Moj život i seks-avanture, V dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moj život i seks-avanture, IV dio

Zdravo svima koji uživaju u ovim moim tekstovima. Moj profil na tviteru je Boki i Mica, ko želi, može me kontaktirat. I, da nastavim ja sa svojom životnom pričom.

Spremimo se ja i Mica i kod Duleta kući, tamo nas dočeka Dule i njegova supruga Milena, srdačni ljudi. Pozdravismo se, uđemo u kuću – oni se spremili k’o da neke žestoke goste dočekuju: tu je kafa, piće, klopa; ma sve u fulu. Bacili smo priču, i to o raznim temama. Ja sam malo počeo zezat kako su oni u najboljim godinama a sad moraju sve da nadoknade u životu što su propustili. Na to Milka kaže da je njeno prošlo, a ja se nadovežem na njene komentare i Mica me podrži, kako je ona zgodna i očuvana, kako je sad treba za poželit. Dule se ubacuje povremeno i to sa rečima:
– Ma džaba je njoj to govorit, ona se umislila da je neće niko, a ja na to kažem da ona nije svesna kako dobro izgleda i da se mnogi za njom okreću.

Vidim ja da je ona počela crvenit i da joj godi. Ja još malo namignem koji put – vidim da ona pogleda u mene, al’ kad nam se oči sretnu, ona se kao malo djete zacrveni. Mica joj još daje vetra u leđa, a ona kao to negira i kaže:
– Ko to gleda za babom starom? – Ja na to uskoči’:
– Nemoj tako Milka, ja sam od tebe mlađi 20 godina, a da budem iskren, nemoj da se ljutiš, ja bih te tako slatko tucao da nisi ni svesna. Evo, da ti ne lažem, pogledaj i sama: gledajući te tvoje bujne grudi, dig’o mi se – i ja ustanem, a na trenerci se oslikao. Ona se trže i reče:
– O joj, pa nije valjda pored takve žene da ti se digao na mene? – Mica uskače u priču i reče:
– Ma ne brini ništa ujna, pa to je normalno, pa ti izgledaš k’o avion. I ja bih te mazila, a ne samo ovaj moj što voli sisu i pičku više od ičeg. – Ona puče u smjeh i tu postade atmosfera dosta povoljna. Mica iskoristi priliku i reče:
– Pa Milka, zar ti ne bi željela da se sa mlađim muškarcem pojebeš? ‘Aj sad iskreno reci, nema veze što je ujko ovde, neće mu bit krivo. Ako ti šta znači da budeš iskrena. Evo ja ću ti reć iskreno svoje mišljenje: ja bih se sad pred tobom i Bokijem pojebala sa ujkom, a ti nećeš da nam kažeš jel’ te pali mlad momak da se pojebeš. – Ona uzdahnu i reče:
– Stvarno misliš tako? – Mica se nasmeja i ustade i sede Duli u krilo i zagrli ga. Ona opet uzdahnu i gleda u Duleta i reče da joj prija i da bi volela probat, da često čita erotske priče i da je to pali, al’ se boji da proba tako nešto, ipak su ona i Dule dugo u braku, i da ne bi došlo do gluposti i razvoda. Mada joj je Dule par puta rekao da proba nekog mlađeg, da se on neće ljutit, al’ da ne može prelomit. – Mica se nasmija i reče:
– A bil’ teb’ bilo krivo da Dule jebe neku mlađu? – Ona na to reče da zavisi koju; ako je to neka dobra i kulturna ženska, ne bi, al’ da bi joj bilo krivo da jebe neku droljicu.

„Izgleda da ću ja biti jebana večeras”

Mica na to reaguje:
– ‘Aj reci dal’ bi ti bilo krivo da ujko jebe mene, a da Boki jebe tebe?

Tu je zaćutala situacija i vidim da je ona ostala u šoku na pitanje. Ja sam uleteo u priču da razbijem tu tenziju rekavši:
– ‘Ajde da mi popijemo po jednu pa ćemo vidjet onda ko će koga ovde jebat. – Tu pukosmo u smjeh svo četvoro. Nazdravismo, a ona reče:
– Uh, izgleda da ću ja ovde bit jebana večeras! – Na to Dule doda:
– Ako si raspoložena, možeš i odma’! – Mica se nasmija i reče:
– Čekaj ujko, nek ona odluči ‘oćel’ mene dat’ da ti jebeš nešto mlađe, a nju da jebe mlađi. – Ona ustade sa stolice i reče:
– Dule, jel’ ti pristaješ na tako nešto da probamo? – On otvoreno potvrdi da može sve ako ona to želi. Ja na to pružih ruku i povuko’ je kraj sebe na trosed. Ona sjeda, a ja joj odma’ uvalih jezik i zavukoh ruku pod suknju. Ona kao malo se nećka, a kad joj dotakoh picu – ona mokra, sve gaće mokre, k’o da se upišala. Shvatila je da sam to primetio i videla da nema kud, odvoji se od mene, pogleda u Duleta, a on se nasmeja i reče:
– Ljubavi, samo nastavi, sviđa mi se to što radiš. Opusti se slobodno, probaj sve što do sad nisi, da ovo života provedemo u zadovoljstvu i uživanju. Mica na to reaguje da bi bilo dobro da idemo u sobu na krevet ja i Mica sami, a da se njih dvoje dogovore i da nam se pridruže. Dule pogladi Micu po guzi i reče da je u pravu i da je predlog odličan. Mica ustade sa Dulinog krila, on za njom, ona se okrenu i zažvali ga. Milena uzdahnu kao da svršava, a ja još uvek držim ruku na njenoj pici i osetih kako iz nje krenu lavina. Ona me pogleda i reče:
– Ovo ne mogu verovat’ da mi se dešava! – Ja je zažvali’ i ustanemo, uzmem Micu za ruku i pitam Dulu u koju sobu idemo nas dvoje, a Milena reče:
– U našu spavaću – i pokaza rukom i reče: – Tamo je bračni krevet, ima više prostora ako ćemo svo četvoro zajedno bit. Ja rek’o da bi mi bilo drago da svo četvoro budemo na istom krevetu i krenusmo.

swingeri nudisti

Uđemo u sobu i zastanemo kod vrata; Mica se sagne i gleda kroz ključaonicu i priča meni šta čuje i vidi. Kaže da se ljube i da mu ona govori da je napaljena kao prvi put kad su njih dvoje bili. On se nasmeja i reče:
– Znaš da nam je sutra 30 godina braka, želim da ga dočekamo goli i sa njima dvoma da se jebemo dok imamo snage. – Ona se nasmeje i reče:
– Jel’ to jedno drugo častimo? – i pukoše u smeh, a on reče:
– ‘Ajde skidaj se, ja odoh ponijet piće i idemo njima, čekaju nas.

Ja i Mica se na brzinu skinemo i poljubimo. Mica kaže:
– Uspjeli smo, ide nam ovaj grupnjak od ruke. – Ja se nasmeja i rek’o:
– Pa tako i treba, to je život, a ne samo sjest i pit kafu i tračat. Kad imaš društvo s kojim se mo’š pojebat, s njim mo’š i kavu pit, i reć šta te boli i šta muči, a da niko drugi ne zna.

Otvaraju se vrata – ulazi Dule sa dignutim kurcem, stoji kao jarbol, a u ruci nosi tacnu sa pićem. Za njim ulazi Milena držeći ga za ruku i smijući se. Mica ustaje, kleči pred njim i odma’ mu uze kurac u usta i poče pušit.

jebanje u usta

On se poče trest, ja ustade, uze mu tacnu iz ruke da mu ne ispadne, spustih je na sto. On uzdiše, gleda malo začuđeno. Ja je zagrlih, povedoh je do kreveta, polegnem je na leđa, raširim joj noge i odma’ se spustim i krenem je lizat, al’ ona poče jecat. Al’ ne spušta pogled sa Mice i kako Duli obrađuje kurac.

Razmena parova

Mica ustade, uze Dulu za kurac, dovede ga do kreveta, on leže na leđa, ona ga odma’ zajaši u pozu 69. Dule već upoznat prihvati igru, Milena stenje, ja se počnem polako podizat i ljubit je po stomaku, sisama, dok nisam osetio da joj je glavić na ulazu. Ona se strese i šapnu:
– Nemoj naglo, bojim se, puno ti je veći od njegovog, ne znam kako će ić.

Ja je poljubim i krenem ulazit u nju. Mica ustade i nasadi se na Duletov, zastenja, pogleda u mene i nasmeja se. Ja se ispravih i poljubih je, a do kraja uđoh u Milenu. Ona uzdahnu sa krikom, pogleda Dula kako leže jedno pored drugog i reče mu:
– Hvala ti ljubavi za ovaj poklon – on joj uzvrati.

Ja krenu’ da se nabijam u nju a Mica da se nabija na njegov u ritmu i Mica mi reče:
– Ne vadimo, jel’ ok?

Ja se nasmija i rek’o – ok. Krenem je malo žešće tucat i nisam više obraćao pažnju na Duleta i Micu, posvetio sam se Mileni. Cjepao sam je kao ludak. Svršila je jako, u grču i krikovima, al’ nisam prestajao, nastavio sam u istom ritmu.

jebanje milfare

Ubrzo je počela opet da se steže, ja još jače smognem snage i počnem da je cepam. Kad je počela ponovo da svršava i ja sam se izlio u nju. Svjesna da je punim, samo mi je zabila nokte u guzu i promumlala:
– Nema veze, stara sam ja, neću zakačit!

Ja se iscedi skroz i polako se krenem spuštat niz nju, obrađivajući joj sise, stomak, dok nisam doš’o do pice, a ona se čitavo vreme samo steže i trese. Ja je krenem lizat, a ona ponovo svršavat. Stegla mi je glavu butinama, da sam mislio da će me ugušit. Odjednom se smiri i opusti, ja ustado’, leg’o pored nje, pogledah, a Dule Micu cjepa zguza, prazni se u nju. Sav se strese i sruši se pored nje.

Ostali smo ležeć par minuta bez reči, kad odjednom Milena progovori:
– Dajte to piće, izgoreću! Svaka vam čast, ludi ste za medalju, a i mi sa vama. Ovo nam je doček godišnjice braka, ako nemate nik’i obaveza, ostajete kod nas na spavanju. – Mica reče:
– Da, možemo, nije problem, ako im ne smetamo.

grubo karanje zguza

Pukosmo u smeh svi četvoro. Ustajemo, uzimamo piće i odlazimo u boravak, pritom Mica mene ljubi a Milena i Dule se ne razdvajaju, samo se maze i ljube i smeju jedno drugom, vidi se na njima da su sretni. Ja ih pitam da li bi želeli da ih ostavimo nasamo da popričaju, a Milka me pogleda sa osmehom i reče:

– Nemamo mi više šta skrivat od vas, jer ovo što ste vi nama priuštili, to se ne može kupit, tako sve tajne su sad vaše. – Sedemo u boravak a Milka reče: – Sad ću ja otkrit svoju tajnu i vama i Duli. Idem donjet iz sobe nešto za šta ne zna ni Dule – i ustade i ode prema sobi…

Nastavak: Moj život i seks-avanture, VI dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Autor ovog posta je:

Boki i Mica


Moj život u sex avanturama.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x