Jedno vreme sam jebavao moju majku, nimfomanku

Registrovani korisnici ne vide reklame

Porodičan život, idila, sklad i nežnost koja prelazi ponekad i u dosadu bez iskrene vatre, koja pali vreme u kojem živimo. Ja sam svestan vremena ali nisam svestan sudbine koja može da okrene tok vašeg života onako naopačke, zauvek, u samo dve sedmice godišnjeg odmora, a niste ni trebali biti tu?!

Bližio je 15. 07, datum koji je skoro svake godine označavao početak odmora moje male porodice. Dok sam bio manji, tj. mlađi, išao sam zajedno sa njima na odmor, sada više ne, ali? Normalan život, bez nekih velikih iznenađenja. Imam 20 godina, studiram, tj počinjam već nekoliko puta da upišem drugu godinu. Jedinac, roditelji su mi onako veoma lepi ljudi, posebno moja šarmantna majka, iako je dosta povučena žena. Otac je druge nacije, Njemac. A ona je diva u mojim očima, diva u očima ostalih ljudi, posebno očevih prijatelja na koje je vidno ljubomoran, u potpunosti ga razumem.

Žena, 40 godina stara, vidno je nosila tu lepotu svoga tela, uživala je u tome, ali nekako povučena kad je bila u društvu. Plava kosa, plave oči, baš kao i moje, snena, uvek raspoložena prema meni, kao da se nešto krilo u tim dubokim plavim očima, ne znam? Nikada ju nisam posmatrao sa one druge strane sveta, sa one tamne strane suludih pobuda, samo sam ju posmatrao kao vezu porodice, kao šefa mojih snova u kojima sam rastao pored nje.

milfica pozira

Ali! Tri dana pred odlazak na godišnji odmor, moj otac je slomio nogu na rekreaciji na fudbalu, bio je to nesrećan dan za njega. Odmah su mu stavili gips, hodao je sa štakama, bio je jako ljut. Sedeli smo za ručkom taj dan kad je majka rekla: „Ako ne možeš da ideš, odgodićemo za kraj avgusta.” „A ne, ne, nema veze, samo ti idi.” „Pa neću sama”, rekla je, pomalo ljutito. „Pa Sanela, nek ide Miki s tobom”, (Michael) to sam ja. U njih Njemaca sve može, samo da ne propadne lova. Obratila mu se onako malo čudnim tonom: „Soba je jednokrevetna, za dvoje.” „Pa kad dođete, promenićete to tamo”, rekao je, „i gotovo”.

Ja sam ćutao, nisam baš bio za to, ali nisam hteo ni njoj da uskratim taj odmor. „Pa Miki nisi dugo bio na našem moru, prelepo je Crnogorsko primorje”, počela je da me kupuje. Imao sam neke svoje planove ali nisam mogao da ju odbijem. „U redu, idemo.” Ustala se i zagrlila me jako i otac je bio veseo zbog toga, bilo mu je lakše, radi nje, ljubomora je to.

Minheh–Budva, putovali smo autom, polako, nismo se žurili, stajali smo često. Otac mi je dao svoj auto, komforan i velik, plovila je njegova mečka prema moru. Bilo je jako vruće vani, unutra klima je hladila naša tela, uživali smo uz muziku. Sanela je bila jako pristojna žena, uredna i čista, ponašala se skladno sa situacijom u kojoj se nalazila. Onako letnje obučena, sunčane naočale, izgledala je puno mlađe nego pre polaska na put.

Trebalo je čuvati moju nezasitu i pohotnu majku

Negde u Hrvatskoj smo stali radi goriva, a ona je otišla da se malo osveži. „Sad ću ja brzo, samo da se osvežim i presvučem.” Brzo se vratila. Tada se sve promenilo, jer se promenila i ona, nikada ju nisam video takvu, izgledala je veoma izazovno. Zašto je to uradila, ne znam… Obukla je one uz telo kratke tajice, kao što biciklisti nose, usku majicu, sve se oslikavalo i mamilo poglede svih oko nas, i moj naravno.

cameltoe

Pravio sam se lud kao da se ništa nije desilo. Seli smo u auto i krenuli dalje. „Miki, kupila sam ti sladoled.” Skinula je papir sa sladoleda i počela da ga liže. Ja sam svoj skoro zaboravio lizati, gledao sam nju, daleko sam otišao sa svojim mislima, počeo sam da gubim kontrolu nad samim sobom. „Lepo ti stoji ta garderoba”, rekao sam tiho, onako pomalo uzbuđeno, „samo da znaš, ja nisam tvoj čuvar i ne znam kako će to sve ići tamo. Popalićeš pola Budve!” Nasmejala se samo: „Ma nije to za njih, to je za nas, kad stignemo presvućiću se.” „Kako si to mislila za nas, ne razumem?” „Pa za nas dvoje, onako ništa posebno”, rekla je dok je lizala svoj sladoled a moje se topio, dok mi se kurac dizao. Ma, bio sam lud i na samu pomisao, ali nije se dalo drukčije da mislim.

