Kako sam jebao sestru od ujaka

Moja sestra Jelena i ja rođeni smo iste godine. Stariji sam od nje samo dva meseca i oduvek u druženjima sa familijom sa njom sam bio najbliži. A ovo je priča o tome kako sam jebao sestru od ujaka.

Kad smo bili klinci, pokazala mi je svoju pičkicu, a ja sam njoj pokazao moj kurčić. Bili smo mali i ništa nismo znali o seksu. Čak smo i kao imali seks jednom prilikom, međutim ja sam samo svoj kurčić ubacivao među njene butine.

Kako smo rasli, moja želja da imamo pravi seks je bila sve veća, ali Jelena nije pokazivala takvo interesovanje. Uvek kada smo išli na plažu, ja sam buljio u njene već narasle sise, dupe i u vidljivi žbun između nogu. Kasnije sam odlazio u najbliži WC i žestoko drkao svoj kurac.

spiare

Jednom prilikom, dok se Jelena tuširala kod nas, posmatrao sam je kroz ključaonicu. Sjajna pičkica, guza za medalju, a sise odlične. Ko zna koliko puta sam svršio na taj prizor. Jednom prilikom sam joj ukrao gaćice crne boje sa žice. Bila je ljuta na tog lopova, jer kako je kazala, to su joj jedine crne gaćice koje je imala. Nakon toga vratio sam gaćice na žicu.

Kad smo pošli u srednju školu, bili smo u istom odeljenju, a Jelena se sve više razvijala i izrasla je u jednu dobru pičku. Uvek je imala momke, čak i po nekoliko godina starije od sebe. Počela je da se jebe vrlo rano, a moja želja za njom bila je sve veća.

Bližio se kraj školske godine, a Jelena je imala jedinicu iz matematike, pa je tražila da joj pomognem. Kada je došla god mene, grudi su joj buktale ispod majčice. Malo sam joj objašnjavao matematiku, a malo joj buljio u sise. Primetila je to, ali se nije bunila. Kada smo završili poslednji čas uoči pismenog rekla mi je:
– Ako dobijem dvojku iz matiša, bato, biću tvoj veliki dužnik. Možeš od mene i mojih da tražiš bilo šta.

4689068yM-y

Meni je u glavi prohujala misao da bih mogao da joj tražim seks!

Pismeni je dobro prošao za nju, dobila je pozitivnu ocenu. Snažno me je zagrlila i pripila se grudima uz mene.
– Šta želiš, dobićeš, batooo! Ova dvojka mi garantuje more sa dečkom. Jao, biće ludo!!! – Skakala je od sreće moja Jelena. Seli smo da popijemo kafu u jednom kafiću, a ja sam je onda pitao:
– Je l’ hoćeš da mi ispuniš želju koju si obećala, ako dobiješ dvojku?
– Samo kaži koja je tvoja želja, bato. Sve ću ih ispuniti – srećno je govorila Jelena. – Pozvao sam je da joj šapnem na uvo šta želim, da ne bi čuli svi.
– Hoću da te jebem! – bio sam kratak i jasan.
– Šta? Koga? Mene? Jesi li ti lud? – bila je zbunjena Jelena.
– Da! To želim od tebe kao poklon. Dugo te želim i drkam na tebe! – bio sam uporan.
– Pa, mi smo brat i sestra. To nije prirodno, to je greh – govorila je Jelena.
– Ja bih želeo da mi ti budeš prva. Želim te! – bio sam uporan.
– Imaš moje drugarice. Nabaciću ti bilo koju, nemoj da budemo grešni – Jelena je molila da svoju želju promenim.

Kako sam jebao sestru od ujaka

Pozvao sam konobara, platili smo račun i krenuli ka mojoj kući. Usput više seks nisam spominjao. Kada smo stigli, Jelena je rekla da će malo da se zadrži, a ja sam zaključao vrata i rekao:
– Skidaj se!!!
– Šta je ovo? Neka zavera? – bila je zbunjena Jelena. – Ja sam se skidao u nameri da je pojebem, makar i na silu. Bio sam potpuno nag, kada je Jelena opet progovorila: – ‘Bem ti ovaj život! Za dvojku moram da dam pičku svome bratu.

Shvatila je Jelena da će biti jebana i počela je da se skida. Imala je na sebi lila kombinaciju gaćica i brusa. Sise su joj bile sjajne, a kada je skinula gaćice, ispod kojih je imala sjajnu pičkicu sa kovrdžama stidnih dlačica.

Prvo je na redu bilo pušenje, spustila je glavu na moj kurac. Osećaj je bio sjajan. Pušila mi je kurac, a ja sam uživao. Ubrzo sam obilno svršio pored sekinih usta.
– Već si svršio?! Ha, ha! – smejala se Jelena.

Kako sam jebao sestru od ujaka

Potom ga je opet uzela u usta i podigla ga. Usledilo je ono najlepše, usledio je ulaz u moju sestru, koji tako dugo čekam. Legla je Jelena na krevet, raširila noge i naredila da joj ližem pičku. Nikada to ranije nisam radio, ali pošto je ona imala moj kurac u ustima, bio je red da ja ližem njenu picu. Svideo mi se ukus njene ribice. Ja sam je lizao, a ona se grčila. Odjednom je uzviknula:
– Stavi mi ga već jednom, šta čekaš!!! – bila je napaljena.

Nije trebalo dva puta da mi kaže, ušao sam u nju. Kao da sam bio na vrhu sveta. Jebem Jelenu, ne mogu da verujem! Uživam u njoj.
– Nemoj slučajno u mene da svršiš – opominjala me je da ga na vreme vadim.

Ubrzo sam veliku količinu spreme prolio na njen stomak.

Firebox-Cumshot-Picture-5635

– Jesi li zadovoljan? Ovo smo sad uradili i više nikada! – govorila je Jelena, dok je na sebe navlačila gaćice i ostale delove svoj garderobe.

Nakon toga, nekoliko dana smo slabo razgovarali, a onda je sve bilo kao da se ništa nije deslilo. Prošlo je više od godinu dana od kako sam jebao sestru i našeg greha, i kretali smo na matursku ekskurziju u Grčku. Iako smo se pojebali, ja sam i dalje želeo seku, koja je sada ocene dobijala jebući se sa profesorima i sinovima od profesorki.

Nekoliko dana smo se zabavljali na grčkom moru, a onda sam jedne noći primetio da sestra sa jednim Grkom odlazi u sobu. Želeo sam da budem njihov voajer i krenuo sam za njima. Seks u sobi je već uveliko trajao, kada sam ja pokucao na vrata sobe. Bili su oboje u strahu, pomislili su da je profesor. Grk je onako poluobučen izašao iz sobe, a ja sam u nju ušao.

r79322050-1bae

Seka me je pogledala. Znala je šta želim od nje, skinula je posteljinu koja je bila preko nje i ostala je kao od majke rođena. Ovoga puta pičkica joj je bila skroz obrijana. Skinuo sam se i legao u krevet pored nje.

Konačno sam zaista jebao sestru

Odmah je krenula u oralnu obradu mog kurca. Kako je lepo pušila, onako sa zadovoljstvom, a ne kao prvi put kada sam je naterao. Kada sam svršio, krenuo sam u obradu njene mačkice. Sada mi nije trebala opomena kad da joj ga stavim. Ušao sam u nju i sve dublje prodirao u njeno telo.

Zadovoljno je vrištala, grebala je moja leđa. To me je mnogo palilo. Svršio sam i drugi put, kada je seka preuzela inicijativu. Počela je da mi puši kurac, a ja sam ležao na krevetu i uživao. Malo joj je bio u ustima, a malo među sisama. Ubrzo je opet bio krut.

Kako sam jebao sestru od ujaka

Jelena je krenula da ga jaše. Žestoko se nabijala na moj kurac. U jednom trenutku počela je da se trese, a onda je doživela jak orgazam.
– Jao, batooo… Kako je lepooo… – vrištala je Jelena.
– Ovo ćemo od sad češće raditi, je l’ da? – pitao sam znatiželjno.
– Kad god te budem poželela, zvaću te. Želiš li još nešto? – odgovorila je.
– Želim da ti ga stavim u dupe! – bio sam odlučan da joj uđem u guzu.
– Ha, ha! Znajući tebe i koliko si uporan, bolje da odmah pristanem!

Naguzila se i zatražila da joj iz torbe izvadim nekakvu kremu i namažem joj guzu. Guza joj je sijala. Bila je spremna za moj kurac.

Polako sam ulazio u nju, kada je seka rekla da je dosta. Krenuo sam da joj nabijam svoj kurac. Obema rukama sam joj mesio sise. U jednom trenutku sam shvatio da sam jebao sestru, i ne samo to, nego i najbolje dupe i mesio najbolje sise u školi.

tumblr_nkxe9ugF0s1twdj1wo1_500

Kasnije sam je ljubio po vratu i leđima, a onda je okrenuo i mlazeve svoje sperme istresao po njenim sisama. Oboje smo bili zadovoljni, a seka nije htela da se vraća u diskoteku. Ja sam, onako umoran morao, da neko ne bi posumnjao. Ali me je nosilo sećanje na to da sam jebao sestru.

Sutradan smo bili na plaži i s nogu smo se pojebali u WC-u hotela. Naše avanture tek su počinjale…

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 3.7 / Ukupno glasova: 3]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments