Jebao sam ih na daljinac, a da nisam bio ni svestan. Nijedna ne nosi gaćice!

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Nabijala se na kurac moje drage, dok sam se ja borio sa ljubomorom

Još malo se tresla a onda je rekla da ide da se tušne. Vučica i ja smo sedeli opušteni i mirni. Čim se začuo zvuk tuša, vučica mi se približila, uzela me rukama za glavu i lagano, meko i dugo poljubila. Dok me je ljubila gledala me je pravo u oči i ja sam opet bio zbunjen. Krila je u sebi jednu tajnu, i svoj odlazak u sexy shop po omiljenu igračkicu…

Pustila mi je glavu, ruke je spustila u krilo i tiho progovorila:
– Znaš, prvo sam bila oduševljena što ponovo sa nekim mogu da se mirno, bezbedno i dobro jebem. Ovo što si sada uradio unosi paniku u moje redove. Upravo si dirnuo nešto duboko u meni. Ne znam je l’ foliraš, smišljaš taktiku, a ako je tako – bravo majstore! Ako nije, ako ovo radiš jer tako u tom trenu osećaš, ti si mnogo opasan tip. Ti si nadolazeće zlo. Ti si pretnja mom miru, ti si moćni lučonoša, lučonoša koji mi vraća nadu i strah od ponovnog razočaranja. Moraću da te se čuvam. Plašim se da počinjem da te volim.

Opet mi je vilica pala, opet sam izgledao glupo. Mislim da je potajno uživala da me dovodi u ovakve situacije, da me uči koliko sam mlad i naivan. A onda je naglo ustala i otišla put kuhinje. Vratila se sa kolom i smirnofkom. Pili smo, a ona me je gledala i nežno dodirvala, vrhovima prstiju, po licu, telu, kurcu…

Oterala me je pod tuš, oprala me, obrisala i obavestila da idemo na večeru u neki italijanski restoran u Mekenzijevoj. Poljubio sam je u vrat, preskočio naslon troseda i upalio TV. Tipično ponašanje muškarca posle dobrog sexa. Gledao sam Oktagon, znam da je pizdela jer gledam gole muškarce koji se rvu, taru jedan o drugog i udaraju, ali to je bilo jače od mene. Tog popodneva je i san bio jači od mene i već posle prve runde, pao sam u komu.

jedna lezbejka drugu drži nabijenu uza zid

Iz sna me je malo trgao osećaj da me neko pokriva. To je bilo „Lepo lice“, „alijas troglava hidra”, posle transformacije, koja me je pokrivala svojim bade-mantilom. Kroz trepavice sam video da je gola. Odnela je svoje malo lepo telo do vučice i počele su nešto da ćućore. Ubi me radoznalost, koja se mešala sa ljubomorom, da čujem šta pričaju, tako da sam se potpuno rasanio. I dalje sam se pravio da spavam, ne bih ll čuo šta pričaju i da li pričaju o meni. Na moju žalost, malo su se ljubile, više pričale o restoranu, šta će naručiti i jasno šta će obući. Razočaran, opustio sam se i krenuo ponovo u zemlju snova.

Možda bih ja i spavao da se uz podvriskivanje navaho indijanaca Lepo lice nije zatrčalo iz kujne, preskočilo naslon ogromnog troseda i palo na mene. Ne znam da li sam napomenuo da je kompletan nameštaj u stanu moje drage bio presvučen toplim, mekim, pamučnim meblom. Verujte mnogo je prijatnije od kože. Jeste da se lakše prlja, ali moja duša je imala dovoljno kinte, ostavio tatica, da može da menja mebl svako malo. Tek dok sam ja uživao u dodiru pamuka, Lepo lice je sa neba palo na mene. Dva-tri puta se okrenula oko uzdužne ose, podvukla se pod svoj bade-mantil i uvalila mi golo dupe u krilo.