Stigli smo u hotel, na recepciji je potvrdila našu rezervaciju, ništa nije ni pokušala da menja, a meni je kasnije rekla da nije bilo više soba, da je ona zvala telefonom još pre polaska i da nije mogla da promeni rezervaciju. „Miki, nemoj da se sekiraš, sve je u redu.” „Ma znam ali jedan je krevet.” „Da ali veliki, podelićemo ga.” Nista se tu nije još desavalo, pa šta, mogu za to vreme da spavam i na podu – pomislio sam.

Ušli smo u sobu, trebao nam je tuš obadvoma. Ušla je prva u kupatilo, skinula se gola, vrata su bila na pola otvorena. Kad sam ju ugledao, neki čudan osećaj je promarširao mojim telom. Zatvorila je vrata, čula se voda, tuširala se, a ja sam kao pokisao stajao dok mi se kurac dizao. Ne znam ali sve je u meni planulo, onako divlje ludo, neobuzdano. Skinuo sam majicu sa sebe, moje pantalone su postale tesne sa prednjeg dela, odakle se on ispod njih ukazao.

erekcija

Izašla je u hotelskom ogrtaču, bio je red na mene ali se nisam mogao pomaknuti, bio sam popaljeno paraliziran, kurac mi se nije špustao. „Miki idi da se tuširaš, ja se osećam predivno.” Ušao sam nekako u kupatilo, skinuo se, gledao sam u ogledalo kako mi je kurac uspravno stajao. Tada je ona otvorila vrata! „Izvini zaboravila sam nešto!” Ostao sam bez tona, nisam ni pokušao da sakrijem svoj ponos. Pogledala me je onako brzo, videla je sve sasvim dovoljno, bez reči izašla je van.

Ostao sam tako gledajući se u ogledalo, skoro sam zaboravio zašto sam u kupatilu. Pokucala je. „Da”, rekao sam. „Mogu li ući?” „Uđi!”, rekao sam to onako odvažno i bez razmišljanja. Kao da se to stalno dešavalo, tako sam to osećao. I dalje sam stajao ispred ogledala. Ušla je unutra. „Jel’ ti treba šta Miki?”, pomalo uzbuđenim glasom je to izgovorila. Okrenuo sam se prema njoj. „Da treba mi!” Gledao sam u svoj uzdignuti kurac u koji je i ona gledala isto. Više joj ništa nisam rekao.

Uzela je moj kurac u svoju ruku i krenula da ga drka, veoma brzo je završio u njenim ustima, pušila ga je ludo i divlje, dok sam joj ja mrsio kosu. Milovao sam joj grudi dok ga je divlje pušila i sisala mi jaja.

Skinula se gola, prelepo telo je imala. Izašli smo iz kupatila i legli na krevet, ona je sva mirisala, a ne baš i ja, mada sam bio čist. Pušila mi je kurac dok sam joj ja dirao kliroris i drugom rukom dirao bradavice. „Kako je lep, kako je lep”, drhtavim glasom je govorila. „Kako ti je velik i lep kurac Miki. Joj, joj želim, ah, želim da me jebeš Miki. Imaš li kondom?”, uzbuđenim glasom me je upitala.

pušenje, fingering

„Imam!” Ustao sam se i iz svoje torbe izvadio kondome, imao sam ih dosta, kao da sam znao da će mi trebati veća količina. Stavio sam kondom i legao na krevet. Sama je sve ostalo radila. Sela je na moj kurac i počela da se jebe, mešala je ludo, neobuzdano, kao divlja, stenjala je na meni. Bojao sam se da ću brzo svršiti. Tako se jako nabijala na kurac da sam se sav ukočio od lepote. Nakon samo dve-tri minute svršila je, što me je začudilo.

