Dao sam mu da mi širi čmar i da me jebe u dupe

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovako, od ovog događaja ima mesec dana. Glavni razlog zašto pišem ovo je što moram to da izbacim iz sebe, a ne postoji niko ko zna za mene. Niti imam nekoga kome bih rekao, posebno društvo, jer sam sportista i znam da bi loše prihvatili.

Ne znam ni kad sam počeo da se ložim i na muškarce, ali jednom sam probao, i eto. Imam 23 godine a sa 20 sam dao liku da mi popuši, posle sam i ja jednom pušio, ali uvek se sve završavalo tako što mi lik ispuši. Nikad nisam hteo da se poljubim sa muškarcem. Sex imam sa devojkama, ali ne znam šta je to što me privuče da dam muškarcu da mi puši.

Pišem sve zbrkano jer ne znam šta bih pre rekao. Nikad nisam imao ovako da se ložim na nekog tipa pa da ga muvam.

gej puši kurac kroz rupu nepoznatom liku

Međutim, jedan dečko mi je zapao za oko odavno. Ne znam kako da objasnim ovo, ali želeo sam da se družim sa njim, nešto me kod njega privlačilo. Visok je, taman ten, crna kosa, zgodan. Jako lep momak. On je 10 godina stariji od mene. Poznat je u gradu ali nikako da se namesti da se upoznamo i budemo u istom društvu. Mada, kad sam u Srbiji, uvek sam bio jako kratko jer sam zbog fudbala veći deo godine van. Uglavnom, imao sam svadbu kod druga krajem decembra. Sa njim sam trenirao odavno, on je prestao da se bavi fudbalom ali smo ostali u dobrim odnosima. Nije mi se išlo na tu svadbu ali sam ipak otišao. Otišao sam sa 2 druga i mi smo privi stigli za sto.

Posle nekog vremena vidim seda neko pored mene, pogledam, kad ono taj lik. Upoznao se sa nama, a onda sam ukapirao da je sa ženom. I ona je bila jako lepa. Uvek sam najglasniji i nemam nikakav problem da kominiciram sa bilo kim, ali odjednom me uhvatilo nešto da mi je bilo jako neprijatno, samo sam se ućutao. Malo mi treba da me uhvati alkohol, ali morao sam da ispratim ortake pa sam prvi bio pijan. Tad sam se opustio pa ustao i igrao, prilazile su mi devojke ali malo-malo pa pogledam u ovog lika. Često nam se sretao pogled. Bila je vesela svadba pa je vreme brzo prolazilo. U jednom trenutku sam i sa njim počeo da pričam, činilo mi se da je i on malo popio.

Seo sam za sto da odmorim, nije bilo nikoga. Seda i on pored mene, uhvatio me za rame i kaže:
– Nisi se valjda umorio? – i nasmeje se. Ispitivao me je u vezi sa fudbalom, i tako pričali smo sve i svašta, a iz mene su reči samo izlazile jer sam bio pijan, pa sam pričao sve što mi je palo na pamet. Primetio sam da mu žena nije tu, ali hvala Bogu, nisam pitao ništa. Krenula je torta pa smo ustali i posle više nismo sedali. Jedan drug se smorio pa je otišao kući, a drugi je našao neku ribu pa otišao sa njom. Ja sam hteo da krenem i tad sam se setio da sam došao kolima jer sam mislio da će biti sranje i da necu piti, a bio sam prilično pijan. Pozdravio sam se sa njim i rekao mu da idem. On je rekao da će i on da krene.

Kad smo izašli pozdravili smo se i krenuo sam ka kolima. Čuo sam dozivanje i okrenuo se. Bio je to on, pitao me dal’ sam lud i jel’ stvarno planiram da vozim ovako pijan. Ubeđivao sam ga da mogu, ali nije odustao i rekao je da me on vozi kući. Seo sam u kola. Pitao sam ga:
– Pa zar nisi i ti pio? – ali rekao je da nije pio poslednja 2h. Pitao me gde živim, rekao sam mu i krenuli smo. Pitao me jesam gladan i hoću li da svratimo do Meka, pristao sam. Uzeli smo za poneti jer je bilo kasno. Bilo mi je čudno jer znam da NBgd ima jedan McDrive, ali on je otišao u onaj na putu za NS.

dva geja se ljube na ulici

Krenuli smo nazad ka gradu, i stali negde sa strane da pojedemo. Volim automobile a tek sad sam provalio da vozi Poršea koji sam ja gledao da kupim pa smo pričali o tome, rekao mi je da bi mi dao da provozam da nisam pijan i ako hoću, možemo da se vidimo kad budem trezan. Naravno da sam pristao.

Sad kapiram da su sve to bili neki znaci, ali tad nisam gledao na taj način

Želeo sam da se nešto desi, ali nisam znao šta i iskreno, plašio sam se. Osećao sam ono sve vreme, ne znam da li me razumete, ali onaj osećaj uzbuđenosti u stomaku što sam sa njim tu. Dok smo jeli pričali smo o svačemu, a onda sam ja kreten rekao da sam ga često viđao po gradu ali nikako da se upoznamo. Onda je on rekao da me je spazio i pre nego što sam postao „poznat” i kao iz zajebancije rekao da smo mi klinci opasni. Pitao me jel’ imam devojku, rekao sam da imam ali ne u Srbiji nego tamo gde igram.

