Kao njegova robinja, morala sam primiti po koju šamarčinu

Nastavak priče: Sponzoruša na kurcometini jebodroma

Sanjala sam bizaran san. Policijska patrola me uhvatila u uličnoj prostituciji. Ispitivali su me na ulici, a ja sam im odgovarala bahato i bezobrazno. Naljutila sam ih. Jedan od njih je izvadio pendrek. Mislila sam da će me tući, ali on me počeo jebati njime. U tom trenutku sam se probudila.

Moje kolegice na poslu su se često žalile da su se probudile s glavoboljom. Ja sam se znala probuditi sa simptomima nimfomanije. Ali se nisam zbog toga žalila. Obično bi sve počelo bizarnim seksualnim snom. Sanjala bih neki od događaja iz mog stvarnog života. U početku bi se sve odvjalo kao što se zbilo u stvarnosti, ali bi u jednom trenutku događaji postali bizarni. Tako je bilo i ovaj put. Šteta što se san prekinuo – pomislila sam. Baš mi je postalo lijepo.

Zaklopila sam oči i prepustila se još malo sanjarenju. Sjećala sam se mojih susreta s policijom. Hodati ulicama kao pičkica sam počela još u srednjoj školi. Ali tada sam birala puste, mračne ulice gdje me nitko nije mogao vidjeti. U Zagrebu sam se ohrabrila i počela izlaziti i na javna mjesta obučena kao žena. Kako sam postajala hrabrija, tako je i moja odjeća bivala sve droljastija. S vremenom mi je postalo potpuno normalno da hodam ulicom obučena kao ulična kurva. Policija me povremeno znala zaustaviti na ulici i legitimirati. Sumnjali bi da sam prostitutka. Bili su najčešće u pravu, ali nisu imali dokaza. Zbunjeni glupani bi gledali u moju osobnu iskaznicu i pitali me zašto se oblačim tako. Ja sam im odgovarala da nigdje u zakonu ne piše da muškarci nesmiju nositi haljinice i štikle. Bilo je to pitanje na koje oni nisu imali odgovor. Jednom prilikom sam zbog tih riječi dobila od policajca šamarčinu od koje sam se srušila na pod. Tipično ženski sam se rasplakala. Nadala sam se da će ga ženske suze smekšati, ali on je bio nemilosrdan. Rekao je da će me privesti u stanicu i ispitivati. Tada se umješao njegov kolega, rekao mu da ne pretjeruje i da mi samo zapiše podatke.

Iako su me u stvarnosti najčešće puštali na miru, u snovima su ti susreti imali drugačiji nastavak. Ili bi me tukli ili bi me jebali. Ovaj put su me jebali. Baš mi je bilo lijepo. Ali sa svakim ubodom pendreka u moju pičku, san se rasplinjavao. Napokon se rasplinuo i ja sam se našla u krutoj stvarnosti.

Uspaljena sam ustala iz kreveta. Nešto je divlje u zraku – rekla sam u sebi. Bio je petak, zadnji radni dan u tjednu. Na što ću ličiti do kraja dana? – pitala sam se u sebi. Uvijek kad bih se probudila sa simptomima nimfomanije, liječila bih se kurčevima. Što više to bolje. Najbolje su me smirivale redaljke. Ovaj put je napad došao u petak. Najbolji dan u tjednu. Dan za metak. Dan za puno metaka.

sam pod tuš. Grubom spužvom za tuširanje sam snažno istrljala cijelo tijelo. Izribala sam se i uklonila stare slojeve kože. Mladi, osjetljivi, slojevi su mi sad bili na površini. Onda sam uzela gel za tuširanje s puno mentola. Tvornički gelovi s mentolom mi nisu bili dovoljno jaki, pa sam u njih obično umješala i gel za ublažavanje bolova od sportskih ozljeda. Osjećala sam kako mi se tijelo žari i hladi u isto vrijeme. A to me još više uzbuđivalo. Izašla sam ispod tuša. Voda se slijevala niz moje tijelo, a ja sam svaku kap osjećala kako klizi. Mlijekom za njegu tijela sam se cijela namazala. Gladila sam se polako. Moram sama, kad nema nikog tko će me namazati – rekla sam u sebi.

