Nenajavljen grupnjak moga šefa

„Onda dolazite“, reče on uzbuđeno i izdiktira moju adresu u slušalicu svom nepoznatom sagovorniku. Zatim me uze za potiljak i nabi mi glavu na svoj veliki žilavi kurac koji je dobio na snazi i čvrstini nakon ovog poziva.

Vreme je brzo proteklo u sisanju njegovog mesnatog balavog glavića kada sam začuo zvono na vratima. „To su oni“, reče Nikola. „Koji oni čoveče? Reci mi šta se dešava“, upitah uplašeno. „Marš tamo bre, i otvori ta vrata!“, viknuo je Nikola na mene, jer se zvonce ponovo začulo.

Otvorio sam vrata. Ispred mene je stajao visok i jak čiča koji je premašio pedesetu, bronzanog tamnog tena koji krasi Rome. Imao je jaku crnu bradu, ali glava mu beše obrijana i imao je ogromnim ručerde išarane raznim tetovažama iz domaće radinosti. „Ovo je taj“, reče i okrete se drugom muškarcu koji je stajao iza njega. Taj drugi nije bio nimalo pitomijeg izgleda. Iako je bio niži i dosta mlađi od svog tamnog prijatelja, bio je jednake širine, možda i širi. Tvrd pivski stomak izvirivao mu je ispod majice i otkrivao guste tamne malje koje su prekrivale njegovo telo. On se mazio po kurcu koj je ispod trenerke bio potpuno vidljiv.

drkanje kurca preko gaća

„’Ajde ulazite!“, čuo se Nikola iz sobe. Uveo sam ih u sobu gde je Nikola i dalje sedeo na fotelji i drkao svoj mesnati kurac. „Ovo je taj pederčić o kom sam vam govorio. Sada ćete videti kako izgleda kraljevsko pušenje kurca“, govorio je Nikola i dade mi znak da se vratim u njegove prepone jer sam izgubio već dovoljno vremena.

I mlađi i stariji su bili dobri jebači

Posetioci su ukočeno stajali, ne gledajući u mene nego u Nikolu. Ja sam zaglabao Nikolin kurac i bacio se na posao. Jedno vreme nisam ni čuo ni osetio da se išta događa, osim povremenog Nikolinog uzdaha kada bih uspeo čitav kurac da strpam u svoje grlo. Uskoro osetih nečiji dlan na mojim guzovima, i tada me Nikola potapša po glavi. Okretoh se i videh mlađeg jebača kako se mota oko moje guze. Iz trenerke je izvadio svoj tvrdi kurac i navlačio kožicu preko modrog glavića.

Gaćice mi je pomerio u stranu i stavio dva prsta u mene, kada mi Nikola vrati glavu na svoj kurac kojem su vene postale izraženije nego ikad. Oštar bol u guzi označio je prodiranje mladog taksiste u mene. Svojim jakim rukama uvlačio me je u ritam navlačenja i uskoro se nađoh u vrtlogu misteriozne neprijatnosti, bola i neverovatnog zadovoljstva.

gay spit roast

Povremeno bih okrenuo glavu i preko ramena sam mogao videti kako njegovo snažno telo izaziva sve te pokrete, mišiće kako se natežu na njegovim jakim dlakavim rukama. Bradonja je izvadio svoju tamu obrezanu kurčinu koja je dostigla punu erekciju i koja je bila stavljena tu kod mog lica dok se on nasloni na fotelju pored Nikole.

Bradonja je uživao u mom dubokom grlu, valjda niko do sada nije uspeo da mu ga celog proguta te je to kod njega izazivalo posebno uzbuđenje. Mladi taksista je nastavio da me jebe u svom ritmu. Povremeno bi se zaustavio, izvadio kurac iz mene pa bi se igrao sa guzom stavljajući i izvlačeći samo glavić iz nje. To mi je osobito prijalo. Nisam spomenuo da se sve dešava dok su gosti potpuno obučeni. Bradonja je kurac oslobodio kroz šlic, a mladi je samo spustio trenerku. Go je bio samo Nikola, čak sam i ja bio u gaćicama i topiću.

Dobro je jebao taj mlađi, neću da lažem i budem nepravedan, ali jedva sam čekao da mi ga zavuče tamnoputi bradonja. Nikola, kao da je pročitao moje misli, obrati se gostima rečima: „Može u njega!“ Znači, sada će da me nafiluju spermom – pomislih. Kako je Nikola to rekao, ja sam osetio ubrzavanje ritma kod mladog ali opasnog lika koji me je tucao.

sperma gej seks

On je sada počeo da me lupa šakama po guzici i jebe sve grublje i nemilosrdnije. Usled bola spustih glavu u Nikolino međunožje dok sam jednom rukom držao bradonjin tvrdi kurac u šaci. „Unutra? Da plodim?“, glasno upita mlađi jebač. Nikola potvrdi klimanjem glave i jače mi stegnu glavu u svom krilu. Gotovo istovremeno osetio sam kako mi se guza puni vrelom lepljivom spermom, osetio sam da se izlila po mojim butinama kada je izvadio svoj tvrdi kurac i počeo da me njime tapka po rupici.

„Sada ti“, obrati se Nikola tamnoputom jebaču sa bradom. On nestade iza mojih leđa i ja osetih toplu pljuvačku po mojoj guzi i osetih kako je on razmazuje svojim vrelim glavićem.

Prodiranje beše nežno i izvan mojih očekivanja

Iz nekog razloga očekivao sam grublji tretman od strane ovog jakog čike. Ali kurac mu beše poput kame i svojom zavidnom veličinom izazivao je kod mene veliko zadovoljstvo. Nikoli je bilo očigledno lepo, jer je vratio moje usne na svoj kurac i terao me da dudlam sve brže i brže. U svom tom zadovoljstvu i sreći, pogled bi mi pao na mladog taksistu koji je seo za sto i otvorio pivo sa sve svučenom trenerkom do poda, koji je rukama mazio svoj umorni balavi kurac.

gay spitroast

Potpuno nenajavljeno, a to je Nikola posebno voleo, on poče da mi puni usta svojim semenom. Prvi mlaz me je udario po krajnicima izazivajući kašalj, ali čvrst stisak na mojoj glavi mi je to onemogućio. Posisao sam svaku kap koja se izlila iz Nikoline kurčine, ali ja nastavih da ga sisam sve dok potpuno mlitav nije ispao iz mojih usta.

Bradonja je još jebao. Sve jače, i sve grublje. Kao da je ispitivao granice do kojih može da ide. „Aaaaa jebote, svršiću“, iznervirano se obrati Nikoli. Nikola se sa smehom okrenu ka njemu i reče: „Unutra. Unutra samo“.

Prvi bradonjin mlaz izlio se po mojim leđima kada ga je on naglo i snažno zavukao u mene. Više ga nije mogao gurnuti i ja sam osećao toplotu sperme kako se širi mojom utrobom. Upravo me je oplodio i ovaj mužjak. Sve kite su izvađene iz mene i ja ostadoh u klečećem položaju na podu – na sve četiri. Lice mi je bilo ulepljeno Nikolinom spermom, a iz guze cedilo se bradonjino seme pomešano sa semenom onog mladog taksiste. Gosti su se brzo obukli i napustili stan u tišini.

gej grupnjak

ROB VELIKI

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o