Završili smo jelo i trebalo je da krenemo, onda je rekao da sam se umazao. Tad sam provalio da mi je pao kečap na košulju, on me uhvatio šakom za glavu i palcem brisao kečap pored usne. Ja sam se ukopao, ali bez zajebancije, nisam se pomerao, ma ni disao. Gledali smo se pravo u oči. Ovo je bila jako čudna situacija. Osetio sam onaj naboj kao da nešto treba da se desi. On mi je palcem brisao taj kečap a onda sam osetio da ga je pomerio na usne. Prešao je palcem preko mojih usana. Samo smo se gledali. Ni njemu sigurno nije bilo sve jedno. Približavao je glavu sve više, a ruku nije pomerao, osetio sam kao da me mazi po obrazu. Onda je počeo da privlači moju glavu i tad smo se poljubili.

Krv mi je pumpala po celom telu, jedva sam disao. Ovo mi se nikad nije desilo! Samo smo držali usne tako prislonjene. On je počeo da ih pomera, a ja sam i dalje bio skamenjen. Nastavio je da me ljubi pa sam počeo da uzvraćam. Iako nikad nisam hteo da se poljubim sa muškarcem, sa njim je bilo drugačije. Napalio sam se samo od poljupca. Kroz celo teko mi je prolazila neka struja, počeli smo sa jezicima da se ljubimo.

Spustio sam mu ruku na struk a on me i dalje držao za glavu. Ljubili smo se sve žešće, kao da nismo mogli da se zasitimo jedan drugog. Onda je odmakao glavu i držao me sa obe ruke. Gledali smo se u oči, a onda smo počeli da se smejemo. Jedino što je izašlo iz mene bilo je:
– Šta ovo bi?

Rekao mi je da nije mogao više da izdrži, da mu se sviđam još od kad sam bio baš klinac, a da sam sad pravi momak. To me je iznenadilo jer nisam očekivao da me je primetio na taj način. Onda mi je palo na pamet kako je znao za mene i tad sam se uplašio i pitao ga. Rekao mi je da nije znao ali morao je da pokuša. Rekao sam mu da mi je ovo prvi put da sam se poljubio sa muškarcem, na šta mi je on odgovorio da je on tek pre 3 godine skupio hrabrosti i bio sa jednim likom ali od tad ništa.

jedan gej drugom geju sisa kitu

Ućutali smo smo se, gledao sam ga koliko je prelep. Onda smo opet počeli da se ljubimo ali sad sam ja njega poljubio. Dodirivali smo se svuda po telu, ljubio sam ga po vratu, a onda se vraćao na usne. Nisam mogao da verujem da se ovo dešava. Rekao mi je da bi me zvao kod njega ali da mu je žena kod kuće. Onda sam rekao:
– Aj’mo kod mene.

Stigli smo ispred zgrade, a sve vreme dok je vozio, držao me je za ruku. Ušli smo u stan, ponudio sam mu da popije nešto. Nije hteo, ali sam nam sipao po čašu viskija. Nazdravili smo i popili. Uhvatio me je i povukao ka sebi. Jako me zagrlio i rekao više onako sebi u bradu:
– Koliko dugo čekam ovo…

Bio je malo viši od mene, pa me je opet uhvatio za glavu i počeli smo da se ljubimo. Skinuo mi je košulju, pa onda svoju. Osetio sam lepu i mekanu kožu, jako lepo je mirisao. Ljubili smo se gde smo stigli, bukvalno nismo mogli da se kontrolišemo. Usmerio sam ga ka spavaćoj sobi. Spustio me je na krevet i legao preko mene, otkopčao mi je farmerke i svukao ih, a onda je skinuo i svoje pantalone. I njemu i meni su kite bile kao kamen u boksericama. Ljubili smo se, a onda se on spuštao dole, lizao mi je bradavice, stomak, pupak. Sve vreme smo jako uzdisali.

Svukao mi je gaće i uhvatio me za kurac

Par puta mi je svukao kožicu, a onda ga je polizao. Gledao sam to prelepo lice kako mi liže kurac, mogao sam svakog trenutka da svršim. Počeo je da mi puši, sisao mi je jaja. Jedva sam se suzdržavao da ne počnem da prskam. Prv put sam imao želju da ja nekoga zadovoljim, želeo sam da probam svaki deo njega. Izmakao sam se i povukao ga gore, ležao je na leđima. Pogledao sam ga celog. Bio je savršen. Lizao sam mu i ljubio vrat, pa grudi, bradavice, spuštao sam se ka stomaku, onda sam mu lizao onu liniju mišića kod kukova koja vodi ka kurcu. Imao je dlake samo po nogama i skraćene iznad kurca. Ljubio sam i njih, i polako mu svlačio bokserice. Iskočio je jako lep kurac, debeo, prav. Počeo sam da mu pušim, nisam bio baš stručan ali sam se trudio. On je duboko disao, a ja sam ga pušio sve brže. Samo me je naglo odmakao i rekao da ne želi da se ovo završi tako brzo.

Dao sam mu da mi širi čmar

Legao sam preko njega a on je držao ruke na mojoj bulji dok smo se ljubili, osetio sam da mi prstom napipava čmar. Mazio ga je a svaki pokret je slao struju kroz moje telo. Polako je ubacio prst a ja sam zastenjao. Pitao me je jesam li probao nekad ovo i rekao sam da nisam. Onda me pitao jel’ želim. Nisam znao iskreno, želeo sam sa njim, ali opet znao sam da posle nema nazad. Klimnuo sam glavom.

Bukvalno me je bacio na leđa i raširio mi noge. Spustio je glavu dole i osetio sam vruć dah i njegov jezik na čmaru. Zagolicalo me je pa sam se stisnuo, rekao mi je da se opustim. Malo pomalo, i shvatio sam da mi ovo jako prija. Ne znam koliko dugo me je lizao, ali baš sam uživao. Stavio je i palac unutra, i to mi je prijalo. Otišao je do kupatila i doneo kremu, legao je pored mene, raširio mi noge, stavio kremu na prste i namazao mi čmar. Kad je ubacio prst u mene, počeo je da me ljubi, onda sam osetio još jedan, to me zabolelo, ali nastavio je da me ljubi i da mi širi čmar.

Uspravio se na kolena i stao između mojih nogu. Rekao je da bi voleo da ovo sa mnom uradi bez kondoma. Malo sam se uplašio ali umirio me je jer je rekao da prvo zbog sebe ne bi hteo da se zajebava, pa sam pristao. Prislonio je glavić, lupkao me je po čmaru i trljao ga gore-dole. Sve više sam bio napaljen i čekao da uđe. Kad sam osetio da ulazi, imao sam jak pritisak i bol. Ne znam ni da li je glavić ubacio, ali ja sam želeo da stane. Rekao mi je da se umirim i da će proći, a onda je polako nastavio da ulazi, bol nije popuštao. Želeo sam da ga izvadi, ali on je samo ušao do kraja. Hteo sam da se izvučem, ali nisam mogao. Spustio se i ljubio me po vratu, obrazima, u usta. Ne znam koliko je vremena prošlo, ali nisam osećao onaj bol, samo neku ispunjenost. Video je da sam se opustio pa je krenuo da me kara. Polako i nežno.

gura mu i izvlači ceo kurac

Ovo je počelo da mi prija a on je sve više ubrzavao. Sad sam bio na nebu, toliko sam uživao. Okrenuo me je i naguzio. Raširio mi je guzove i sjurio kurac, opet me je zabolelo pa sam se izmakao, ali kako ga je nabio par puta, opet sam uživao. Držao me je za kukove i sve jače jebao. Uhvatio me je za rame jednom rukom i tako jako zabio da sam pao na krevet. Onda je on legao na mene od pozadi, ljubio me je po vratu i leđima i sve jače tucao. Osećao sam njegovu toplu kožu na sebi, skroz sam se prepustio i uživao.

Par puta ga je baš jako zabio a onda se umirio. Bio je do kraja u meni i znao sam da me je napunio. I to me je ložilo, prvi put sam primio kurac i prvi put imam spermu u bulji. Tiho je rekao da mu nikad nije bilo ovako lepo, a onda me je okrenuo i spustio se dole. Počeo je jako da mi puši, par puta me je i zakačio zubima, nisam mogao da izdržim i svršio sam. Nije se izmakao, samo je nastavio da mi ga dudla. Lizao mi je kurac dok se nije spustio, a onda je legao pored mene i poljubio me. Prvi put sam osetio ukus sperme.

Ležali smo tako neko vreme i počeli smo da pričamo. Rekao mi je da mu se nikad nije desilo da mu se neko svidi ovako, a ja sam mu ispričao moju stranu priče i kako da dugo već posmatram. Smejali smo se tome, a onda me je ispitivao do kad sam u Srbiji, koji su mi planovi itd. Rekao mi je da ne bi voleo da se ovo završi ovde i da mu se stvarno jako sviđam. Složio sam se sa njim. Dogovorili smo se kako ćemo i šta ubuduće, da neko ne provali.

jedan gej drugome svršava u čmar

Morao je da krene jer je već bilo kasno a rekao je da bi voleo da ostane celu noć sa mnom. Obukao se, ja sam samo gaće navukao. Kod vrata me je dohvatio i žestoko poljubio, osećao sam njegove dlanove po celom telu, čak mi je i u bulju opet ubacio prst. Lako je ušao jer je bila puna sperme. Rekao je da jedva čeka sutra da se opet vidimo, i otišao.

Ovo traje već nekih mesec dana, viđamo se skoro svaki dan, ali ja uskoro moram da se vratim zbog fudbala pa ćemo morati nekako da se organizujemo.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x