Onda sam ju okrenuo pod sebe, tada više nije bilo bitno kad ću svršiti. Jebavao sam ju jako, snažno i što dublje sam mogao ulaziti u njenu mokru pičku. Imala je lepo telo, mešala je onako starim stilom ali bilo je lepo. Osetio sam kako mi sperma nadire u glavić. „Tooooooo, mešaj, mešaj.” Svršavao sam dok je ona mešala kao luda.

Malo sam predahnuo i nakon 20 minuta krenuo u drugu fazu. Tada sam ju jebao svakako. Ona pseća poza, popularna, s guza. Jebavao sam ju tada dugo, možda i više od pola sata. Uživala je, drala se, stenjala, dok sam ju snažno nabijao na kurac. Mešala je kao luda, gledao sam njene guzove kako su se lepili za moj stomak dok sam ga gurao u njenu mokru pičku. „Mikiiiiiiiii, ahhhhh, Miiiiiii, joj, joj, joj Mikiiiiiiiii. Svršiću, joj, svršićuuuuuu, Miiiiikiiii, ahhhhhhhhhh!”, svršavala je u transu. Osećao sam se lepo, nisam mogao da sakrijem uživanje.

Kad je sperma ponovo krenula, stegao sam njene nemirne kukove i počeo da punim kondom. Kad sam svršio, zastao sam a Sanela se i dalje mešajući borila sam mojim kurcem koji je bio duboko u njoj. Sve se to desilo spontano, bez plana, bez ikakvog povoda pre.

obrnuta kaubojka

Ležao sam na krevetu sa nevericom šta se desilo. Ćutali smo oboje, uzbuđeno disali. „Sanela”, izgovorio sam njeno ime. „Nemoj ništa reći Miki, molim te.” „Samo nešto, molim te Sanela?” „Reci onda Miki, reci mi, sve, znam da me mrziš zbog ovoga.” „Ma ne, Sanela, samo da li si uživala? Ja sam uživao puno.” Iznenađena, uspravila se i legla na mene. Počela je da me ljubi, onako srećna. „Mikiiiiii, moj Mikiiiiiii”, uzdisala je vidno uzbuđena. „Mikiiiiiii, samo me jebi, samo me jebi, molim te.”

Mislio sam da sanjam, to nije ona žena, povučena, porodična i mirna. Izgubljeno sam ju gledao. „Mikii, molim te ljube me svu, ljubi mi pičku molim te, jebi me još, jebi me dugo tako to želim. Mikii kako ti je lep kurac, velik i tvrd.” Izgovarala je to dok mi je skidala kondom. Nedugo opet je bio u njenim ustima ali se nije više onako dizao, samo malo na pola se uzdigao dok ga je una cuclala. „Mikiiiiiiii, ahhhh, joj, joj što je lep, što ti je lep kurac Mikiiiiiiii. Želim da sednem na njega opet, mogu li Miki molim te, sva gorim Mikiiiiiiiiii ahhhhhhhh?”

Niko nije mogao da ugasi tu vrelinu među njenim nogama

Tada je ušao u nju bez kondoma, onako napola dignut. „Mikiiiii, joj, ahhhhh što je lepo, joj što je lepooo”. Mešala je sporo, gledao sam njene lepe sise, njene bradavice koje sam dirao nežno dok mi se kurac u njoj dizao. „Mikiiiiiiiiii, ahhhhh, joj jebi me jako, jebi me dugo, molim te. Miki ja sam, ja sam ahhhh Mikiiiiii ja sam…”, zajecala je.

jahanje na kurcu

Gledao sam ju dok je jecala na mom kurcu. „Šta si ti, reci mi ahhhh?”, i ja sam uzdahnuo. A kako i ne bi kad je celi ulazio u nju. „Mikiiiiii, ahhhhhh, joj, ja samm ahhhh Mikiiiii ahhhh… jebi me jako jako Mikiiii, jebi me dugo, samo me jebiii, samo me jebiiiiiiii, ahhhhhhhh.” I jebao sam ju jako i dugo ali bez kondoma, na koji sam i zaboravio.

Jebao sam ju do krajnosti, ludila, jebao sam ju snažno, okrenuo sam ju pod sebe i dignuo noge na ramena. Cvilela je dugo, molila, govorila nešto, jaukala je dok sam ju jebavao kao nijednu pre. Kad se završilo, kad više nisam imao šta da joj dam, kad sam ostao prazan, pitao sam ju dok smo ležali goli na krvetu: „Šta si ti? Govorila si dok si se jebavala da ‘si ti…’, jel’ to u zanosu ili si ti nešto?” „Ja sam Miki…”, zastala je malo. „Ja sam, Miki, nifomanka”, spustila je svoj pogled dole. „Miki ja sam nezasita žena, meni treba, meni treba ovako kao sad što je bilo, meni to treba Miki. Ah joj izvini molim te.”

Ostao sam bez reči. Razumeo sam sad njenu povučenost; nije bila povučena tako, nego željna žena kurca. A nije želela da se kurva okolo. Rekla mi je da se bojala bolesti i svega što ide uz to, bojala se da se ne sazna, jer to bi ju koštalo braka. A tako je želela mlad kurac, tako je želela da se jebe sa mlađim muškarcem sa velikim kurcem, o tome je uvek sanjala i maštala.

Ove dve sedmice će pamtiti, kaže. Jebavao sam ju svaki dan, ne znam, ali ni moja mladost nije mogla da ugasi tu njenu vrlelinu među njenim nogama. Uvek je mogla, uvek je htela. Primala ga je svakako, volela je sve poze, pušila je kurac kao da je to zadnji na svetu. A i ja sam lud kad sam na to sve pristao, ne znam. Sve je htela, želela ga je u guzu. Bila je jako tesna, i sa kremom je teško ulazio unutra. „Mikiiii, ahhhhh, ahh, joj polako molim te polakoo”, i tada je kliznuo unutra. Zacvilela je jako ali nije htela da ga izvadim. „Polakoooo, joj, lepo je, lepoooo, jeeee Mikiiiii, polako joj, jebi me u guzu, jebi me u guzu Miki.”

jebanje u dupe

Vratili smo se kući. Otac me pitao kako je bilo. „Super”, rekao sam mu. Sanela je blistala, kako i ne bi, skoro mi je celim putem pušila kurac, ako nije pušila onda ga je milovala. U sam ulazak u Minhen, jebao sam ju na nekom stop mestu u autu. Kao da je htela da mi proguta kurac, cuclala ga je sat vremena dok sam vozio, morao sam da ju jebem da se smiri, a i sebe da ostavim na miru.

Kod kuće ju je stari valjda odmah jebao tu noć, što joj je dobro došlo. Čulo se samo kratko uzdisanje i onda tišina. Rekla mi je kako je brz bio. „Svi smo mi ludi u ovoj Nemačkoj”, rekao sam joj. Skinula se gola, stajala je ispred mene, lepa i zgodna, očuvana, nisam mogao da odolim. Počela je igra životnog ludila, parenje kao životinja, parili smo se sat vremena. Napunio sam joj obe rupe. Svakako, ona na mene, ja na njoj, odozada i u guzu ga je primila, u transu stenjala je i cvilela na kurcu, ali ga nije dala iz sebe van.

Dugo je trajalo, bila je spremna na to, sisala je kurac bez granica sa dozvoljenim, primala ga u pičku i guzu do jaja, derala se kao luda dok je svršavala. Više sam to radio kao mašina za nimfomanku, ali tesna joj je bila guza svedno. Ipak je lepo odozada jebavati u guzu, radili smo to svaki put jer sam to voleo, poseban je doživljaj svršavati u tesnu guzu, prelepo nešto, lepše nego u pičku.

Više nisam išao sa Sanelom na godišnji, a stari je morao, jer se bojao. Dok ju je čuvao, ja sam ju redovno jebavao, nažalost. Zbog tih razloga, toga između mene i Sanele, morao sam da se odselim, više nisam mogao. Rekao sam joj da je to previše, ali ona je tražila još i još. Ne znam, ali prešla je sve granice, dolazila kasno noću u moju sobu, ali nisam pristajao na to, bila je ljuta. Ujutro, kad bi on otišao, jebavao sam ju dugo, kasnije je bila vesela ceo dan.

gola u kolima

Izvinite, ali ovo je gola istina koja se dešava u još porodica, jer sam to čuo. Ali Sanela je bila stvarno nimfomanka, nezasita kraljica taboo noći. Čak je ugradila i zaštitu u sebe tako da sam mogao svršavati u nju svaki put. Ne znam, ali bila je spremna na sve, samo da se jebe sa mnom. Pune tri godine sam ju jebavao, ne znam više gde nisam, ali shvatio sam da smo mi rod, i da tako više ne ide. Ali, Sanela nije, niti će ikada to shvatiti.

Ovo sam napisao samo zato da izađe malo iz mene. Imena sam promenio. Eto vidite, savet nemojte, jer košta mnogo!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x