Gledala sam se u ogledalu i uživala u mojoj vitkoj liniji. Prstima sam stigla do bradavica i poigrala se prstenovima. Prstenovala sam se prije par mjeseci. Viđala sam u pornićima da mnoge žene imaju prstenovane bradavice pa sam i sama odlučila isprobati kakav je to osjećaj. Otkad sam ih stavila, stalno sam bila napaljena. Iako sam prije toga bila fukara, s prstenovima sam postala super fukara. Prije sam se davala svakom tko me htio, a s prstenovima sam se nudila svakom.

Mogla bih danas staviti veće prstenove – rekla sam u sebi. Neka me malo boli. Skinula sam ih i na njihovo mjesto stavila deblje. Boljelo me dok sam ih stavljala. O kako to prija – mrmljala sam u sebi dok je bol strujala mojim tijelom. S velikim prstenovima bradavice su mi izgledale kao u dojilje. Sad su onakve kakve ih volim – rekla sam u sebi.

Obukla sam usku majcu. Bradavice su mi bile napete i lijepo su se vidjele. I prstenovi na bradavicama su mi se lijepo vidjeli. Navukla sam ženske traperice koje su mi uobličile guzu u savršeni oblik. Preko toga sam obukla košulju da se ipak malo sakrijem od okoline. Stigla sam na posao uspaljena k’o kuja. Čim sam ušla u kancelariju shvatila sam da nešto nije u redu. Ivanka je bila uznemirena.

– Đurđa još nije došla na posao – rekla mi je.
– Možda je zaspala – rekla sam utješnim glasom.
– A nije se ni javila – dodala je ona. – A možda se zajebala – rekla sam u sebi. Sjetila sam se vica kad muž pita ženu: “Gdje si bila?” “Zajebala sam se”, odgovorila mu je ona. “Kako si se to zajebala?” “Kao što si se i ti zakartao i zapio.” Možda se i Đurđa tako zajebala. Ona i ja smo bile toliko slične da sam svaki njen potez tumačila na moj način. I ja sam ponekad kasnila na posao zbog jutarnje jebačine. Znalo mi se dogoditi da na posao dođem direktno od jebača. Jednom mi se dogodilo da sam bila tako razvaljena da nisam mogla doći na posao. Bilo je to za fašnik kad sam završila na redaljci. Nikad nisam saznala koliko me muškaraca tu noć jebalo, ali mora da ih je bilo jako puno kad su čak i mene potrošili.

Jutarnje jebačine su mi bile omiljena stvar, još od mladosti. U srednjoj školi, kad sam bila maturantica, imala sam dečka koji je stanovao u susjedstvu i svako jutro me dolazio jebati. Dok su nam starci bili na poslu, mi smo uživali u svim vrstama seksa. Gledali smo porniće i učili iz njih. Rekao mi je da se jebem sve bolje. Kako i nebih, kad sam učila od najboljih kako se to radi. Polugodište je prošlo, a smjena mi se promjenila, pa sam morala ujutro biti u školi. On se nije htio odreći jutarnje jebačine, a i meni je prijalo ići izjebana u školu. Dojurio bi do mene čim bi moja mama otišla na posao i izjebao me na brzaka. Cijelo zadnje polugodište sam doslovno s kurca jurila u školu.

Bila sam sigurna da moje kolegice s posla vole isto i da one napumpane dolaze na posao. Po raspoloženju sam ih mogla skužiti. Ivanka je bila sadistička domina. Kad bi na poslu bila dobra i suradljiva, to je značilo da je svoju sadističku narav zadovoljila prije dolaska na posao. Jadan njen muž – rekla bih u sebi u tim prilikama. A kad bi bila sadistički nastrojena, znala sam da je dobila po pički. Jednom je bila tako zločesta da sam zaključila kako ju je muž jebao u šupak.