Prestala je da ciči i počela je da prede

Legla mi je na desnu ruku i krenula da mi liže i ljubi unutrašnju stranu nadlaktice. Meku osetljivu kožu. U jednom momentu se čak okrenula licem mom pazuhu, na grudima sam osetio njene sisiće i ukrućene bradavice, i počela da mi liže pazuh i da bučno udiše miris moje kože. Od daljeg spavanja više nije bilo ni pomena. Njen jezik, usne, sisice, koža, zvukovi koje je ispuštala, gnježđenje, mrdanje kukovima, uvijanje, najavljivali su veliku nevolju. Kurac je počeo da se diže. Lepo lice je to znalo, nije čak morala ni da oseti kako raste uz njenu kožu, jednostavno je znala šta mora muškarcu da se desi kad mu to radiš. Opet se okrenula i uvalila mi svoje dupe u krilo. Pomerala je kukove, meškoljila se i nameštala moj kurac tačno tamo gde ne treba. Da, tamo gde ne treba.

devojka jaže kurac u pozi obrnuta kaubojka

Bio sam u panici! Šta da radim, kako će vučica da reaguje kad joj uletim u drugaricu? Šta će da pomisli, da kaže, da uradi, kad spozna da joj jebem najbolju drugaricu, na njenom kauču u njenoj kući, pred njenim očima? A sve je nagoveštavalo da će baš tako da se završi. Lepo lice se samo meškoljilo, i mrdalo svojom zlojebom karlicom i onda je u jednom potezu rukicom uhvatilo moj kurac nacentriralo ga i sjurilo sebi u pičkicu.

Nestao je svet. Sve je postalo belo. Prestali su zvuci. Nestalo je svih čula. Jedino što sam razaznavao bio je neverovatno toplo, vlažno, meko, uzbuđujuće okruženje, u kome je, od celog mene postojao i živeo samo kurac. Ideja, kao munja samog Odina, proletela je mojim neuronima. Ipak je pička, pička. Sve drugo je dobro, ali je dobra pička – dobra pička, i kraj.

Lepo lice je počelo da se pomera, da pokreće karlicu u sve četiri poznate dimenzije, ali da diskretno uvodi i petu dimenziju – osećanje! A ja sam se mučio. Da l’ varam moju muzu, kako će ona ovo podneti, šta ona sad misli? Poredio sam boravak mog kurca u njenim ustima, guzi, i ovo što me je trenutno snašlo. I bio sam zbunjen. Nisam mogao da se opustim i da uživam i doživim spoznaju te jebene pete dimenzije.

Racionalni deo mozga počeo je da gubi bitku; adrenalin, endorfin i ostali mali čudaci iz kurca i iracionalnog mozga dobijali su bitku. Da muka bude veća, osetio sam vučicinu ruku na golom dupetu. Presavila se preko neslona, uhvatila me za dupe, poljubila ušnu resicu i tiho rekla:
– Je l’ da da ima predivnu pičku? Znam sve, uživaj, jebi je. – I taman kad sam se opustio i krenuo ozbiljno da angažujem svoje mišiće, vučica strgnu mantil koji je čuvao našu malu tajnu i zaurla:
– Sram vas bilo! Diš’te se i na spremanje. Gladna sam kao vuk, a vi bi još malo da se jebete. A posle će da budete umorni. Prekidaj sad kad je najlepše, i na oblačenje!

on gleda kako mu kurac ulazi u njenu pičku

E jebiga. Opet tuširanje, pa oblačenje, pa čekanje, da se dame srede. Jebiga! I ništa mi to poklonjeno vreme nije donelo u razrešenju dileme: pička ili moja draga sa njenim čarima. Samo sam upadao u veću muku. Odsutno sam obukao široke letnje pantalone i laku lanenu košulju i sipao smirnof da spremno sačekam moje dame.

Shodno svojoj prirodi, stigle su sa znatnim zakašnjenjem. Objasnio sam im da sam u Krsmancu naučio da se kašnjenje kažnjava i obe su dobile jak forhend po guzicama. Mom anđelu je pao na elegantnu pripijenu teget suknju, gore je imala neki letnji blejzer, a Lepo lice je popilo udarac po golom turu jer je imala neku letnju šarenu široku haljinicu sa upadljivim dekolteom.

– Dobar ti dekolte, ali zašto nisi ponela i sise!

U kako sam zažalio ovaj kometar, kako me je vučica dernula po glavi, nazivajući me seljačkom stokom. Kao uteha došao je potez Lepog lica. Prišla mi je i povukla dekolte na dole i pokazala mi svoje predivne male grudi, sa geodetski pozicioniranim tvrdim malim bradavicama. Isplezila mi se i liznula me po ustima, razmazujući svoju pljuvačku po mojim usnama, vodeći računa da sačuva svoj karmin sa usana. Vučica mi je prišla, uhvatila me za dupe i povela ka izlaznim vratima. Voleo sam kad me drži za dupe, a i ona je to volela da radi.

devojka se dira po svojim sisama

Ja sam seo za volan njenog velikog volvoa, njih dve pozadi, a na prednje sedište su bacile svoje ogromne torbe, pobogu kao da idu na pijacu, a ne na večeru sa koje žurimo kući, ne bismo li se malo jebali. Ostavili smo kola na parkingu na Slaviji i polako krenuli ka restoranu. Ne znam zašto, ali imao sam utisak da ceo Beograd blene u mene, tačnije u dve najjebozovnije devojke te večeri na Slaviji. Na ulasku u restoran, prema bontonu, krenuo sam da uđem prvi. U tom momentu, jedna od njih dve me je uhvatila za dupe i na tom mestu je zadržala ruku, dok sam zbunjenom konobaru objašnjavao da imamo rezervaciju i da nas odvede do našeg stola. Rezervisano mesto je bilo u zabitom uglu restorana, a ja sam do našeg mesta, na zbun prisutnih gostiju, išao sa nečijom rukom na mom dupetu. Konobar nas je smestio i preporučio piće i hranu.

Sama večera kao večera je bila trivijalna, osim testenina sa tartufima, koje mi je preporučila moja duša. Jelo se i pilo poprilično. Ja sam tukao po vodki, a moje dve cure su prešle na vino. Negde usred klope nešto su se domunđale. Moj anđeo je uzeo svoju tašnu, ustale su i otišle u WC da poprave šminku. A ja sam kao trebao da im poverujem.

Ako je po potrošenom vremenu, mogle su da našminkaju kompletnu postavu Labudovog jezera u Narodnom pozorištu. Samo sam mogao da zamišljam šta dve kuje mogu da rade u WC-u dok sam ja kao klip sedeo i prebirao po ostacima testenine sa narendanim tartufima. Ja tartufe, a Lepo lice kurac moje drage? Znam da je ovo bio kusur od onog na kauču, od popodneva, ali morao sam da se pomirim i da odćutim.

Posle nešto vremena, za koje sam mogao komotno da odgledam dve poslednje četvrtine NBA finala, moje lepotice su se vratile. Em ih je vino dobro drmnulo, em su se nauživale, em osvežile, tek kikotale su se kao lude. Čim su sele na svoja mesta, anđeo sa desne a Lepo lice sa leve strane, shvatio sam da se nešto promenilo. Prvo mi je Lepo lice nešto ćušnulo u ruku. Zbunjen, ne znajći dal to anđeo treba da vidi, probao sam da provalim šta je. Nije išlo pa sam podigao levu ruku i to „nešto“ stavio na sto. Bile su to gaćice Lepog lica. Trebalo mi je malo vremena da ukapiram, ali mislim da sam bio dovoljno brz i da niko sem nas troje to nije konstatovao. Njih dve su se upišale od smeha.

lezbejke se vataju u toalet za sise

Moja procena je da u WC-u nisu samo puteno uživale i da je tamo stradalo i nešto egzotičnog bilja koje ume da izazove ovakve salve smeha kod ljudi, nakon inhalacije. To im nije bilo dosta, pa mi je moj anđeo uvali neki mali daljinski, ličio je na onaj za video bim, prezenter, manji, ali kao onaj od TV-a ili klime. Samo ga je stavila ispred mene. Uzeo sam, okretao, prevrtao njime, čačakao po njemu, ali nisam primetio da se išta dešava.

Nastavili smo da čavrljamo i završavamo večeru. Pošto su one srale o modi i modnim trendovima, odsutno sam trkeljisao onaj mali daljinski. Nikako nisam mogao da provalim čemu služi i šta radi. Stisnuo sam par puta neko dugme gde je pisalo “+” i ostavio to čudo tehnike da stoji na stolu. Pretpostavio sam da je to neki kurac za kola, povlači nebo, pojačava muziku, menja stanicu… ma ko ga jebe.

Crv sumnje u moju pretpostavku unela je vučica koja je posle par sekundi uzela to čudo i par puta stisnula “–“. Šta joj sad ovo znači? Pa nismo u kolima, a i kola su dovoljno daleko. Jebena igračka me je zaokupila i tih par minuta sam potpuno smeo sa uma da Lepo lice više nema gaćice!

A ja se strašno ložim na to! I da bih se uključio u diskusiju i prekinuo njihovo izdrkavanje o modnim trendovima, pokrenuo sam priču sa temom „gaćice – da ili ne”! Moj anđeo me je sasekao u startu i objasnio da ona nikako, pogotovo ovde u Beogradu, ne može nigde bez svojih tangica. Jer bi bilo jako neprijatno da joj se kurac digne i dovede u nelagodnu situaciju i nju i mene. Što jes’ – jes’. Opet smo počeli da se svi skupa kikoćemo, razvijajući teoriju svih neprijatnih situacija u koje bi mogle da nas nađu ako joj se digne kurac, a da ne nosi gaćice.

 

devojka trancici guta butt plug u čmar

– Ali zato imamo naše Lepo lice, koje može da nas usreći. Pokaži mu je, znam da umire.

Lepo lice se nasmejalo i počelo lagano da zadiže haljinicu. I sad mi se kurac digne na sećanje na prizor promaljanja njene pičke u polutami restorana.

Uzela me je za ruku i prinela je svojoj pičkici

U polumraku nisam uspeo da vidim koliko je bila vlažna, ali prsti su osetili vlagu na butinama mnogo pre nego su prišli ni blizu njenoj vreloj pički. Kada su mi prsti zaronili u vlagu njene pičke, osetio sam neko čudno treperenje, vibriranje. I taman kad sam uspaničeno hteo da povučem ruku, vibriranje je prestalo, pa se opet javilo. Pogledao sam zbunjeno vučicu.

Ona je držala onaj daljinski u ruci i zavodljivo se smešila. Kad bi pritisla “+”, vibriranje se pojačavalo, a kad bi prsti grozničavo kretali ka “–“, vibracije su se smanjivale. Samo je sonorno rekla:
– Imam i ja jedan.

Lepo lice se malo podiglo i gurnulo mi ruku dublje u međunožje. Tamo sam napipao nešto tvrdo i glatko, prijatno na dodir, ali tvrdo i vibrirajuće. Virilo je iz njene guze. Jebiga, opet mi je vilica pala. Vučica je zaronila u svoju torbu i iz nje izvadila dve oveće kuglice od nekog plastičnog materijala, povezane kanapčetom. Dala mi ih je u desnu ruku. Uzela je daljinski i pritisnula do maksimuma “+”. Kuglice su počele da se tresu u mojoj ruci. Zbunjen, nisam ni konstatovao promene na licima mojih cura. Vučica je smirila kuglice i rekla:
– Stavi joj ih u pičku!

Šok. Povezao sam premise. Konkluzija je bila nešto najjebozovnije do tad u mom životu. Ruke su mi se tresle dok sam kuglice zaglavljivao u pičku prelepe žene, naočigled Beograđana koji su jeli svoju večeru. Da, koncept je tu.

vibro jaje u pički na javnom mestu

Njih dve su otišle u WC. Tamo su dunule, nadam se, samo dunule. Lepo lice je skinuo gaćice, u guzu je sama, a verovatnije da joj je moja draga, sjurila butt plug. Onda su zamenile uloge i moja draga je u vrelinu svoje guze primila jedan. Iz WC-a su došle sa spravicama na pravom mestu. Daljinskim upravljačem spravice su vibrirale jače ili slabije i priozvodile čuda u njihovim guzama. Daljinski su meni uvalile i ja sam ih jebao, na daljinac, a da nisam ni bio svestan. Sad sam Lepom licu sjurio u picu (jebote, i rimuje se!), loptice koje rade po istom principu, na istoj talasnoj dužini i prave joj ršum u utrobi. Dok su misli formirane, moj anđeo mi je u ruku dao daljinac i tiho prozborio:

– U tvojim smo rukama, jebi nas. Ali pažljivo.

namcor

Nastavak: Obožavao sam njen kurac i sledećeg dana

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x