Nabijala se na kurac moje drage, dok sam se ja borio sa ljubomorom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Prelepa kompozicija. Ni bolji slikari klasicizma ne bi nas tako namestili. Njene sise su me prijatno bole po leđima, kurac moje drage je bio u najboljem izdanju, poludignut, međ mojim guzovima. Ja sam držao troglavu, za jednu od njenih tri, a ona mi je sistematski uništavala kurac.

Bila je ekspert. Kako je letela jezikom oko glavića, gutala ga užasno duboko, mislim da je par puta nosom udarila u moj stomak. Kako mi je stezala guz, druga ruka je definitivno bila na vučicinom kurcu. Mitsko čudovište (znam, prvo je imalo osam glava, ali kako se kasnije ispostavilo, ova je i sa tri bila jebitačna; pička, guza i usta su bile nepobedive, nezajažljive i neutoljive), je imalo plan. Shvatio sam to kada sam, opasno se približavajući orgazmu, pokušao da izvučem i spasem kurac iz njenih usta. Samo mi je jače zabola nokte u guzove i počela žešće i dublje da ga dudla. Opaka kombinacija sisa, kurca, usana bila je neumoljiva.

Napunio sam gošćina usta i, priznajem, klecnuo kolenima. Moja draga je znala šta mi se sprema i slatko se nasmejala kad je konstatovala da je sa mnom svršeno. Seo sam na pod i bio licem u lice sa mitskim bićem. Vragolasto, gotvo detinje, utisak je potencirala i njena kratka crna kosa, namignula mi je mazno i ustala. Preko mene se nagla prema mojoj dragoj i halapljivo je poljubila. Moja sperma joj se cedila sa donje usne i nekoliko kapi mi je palo na glavu. Ne moram da vam kažem da mi je njena izazovna pička bila pred očima.

Malo su se ljubile iznad moje glave a ja sam koristio priliku da ljubim butine naše gošće. Razmišljao sam da se popnem do pičke ali sam to ostavio za neku bolju priliku. Još neko vreme smo bili nežnutljivi i raspilavljeni, svako sa svojim plenom, kad se mitsko biće praćaknu i započe metamorfozu. Prvo se odvojila od opojnih usana moje dragane i polizala spermu sa moje lobanje i uz mljackanje je progutala. Čučnula je pred mene, raskrečila je noge da mi eksplicitnije pokaže svoju pičku i zacvrkutala:
– Poen za mene, ispadaš iz igre. A sad ću da ti pokažem kako se puši kurac i koliko to može da traje, kako se daje i prima neko koga obožavaš. Mlad si, idi po svesku da zapisuješ i donesi nam po još jednog „Rusa”. Mojoj srećici donesi vodku.

devojka izvlači analne kuglice iz guze

Možda sam izgubio bitku ali ne potpisujem kapitulaciju. Krenuo sam parolom: upoznaj bolje neprijatelja da možeš da ga biješ njegovim oružjem. Poslušno sam, na klecavim nogama, otišao po piće. Dok sam ja merio, ulivao, mešao, tucao i kitio pića, njih dve su krenule svojim putem. Moja vučica je bila na kauču u polusedećem-ležećem položaju, mitsko biće je klečalo pred njom i plazilo usnama i jezikom po najseksipilnijim linijama vučicinog tela. Dok sam prilazio, konstatovao sam sa koliko strasti, ljubavi, pažnje i taktike ovo malo ženče uživa u telu moje dragane. Čak mislim da je i crv ljubomore počeo da se vrpolji. Sigurno je pronašao put do površine jer sam stao pored njih i kao ljubomorna, uplašena devojčica, najslađe što sam mogao, prozborio:
– Devojke, piće koje ste tražile.

Znao sam da ih zabole kurac za alkohol, pored putenog uživanja, ali meni je to bio najelegantniji i najneutralniji način da ih prekinem i narušim plan čudovišta da ponovo zarobi dušu, kurac, sise, telo moje vučice. Da sam bio u pravu pokazala je i neverbalna komunikacija obe. Kao uhvaćene u krađi, obe su se trgle, čudovište se i zakašljalo, vučica je malo prstima popravila grivu, nasmejale su mi se i uzele čaše. Opa!!! Jedan–jedan! Kucnuli smo se, i u tom momentu, da bih povećao razliku, pobedonosno rekoh:
– A sad nastavite, a ja ću da gledam, učim, uživam, a bogami i da drkam.

Iskreno, ni sad ne znam kako sam ovo poslednje prevalio preko usana, ali mislim da je to bilo kao trica. Potpuno sam ih zbunio i zatekao nespremne. Ne mogu da kažem sa spuštenim gaćama, jer su obe bile prejebeno gole. U svakom slučaju, to je bio prvi moj potez koji je najavljivao novog igrača u igri. Ili, dobro, starog, ali sa novom pozicijom i ulogom. Dakle, od tog momenta mogu i ja da tražim, zahtevam i naređujem. Iskreno, svidela mi se nova pozicija.

Veselo smo komentarisali moju preuranjenu ejakulaciju i prebrzo ispadanje iz igre. U al’ im je bila fora da se smeju na moj račun! Međutim sa trenutnom situacijom na semaforu i sa viškom poena na mojoj strani, smogao sam snage za reskir bezobraznog kontranapada i potencijalnog poentiranja.

– U ala vam je fora. Pa dajte mi nekog normalnog muškarca mojih godina koji bi duže izdržao u prisustvu dve iskusnije starije dame. Najdraže voljeno stvorenje ti ljubi vrat, trlja svoj božaski kurac o tvoje dupe, štipa bradavice, a prelepa boginja, vlasnica božanskih malih sisica, vrhunski edukator edukatora felacija, demonstrira svoju nadmoćnu veštinu! I šta? Normalan mlad momak bi ejakulirao posle desetak minuta torture. U bravooooooooooo! Samo me unizite i napravite mi problem sa erekcijom!

Ova stoka od moje vučice, zagrcnula se kad sam pomenuo sisce i edukatora edukatora felacija. Ispljunula je poslednji gutljaj vodke i sa nešto iste u ustima začepila mi usta na „…erekciji…“, uvalila mi jezik i malo preostale vodke. Ljubila me je alavo, zavukla mi je ruku međ guzove, ekspresno našla rupicu, uvalila srednji prst i moj kurac je poskočio.

domina robu drka kurac

– Prestani da kukaš, vidiš da ti još radi! – I okrenula se zbunjenoj drugarici i poljubila i nju, samo mnogo staloženije, osećajnije, zaštitnički, a opet pojebljivo. Ova se trgla i uzvratila pomeranjem tela i ruku, mazno kao jaguar kada prenosi mladunce na sigurnije mesto.

Gledao sam je i stvarno doživeo svu senzulanost i erotiku tog malog mršavog tela. Jasno, da, mentalno ograničen, pratio sam samo meni bitne tačke i delove tale. Bradavice su bile nestvarno precizno postavljene na geodetski najvišu tačku njenih grudi. Bile su tamne, male, čvrste, skupljene. Da ih čovek odgrize. Struk uzan, mobilan, omogućavao joj je neverovatne pokrete uvrtanja, savijanja. Bokovi diskretno ali naglašeno ženski, nagoveštavali su nadolazeće „taman“ žensko dupe sa jedne, i prelepe prepone sa druge strane. Sve se tu završavalo sa ubitačnom pičkom. Imala je male-velike usmine (jebiga jezički deluje čudno, ali je tako, kao kad proliv definišemo kao čestu, a retku stolicu, ali je tako), klitoris se samo naslućivao i moraš da se pomučiš da do njega dođeš i okom, a kamoli jezikom. Kad nabubri, postajao je vidljiv, prominirao je između labija. Njen prirodni miris, onaj odmah posle kupanja, bio je moćan. Kasnije sam je jednom pitao zašto ga ne analizira, sintetiše, patentira i prodaje kao afrodizijak, bolji od svih onih veštačkih sranja; šljiva, kamagri, vijagri! Nasmejala se i rekla da sam stoka seljačka, primitivac i da nikad do tad nije dobila lepši kompliment. To je bilo kad smo se pomirili i prodali svoje utakmice, ukinuli takmičenje i krenuli da zadovoljavamo jedno drugo i u tom novootkrivenom drugom, iskreno i slobodno bez granica uživamo.

Međutim sada smo još u igri! A njih dve su preskočile zagrevanje i ispitivanje protivnika, očigledno je bilo da se „dobro poznaju” i da im ovo nije prva utakmica. Iskreno i autentično su uživale jedna u drugoj, baš onako kako su znale da drugoj prija. Ja jesam mlad, i budala, i nepromišljen, ali nisam glup i volim, a i mogu, brzo da učim.

Seo sam tik uz njih i pratio pokrete ove dve venere

Pretpostavio sam da ću moći da vidim, zapamtim (jebiga, zaboravio sam blokče) šta koja njaviše voli, kada se strese, kada je, i na koji dodir, i dodir čega, zdrma nekontrolisani grč mišića. Kada i na koji dodir isture karlicu samo malo, gotovo nevidljivo, napred, prema izvoru užitka. Kada i koliko duboko mogu da zabrundaju i zastenju kad ih partner pogodi u „dirku za jebenu svirku“?

Polako sam im prilazio sve bliže i bliže, sada sam bio tik uz njih, osećao sam promene intenziteta mirisa njihovog znoja kako im je uzbuđenje raslo. Osećao sam njihov dah na koži mog lica, na olfaktornoj sluzokoži mog nosa njihovi mirisi su pravili oluje uzbune i zvale na akciju, na jebanje, na svršavanje. Ali sam bio jak. Samo sam ih gledao i mirisao, ruku nisam pomerio, čak ni da pomazim svoj već uveliko dignuti kurac. Uživao sam u njihovom uživanju.

Nabijala se na kurac moje drage, dok sam se ja borio sa ljubomorom

U jednom trenutku sam pratio pokrete glave mitskog bića po telu moje dragane. Išao sam sa njom gotovo obraz uz obraz, putovao do dojki, bradavica, ponirao do kurca, ali nisam doticao kožu moje dragane. Prepustio sam je njenoj drugarici. Kritično je bilo kad joj je bila međ nogama. Podigla joj je visoko noge i jezikom plazila po preponama i spoju butina i tela. Bilo je malo gužva; najopasnija glava trogalve hidre, noge moje dragane, njene butine mislim, njena jaja, njen kurac, rupica na guzi uvek željna rada na njoj. Toliko mirisa, toliko kože koja vapi za lizom, za jezikom, toliko znoja koji čeka da bude zbrisan jednim širokim temeljnim pokretom raspomamljenog jezika…

Toliko toga pred nosom, jezikom, i ja ništa! Ostadoh čvrst kao stena, to sam sebi obećao, i u sebi zaurlah – vrati mi se nesrećo. Ali ne! Jesam rekao, jesam, jesam odlučio. Jesam, pa da mi je iz oka ispala… O kako sam poželo da gurnem mitsko biće i da se ja zaburim u to međunožje!!! Mada iskreno, ne bih ja baš daleko gurno to malo jebozovno čudo. A ne, ostavio bih ja tu negde pri ruci, da se pati kao ja sad, da želi a da ne uradi, sve dok je ja ne bih uzeo i tako malu i slatku natako na svoj kurac. Tu bi vučica morala malo da sačeka. Prvo da je ja jabem, pa posle ona može da odradi ostalo. Vukovi neretko jedu divljač koju su neki drugi predatori ulovili. A ja sam dobio i ausfajs i potrebu da budem veliki predator. Da, to je bila moja mašta. U stvarnosti, njih dve su se ‘vatale, žvalavile, uživale, a ja sam bio nemi svedok tog rajskog jebačkog oratorijuma. Još kad je kobna glava progutala kurac moje vučice, učinilo mi se da ću povratiti od ljubomore.

Zla glava ga je sa lakoćom gutala celog, a ja sam se davio sa prvih pet santima, a ova beštija u malom telu žene ga je gutala celog. Trudio sam se da se približim što bliže, da provalim šta radi sa jezikom, zubima, pljuvačkom, kako diše, gde pošalje glavić, kako ispušta one zvuke od kojih mi se ledi kičma a kurac pokušava da se zabode u sopstveni stomak! Ustanovio sam užasnu istinu: Kapa dole pred majstorom. Nije sramota boljem priznati da je bolji. Glupost i oholost je ne pokušati naučiti od boljeg. A ja to sebi nisam smeo da dopustim.

