Komšinica transica me je baš lepo izjebala

Registrovani korisnici ne vide reklame

Stanovali smo na vrhu stambene zgrade. Građena pedesetih, imala je samo jedan mali lift koji se često kvario pa smo često morali ići pješice. Naš stan je s još jednim bio na samom vrhu zgrade, nekadašnji vešeraj i slične zajedničke prostorije pretvorene su u dva stana. U većem je živjela naša obitelj, brat i ja s mamom, a u drugom zgodna gospođa, kasnih tridesetih godina, velikih bujnih grudiju, uvijek jako elegantno, pa i izazovno obučena, u suknji iznad koljena, najčešće u crnim najlonkama, cipelama s visokom štiklom…

Od tinejdžerskih dana sam je pogledavao, bila je predmet tajnih žudnji, i ispod tuša sam često masturbirao misleći na nju. Ponekad bih joj ponudio da joj ponesem torbu ili vrećice s placa, a mama iz nekog razloga nije time baš bila oduševljena, a baš sam mislio da će biti zadovoljna što joj je sin tako obziran prema susjedi. Mama, međutim, nikad nije željela točno izreći zašto joj se ne sviđa da provodim vrijeme u društvu susjede. Mislio sam da se boji da ta starija gospođa ne zavede njenog sina; eh, kad bi bar nešto tako bilo moguće – mislio sam – pa to se dogadja samo u romanima a ne u stvarnom żivotu, pogotovo ne meni.

Jednog dana vraćao sam se kući sa faksa i ugledah susjedu s punim rukama vrećica iz dućana.

– Puno ste toga kupili. Neko slavlje pripremate? Dozvolite da vam pomognem.
– O, hvala, jako si ljubazan. Stvarno je teško, bila bih ti jako zahvalna.

Brzo sam preuzeo sve njene vrećice i uputismo se prema zgradi. Lift, po običaju, nije radio, pa je ona hodala stepenicama ispred mene, a ja sam opčinjen buljio u miješanje njenih guzova, čvrsto stegnutih uskom suknjom. Na svakoj stepenici jedna bi noga još jače provirila kroz dubiki izrez na stražnjoj strani suknje, nosila je fine crne čarape i rekao bih da se na vrhu vidljivog dijela noge svako malo nazirao zadebljani dio čarapa. Nosi li i haltere? – pomislio sam i u hlačama osjetio bubrenje. Kad smo stigli, uzdahnula je:
– Ne znam kako bih sama to donijela. Baš si zlato. Sigurno nigdje ne žuris? Sjedi odmori se. Hoćeš li sok? – Govoreći to već je skinula žaket i ostala samo u bijeloj košulji iz koje su izvirivale njene bujne grudi, a kroz tanku tkaninu nazirao se čipkasti grudnjak.
– Hvala, može – rekoh, uhvativši tu priliku da što duže budem sam u njenom društvu – nešto osvježavajuće baš bi prijalo, dan je baš sparan.

devojka leži u samodržećim

Donijela je sok i nešto smo neobavezno čavrljali: pitala me kao je na fakultetu, ima li zgodnih cura … Malo sam se zacrvenio:
– Ne… Ma, mislim, ima, ali nisu baš za mene, uglavnom traže starije i već dobrostojeće…
– Da, nije lako vama mladićima; kad ste najspremniji i najzainteresiraniji za seks, najteże ga dobijete… – asmijala se – to je baš nepravda. Kako se onda rjesavaš te napetosti? Nemoj mi lagati, sigurno stalno masturbiraš? Imaš časopise ili gledaš videe na internetu?

Skoro sam se zagrcnuo; susjeda, moja tajna seksualna žudnja, mi je govorila o seksu. Pomislio sam da ću svršiti u gaće

– Ovaj, znate… – počeo sem petljati – povremeno… – Ali nije se na to obazirala i samo je produžila:
– Da, danas se na netu lako mogu naći filmovi za svačiji ukus: plavuše, s velikim sisama, pušenje, analno, razne fetiš igrice, lezbijke, transeksualke…
– O, dobro ste upućeni, da li i vi surfate po tim sajtovima? – osmjelih se.
– Pa znaš, nije samo mladićima poput tebe teško naći partnera za seks. I osobama poput mene je teško, suočavamo se s nizom predrasuda, a i nisam više u prvoj mladosti…
– Ma nemojte tako govoriti, Vi ste najzgodnija žena koju sam uživo vidio.

žena u seksi vešu

– O, da mi se ti to ne upucavaš? – ne čekajući odgovor rekla je: – ma sve je u redu, šalim se, to mi u stvari laska. Ali pretpostavljam onda da ti mama nije rekla zasto baš ne želi da mi se priblizavas? A da znaš, možda ne bi ni htio razgovarati sa mnom…
– Ne, znate, mi doma bas ne pričamo o seksu i tim stvarima… Pretpostavljam da je većinu majki strah da im sina ne zavede starija žena…
– Hm, da. Ali nije samo to. Ipak smo dugo susjedi, tvoja mama zna moju malu tajnu. A sad ipak i tebi moram reći, da ne bude zabune. Ipak se nadam da to neće utjecati na naše prijateljstvo. Kako da ti to kažem, znaš… među nogama sam poput tebe, a ne tvoje mame.

