Koktel od sperme popila sam na eks

Registrovani korisnici ne vide reklame

Potrebno je: nekoliko dobrih frajera, prazna gajba i alkohol. Nedavno sam čitala na netu iskustva devojaka koje su progutale spermu. Pročitala sam i da u njoj nema ništa štetno ako je muškarac zdrav. Iako sam do sada bila pomalo gadljiva kada je u pitanju sperma, sada mi se javila ogromna želja da je probam. U koktelu. Čak mi je i pica ovlažila dok sam čitala o spermi. Zbog toga sam odlučila da okupim nekoliko svojih prijatelja sa faksa i da konačno probam koktel od sperme.

Živim sa cimerkom i jako smo dobre prijateljice. Ispričala sam joj svoju nameru.
– Ha! Ludačo jedna! – bila je to njena reakcija.
– Nije ti dosta jedan, već čitav čopor – smejala se.

Dogovorila sam se sa njom da prespava to veče kod dečka. Uzela sam telefon i vrtela po imeniku i messenger-u gledajući koga da pozovem. Odabir je pao na šestoricu mojih dobrih prijatelja u koje imam mnogo poverenja, a znam i to da otkidaju na mene. Redom sam ih pozivala i dogovarala se da to veče dođu kod mene, nikome ne spominjući šta mi je u planu. Imala sam flašu vodke i flašu đusa. Sve sam fino osmislila. Pripremila sam kondome i poveze za oči. Sat vremena pre njihovog dolaska, cimerka je zbrisala kod dečka. Odmah sam otišla da se istuširam i sredim svoju ribicu koja je vlažila. Uz pomoć mlaza vode i mojih prstiju brzo sam doživela orgazam.

Obukla sam uske helanke ispod kojih nisam imala gaćice. Moja zategnuta guza sada je bila još izazovnija. Gore sam nabacila tanku majičicu na bretele, naravno bez grudnjaka. Bradavice su se jasno ocrtavale. Nervozno sam šetala po stanu, čekajući ih da se pojave. Nikada nisam imala ništa ni sa jednim od njih. Uhvatila me je neka blaga panika. Verujem im, ali ipak sam osetila neku nelagodu. Kako će reagovati? Kako će se ponašati? Hoće li prihvatiti ovu igricu ili će me spopasti sva šestorica i izjebati? Jesam li pogrešila?…

I, došao je momenat da ostvarim svoju fantaziju. Koktel od sperme mi je bio pred očima

U razmišljanju i pitanjima prekinulo me je zvonce na vratima. Otvorila sam. Ivan i Dragan su veselo uleteli u stan pozdravljajući me i ljubeći u obraz. To su moja dva najbolja prijatelja. Obojica su mišićavi i dobro građeni.

– Mala izgledaš k’o bomba! – reče mi Ivan. Svi su me zvali „Mala” iako ne znam zbog čega. Posle desetak minuta, došli su i Joca, Laki, Vlada i Saša. Jedino je Saša krupniji lik. Za njega znam da ima ogromnu kurčinu jer sam ga slučajno videla kako piša na jednoj žurci.

Svima sam sipala napitak od đumbira i meda. Na stolu je bilo i kikirikija, oraha, suvog voća i badema. Pripremila sam i čašu za moj koktel od sperme. Bili su iznenađeni ovakvom postavkom na stolu. Kada su se svi opustili, bilo je vreme da im kažem za moj plan.
– Zvala sam vas, jer mi treba vaša pomoć. Hoću da napravim koktel od sperme i to da popijem… – Gledali su me zabezeknuto jer nisu navikli od mene tako nešto da čuju.
– Šališ se… – Laki je bio u neverici.
– Misliš? – odgovorih mu skidajući majicu. Nastao je tajac. Zevali su u moje oble i čvrste grudi i bradavice koje su ukrućeno stajale pred njima.

– Šta je bilo? Niste nikada videli sise? – izazivala sam ih.
– Jesmo, ali tvoje nismo – Igor je prokomentarisao.
– Slažete se da svršite za moj koktel od sperme?
– Da – rekoše u glas.
– Ali bez seksa… Ok? – bila sam vrlo odlučna. Klimnuli su potvrdno glavom, zbunjeni. – Skinite se, pokažite mi vaše macane – naredila sam. Svakog sam detaljno odmeravala. Kurčevi su im već bili ukrućeni. Pica mi je pulsirala. Skinula sam helanke i moje međunožje je sevnulo. Sela sam na stolicu nasuprot njih i raširila noge. Svi su imali lep pogled na moju picu. Moja seksi predstava je mogla da počne.

Prelazila sam dlanovima sasvim polako po telu. Uhvatila sam sise, spustila glavu i ispustila pljuvačku po njima. Prstima sam je razmazivala po ukrućenim bradavicama. Muški su se ućutali i požudno posmatrali svaki moj pokret. Neki su već uposlili šake. Jednom rukom sam se zaputila ka svom vrelom međunožju. Nežno sam prošla dlanom preko pice. Stresla sam se od uzbuđenja. Prinela sam isti taj dlan usnama i provokativno ga polizala. Jedan po jedan prst sam stavljala u usta i sisala simulirajuci sisanje glavića. Spusila sam ruku dole, ostavljajući u ustima dobro poznat ukus moje napaljenice. Prstima sam prešla preko klitorisa. Glasno sam uzdahnula.

Naglo sam ustala i natrćila svoju guzu ka njima. Sa obe ruke sam razvlačila guzove kako bi videli i moju drugu rupicu. Zatim sam se pridigla i prišla im, pružajući im poveze da stave na oči. Čim su to odradili, svakome sam prvo pružila kratak oral, nakon čega sam im navukla kondom.

– E ovako, momci. Mislim da sam vam dovoljno zagolicala maštu. Malo ćemo da se igramo. Kad kažem ime nekog od vas, taj će mi u detalje ispričati kako zamišlja seks sa mnom da smo ovog momenta on i ja sami. Kondome sam vam navukla, jer ćete, kad svršite, spermu isuti u čašu. Evo, neka Laki probije led. Želim da bude sočno i bezobrazno. – Sela sam na svoju stolicu sa rukom između nogu.
– Šta… Pa, nemoj mene… – bio je stidljiv.
– Hoćeš da kažeš da ti se ne sviđam i da me ne bi hteo? – pokušala sam da ga omekšam.
– Sviđaš mi se i voleo bih seks sa tobom… Mazio bih te… Ljubio bih te po celom telu – tiho je govorio. – Lizao bih te tamo dole. Šarao jezikom po njoj, a rukama bih ti gnječio sise. – Primetila sam da sve brže drka. Mazila sam je i uzdisala kako bih još više probudila njihovu maštu. – Onda bi promenili položaj, ja ležim na leđima, a ti me ljubiš i spuštaš svoja usta do njega. Ližeš mi ga, pa ga stavljaš u usta i duboko ga gutaš. Posle dužeg pušenja, opkoračuješ me i spuštaš se na njega…

Prekinula sam ga:
Dobar si bio, a sada neka nastavi Dragan. Možeš da se nadovžeš, ako hoćeš.
– Dakle… Ti si na meni, držim te za bokove i nabijam na kitu. Stenješ, govoriš da želiš jače. Tada te obaram na leđa i dižem ti noge na moja ramena. Kratko ga trljam o tvoju mokru picu i prodirem u nju. Tucam te snažno, onako kako želiš.

Vlažila sam kao luda dok sam zamišljala kako me tuca. Prst mi je bio u njoj.
– Ti si van sebe, prija ti u potpunosti moja tvrda kara. Kada ti je najbolje, ja ga vadim iz nje…
– Ufff, Dragane ovo je bilo odlično. Sada neka nastavi Saša – rekla sam zadihano.
– Nameštamo se u pozu 69. Ti na meni. Hvataš u ruku moju ogromnu kitu, i počinješ polako da ga ližeš. Ližem ti mačkicu koja me časti obilnom količinom sokova. Stavljaš ga u usta, ali ne može ceo da stane. Pušiš ga žestoko. Tvoji prsti čeprkaju po mojim tvrdim mudima.

Napaljivali su me i pripremali moj koktel od sperme

Izvadila sam prst iz pice i stavila ga u usta.

– Potom se nameštaš na bok. Ležeći iza tebe, hvatam te za nogu i podižem u vis. Nameštam ga na ulaz u nju. Osećam vrelinu koja isijava iz nje. Ulazim sporo da vidim koliko može da stane u tebe. Uspevam celog da ti smestim. Tada počinjem da te tucam. Isprva polako, da se navikneš na njega, a kasnije sve brže.

Koktel od sperme popila sam na eks

Sve sam više bivala van sebe zamišljajući sve te scene koje mi pričaju. Vrisnula sam, na trenutak prekidajući njegovu priču. Doživela sam orgazam, snažan, kakav ne pamtim u svom životu. Kad sam se smirila, otvorila sam oči i pogledala ka Saši. Drkao je svoju ogromnu batinu. Rekla sam mu da nastavi sa pričom.

– Pošto si došla sebi od orgazma koji si doživela dok je bio duboko u tebi i opustila svoje mišiće, konačno sam mogao da ga izvučem iz tebe. – Zadovoljno sam se nasmešila.
– Hvala ti Saša, odličan si, ali moramo dalje… Igore?…
– Odlazimo u kupatilo da se osvežimo. Ljubimo se pod mlazom vode. Ljubim ti vrat, grickam uši, dok tvoji dlanovi šaraju po mom telu. Spuštaš se usnama ka mom ukrućenom macanu. Jezikom se kratko poigravaš mojim bradavicama, a zatim nastavljaš niže. Osećam tvoj vreo dah na glaviću. Stavljaš ga sa uživanjem u usta. Pušiš ga polako. Nakon nekog vremena te pridižem, okrećem prema zidu. Oslanjaš se rukama o pločice. Nameštam se iza tebe, gurajući kitu u tvoju napaljenu picu. Čvrsto te hvatam za sise i snažno se nabijam u tebe.

Onda je došao red na Vladu

Ponovo sam bila maksimalno napaljena.
– Ok, Igore. Joco, nastavi.
– Uživam u tebi… I svršavam… Moja sperma duboko u tebi… – Stvarno je svršio. Kondom mu je bio fino popunjem spermom.
– Hvala, Joco. Možeš skinuti povez i kondom, pa prospi spermu u čašu. Vlado, još si ti ostao… – rekoh tiho.
– Nalazimo se u busu… Ne poznajemo se… Gužva… Stojim iza tebe. Na sebi imaš tanku letnju haljinu. Opija me miris tvog prefinjenog parfema. Masa me sve više gura na tebe. U šortsu postaje sve tesnije zbog kite koja je sve tvrđa. Usne su mi bile na tvom vratu. Ljubim ga. Ne opireš se. Ruku zavlačim u tvoje međunožje. Imaš tangice, tako da lako dolazim do tvoje pice.

Trljam ti klitoris. Grizeš donju usnu, da ne bi stenjala. Drugom rukom krišom oslobađam kitu i pribijam se uz tebe. Zbog nemogućnosti nameštanja, ulazim u tvoju tesnu guzu. Ljudi pored nas primećuju da se nešto dešava. To nas još više pali. Postajemo slobodniji. Oslobađam tvoje sise iz haljine. Nabijaš se na moju kitu dok mesim te dve čvrse lopte. Dovodiš me do ludila. Svršavam duboko u tvojoj guzi. Izvlačim ga i navlačim šorts. Vraćaš sise u haljinu. Autobus staje. Izlazimo i nestajemo. Svako na svoju stranu.

Drkao ga je silovito i ubrzo svršio. Doživela sam još jedan orgazam. U međuvremenu su i ostali svršili i dodali spermu u čašu. Uzela sam vodku i sipala u čašu, a zatim sam sipala i malo đusa. Sve sam to pomešala kašikom i popila na eks taj koktel od sperme.

Bilo je čudno, ali ukusno. Dopalo mi se. Oni su mi aplaudirali, govoreći kako nikada nisu doživeli ništa slično.

Obukli smo se i usledila je žurka do ranog jutra. I dalje smo ostali prijatelji, ali ni posle toga nikada nisam bila ni sa jednim od njih.

Koktel od sperme popila sam na eks

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x