Sudbina mi je poslala kuratog Marka

Registrovani korisnici ne vide reklame

„Velika S” iliti Sudbina baš ume da nam se ponekad nasmeje u lice i pomuti zdrav razum! Kao na primer da mi pošalje kuratog Marka! U nedelji kada sam nakon deset godina rada u jednoj firmi najzad našla bolji posao i krenula da se obučavam za isti, prvo na šta sam naletela je tzv. mentorka koja se u strahu za svoje radno mesto ustremila na mene; praveći me nesposobnom i za osnovne operacije i tužakajući me šefici za svaku, i najminorniju grešku. Nakon nn godina, riknuo mi je i najbolji prijatelj tj. kućni računar i izgubila sam sve podatke i svaku dalju vezu sa spoljnim svetom! A kao da ni to nije bilo dovoljno tragično, saznala sam da je moja „srodna duša” zaokupljena bitnijim stvarima, odnosno obavezama oko SOPSTVENE svadbe! Toliko o svetom trojstvu i sranjima koja mogu da ti se obruše u najkraćem mogućem roku i iznenada! Od šoka sam se odmah razbolela! Moje slabo srce nije bilo spremno na ovolike udare, odjednom…

Jedan poziv menja sve… Hvala bogu, pa imam kuratog Marka! Upoznala sam ga na svadbi zajedničkih prijatelja, pre tri godine. Ne volim svadbe i s obzirom da se udavala jedna od mojih najboljih prijateljica iz školskih dana nisam mogla da „izbegnem” da joj ne poželim sreću na putu i sa čovekom koga je izabrala! Znala sam ko će biti kuma (umesto mene) i nešto ranije sam upoznala i mladoženjinog kuma; ali sam bila nespremna za Marka – koji je sedeo do kume, sa mladine strane!

Izgledao je kao Vojin Ćetkovic – visok, zgodan i neophodan, i tako jebeno muževan u svom crnilu kose i pogledu koji me je skidao, kao da kaže: „Ti si, ta?”

Plesala sam sa mnogima te večeri, ali sam samo onog trenutka kada me je Marko uzeo za ruku i poveo do podijuma, osetila varnice. Već sam primetila da je itekako vičan igri i da je prošarao različite žanrove, sa mnoštvom žena nevezano za starosnu dob.

tumblr_m5ejgxuig31rpcmec

Bio je miljenik ženskog roda i pretpostavila sam da pored urođenog šarma i džentlmenskog držanja, sigurno ima i neku „proverenu” priču za osvajanje ženskih srca. Bila sam zainteresovana za ličnost takvog muškarca ali i oprezna i sigurna u sebe da to nije i moj muškarac ili neko s kim bih mogla da razmišljam o vezi. Odmah me je oslobodio pričom da apsolutno zna ko sam i šta značim mladi i da je bilo nn prilika da se i ranije upoznamo, ali smo se nekako „mimoilazili”. Zašto, kako? – Pitala sam se i nabacila mu da mladinu kumu odlično poznajem i da sam ubeđena da mi ga nikada nije spomenula a pričala mi je o drugim bivšim partnerima više. Marko se na to samo osmehnuo i frknuo u stilu – dobro znam i o kojim, ali si ti draga pogrešno razumela. Mi nismo par ovde sam da bih joj pravio društvo i „držao strah” – nasmejao se glasno i namignuo mi!

Završila se pesma i sledeću me je vrteo u krug i predlagao da se osamimo i odemo na terasu restorana i na miru razgovaramo i upoznamo se! Iskreno sam mu rekla da sam ovde da ispoštujem mladence i ako mogu pre da „pobegnem”. Nasmejao se još jednom slatko i od srca i spomenuo mi da je imao skoro iste namere, ali se sada to promenilo… i više nego je zainteresovan i rado će ispratiti moje bekstvo, ako mu dam šansu. Teško je bilo odoleti takvom šarmu, mirisu njegove kolonjske vode koja mi se uvukla u nozdrve i njegovom telu u vidu masivnih mišića, čvrstih, snažnih i ogromnih. Ipak, osetila sam nešto sirovo i brutalno zastrašujuće po mene, u izgledu tog muškarca i pobegla sam bez pozdrava!