Ana je bila submisivna. Uvijek je ona najebala. Nekad više, a nekad manje. Po stupnju njene submisivnosti sam zaključivala da li je najebala puno ili malo. Jednog dana je jako oprezno sjedala na stolac pa sam zaključila da ju je muž namlatio po guzi tako jako da joj je i sjedenje bilo bolno.

Đurđa je bila drolja, kao i ja. Nije imala muža i jebala se s kim god je stigla. Bilo je pitanje u čijem je krevetu provela noć ili tko je noć proveo u njenom krevetu. Možda noćas nije bila samo s jednim muškarcem i možda se noćna orgija protegla i na jutro pa ne može doći na posao.

Ivanka je nervozno šetuckala po sobi nabadajući štiklama. Gledala sam njeno bujno tijelo kako se drma pod odjećom. Đurđa je sigurno na jebačini. pomislila sam. Ivanka je nervozna jer zna gdje je Đurđa, ali ne smije to na glas reći. Možda je ona trebala biti na Đurđinom mjestu. Velike sise su joj poskakivale, a bradavice izgledale kao trešnje. Sva je napaljena – pomislila sam. Sad bi i meni dala pičke. Očito je osjetila da je gledam, pa se okrenula prema meni. Kao da mi čita misli, ošinula me pogledom. Činilo mi se da bi me najradije ošinula bičem da prestanem buljiti u nju.

Skrenula sam pogled prema Ani. Ona je bila napaljena kao i Ivanka. I ona zna gdje je Đurđa i to je uzbuđuje – pomislila sam. Ogromne sise su joj bile napete, a bradavice nadražene. Cijelo vrijeme je netremice buljia u Ivanku, iščekujući šta će ona reći. Koliko je Ivanka bila dominantna, toliko je Ana bila submisivna. Obje su me palile, ali svaka na svoj način.

Nisam mogla podnijeti to stanje uspaljenosti…

Bojala sam se da ne napravim neku pizdariju. Recimo da kleknem pred Ivanku i zamolim je da me kazni. Bol u bradavicama je tražila još jaču bol, a uspaljenost me činila nerazumnom. Moram prekinuti ovo stanje – rekla sam u sebi.

– Idem na kavu – rekla sam i izašla iz sobe. Njih dvije su me ispratile pogledom.

Hodala sam hodnikom, a u ušima su mi odzvanjali glasovi žena iz drugih ureda. Svi su zvučali razvratno i činilo mi se kao da se nalazim u nekom velikom bordelu. Problem je u meni, a ne u njima – pomislila sam. Bolesna sam! Trese me nimfomanija. One su iste kao i svaki dan, a ja to sve doživljavam na drugačiji način.

Upravo sam bila na katu gdje se nalazila kadrovska služba. Još jedan kat i bit ću kod automata za kavu – pomislila sam. Tada se dogodilo ono šta se jednom moralo dogoditi. Jedan od mojih strahova se obistinio. Vrata referentice za kadrovske poslove su se otvorila i iz sobe je izašao Toni, Vijekin otac. Stala sam kao ukopana. Zastao je i on i zagledao se u mene. Sekunde su mi se činle duge kao vječnost. Polaganim korakom je krenuo prema meni. Osjećala sam potrebu da se okrenem i pobjegnem od njega, ali se nisam mogla ni pomaknuti. On je imao neopisivu moć vladanja mojim duhom i tijelom. Htjela sam se rasplakati od svoje nemoći. Htjela sam moliti za milost.

– Idemo na kavu? – upitao me, ali ja sam to čula kao zapovjed.
– Da, gospodaru – izustila sam tiho.

Hodala sam pored njega kao da idem na streljanje. Automat za kavu je bio na dnu hodnika u kojem nije bilo ureda, nego samo neke pomoćne prostorije. Toni je izvadio punu šaku sitniša i počeo ubacivati kovanice u automat. Nije ih ubacivao nego nabijao. Činilo mi se kao da je moja pička procjep na automatu, a da on nabija kovanice u mene. Nakon svake ubačene kovanice bi me pogledao. Ja sam gutala knedle.

– Šta piješ? – upitao me.
– Sa šlagom. – Uvijek sam naručivala kavu sa šlagom, jer sam time muškarcima htjela dati do znanja da volim šlag. Pogotovo kurčev šlag. Toni me je pogledao upitno. Gdje sam pogriješila? – pitala sam se. Onda sam se sjetila.
– Molim Vas kavu sa šlagom, gospodaru. – Uzeli smo kavu i otišli do balkona. Jedino se tamo smjelo pušiti. Toni je šutio, a ja sam se tresla kao prut. Bilo me strah njegovih pitanja i mojih odgovora.
– Zašto mi se nikad poslije nisi javila? – upitao je. Njegov glas je bio odlučan. Činilo mi se kao da sam na suđenju i da inkvizitorski tužitelj čita optužnicu.
– Mislila sam… – počela sam drhtavim glasom, ali on me je prekinuo.
– Zar sam ja taj koji se prvi treba javiti? – rekao je ne čekajući moja opravdanja. Hvatala sam dah.
– Pogriješila sam. Oprostite mi, molim Vas – jedva sam izustila.

pirsing na bradavicama ocrtava se na majici

Nisam uopće htjela to reći, ali riječi su same potekle iz mene. Zašto? – upitala sam se. U tom trenutku sam počela razumjeti samu sebe. Prirodno sam submisivna – rekla sam u sebi. I kad se nađem s prirodnim dominusom, postajem poslušna kujica. Bez obzira što se bojim tog dijela svoje ličnosti, ne mogu mu se oduprijeti. Isto tako sam i prirodna kurva. Muškarac koji mi ponudi novac, probudi u meni taj iskonski dio moje ličnosti i tome se ne mogu oduprijeti. Sjetila sam se kako sam u kafiću nabacivala gospodinu profesoru, ali je naišao drugi muškarac i ponudio mi lovu. Zaboravila sam profesora i otišla se jebati s njim. Isto tako sam i rođena pušikara. Kad dobijem kurac u usta, zaboravim na sve oko sebe. Ništa niti vidim niti čujem. Jednom sam muškarcu pušila kurac i bila u takvom transu da nisam ni skužila da su nas okružili drugi muškarci. Nisam ni čula ni vidjela otkud su se stvorili. I bila sam prirodna fukara. Kao i s kurcem u ustima, tako sam se ponašala i s kurcem među nogama. Ništa nisam ni vidjela niti me zanimalo kad bih ga dobila. Mojim postupcima su vladali prirodni, životinjski nagoni. Možda su to muškarci skužili i zato me nazivaju kravom, kobilom ili kujom.

Cigarete su se bližile kraju, a i kava u plastičnim čašicama. Uz njega sam se osjećala kao da sam svezana lancima. Jedva sam čekala da završimo s kavom i cigaretom pa da opet budem slobodna. Ugasio je cigaretu i napravio korak prema meni. Htjela sam uzmaknuti, ali iza leđa mi je bio zid. Nisam mogla nikud. Razmaknuo je rub moje košulje. Vidjet će ringove na mojim bradavicama! – pomislila sam. Osjetila sam njegov prst na bradavici. Osjetila sam bol. Prstima mi je gnječio bradavicu, a ja sam morala šutjeti. Boljelo me sve jače. Dokle! – pitala sam se u sebi. Suze su mi klizile niz obraze, ali nisam pustila ni glas iz grla.

– Za vikend sam sâm kod kuće – rekao je tiho. – Osjetila sam kao da me neka velika šapa grabi u svoje naručje. Moja submisivnost mi nije dopuštala da kažem ne. Htjela sam se rasplakati od nemoći. – Doći ću po tebe kad ti završi posao.

Šutjela sam. On je čekao. I čekao…

– Bit ću dobra moj gospodaru – rekla sam. Okrenuo se i otišao. Ostala sam stajati naslonjena na zid. Srce mi je udaralo kao ludo. Spustila sam pogled i pogledala bradavice. Bile su mi napete kao da su od kamena. Suze su mi kapale na majicu. Vratila sam se u ured.

– Javila se! – uskliknula je Ivanka kad sam se pojavla na vratima.
– Tko? – upitala sam.
– Đurđa. Kaže da je bolesna i da neće doći na posao. – Ivanka više nije imala na licu izraz zabrinutosti. Skrenula sam pogled prema Ani. Disala je s olakšanjem. Sisurine su joj se ritmički podizale i spuštale.
– Ti čuvaj sobu, a mi idemo na kavu – rekla mi je Ivanka.

Htjela sam reći: Da gospodarice. Srećom, sabrala sam se prije nego su riječi zašle iz mojih usta. Samo sam potvrdno klimnula glavom. Izašle su iz sobe, a ja sam ih pratila pogledom. Ivanka je hodala ponosno kao kobila, a Ana se vukla kao krava. Zatvorile su vrata za sobom.

– Da gospodarice – prošaputala sam.

Te riječi su morale izaći iz mene. Osjećala sam kako i ona gospodari mojim duhom i tijelom. Sjela sam za stol i vratila se u moje misli. Šta to Đurđu boli? – pitala sam se u sebi. Sigurno je pička boli od jebačine. Sigurno su joj trpali po dva kurca istovremeno. I u pičku i u šupak, a usta joj začepili kurcem da se ne dere.

Dan se opako nastavio – pomislila sam. Kako li će završiti? – opet sam se pitala u sebi. Đurđa je izjebana kao kuja i to tako da nemože doći na posao. Ivanka hoda ponosno kao kobila iščekujući dobrog pastuha da je pokori kurcem . Ana je poslušna kao krava koja bi se dala svakom da je pumpa i muze. A ja sam upravo pristala cijeli vikend biti robinja.

Sjetila sam se šta mi je sve Toni radio. Od svake misli su mi se bradavice napinjale. Osjećala sam drhtanje u utrobi. Znala sam da će sad biti okrutiji nego prošli put. Hoću li moći izdržati? – pitala sam se. Pomisao da ću večer provesti u mukama, da ću vrištati i moliti za milost, ispunjavala me strahom. Pogotovo što sam znala da će na svaku moju molbu on odgovoriti još okrutnijim tretmanom.

Ivanka i Ana su se vratile s kave. Ivanka je hodala prva. Gard joj je bio dominantan. Ana je za njom hodala kao kuja na uzici. Pratila sam je pogledom. Sjela je na stolicu i u tom trenutku joj se pojavila bolna grimasa na licu. Jutros nije pravila takve grimase – rekla sam u sebi. Gdje su njih dvije bile? Prvo šta mi je palo na pamet je bilo da su otišle negdje gdje ih nitko neće čuti i da je Ivanka namlatila Anu po guzi. Ali gdje su mogle otići? – pitala sam se.

Tada sam se sjetila da u podrumu postoji skladište s kancelarijskim namještajem. Tamo nitko nije išao, ako nije morao. Sve je bilo prašnjavo i prljavo. Zamišljala sam njih dvije kako, kao dame, silaze u podrum. Kako nabadaju u štiklama kroz prljavi hodnik i zatvaraju se u skladište. Ana se naguzila i pokornim rječima se predala Ivanki. A Ivanka je uzela skrivenu šibu, zadigla Aninu suknju i stala je tući. Sigurno nije bila apsolutno precizna – pomislila sam. Sigurno je barem jednom promašila. Spustila sam pogled na Anine noge i ugledala jedan izdajnički trag šibe. I ja ću dobiti batine! – rekla sam u sebi.

Radno vrijeme se bližilo kraju. Moje kolegice su se spremele za odlazak kući. Ivankin dominantni stav je ispunjavao cijeli ured. Ana je cupkala poslušno za njom i ponašala se kao kujica na uzici. Toliko je zračila submisivnošću da je čak i u meni probudila želju da je namlatim po guzovima i sisurinama. Na butini joj se više nije vidio trag šibe. Možda ga nije ni bilo, ali moja mašta je vidjela svašta.

– Ugodan ti vikend želimo – rekla je Ivanka. Ana je samo klimnula glavom. Ugodan vikend! – ponovila sam u sebi. Ugodan vikend u ropstvu?

domina vodi robinju na povocu

Posljednje minute moje slobode su bile na izmaku. Rasplakala sam se. Nekoliko minuta suze su curile niz moje lice. Onda sam osjetila promjenu. Kao da su te suze odnijele sa sobom želju za slobodom. Strah je nestao. Ustala sam i krenula u ono šta me čeka. Toni me čekao pred zgradom.

– Požurimo! – rekao je. Krivo sam se parkirao. Ako dođe pauk, bit će frke. – Požurila sam bez pitanja. Njegov auto je bio u sred parkirališta, propisno parkiran. Pogledala sam ga upitno.
– Mislio sam da je tu zabranjeno – rekao je.
– U pravu ste, moj gospodaru – rekla sam. – Počeo me je na sitnicama učiti da mu svaku riječ potvrdim, ma koliko njegove izajve bile glupe i besmislene.

Sjeli smo u auto i polako ispuzali s parkirališta. Toni je vozio oprezno. Shvatila sam da muškarci, kako postaju stariji, to su sve oprezniji u vožnji. Stigli smo pred njegovu kuću. Izašla sam iz auta i krenula prema ulaznim vratima. Ušla sam u hodnik. On je zalupio ulazna vrata. Činilo mi se da su se za mnom zatvorila vrata zatvora. Sjetila sam se Proklete avlije i sve šta se iza njenih zidova događalo. Naravno, to u priči nije bilo opisano, ali čitajući tu knjigu, moja mašta je otišla perverznim putem.

– Najbolje da se odmah presvučeš – rekao je Toni.
– Nemam ništa od svoje odjeće, moj gospodaru – riječi “moj gospodaru” sam već instiktivno dodavala svaki put kad bih mu se obratila.
– Ja imam sve šta ti može zatrebati – rekao je. Dođi za mnom. – Otvorio je ormar i počeo vaditi odjeću.
– Ovo je obavezno – rekao je vadeći haltere i čarape. Zatim je izvadio dolčevitu bez rukava. Ja sam takvih majici imala nekoliko jer su mi se jako sviđale. – Šteta šta ovu majcu nećeš moći napuniti kao njena vlasnica. – Pogledala sam ga upitno. – To je Lucijina majca. A ona je sisata kao krava.

Nisam pitala tko je Lucija i kako je njena majca završila u njegovom ormaru. Meni je odmah na pamet pala Ana. I ona je sisata kao krava i ponekad obuče takvu majicu. Kad je Ana prvi put došla na posao s tako obučena, raspametila sam se. Htjela sam i ja imati takvu. I htjela sam biti sisata kao Ana. Odmah nakon posla sam otišla kupiti sebi takvu majicu. Navečer sam otišla na dogging u park s tom majcom i još sam je napunila groteskno velikim umjetnim sisama. Izgledala sam kao karikatura. Ali muškarci su se na to palili kao ludi. I jebali su me kao ludi. Toni je zatim iz ormara izvadio crnu široku suknjicu.

– Ovo je suknjica naše poštarice. Zove se Jasna, a sva je mutna. – Klimala sam glavom. – Znaš li kako je njena suknjica dospjela kod mene?
– Ne znam, moj gospodaru.
– Želiš li saznati?
– Molim Vas, recite mi, moj gospodaru.

Toni je počeo priču. Jedne večeri su Andrija i Hrapavi došli kod njega s vrećom. Mislio je da su zaklali svinju i donijeli mu pola. Ali vreća se mrdala. Ono šta je bilo unutra je bilo živo. Pitali su ga hoće li jebati. Pristao je. Odvezali su vreću. Iz nje su virile dvije ženske noge. Jebao ju je, ne skidajući joj vreću s glave. Iako mu nisu rekli koga jebe, prepoznao ju je. Nije to bio prvi put da ju jebe. Njena suknjica mu je cijelo vrijeme smetala, pa ju je skinuo. I tako je suknjica ostala kao jedan od trofeja, a Andrija i Hrapavi su pičku u vreći odnijeli dalje.

– I ove ćeš čizme obuti – rekao je. To su čizme gospođe Bare.
– Hvala, moj gospodaru – rekla sam.
– Bara, Bara – mrmljao je Toni sebi u bradu. – Na trenutak je zastao, a onda počeo priču: – Pravo ime joj je Barbara. Radi u kao profesorica u Zagrebu. Predaje neki kurac u školi ili možda na fakultetu. Nemam pojma. Ima bogat društveni život. Stalno je na nekim izložbama, predavanjima i koncertima u Zagrebu. Čak je i u nekoj dobrotvornoj udruzi. Muž joj ima svoju firmu i stalno je na putu. Rijetko je kući, a njoj, kao i svakoj ženi, treba kurac. Mi smo je susreli u Lisinskom. Nemoj misliti da ja idem slušati ta klasična sranja. Tamo odlazimo samo kako bismo pokupili uštogljene drolje. Da bi slušao klasičnu glazbu, moraš biti mazohist. Cviljenja s violinama su zlostavljanje. Puhanje u one crne cijevi meni liči na pušenje kurca. I onaj šta lupa po bubnjevima koji liče na ogromne guzove. Sve te pičke koje slušaju klasiku vole kad ih se mlati po guzovima i vole pušiti crne cijevi i vole kad ih se zlostavlja. I tako smo nas trojica otišli vidjeti ima li koja dobra pička ili guza da je odvedemo sa sobom. Oni su čekali u kafiću, a ja sam za vrijeme pauze prošetao. Tada sam je susreo. Divila se što i ja volim klasičnu glazbu. Nisam joj rekao zašto sam došao i da me dvojica čekaju u kafiću. Dogovorili smo se da ćemo na piće nakon koncerta. Jedno, drugo, treće piće. Barbara je bila vesela. Krenuli smo kući. Njih dvojica s njom na stražnjem sjedalu. Mogao sam samo u retrovizoru gledati šta joj rade. Zato sam skrenuo u šumu. Izvukli smo je iz auta i jebali s nogu. Čizme su joj zapele u blatu i nije nikud mogla. Ostavili smo je golu i otišli u birtiju. Nakon sat vremena su dečki otišli kući, a ja sam se sam vratio po nju. Bila je u šoku. Mislio sam da je to zbog toga što smo je ostavili. Izvukao sam je iz blata i ubacio u gepek. Odveo sam je do kuće i istovario u dvorištu. Tu je nastao problem. Ona nije imala ključ. Zato sam je ostavio golu pred kućom i vratio se u šumu po njene stvari. Kad sam se ponovo vratio do njene kuće, ona me čekala zavučena u pasju kućicu. Izgledala je kao prava kuja. Digao mi se i rekao sam joj da ću joj vratiti torbicu ako mi popuši. I popušila je. Vratio sam joj torbicu i odjeću, a čizme sam uzeo kao trofej za uspomenu.

puzi kao kučka u prirodi sa štitnikom za pse

Da mi je to ispričao bilo tko drugi, nebih mu vjerovala. Ali znala sam da je Toni sposoban uraditi nešto takvo.

– Tako i treba, moj gospodaru.
– I ovu kožnu jaknicu – rekao je pruživši mi je iz ormara.
– Hvala – rekla sam. – PLJUS! – Toni mi je odvalio šamarčinu.
– Hvala, moj gospodaru.
– Koliko te moram učiti da bi ti naučila?
– Oprostite mi molim Vas – izustila sam kroz suze. Neće se više ponoviti.
– Ovu jaknu je Jela ostavila ovdje. I ne samo jaknu. Sve šta je imala na sebi je ostavila. Morala je. Izgubila je na kartama. – Toni je zatvorio ormar.
– Žene su prirodno glupe. I ti si obična glupača. Zato se i oblačiš kao žensko. – Toni se okrenuo prema meni. Tresla sam se od straha uvjerena da ću dobiti još jednu šamarčinu. Ali on je nastavio priču. – Nagovorili smo je da igramo poker. Pristala je. Pokupili smo joj svu lovu. Nije imala puno. Onda je igrala u odjeću. Svukli smo je do gola. Ona je nastavila igrati, vjerujući da može barem nešto vratiti kako ne bi išla gola kući. Opet je izgubila pa smo je jebali. I ne samo to. Morala je poslije toga još tjedan dana odraditi kod svakog od nas kao služavka da bi vratila dug.
– Ispravno ste postupili, moj gospodaru – rekla sam.
– Tu u ormaru imaš i šminku – rekao je. – Pogledala sam ga sa zanimanjem. Bila sam uvjerena da se i iza toga krije neka priča.
– Pozvonila je jednog dana na moja vrata. Mlada i sisata. Na prvi pogled bi se moglo reći naivna, ali meni je djelovala premazana mnogim mastima. Imala je dominantni stav. Tipična šefica. Takve žene, ako na vrijeme stave pičku u promet, vrlo brzo napreduju u karijeri. Znao sam da bi i ona na račun pičke jednom mogla postati šefica. Prodavala je kozmetiku. Rekao sam joj da ostavi uzorke i da će moja žena pogledati i odlučiti. Ostavila je neke sitnice, a ja sam joj rekao neka mi ostavi cijeli komplet. Ostavila ga je i rekla da će doći za dva dana. Nije došla kako je obećala, nego je došla tek u petak. U petak po metak! Uska majica prepuna sisa, tajice pune guzova, štikle kao štule i kožna jaknica. Šta je tražila, to je i dobila. Ne znam dali je bila trocjevka, ali poslije mene je postala. Zaboravila je i na šminku i na sve ostalo. I još mi se zahvalila na rastanku.

Oblačila sam se polako i pažljivo. Svoju sam odjeću spremila u vrećicu, a obukla ono šta mi je Toni dao. Lucijina majca se stisnula uz moje tijelo i ringovi na bradavicama su mi se lijepo vidjeli. Barbarine čizme su me malo žuljale, ali su mi se sviđale. Jasnina suknjica mi je jedva pokrivala guzove i rub čarapa se vidio. Da nije bilo kožne jakne bilo bi mi hladno. Našminkala sam se intenzivno. U slabom svijetlu se šminka slabo vidi.

Piće me je čekalo na stolu. Pogledao me je. Njegov kurac mi je rekao šta misli o meni. Opružio mu se u hlačama i to je bio pouzdan znak da mu se sviđa kako sam se sredila. Sjela sam na kauč pored njega. Na televizoru se vrtio pornić. Muškarac je vodio ženu ulicom punom ljudi. Skrenuli su u uličicu. Stigli su do zgrade i ušli u haustor. Spustili su se u podrum. Ona je skinula baloner i vidjelo se da ispod njega ima samo haltere, čarape i štikle. Oko vrata je imala pseću ogrlicu. Stavio joj je povez preko očiju, a onda joj ruke vezao za kuku na stropu. Tada su se pojavila još tri muškarca. Počeli su se jedan po jedan iživljavati na njoj.

Obično su žene glumile patnju u takvim scenama, ali ovoj se vidjela sreća na licu. Porniće su snimale profesionalke i one su glumile. I obično su loše glumile. Ali porniće su snimale i amaterke. A one su snimale ono šta vole. Nisu morale glumiti. Za ovu se vidjelo da voli to šta radi.

Toni je pričao. Slušala sam ga pažljivo, nisam mogla pogled skrenuti s događanja u filmu. Gledajući te scene, uživljavala sam se u njenu ulogu. Kad smo ujutro Toni i ja pili kavu, htio je da mu budem robinja. Sad su se uloge izmjenile. Ja sam htjela biti njegova robinja. Probudila se moja mazohistička narav. Htjela sam biti na njenom mjestu. Htjela sam doživjeti ono što je ona doživljavala.

transica kao njegova robinja

Nastavak: Vozili su me u gepeku, zavezanu, stavili su mi ball-gag u usta

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments