tada smarao danima, želeo je da idemo na neku svadbu. Nije mi se išlo. Moj gej best frend je želeo da mu budem pratnja na svadbi kod njegove kolegenice. Devojke koje imaju gej best frenda u svom životu znaju kako on ume da bombarduje porukama, ukoliko ne želite da mu ispunite neku želju, ili učestvujete u nekom njegovom „paklenom planu” tada dobijete brdo poruka, poziva, i nemate šansu da kažete, „ne mogu“, „neću“, „ne želim“.

Kada sam prihvatila njegov poziv, ukapirala sam da pored tri puna ormana garderobe nemam šta da obučem. Moj drug je čak rešio da mi da novac i za haljinu. Sve je uradio, samo da pođem. Kupila sam žutu, deholtiranu kratku haljinu. Čak sam dobila i gratis frizera i šminkera, to je naravno bio taj isti, moj gej best frend. Skockali smo se, i uputili na svadbu. Idemo veselo, veselje, iskreno, raspoloženje mi nije bilo na visokom nivou.

Svadba je bila vrlo dosadna, ja sam sedela za stolom sa kolegama od svog druga, moj zadatak je bio da mu malo glumim „ribu“ ali ne zvanično. Zadatak je bio da navedemo njegove kolege da misle da smo mi zajedno. Sve to kako bi im malo „zapušio usta“, kako oni ne bi pričali njemu iza leđa da je gej, želeo je da im baci novog „rovca“ i novu priču. Volim svog druga, uvek je tu za mene, pa mi ovakvi njegovi hirovi nisu problem. Međutim, njegove kolege i kolegenice za našim stolom, pa oni su bili „sunđeri“. Toliko brzo su se napili da ih nije zanimalo bukvalno ništa.

Iza kulisa jedne sasvim obične svadbe: Šta sve može da uradi mladoženja na svom venčanju

Svadba, kako sam već rekla, čista dosada. Presrećni svi, veseli… Mlada je bila, moram priznati, lepa, u lepoj venčanici, delovala je srećno, uz nju je bila „luda“ kuma, videlo se da je neka pozitivna devojka. Mladoženja u crnom odelu i beloj košulji. Visok momak u kasnim tridesetim godinama, ćelav i zgodan lik, ako sa njegovog tela odbacimo mali pivski stomak. Uz njega pijani kum, čije ponašanje je bilo baš onako vrlo kritično. Stalno je vikao, pevao glasno, imao neke čudne pokrete, bacao čudne fore na mikrofonu.

Moj drug i ja smo mnogo popili, tri čaše viskija, pa onda belo vino, ali držali smo se, prilično dobro, pazili smo na ponašanje, da se ne obrukamo. Svadba je počela oko četiri sata, dok smo mi već oko osam popili brdo alkohola. Svadba je bila na splavu. U jednom trenutku mi je bilo potrebno da uhvatim malo vazduha, ponela sam čašu vina, i popela se na terasu koja je bila gore.

Odmarala sam mozak nekih petnest minuta, kada mi je neko prišao od pozadi, nisam ni primetila da neko dolazi, niti sam čula korake jer sam zamišljeno gledala u reku, Kalemegdan i spomenik Pobedniku. Samo sam osetila da nečija ruka ulazi između mojih nogu, uhvatio me je za ribicu jako, stego je. Trgla sam se i okrenula, odgurnula sam ga od sebe. Bio je to mladoženja. Ostala sam bez teksta.

– Šta radiš to? Mislim, hvala ti što si to uradio. Odlično, shvatam da ne treba da se udajem, svi ste isti – rekla sam mu pomalo sarkastično. Odmah je vratio ruku između mojih nogu, uhvatio me je ponovo za ribicu. Gurnula sam mu ruku.
– Eh sad, svi smo mi isti, sve ste vi iste, sve mu dođe na isto – počeo je da otkopčava kaiš, zatim šlic i pantalone, izvadio je polu opušten kurac, mlatio je sa njim. Videlo se da je solidno obdaren.
– Nemoj to da radiš čoveče, neko može da dođe, ima da razjebeš celu svadbu, kako da im objasnim da si me samo spopao, ima da me rasčupaju sve tetke, strine, kume, komšije, ima da me kamenuju, vrati ga na mesto… – poslušao me odmah, vratio ga je, zakopčavao se i nameštao kaiš.
– Ne volim svoju buduću suprugu, nikada je nisam ni voleo, varam je redovno, kad god stignem i gde god stignem – rekao mi je mladoženja smorenim glasom.
– Pa zašto se onda ženiš čoveče, ako ne voliš nekog? – pitala sam ga zbunjeno. Ćutao je nekoliko sekundi, odmeravao me je, gledao napaljeno, dok je dirao kurac preko pantalona, odgovorio mi je tek kad je prestao da se dira.
– Ne znam ni sam, bila je dosadna, nisam želeo da je povredim, bila je tu za mene u nekim teškim momentima, i jebi ga – dok mi je to pričao, okretao je pogled kako bi verovatno video da li neko dolazi.
– Ne znam šta da ti kažem, ali vraćam se na tvoju svadbu da se malo proveselim, drži se svakako – rekla sam mu to i krenula ka vratima terase, koja su vodila u hodnik sa stepenicama. Išao je iza mene, kada sam zakoračila u taj hodnik, samo me je povukao za ruku jako, mogu da kažem vrlo nasilno. Držao me je za ruku, drugom rukom je izvadio ključeve, nisam ni znala da se tu nalazi apartman koji je namenjen mladencima. Kada ga je otključao, povuko me je u apartman, i odmah zaključao isti.

Iza kulisa jedne sasvim obične svadbe: Šta sve može da uradi mladoženja na svom venčanju

– Da li si normalan, šta radiš to? – bila sam zbunjena. Ništa mi nije odgovarao, skidao je cipele, pa pantalone, ostavio ih je na podu, skinuo je sako, košulju. Ostao je samo u crnim čarapama i sivim uskim slip boksericama. Dok se skidao, pokušavala sam da izađem iz apartmana, ali mi nije dao, stajao je na vratima i skidao se.
– Bolje se sama skini srce, nego da ti pocepam tu seksi haljinicu – rekao je zastrašujućim tonom glasa i nastavio: – Nemamo puno vremena, želim da te jebem. – Bila sam u šoku. Prišao mi je, nekako je uspeo da me nabije uza zid, da nemam gde. Zavukao je ruku, prošao pored mojih tangi, sa dva prsta je ušao u moju prilično suvu ribicu. Krenuo je da me jebe prstima. Gledala sam po sobi, levo-desno, videla sam mladinu rezervnu haljinu, rezervno muško odelo, verovatno njegovo. Cveće i pokloni su bili na jednom stolu levo od mene. Shvatila sam da prozor apartmana gleda na onu terasu, na kojoj mi je i prišao.

 Nabijao mi je prste, ribica je počinjala da pušta sokove…

– Ti nisi normalan, meni se ovo nikad nije desilo, je l’ ovaj prozor ima roletne? Spusti bar to, neko može da vidi ovo, lud si – pričala sam mu uplašenim glasom.
– Spustiću roletne ako se skineš – izvadio je prste iz ribice, jako je povukao moje tange, pocepao ih je. Počeo je da povlači moju haljinu na gore, skinuo je sa mene vrlo brzo, i iskusno. Otkopčao je moj brushalter, povukao ga, i bacio na pod. Počeo je da sisa moje bradavice, jednu, pa drugu. Iskreno, prirodno je da kada muškarac počne da dodiruje ženu i to dobro radi, da se probude sva čula. Ribica je počela da pušta sokove, ali prosto sa druge strane moj razum mi je govorio da ne treba da budem tu, da ne treba da radim to.

Mladoženja je otišao ka vratima, uzeo je ključeve, bacio ih je na pod, dosta dalje od mene, krenuo je ka prozoru i spustio je roletnu. Skinuo je bokserice, iskočio je tvrd kurac. Brzim hodom je prišao i počeo da sklanja sve te poklone sa stola na krevet, brzo je to uradio. Bila sam u šoku, samo sam stajala i posmatrala ga. Kada je sklonio sve to, uzeo je svoj mobilni telefon, i stavio ga je na sto. Zatim je opet otrčao do kupatila i vratio se sa rolnom tolet papira, tu rolnu je stavio pored telefona.

– Šta će ti telefon? Nemoj slučajno da nešto snimaš! Ti nisi normalan, želim da me pustiš da idem, šta si rekao ženi, gde si? – bila sam zbunjena.
– Ona zna da sam malo popio, rekao sam da mora da odmorim, zna da nisam spavao danima, imam sat vremena, ne brini – povukao me je za ruku, vukao ka stolu.
– Pusti me, želim da idem – ribica mi je opet bila suva, bila sam uplašena. Samo me je podigao, i popeo na sto, bio je odmah izneđu mojih nogu. Gurnuo je dva prsta, kada je video da sam suva, izvadio ih je i pljunuo na njih i odmah ih vratio u nju, i počeo da me jebe prstima, sve dok nije osetio da sam vlažna. Noge su mi bile raširene, bila sam i dalje zbunjena.

drkanje pičke u kuhinji

Izvadio je svoje prste, i odmah nabio kurac u mene, onako grubo i silovito. Uhvatio me je za noge, počeo je da me tuca jako. Nabio ga je brzo, sve vreme istim tempom. Opustila sam noge, telo, prijao mi je već tada, nisam imala snage da to i pokažem. Okrenula sam glavu ka zidu.

– Definitivno neću da se udajem, ti si znak sa neba da se to ne radi – rekla sam tiho dok sam primala njegov kurac. Nakon te rečenice je zastao, i nabio mi ja je jako, do kraja, jako, silovito. Vrisnula sam. Pogledala sam u njega, stavila sam ruke na njegova ramena.
– Mora da se udaš, da nađeš nekog pravog muškarca kao što sam ja, ne neku sisicu – nastavio je da me jebe brzo i onom istim tempom od ranije. Gledao me je u oči i samo ulazio u mene. – Odakle ti na mojoj svadbi, ne deluje me da te znam? – pita me je to najnormalnijim tonom, kao da ne jebe.
– Mrzi me da ti objašnjavam, tu sam sa drugom, kolegom od tvoje žene – noge su mi bile opuštene, primala sam ga i odgovarala na njegovo pitanje.
– I jebeš se sa mladoženjom, kako te nije sramota? – njegove reči su bile čist sarkazam.
– Ne nego je mladoženja spopao mene, ja nisam imala izbora, to znaš i sam – odgovorila sam mu isto tako sarkastičnim glasom. Opet je zastao, i odmah zatim nabio kurac jako, do kraja, vrisnula sam.
– Jebi ga, šta da ti kažem, ne jebe lep nego uporan, a ti si svakako mnogo vlažna, vidi se da voliš kurac, osećam to na njemu – pričao mi je to, sada već jako napaljenim glasom dok me je gledao u oči. Okrenula sam glavu opet ka zidu, bilo me je sramota, ali mi je prijao kurac u meni. Ribica me je izdala, uživala je u njegovom kurcu. Uzeo je mobilni telefon sa stola, bila sam jako zbunjena.
– Nemoj da si snimao slučajno – pokušala sam da mu uzmem telefon. Udaljio ga je od mene.
– Neću da snimam, nemoj da si luda – jebao je polako, listao je po telefonu i pozvao nekog, počeo je opet da jebe istim tempom. – Kume, je l’ me čuješ, donesi mi flašu viskija, gore sam u apartmanu – rekao je to, i bacio telefon na krevet.
– Je l’ si lud, neće valjda sad da dođe neko?! – kako sam to rekla počeo je da zakucava silovito jako u mene. Počela sam da stenjem, suzdržavala sam se i trudila da ne stenjem jako, koliko sam mogla.
– Samo ćuti i primaj kurac, opusti se, uživaj bre – nije menjao ritam jebanja. Ruke su mi bile na njegovim ramenima, primala sam ga.

Neko je pokucao na vrata. Srećni mladoženja je izvadio kurac iz mene, počeo je da ga drka, jako: – Samo sekunda kume – prodrao se, da ga čuje osoba ispred. Stenjao je tiho i napaljeno, počeo je da me prska, sperma je letela po mojoj ribici, stomaku. Čim je svršio, okrenuo se, brzo je otišao do ključeva na podu, izeo ih i otključao vrata, tako sa podignutim kurcem. Njegov kum je ušao u apartman, vidno pijan, pogledao je u njega pa u mene.

jebanje stojeći i nabijanje na kurac

– Opa kume, jebeš, jebeš – smejao se. U rukama je imao bocu viskija. Bilo me je sramota, uzela sam papir koji je bio pored mene na stolu, brisala sam sa sebe mladoženjinu spermu.
– Znaš me kume, život je jedan – kroz osmeh mu je odgovorio i uputio se pravo u kupatilo. Gledala sam u kuma. Kum je na sebi isto imao crno odelo, belu košulju, fleke od crnog vina su bile po njoj na njegovim rukavima. Jako krupan, visok lik, delovao je jako. Njegovo lice nije bilo lepo, previše oštre crte za moj ukus.

Kako je mladoženja otišao u kupatilo, kum je stajao i posmatrao me je, odmeravao onako isto kao i mladoženja, „kao životinja“. Vrata kupatila su bila otvorena, čula sam upaljen tuš i vodu koja udara po pločicama.

– Nemoj da me gledaš, ovo je bio „nesrećan slučaj“, ja sada mora da se sredim i vratim na svadbu – pokušala sam da okrenem situaciju, malo sam se šalila, na svoj račun naravno, i napravim foru, i ako me je bilo jako sramota. Kum je spustio bocu viskija na krevet.
– Verujem ti, sa mojim kumom je sve nesrećan slučaj, takav ti je on, izvini, moram do toaleta – kum se okrenuo, ušao je u kupatilo i zatvorio je vrata. Odmah sam pogledala da li su ključevi u bravi, ali nisu bili tu, nisam ni obratila pažnju kada ih je mladoženja izvukao iz brave. Gaćice su mi bile pocepane, na podu, znala sam da moram dalje bez njih. Pogledala sam ka krevetu, tamo je bio umotan peškir, bele boje. Uzela sam ga, umotala sam svoje telo sa njim. Bio mi je potreban tuš. Morala sam da sačekam.

Čula sam da njih dvoje nešto pričaju, smejali su se, nisam mogla da čujem dobro jer su svakako bili tihi, i ništa se nije čulo od mlaza vode koji lupa po pločicama ili tuš kabini. Nekoliko minuta kasnije, otvorila su se vrata kupatila, izašao je kum. Na sebi je imao samo crne čarape, skinuo je sve sa sebe, kurac mu je bio podignut, na njegovom kurcu je bio kondom. Bila sam u šoku, samo me je dohvatio silovito, i vratio na onaj isti sto.

Raširio mi je noge, bila sam suva, ribica je bila već ulepljena od sokova koje je ispustila dok je u nju ulazio mladoženja. Počeo je da me jebe, odmah jako. Nabijao ga je, držao me je za noge jako. Peškir je pao sa mene, završio je na stolu. Ribica je odmah počela da pušta sokove, prijao joj je njegov kurac. Mladoženja je izašao iz kupatila, počeo je da skuplja garderobu po podu, da se oblači. Kum je smrdeo na alkohol, okrenula sam glavu ka zidu. Noge su mi se klatile dok je nabijao kurac u mene, onako, skoro pa istim ritmom kao i mladoženja.

Iza kulisa jedne sasvim obične svadbe: Šta sve može da uradi mladoženja na svom venčanju

Počela sam da stenjem, tiho. Mladoženja nam je tada prišao, okrenula sam pogled ka njemu. Počeo je da karikira, i imitira moje stenjanje:

– Ahhh, ahhh, šta je, prija kurac devojčice – rekao je to, a rukom je počeo da me dira za sisu jako, bacio je pogled na moju ribicu, gledao je kako mi ulazi kurac. Kum je samo zakucavao u mene, zatvorenih očiju. – Ja moram da idem, kume kad zavšiš donesi mi samo ključ – rekao je to, krenuo ka vratima, stavio ključ u bravu, otključao. Izašao je brzim hodom, zalupio je vrata.
– Ostali smo otključani, može neko da uđe – zbunjeno sam rekla kumu.
– Može da uđe, moj kurac u tvoju pičku kao što već ulazi. Ne brini, neće niko da uđe, a i lože me rizične situacije – gledao me je u oči dok je to izgovarao, smejao se. Čim je prestao da priča, zatvorio je oči opet. Noge mi je držao jako, zakucavao je u moju pičku, udarao je sa svojim telom jako u mene. Pogledala sam ga u lice, videla sam da uživa, da je napaljen.

Moja ribica je bila jako napaljena odjednom, spustila sam ruku, počela sam da trljam klitoris, počeo je da ga nabija malo sporije.

– Kučkica ’oće da svrši – gledao me je u lice.
– Bilo bi sramota da ne svršim posle dva kurca, kad ste me već pojebali na foru, mislim da zaslužujem i da završim kako dolikuje – orgovorila sam mu kroz tiho stenjanje, trljala sam klitoris jako. Počela sam da svršavam, nekako u sekundi, stenjala sam jako.
– Eto svršila si, nismo se obrukali – rekao kum je simpatičnim tonom glasa, pomalo sarkastično.
– Niste, bar nešto pozitivno iz cele situacije – izvadio ga je iz mene, skinuo je kondom, bacio ga je na pod. Otišao je korak nazad, povukao me je za ruku.

devojka grubo jebana od pozadi preko stola

– Ajde na kolena – počeo je da ga drka, jako.
– Nema šanse, imam šminku – nisam želela da me još na kraju i isprska po licu.
– Neću po licu, po sisama ću, ajde molim te da završim. Klekni – drkao ga je jako, šetao je kožicu. Spustila sam se, usmerio je glavić na moje sise. Počeo je da stenje. – Spoji sise, podigni ih ka mom kurcu, ajde – jedva je uspeo da mi izgovori to, onako napaljeno sa dubokim muževnim glasom. Spojila sam sise rukama. Želela sam samo da se završi sve, bilo me je strah da neko ne uleti u apartman.

Isprskao me je po sisama…

Kada je svršio, odmah sam ustala, osećala sam da sperma curi i klizi po mojim sisama. Odmah sam krenula ka kupatilu, svuda po podu je bila razbacana kumova garderoba, ušao je za mnom. Udario me je jako po guzi. Stala sam opet zbunjeno, skinuo je čarape, bacio ih je na pod, uleteo je u tuš kabinu, oprao je kurac onako na brzinu, obrisao ga peškirom i pokupio svoju garderobu. Čim je izašao iz kupatila, ušla sam u tuš kabinu, oprala sam svoje sise i ribicu. Obrisala sam se istim onim peškirom sa kojim se brisao i kum, drugog nije bilo. Izašla sam nazad u apartman.

Kum je tada već bio obučen, stajao je pored prozora, roletna je bila podignuta, prozor otvoren. Pušio je cigaretu, u drugoj ruci je imao viski. Obukla sam brushalter, zatim haljinicu, sa rukama sam sredila svoju kosu. Vratila sam se u kupatilo kako bih obula sandale, i pogedala da li je moja šminka razmazana. Videla sam da je sve na mestu, da ne delujem sumnjivo, znala sam da bezbedno mogu da se vratim među ljude.

sperma po velikim sisama

Izašla sam iz kupatila…

– Ovde na podu je moj donji veš, reši ga, sakrij ga, baci ga, uzmi ga za uspomenu, svakako mi ga je tvoj ludi kum pocepao, ja idem. – Kum se samo okrenuo ka meni, pogledao me je.
– Ajde važi, vidimo se dole – kako je to rekao, samo sam izletela iz apartmana, nesvesno sam zalupila vrata.

Imala sam osećaj da mi na čelu piše „upravo si jebana, primila si dva kurca i to od kuma i mladoženje“, mislila sam da me dole na svadbi čekaju sve ujne, tetke, strine, komšike. Da su sa punom ratnom opremom, da su tu čak i tenkovi, da će da me kamenuju, moj mozak je stvarao takve misli. Ali naravno, nije bilo tako, videla sam mladoženju, bio je za svojim mladenačkim stolom. Pogledao me je onako, diskretno, i odmah okrenuo pogled dalje od mene. Videla sam da se moj ortak Đole jako smorio bez mene, rekao mi je da me je tražio svuda, ali očigledno nije znao da me potraži na pravom mestu. Rekla sam mu da sam morala da telefoniram, i da sam prošetala do obližnjeg parka.

Nisam još dugo ostala na toj svadbi, nagovorila sam druga da odemo dalje, u noćni provod. Bio je pijan, pa nije trebalo da ga ubeđujem dugo. Sa druge strane mene su mladoženja i kum otreznili. Morala sam da popijem još alkohola kako bi se vratila „u element“.

Kada sam napuštala splav, kum je bio pored izlaznih vrata, diskretno mi je rekao „ćao“, i namignuo mi je. Tako sam, bez svojih gaćica otišla sa te svadbe. Bogatija za jedno životno iskustvo, svakako. Sa još dve recke na mom „zidu srama, stida, bluda i nemorala“. Nikome nisam ispričala šta se desilo, niko i ne zna. Niko osim, sada svih vas, dragi čitaoci.

Iza kulisa jedne sasvim obične svadbe: Šta sve može da uradi mladoženja na svom venčanju

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

DIvna si <3

1
0
Would love your thoughts, please comment.x