I taman kad sam mislio da shvatam, da naslućujem. dramatična promena! Prestaje pušenje i monstrum u telu male ženice (ubeđen sam da je provalila da joj skidam tehniku, pa čisto da me zajebe, kao ono u krimićima kad kidnaperi prekidaju telefonski razgovor posle trideset sekundi da panduri ne provale broj sa kojeg ide poziv) se ispravlja i čuje se samo promuko:
– Ne mogu više da čekam, jebi me.

I stoka, baš sekund pre nego sam provalio mađioničarski trik, seda na kurac moje drage i počinje lagano nabijanje na tvrd kolac. Da muka i sram budu veći, nakon prvih uboda u malu i prelepu pičku, primila ga je celog.

devojka jaše kurac od shemale

Dubokim glasom, koliko se to može iz onako malog tela, čulo se:
– Sjuri mi ga u dupe!

E sad sam bio sigurna da glumi i da je to rekla samo da mene sejbe. Da me postidi, verovatno joj se moja draga žalila kako još uvek nije uspela da me uzme. I sad ovo zlo od žene ‘oće da preokrene utakmicu i da mi pokaže kako njena guza trpi sve i kako sam čist amater za nju.

Vučica samo diskretno klimne glavom i malo telo se diže sa kurca. Negovani prsti sa tamno crvenim lakom na dugim noktima (joj, pa to nije ruka moje dragane) usmerava glavić njenog prelepog kurca ka rupici guze. Jesam ja tu tik uz kurac i guzu, osečam mirise, čujem šljapkanje, trenje sluzokoža, ali sam mislima miljama daleko. Duša mi se rastaje sa telom. Želim da ja budem taj koji seda na kurac moje drage, a ne ovo žensko jebačko čudo. Nažalost, duboki uzdah, iz najdubljih dubina ovog čudovišta, vraća me u realnost i ja vidim kako se ona nabada na kurac mojih želja. Kraj, očaj, patnja, poraz, strah, neizvesnost.

I onda spas: osećam ruku moje drage na potiljku. Mazi me, primetila me je. Shvatila je da sam tu, da sam tu zbog nje (dobro, to lepše zvuči, bio sam tu i zbog ove zlohudi, baš me je iznervirala, obećao sam sebi da ću je kinjiti i mučiti, da ću svašta od nje tražiti, da ću je ponižavati, jebati, paliti pa puštati da se sama gasi, ma svašta sam sebi obećao samo ako me zadrže i to divljaštvo dozvole). U svakom slučaju, to je bila ruka spasa, ruka pružena davljeniku kad je već počeo da sa oprašta od sveta. Povukla me je ka sebi! Šta će biti sad, sa štitom ili na štitu?

Poljubila me je kako samo ona ume, vratila mi samopouzdanje, sigurnost, muškost. Dok je jebala monstruma, ili je on divljao po njoj, nije važno, elem, dok su se jebale, prošaptala je:
– Želiš nešto?

Trenutak istine: kalkulisati i pokušati da se formuliše društveno (mislim na naše malo, trenutno društvo, mislim nas dvoje, dobro, troje) poželjan odgovor ili skresati istinu? Sekund pre nego sam smislio odgovor ona mostrumuša je počela da sršava. Stenjala je, drkala je svoj klitoris, nabijala je guzu na kurac moje dragane. O očaja! Ulazio je ceo u to malo telo, mislim da joj je stizao do kardije, ali je nastavljala, i još gore, defintivno uživala. Šta sad? Šta sad reći? Šta? Reći?

jedna shemale drugu jebe u dupe, ffm trojka

– Svrši mi u usta! – to je izletelo, iskreno, precizno. I još jedna pobeda! Uz sam zvuk sirene – pogodak. Vučica zbacuje raspomamljeno čudovište, ono se grči u orgazmu, panika u očima, neće osetiti spermu u svojoj guzi! Neeeeeeeeeeeeeeee! Vučica gura moje glavu na dole, ja kasnim sa otvaranjem usta. Prvi mlaz mi se razliva po licu, za drugi sam spreman. Otvaram usta i glavić i sperma stižu u pravom trenutku.

Ona me puni…

Ukusi su novi, osećam nov, sigurno guza moje konkurencije (nije neprijatan, neprotiv) sperma moje drage, nektar, amborzija. Ja se trudim, ali ne mogu kao ono malo čudo, grcam, gušim se, dudlam kurac, izvlačim kapi sperme iz glavića, kašljem, cure mi suze, sperma mi kreće ka nosu, slinim, davim se, ali ne odustajem.

Vučica se trza još par puta i spušta svoju karlicu na trosed. Očajni pogled mitskog bića budi u meni još jednu pokvarenu ideju. Siguran viner. Onako umazan, slinav, poprskan spermom, sa suznim očima, zajapuren, sa ustima iz kojih se cedi sperma mog božanskog bića, prilazim zlokobnoj glavi, hvatam je rukama. Ona je zbunjena, oči su joj suzne, besne, izneverene, uplašene, gotovo zle. I ja joj na usne spuštam najnežniji poljubac koji sam smogao da izvedem posle svog gušenja i borbe za vazduh. Onako zadihan, počinjem da je ližem, ljubim, da joj nudim spermu, moju pljuvačku, njene sokove iz pičke i guze.

Ona prvo ustuknu, zatim zastade, presta da se povlači, otvori šire usta, prihvati moj jezik, preuze tečnost, zavuče svoj jezik u moja usta da pokupi alavo što više ambrozije (zna i ona šta je to i koliko je zdravo i lekovito), izraz lica joj se menja. Nestaje straha, nestaje tuge, nestaje besa. Lateralni uglovi očiju se razvlače, počinje da mi sisa usne, oblizuje jezik, liže obraze.

Između poljubaca počinje da se smeje. Sad sam siguran da se smeje ali i plače, sve glasnije i glasnije. To polako prelazi u histeričan smeh, prošaran suzama. Ruke počinju da joj lete. Dodiruje mene, moju boginju, počinje sve brže i brže da nas dodiruje, pa grebe, pa udara. Smeje se sve glasnije, udara, grebe, ljubi, liže. Imam utisak kao da će ponovo doživeti orgazam. Je l’ sam ja lud? Šta je ovo? Još nisam video, doživeo, da neko ovako svrši? Boli me kad me udari, grebe baš krvnički, urla. Situacija je počela da se otima kontroli! Pokreti nekontrolisani, zvuci čudo, kao da urlaju sve tri glave, sva tri grla kidaju.

transica tipa jebe u usta

Panikaaaaaaaaaaaaaa! Ali na scenu stupa bog lično. Vučica joj sputava ruke, leže na nju (preteška je i meni, minijaturu je domah pokrila). Oslobađa jednu ruku i povlači i mene. Sada nas steže oboje. Shvatam šta radi i ja pružam ruke i grlim telo koje se trese i grči. Kroz jecaje i urlike čujem sugestivno i tiho vučicino:

– Volimo te. Volimo te oboje. Ti si naše sunce. Ne damo te nikom, ti si naša. Volimo te. Dušo moja, sve je u redu, volimo te oboje.

Buka se utišavala, cimanje je prestajalo. Jecaji su se utišali. Tela su se opustila. Vučica je popustila stisak. Počela je da nas miluje. Kao mama kad miluje decu koju je pre dobro isprašila. Krenuo sam njenim primerom i počeo i ja da milujem to krhko telo devojčice-žene. Ona se smirila, opustila, smešno, apsolutno dečije obrisala sline nadlanicom i pogledala nas krupnim, od suza crvenim, okicama.

– Viste moje sve, oboje! Je l’ da? – I počela da nas ljubi. Po licu, usnama, očima, vratu, kosi (dobro, ja je baš nisam imao, ali po glavi)…

Sve je utihnulo, bura je prošla, prosijavalo je sunce.

Nastavak: Jebao sam ih na daljinac, a da nisam bio ni svestan. Nijedna ne nosi gaćice!

namcor

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x