Ponovo srećna, uz pomoć vrelog jezika instruktorke salse

Registrovani korisnici ne vide reklame

Većina bračnih parova posle niza godina zajedničkog života, upadne u krizu. Najčešće se dešava zbog monotonog života, kako društvenog, tako i intimnog. Takva kriza nije zaobišla ni nas… Zagazili smo duboko u četrdesete, ćerka nam živi i studira u drugom gradu, gušimo se u poslovnim obavezama i nekako smo postali nezainteresovani jedno za drugo. Postala sam melanholična i nesrećna. Često smo se svađali, da bi u poslednje vreme počeli izbegavati jedno drugo. Na nagovor prijateljice, krenula sam na časove salse.

Iako sam u godinama, moja figura je i dalje zanosna, na čemu mi pozavide i mnogo mlađe žene. Jedna od njih je i Anja, instrktorka plesa, koja je tek koju godinu starija od moje ćerke. Već na prvom času me je primetila, a kako nisam imala partnera, ona je plesala sa mnom i učila me koracima.

Njeni dodiri su mi izuzetno godili, čak mi je pomalo bilo i neugodno. Kako je vreme odmicalo, dodiri su bili sve slobodniji, što je u meni budilo uspavanu seksualnu želju. Odlazila sam kući napaljena i vlažna, spremna na seks. Pokušavala sam da zavedem svog supruga, međutim bezuspešno…

devojka masturbira gurajući prst u guzu

Anja, temperamentna i senzualna mlada osoba zanosnih oblina, sve više je obuzimala moje misli.

– Tebi baš fali sex… – šapnula mi je na uvo na jednom od časova salse dok smo plesale.
– A po čemu si to zaključila? – upitah je znatiželjno.
– Ma, vidi se na kilometar, draga moja. Mogu se kladiti da si vlažna tamo dole.
– Daj bre, to nije tačno… – odgovorila sam joj nesigurno.
– A jel’? – Bez blama je zavukla ruku u moje helanke. – Mmmm… Ne bi se reklo… – nežno me je masirala.
– Šta to radiš? – Bila sam iznenađena njenim postupkom. Nasmešila se i izvukla ruku napolje. Nastavile smo plesati kao da se ništa nije desilo.

Ne mogu da opišem koliko mi je srce tuklo od uzbuđenja. Bradavice su iskočile i jasno se ocrtavale kroz tanku majicu… Tu noć sam se zadovoljavala u kadi misleći na Anju, dok je moj dragi duboko spavao.

Na sledećem času salse, između nas dve, došlo je do kulminacije strasti i požude. Dok smo plesale, bezobrazno smo dodirivale jedna drugu po intimnim delovima. Sasvim sam sigurna da su i ostali polaznici plesa videli da se nešto događa između nas dve. Ne obazirući se na poglede i bez imalo stida, strasno me je zažvalila.

Od tog momenta, više nisam mogla da se odupirem požudi koja me je totalno obuzimala…

Muzika je utihnula, a usne su nam se razdvojile…
– Hmmm… – zakašljala se i sva zadihana, obratila se ostalim polaznicima salse: – To bi bilo sve za večeras, hvala vam i vidimo se na sledećem času salse. – Ubrzo smo ostale sasvim same…
– Hajdemo pod tuš da se osvežimo, mokra sam k’o da sam kopala. – Naravno, nisam je odbila, jer je i meni bilo potrebno osveženje. I ne samo to… Ušle smo u tuš kabinu.

Anja je uključila vodu. Posmatrala sam kako se kapljice vode slivaju niz njene čvrste dojke. Zagrlile smo se i poljubile, puštajući jezike da se miluju. Dodirivale smo se, ispuštajući tihe, zanosne uzdahe, sve dok nije ponestalo tople vode.

Ponovo srećna, uz pomoć vrelog jezika instruktorke salse

Zajedničko tuširanje je bila samo uvertira… Došla sam kod nje na njen poziv na piće. Tračarile smo satima, ispijale vino i lepo se zabavljale. Sedele smo jedna kraj druge na kauču. Videvši da je već kasno, htela sam da krenem kući.

– Nemoj ići, ostani noćas sa mnom molim te… – uhvatila me je za ruku i nežnim glasom me molila.
– Moram, ovaj moj… – Prekinula me je poljupcem.
– Pusti njega, bar ovu noć živi za sebe, a on nek’ se malo krčka na laganoj vatri. – Usne su nam se ponovo spojile.
– U pravu si, samo ću mu pustiti poruku da ću prespavati kod prijateljice.

Dok sam tiipkala poruku, Anja je ustala i skinula sve sa sebe. Stajala je preda mnom. Čim sam završila kuckanje, ugasila sam telefon.

– Izgledaš božanstveno. – Prislonila sam glavu na njen ravan stomačič i ljubila ga. Uhvatila me je za ruku i podigla sa kauča. Za tren oka me je oslobodila odeće.
– Dođi, imam jedno iznenađenje za tebe. – Pošla sam za njom. U malenom sobičku nalazio se krevet za masažu, sa svom pratećom opremom…
– Vau! – Nisam mogla da sakrijem oduševljenje. – Umeš i da masiraš?
– Da, to mi je struka, a ples hobi. Hajde, lezi na stomak. Večeras ćeš zaboraviti na sve brige i probleme – nasmešila se.

lezbejski seks sa analnim kuglicama

Popela sam se na krevet i legla na stomak. Osetila sam kako posipa ulje po mojim leđima i lagano utrljava u kožu. Započela je masažu od ramena i leđa, spuštajući se niže ka guzi. Ne sećam se kada sam bila ovoliko opuštena. Masirajući guzove, prstom je uranjala u moj maleni analni otvor kojeg je masirala iznutra, što me je poprilično napalilo. Ispuštala sam tihe uzdahe, dajući do znanja da mi veoma prija to što mi radi. Nakon što je izvukla prst, utisnula je lubrikant i smestila analne kuglice, ostavljajući ih u guzi.
– Sada se okreni na leđa i prepusti se uživanju.

Okrenula sam se i zatvorila oči. Anja se odmah bacila na posao. Pošto je sipala ulje i na prednji deo mog tela, krenula je sa laganom masažom dojki, prelazeći prstima preko bradavica. Ne čekajući dugo, spustila je usne, ljubeći nadražene bradavice koje su se od uzbuđenja ukrutile. Prstima je pohrlila ka mom dlakavom međunožju. Mrsila mi je orošene dlačice.

Vrisnula sam kada mi je dodirnula klitoris. Masirala ga je polagano, a ja sam se sve više meškoljila, osećajući vrelinu koja navire u talasima. Mišići su se počeli stezati, a ja sam se gubila u ekstazi. Snažan orgazam protutnjao je mojim telom kao uragan, ostavljajući za sobom osećaj nesvakidašnjeg zadovoljstva.

– Sada bih te zamolila da ustaneš, pa da pređemo u spavaću sobu – razdraganim tonom mi se obratila.

Spavaća soba je odisala erotikom. Prigušeno svetlo i mirisni štapići na noćnom stočiću.

Prostran krevet prekrven satenskom posteljinom, ubrzo je postao poprište ženske strasti…

Prevrtale smo se po krevetu, smejale se i ljubile, a zatim mi je stavila povez preko očiju. Ležala sam na leđima, nestrpljivo iščekujući nastavak. Raširila mi je noge. Osetila sam kako jezikom klizi unutrašnjom stranom butine ka mom vulkanu. Jezikom je prelazila preko pice, igrajući se klitorisom koji je nabubreo od uzbuđenja.

Ponovo srećna, uz pomoć vrelog jezika instruktorke salse

Prst joj je kliznuo u mene, a odmah za njim, još jedan. Tucala me je snažno, dok mi je i dalje jezikom obrađivala klitoris. Kuglice u meni, njeni prsti i jezik, doveli su me do još jednog snažnog orgazma. Već u sledećem momentu sam osetila toplinu njenog međunožja iznad mog lica. Miris njene mačkice poigravao se sa mojim nozdrvama. Liznula sam je i shvatila da ništa slično nisam osetila pod jezikom. Sladunjav ukus sokova koji su je ovlažili prosto me je mamio da nastavim sa lizanjem.

Anja je bila sve glasnija. Mešala je karlicom, trljajući se o moj jezik. Uhvatila sam je čvrsto za guzove i nabijala jezik u nju što sam dublje mogla. Sokovi su intenzivno natapali njenu glatku picu. Zatim sam napala klitoris, zbog čega je njeno telo počelo podrhtavati. Sisala sam ga, prelazila jezikom preko njega kružnim pokretima, a jedan prst sam usadila u dubinu njene vagine kojim sam je žestoko tucala i dovela je do vrhunca.

Pridigla se i okrenula me na stomak, tražeći da isturim guzu što bolje mogu. Izvukla je iz mene čarobne kuglice i ostavila me tako na kratko. Čula sam kako otvara fijoku i uzima nešto iz nje. To nešto sam ubrzo osetila u svojoj guzi. Dildo… Jebala me je u guzu. Nežno i polako, uz stimulaciju pičke istovremeno. Bol koju sam u početku osetila, brzo je prestala i tucanje u guzu se pretvorilo u uživanje…

Ponovo srećna, uz pomoć vrelog jezika instruktorke salse

Par minuta kasnije, ležala sam na leđima iscrpljena od dvostrukog orgazma koji me je raspametio. Majstorica salse legla je kraj mene. Skinula sam povez sa očiju i zaspala sa Anjom u zagrljaju…

Ujutru sam se probudila pre nje. Spavala je čvrsto na leđima, potpuno gola. Ustala sam, uzela mobilni i slikala je. Izgledala je božanstveno i beskrajno privlačno. Slike sam prosledila svom suprugu uz poruku… „Ovo je Anja, moja instruktorka plesa. Noćas smo bile veoma nevaljale. 😘😘😘”

Ušla sam u kupatilo da se osvežim. Na sušilici za veš se nalazio sexy donji veš. Obukla sam ga i videla da mi savršeno stoji. Dok sam se divila u ogledalu svojoj figuri, a moja instruktorka salse je stajala u vratima.

– Mmmm… Vidi ti nju, baš si hot… – nasmešila se.
– Smem da ga zadržim? – Upitala sam je.
– Naravno, ali pod uslovom da ga iskoristiš na pravi način. – Okrenula sam se prema njoj i strasno je poljubila u znak zahvalnosti. – Moram da palim… Hvala ti za predivnu noć.

Ponovo smo se poljubile, a zatim sam se obukla i otišla. Došla sam kući. Bojala sam se da će ovaj moj da napravi neku scenu, ali… Bukvalno sa vrata me je zgrabio i odvukao u spavaću sobu. Razvalio me je od seksa, konačno…

Bila je to prekretnica u našem odnosu. Od toga dana, sve je krenulo na bolje. Sada mnogo više obraća pažnju na mene i moje telo, a seks sa njim je postao mnogo kvalitetniji. Nastavila sam da odlazim na časove salse kod Anje i sve više razmišljam da uvedem i nju u naš bračni krevet. Verujem da nikome to ne bi smetalo…

Ponovo srećna, uz pomoć vrelog jezika instruktorke salse

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x