 

Nije mu dugo trebalo da nađe način i kontaktira me, nakon svadbe. Iako su mi se razlozi činili u početku smešni, brzo sam se navikla na sms-ove, mail-ove i sve sitnice kojima me je Marko obasipao. Radio je kao komercijalista za jednu od najjačih kompanija u gradu i bar jednom nedeljno je dolazio u Beograd, pa je bilo prilika i za viđanje!

Brzo smo se našli na istim talasnim dužinama kao da se godinama već poznajemo i kao da smo sedeli zajedno u školskoj klupi i radovali se i borili sa istim generacijskim problemima iako je on bio četiri godine stariji od mene. Slušali smo istu vrstu muzike i razmenjivali novine u svemu što nam se svakodnevno dešavalo. Nije mi bilo teško da se brzo opustim pored njega i budem maksimalno iskrena. Vrlo brzo sam poželela njegove usne na svojima, njegove ruke svuda po meni.

tumblr_nefke36pdr1r7z6ppo1_540

Nakon nepunih mesec dana ispitivanja i prepoznavanja, najzad sam ga pozvala da me poseti i vidi gde stanujem. Iznenadio me je silinom svog poljupca. Istopila sam se dok mi je sa vrata obuhvatao lice rukama, pogledao me prodorno u oči, a potom ljubio polako i snažno uzimajući jednu pa drugu usnu; sisajući ih i poigravajući se jezikom.

Ljubila sam se i ranije, ali je ovo bio poljubac u kome me nema… u kome se gubim i ne želim da ikada prestane?!

Pokaži mi… Sve! – rekao je pogledom koji je postao skoro zverski, tragajući za krevetom! Stiska vilicu i obema rukama mi steže zadnjicu. U helankama sam i obukla sam svoje omiljene crne tange i znam da je to osetio. Na sebi imam šljampavu majicu „Kiss me” (crveno/crnu) i kako mi pada sa jednog ramena, otkriva tanku bretelu crno-crvenog grudnjaka.

tumblr_ndekw2za8h1qhsxkzo1_500

– Napaljena sam! – osećam se budalasto dok mu to šapućem na uho ali je istina i želim ga sada i ovde. Uzvraća mi poljupcem koji je mnogo više od jezika među mojim zubima, grickanja usana i gladi da se uđe što dubje i istraži više! To liči na jebanje ustima, sirovo je i životinjski gladno! U njegovom sam naručju i osećam njegovu isturenu muškost. Obavijam noge oko njegovog struka i utapam se u grozničavom poljupcu. Markove ruke mi prelaze preko leđa, hvataju me ispod zadnjice, provlače mi se kroz kosu i na tren „oluja” prestaje.

– A kafa? – pitam ga, da pokažem gostoljubivost.
– Možda, posle – govori mi dok me spušta i osećam njegovu erekciju dok mi prednji deo tela klizi niz njega. I više ne mogu da izdržim. Skidam mu majicu. Prelazim prstima preko njegovih grudi. Otkopčavam dugme, zatim i rajfešlus farmerki i tek ovlaš prelazim preko erekcije kroz pamučni donji veš.

Pogledom prelazim preko vlažne tačke koja se širi na mestu gde mu vrh kurca dodiruje tkaninu i mojim stomakom prostruji drhtaj. Dok obavija ruke oko mog struka, izmičem se da skinem svoju majicu i helanke.

Sudbina mi je poslala kuratog Marka

– Stani! Želim da te gledam, prelepa si Nato (nadimak od Nataša) – Ne znam zašto, ali opasno me pali kada mi ovako naređuje! Tada mi najzad priđe i moje grudi dodiruju njegove, a njegova erekcija moj stomak. Dodirujem mu ramena, spuštam dlanove niz njegovu kičmu, privlačim ga sebi. Topi me poljupcima, opuštam se u njegovom zagrljaju i borim za vazduh.

Hvatam ga za struk, da ne bih pala. Podižem se na vrhove prstiju da produbim poljubac, uvlačim ruke u njegove gaćice i obema rukama stežem mu hladnu, čvrstu zadnjicu. Skida mi grudnjak i grubim dlanovima prekriva bradavice, od ushićenja se grčim. Stežem mu poluloptaste mišiće zadnjice noktima dok pretražujem njegova usta jezikom.

– Drži se za okvir vrata – kaže mi, videvši da gubim ravnotežu i teško dišem. Slušam ga, dok se on predatosrki smeši. Samo se rukama držim i snažno ih stiskam, dok posmatram njega kako pada na kolena i ogromnim rukama me hvata oko zadnjeg dela butina. Prislanja nos na moje jezgro, nežno mi skida tange i govori da raširim noge. Nesvesno iz mene izleti krik, bez da mi je taj čovek išta uradio!

Dok me nemo proždire pogledom, u iščekivanju sam šta je planirao dalje i da li će me zadovoljiti usnama, kako sam samo želela! A onda, iznenada, njegov vlažan jezik polako klizi mojim naborima. Zabacujem glavu i stenjem od zadovoljstva. Prsti su mu na unatrašnjoj strani mojih butina, savijaju se od pozadi da me rašire za njegove usne.

Još par puta prelazi lagano jezikom na gore, a potom sve više ubrzava i ja bez prestanka stenjem od olakšanja. Zariva jezik duboko, stiskajući najosetljiviji čvor mojih nervnih završetaka i ja se pribijam uz njegovo lice, dok me noge izdaju.

tumblr_nf2yjc8rog1s6zqkyo1_500

– Ne savijaj noge, Nato – kaže mi pre nego što krene da kruži oko mog klitorisa i natera me da se još jače uhvatim za vrata. Ivica se brzo približava i on me vodi do nje i zanosi me čudesnim putevima ekstaze. Što glasnije stenjem, to me on brže i žešće liže.
– Da, da, da… Dodirni me tamo. Stavi prste u mene. Nateraj me da svršim, Marko!

Puštam kuratog Marka u sebe…

Njegovi prsti se kreću tako da želim da vrištim, njegov jezik je opet na mom klitorisu, a njegova ruka mi miluje zadnjicu. Svuda je oko mene i na meni. Neverovatne mi stvari radi, ali svaki put kad se približim vrhuncu – on kao da zna i uspori, promeni tempo. O bože, tako je seksi kada to radi.

Uplićem ruke u njegovu kosu, pribijam ga uz sebe sa razuzdanom potrebom, za potpunim predavanjem.

Povlači moj klitoris zubima i snažno ga liže, divlje me trlja prstima i ja svršavam. Dok ispuštam vrisak najavljujući orgazam, on me šljapne po guzi, prvo nežno a potom i malo jače i ja ostajem bez daha i svršavam tako snažno. Izvlači prste i uvlači ih dok me udara po guzi i treći put. Trzam se od talasa za talasom naknadnog udara zadovoljstva i padam napred.

150_1000

Marko me hvata dok ustaje i najzad odnosi na krevet. Posmatram ga tako lepog i zajapurenog, dok rovari po farmericama tražeći kondome. Otvara kutiju i uzima nekoliko komada, jedan otvara, a ostale baca pored kreveta.

– Opaaa, došao si spreman? Nešto si imao na umu? – nisam mogla da izdržim a da ga ne pitam izazivački. Tek što je stigao da se opruži na krevetu do mene, opkoračujem mu kolena i sedam na kuratog Marka. Želim da ga gledam i uživam u njegovom kurcu.

Hvatam ga rukom. Obiman je na mom dlanu, čvrst kao stena. Srce mi divlje tutnji i jedva dišem, jer me Marko posmatra netremice i ne mogu da rastumačim taj pogled. Spuštam ruke nadole, do same osnove i shvatam da je toliko dugačak da mogu da ga obuhvatim i drugom rukom. Prevlačim pesnicama preko čitave njegove dužine, potom ih spuštam, a onda pokrećem ruke ustaljenim ritmom.

– Želim da te osetim! – kažem, ne čekajući odobrenje da ga stavim u usta. Njegovi prsti su u mojoj kosi, dok sam zaokupljena njegovom putenošću. Osećam kožu, so, vrelinu i vlagu na samom vrhu, tek blagi ukus nečeg svežeg drvenastog i soli.

Stenje, dok ga uvlačim sve dublje, centimetar po centimetar uzimam ga u usta i prelazim jezikom duž njega. Još ga stežem rukom i pokrećem glavu gore-dole, a onda usnama dodirujem pesnicu i to je najviše što mogu a da mi se grlo ne stegne. Odmičem se, ispuštam ga iz usta, pokrećem rukom, potom ga opet uzimam. Blago podiže kukove kada mi dodirne grlo. Dopada mi se ukus kuratog Marka, što mu i kažem, ponovo uzimajući mu kurac usnama i uvlačeći ga duboko.

tumblr_n6s1y4keuf1tcc0j8o1_250

– Nato, nemoj da radiš nešto samo zato što misliš da ja to očekujem – kaže mi dok se ja borim da opustim mišiće grla i primim ga što više ustima. Isuviše je ogroman za mene ali mi se dopada da spoznam i svoje granice. Uspostavljam ritam, povlačim se tako da mi je samo vrh na usnama, a onda ga uzimam što dublje mogu i prevlačim stisnutom pesnicom preko njega dok se povlačim. – Jebote, Nato! Neverovatno! – ostaje bez daha, drhteći od napora da ostane miran.
– Kreni prema meni – zezam kuratog Marka i dajem odobrenje da se ne uzdržava. Stenje i počinje da se kreće u mom ritmu. Uživam u spoznaji da mu na ovaj način pružam zadovoljstvo. Kreće se i gura ga u moja usta, sve snažnije me povlačeći za kosu. Želim da ga progutam, okusim, da osetim kako gubi kontrolu u mojim ustima.
– Dodirni mi testise – dok cedi reči kroz stisnute zube, dodaje i tiho: – Molim Te!

Uzimam njegove testise jednom rukom i osećam kako su napeti, otečeni. Masiram ih što nežnije mogu, dok drugom rukom sve brže masiram koren njegove muškosti. Dah mu je isprekidan, a kukovi se nekontrolisano grče. Uzimam kuratog Marka sve dublje svaki put i ponosna sam što mi se grlo ne grči i što znam da mu se to dopada. Pokušava da se povuče:
– Mmmh moram… moramo, da stanemo. Suviše sam blizu, Nato. Ne želim da ti svršim u usta, ne sada!

Sudbina mi je poslala kuratog Marka

Ne slušam ga, ja želim dalje i da i sebi i njemu pružim potpuni užitak! Još brze se krećem i obuhvatam usnama i osećam kako me još jednom snažno gura kukovima, a onda se kukovi koče na vrhuncu pokreta, duboko u mom grlu. Osećam kako mi niz grlo klizi vreli mlaz.

Povlačim se tako da mi njegov vrh ostane između usana i snažno ga sisam. Glasno stenje i trza kukovima i još jedan mlaz mi štrca u usta. Ovog puta u potpunosti osećam gust, vreo i slan ukus njegove sperme dok mi klizi niz grlo.

Kada osetim da se grčevi povlače, uzimam ga duboko po poslednji put, potom ga ispuštam i puzim uz njegovo telo, da bih mu legla na grudi. Marko je napet, drhti, trese se.

– Sranje, Nato Ovo je bilo jebeno neverovatno!
– S obzirom, da ovako nešto radim po prvi put i da mi se učinilo da si uživao, nisam bila sigurna da li radim pravu stvar i sve kako treba.

tumblr_odx322shsh1re8le6o1_400

Šokirao se:
– Nisi ovo radila ranije? – Pokušala sam da se izvučem:
– Jesam ali ne do kraja i nikada mi do sada niko nije svršio u usta. Želela sam tebe da osetim u potpunosti. – Marko je saosećajno klimnuo glavom i dodao:
– Razumem. Ali ti sa sigurnošću mogu reći da je ovo bilo najbolje što sam ikada osetio.
– Nadam se da ne kažeš to samo da bi mi laskao, ti koji imaš toliko mnogo iskustva?! – mazila sam se. Smejući se i pravdajući sebe, a ujedno mene hvaleći – Marko me je brzinom svetlosti prevrnuo na leđa i dodao:
– A sada ću ja poljubiti svaki centimetar tvoga tela. – Što i učini, svaki i najmanji deo.

Počeo je od ramena; ljubio me polako duž ključne kosti, potom između mojih grudi. Ljubio mi je dojke, ali ne i bradavice, kako bih želela, sve izazivajući me. Vlažno je prešao preko mog stomaka, pa popreko prema kukovima, pa niz svaku butinu. Očekujem da u nerednom koraku stavi usne i na moje jezgro, ali on to ne čini, već me ljubi opasno blizu sa svake strane i iznad svake butine struže bradom moju osetljivu kožu.

A onda se vraća nazad, celivajući mi listove, cevanice i stopala. Okreće me na stomak i ja pokušavam da mi ne bude neprijatno dok mi ljubi listove, stražnju stranu butina i svaki deo zadnjice. Zavlači prst u rascep i ovo ljubljenje postaje više nego erotično.

tumblr_nemeo0ach81tesca3o2_500

Usne su mu još na mojoj stražnjici, ali se prst pokreće između butina i nazad, dublje.

– Dopada ti se kada ti stavim prst ovde, zar ne? – pita me. Zastenjem umesto odgovora: – Odgovori mi, mala – zahteva, dok mi kolenom širi butine.

Dlanom mi masira zadnjicu i ja ne želim da mu odgovorim, jer znam da zna i toliko smo već puta pričali o tome… Udara me blago i to me pali. Vlažna sam! Stenjem glave zarivene u jastuk

– Da, Marko! Dopada mi se!

Njegov veliki kažiprst prati moj rascep i miluje ga, zbog čega mi zastaje dah i sva drhtim. Drugu ruku zavlači pod mene, savija prste da mi trlja klitoris. Munja struji kroz mene i počinjem da se migoljim pod njegovim dodirima. Širim noge još više, a onda njegov prst načas nestaje i opet se vraća. Osećam nešto vlažno i toplo naspram sebe, a onda i pritisak.

tumblr_nemeo0ach81tesca3o1_500

– Reci mi da li je previše? – Nastavlja da gura, nežno. Kada prstima počne da kruži brzo i precizno, mene obliva vrelina. Pomeram se i izvijam. Izvijam leđa i vrtim kukovima.
– O, bože…Marko, nemoj stati!
– Nema šanse, mačkice! Obožavam da te gledam tako pohotnu!”

Podivljalo ohrabrujem kuratog Marka da me tuca…

Podižem se na kolena, dopada mi se njegov prst u meni ali znam da bih se još bolje osećala sa njegovim kurcem u sebi. To bi bilo savršeno! Okrećem glavu da mu šapnem preko ramena:
– Želim te u sebi, sada!
– Ovako? – pita me, pomalo nesigurno.
– Da, Marko, da… ovako i nikako drugačije, odmah! – šapućem, podivljalo.

Čujem da cepa omot kondoma i okrećem se da vidim kako iskusno stavlja kondom jednom rukom. Gledam kako uzima svoj nabrekli kurac i uvodi ga u moj otvor. Nežno guranje, a onda me gleda u oči i kao uplašeno, okleva:
– Nato, ja… – Umesto da smisleno nađem načina da mu odgovorim na tirade njegovih priča kako ume da bude grub i kako proverava da li je to ono što zaista želim i kako je za moje dobro, bolje… ja mu izlazim u susret, i osećam kako klizi u mene i ispunjava me.

tumblr_nolsmzam0k1sw8qefo1_500

Spuštam glavu među ruke i ukopavam ramena, dok mu jurim u susret.

– Bože, tako si jebeno uska! – osetila sam napetost u njegovom glasu. Hvata me za ruke i privlači uz sebe. Kukovi su mu na mojoj zadnjici, a prst i dalje drži u meni. Ogroman je i rasteže me. – Jel’ ti prija, boli li te?! – pita zabrinuto.
– Savršeno je! – odmahujem glavom i kažem mu to i podsećam na zadnji seksi klip koji mi je poslao sa identičnom scenom.

Kikoće se dok se u meni nagomilava vulkanska vrelina. Ulazi i izlazi, a potom staje sa vrhom tik u meni, okleva, pa potom ponovo polako ulazi i ja ispuštam zadihani vrisak. Još jednom polako izlazi, i vraća se, njegov prst pulsira u meni, povećava pritisak do neizdrživosti, elektricitet mi pulsira u krvi i mišićima. Opet okleva na ulazu, vrhom smeštenim u mojim naborima i ovog puta ulazi brže, gotovo grubo. Ponovo snažno, duboko, tako duboko. Sada je njegov ritam grublji, dublji i brži.

– Dopada ti se kada je grubo?
– Da, o daaa… – dahćem.
– O bože, Nato – tako si jebeno neverovatna! – rekao je dok se u potpunosti nadvio preko mene.

Ne znam kako da mu odgovorim na to, jer pritisak nadolazećeg orgazma gromovito pulsira u meni. Tada usporava i nadire pliće, ulazi samo delimično, kreće se kružnim pokretima. To u meni izaziva još snažniji osećaj od grubog prodiranja. Vrhunac je blizu. Uvlači prst malo dublje, pokreće ga napred-nazad, a potom naglo prodire duboko i snažno i ja se raspadam.

Sudbina mi je poslala kuratog Marka

Vrištim, guram zadnjicu ka njemu, svršavam, svršavam i svršavam… Okrećem se, više nije u meni, na leđima sam i sada nežno ulazi u mene i ja osećam olakšanje što je opet tamo gde mu je mesto.

– Pogledaj me! – Otvaram oči na zvuk njegovog dubokog glasa; pogled mu je snažan, ushićeno me gleda sa otvorenim obožavanjem. Hvata me za ramena i podiže me u uspravan položaj na njegovim kolenima. – Obavij noge oko mog struka. – Promena položaja čini veliku razliku; sada je duboko u meni. Toliko je duboko u meni da je to nestvarno. – Pomeri se za mene. Podigni se i spusti. Dovedi samu sebe do vrhunca.

Njegov glas me miluje, pogled mu je prikovan za moj i ja se osećam sigurna i vođena čvrstom rukom. Spuštam se na pete, stežem njegova ramena rukama i podižem se. Lebdim, a on je tek malo u meni. Spuštam se niže; raširenih očiju i otvorenih usta.

Ponovo se podižem i on zavlači ruku pod moju zadnjicu, podiže me i spušta. Ubrzavam ritam dok načisto ne podivljam i snažno svršim.

1-68

– Na tebe je red – kažem mu – Želim da svršiš za mene! – Stenje, prevrće nas tako da sam sad na leđima, a on je iznad mene. Skoro savršen osećaj; Markovo telo uz moje; njegove usne na mojim bradavicama dok ih gricka i rasteže i sisaja, njegov kurac duboko u meni…

Hvala Bogu, što mi je poslao kuratog Marka! Vremenom je postao moj najbolji prijatelj i ljubavnik kakvog sam želela. Od početka smo otvorili sve karte i bili iskreni u vezi svega što želimo i osećamo! Oboje smo neuspešno tragali za svojom srodnom dušom i imali prostrelne rane od istih prethodnih iskustava. Našu vezu nikada nismo „ozvaničili” niti joj dodeljivali imena. Sama po sebi i nije bila moguća jer smo živeli u dva različita grada. Prioriteti su nam u ovom trenutku bile karijere i planovi za samostalniju budućnost. Priče o potencijalnoj porodici su se svodile na ono šta opravdavamo i kako bi mi to jednog dana. Znala sam i za njegov plan i prvu priliku koju će da iskoristi i ode u inostranstvo, preko firme i poslom i bodrila sam ga i pratila i navijala za njega.

Do tada smo koristili svaki mogući trenutak viđanja kao NAŠ i poseban; stvarajući neki svoj samo sebi znan svet u kome je sve lepo, dozvoljeno i moguće! Na kraju, velika S baš ne može toliko da utiče na to kakav ćemo zaista život i voditi? A neko pametan je rekao da je život niska bisera; satkana od malo „savršeno” lepih trenutaka za pamćenje… pa tim povodom, želim svakoj nekog bogom danog kuratog Marka – koji će im te „savršene” trenutke i podariti!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Toop sii kidalicaa

1
0
Would love your thoughts, please comment.x