Bio sam zbunjen, da li sam dobro shvatio? Viđao sam transeksualce u pornićima, ali nisam mogao vjerovati da takve osobe postoje tu oko nas.

– Ne mogu vjerovati, stvarno, mislio sam da takve osobe postoje samo negdje daleko; u Brazilu, Tajlandu, u pornićima… – izlanuh.
– Znači gledao si takve porniće? Znas o čemu je riječ? I, jesu ti se svidjeli? – govoreći to, ustala je, raskopčala suknju i pustila je da padne na pod. Stajala je ispred mene u crnim čarapama, crnim halterima (da, bio sam u pravu!), i malim svilenim gaćicama. Okrenula se, palčevima uhvatila trakice gaćica i spustila ih preko koljena, pritom naprćivši guzu u mom smjeru. Ta seksi dama, visoka žena, dugih nogu i zamamne guze, stajala je ispred mene samo u halterima i čarapama, a visoke štikle su je činile još višom i izduživale njene zbilja sexy noge. Pokušavao sam glasno ne dahtati a mislio sam da ću ako nastavi samo tako svršiti u gaće.

shemale pokazuje kurac

Najednom se okrenula i ispred lica mi se klatio ogroman kurac, tek polunabrekao, obrezan – poput mog, ali barem 3-4 cm veći. Gdje li je samo bio kad je imala one male gaćice?

– O bože… – uzdahnuo sam, i gotovo nesvjesno, automatski, posegnuo rukom, jednom ga rukom, palcem i kažiprstom, obuhvativši u korijenu, dok sam drugom prihvatio njena jajca. Još se malo približivši, njen buzdovan se našao direktno ispred mog lica. Bez puno razmisljanja, opčinjen tim prizorom, pogledom na ženstvenu damu u halterima i čarapama, kojoj između nogu ponosno stoji najveći i najdivniji kurac koji sam ikad vidio (dobro, ako se ne računaju pornići, konkurencija tu i nije bila velika) uzeo sam ga u usta i počeo nježno pušiti. Nisam mogao vjerovati da se to doista događa.

Nakon nekoliko minuta odmaknula se, skinula košulju i pokazala svoje čvrste nabrekle sise, i rekla:
– Skini se.

transica ga jebe u usta

Odbacio sam majicu i jednim pozezom skinuo hlače i gaćice. Kurac mi je bio tvrd i napet

– Mmm, lijep primjerak – komentirala je.
– Lezi na stol, i zatvori oči – komandirala je, a ja sam bez razmišljanja slušao i slijedio njenu volju. Začulo se otvaranje neke ladice, i ubrzo mi je prišla, jednom rukom podigla nogu čvrsto u zrak, tako da mi je potpuno izložila guzu i lagano počela utrljavati neku mast oko i u moj anus.
– Oh – je bilo sve što sam mogao reći.
– Opusti se – nježno je rekla i osjetio sam pritisak na čmaru, gdje je do maloprije njena ruka utrljavala nešto sklisko. U sljedećem trenutku otpor mog sfinktera je popustio, njena tvrda kurčina je polako ali nezaustavljivo ulazila u moju guzu. Uzbuđenje je bilo nevjerovatno, mislio sam da će mi i kurac eksplodirati koliko je bio napet.

Bila je vrlo nježna, ali odlučna, lagani pokreti su postajali sve duži, njen kurac je sve dublje prodirao u moju, do tad netaknutu, guzu… Jednom rukom mi je držala savijenu nogu, izlažući moje dupe odlučnim udarcima svoga kurca, a drugom je uhvatila moj kurac i snažno ga drkala.shemale ga jebe u dupe

U jednom trenutku više nisam mogao izdržati; iz jaja je izletio mlaz tople sperme. Činilo mi se da joj je štrcnula sve do lica. U tom trenutku se i ona nabila duboko u moju guzu, rekao bih da je primila gotovo svih dvadesetak centimetara njenog divnog kurca koji, na moju sreću, osim nabreklog glavića, nije bio tako debeo. Dok sam se pokušavao pribrati od najjačeg orgazma što sam ikad doživio, i općenito čitavog neočekivanog događaja, ona se polako odvojila i s laganim osmjehom me promatrala.

– Idemo pod tuš? – upitala je, i za ruku me povela prema kupaonici.

Dugo smo se tuširali, šamponirali sve dijelove tijela i ispirali. U jednom trenutku je kleknula ispred mene i uzela moj kurac u svoja usta, nježno ga ližući… Kad smo na kraju izašli od ispod tuša, dala je svakome svileni kućni mantil i otišli smo nazad u dnevnu sobu na kauč. Dugo smo pričali…

Prvo pušenje, prvi seks s transeksualnom osobom, prvi analni seks… Dosta toga važnog se dogodilo tog dana.

drkanje sa shemaleom

Nastavak: Komšinica transica je izjebala i moju mamu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

kiki40


Moji zapisi o zgodama i maštanjima (u paru i solo).

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Trebam zenu transica da je volio bi je upoznati

jako lijepo izražavanje

hvala. drago mi je da vam se svidja i stil i sadržaj. pogledajte i ostale priče i molim komentirajte. to je dobro za poticaj za nove price

Voleo bih i ja da probam

Voleo bih da se upoznam sa njom i da je jebem sa njom

mmm, da. super je. ko nije proba sexy ts damu ne zna šta gubi

6
0
Would love your thoughts, please comment.x