Moj život i seks-avanture, IV dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moj život i seks-avanture, III dio

Pozdrav svima drugarima koji čitaju moje priče. Voleo bih da dobijem koji komentar dal’ ste zadovoljni il’ ne; dal’ da nastavim sa pričom il’ da mjenjam nešto. I da vas ne gnjavim sa uvodom, moj tviter nalog je Boki i Mica, tu me možete kontaktirat.

Ode Mica da se sredi, ja skoknem do marketa, kupim nešto za roštilj i cugu, ipak imamo gosta, i to ne bilo kakvog. Da ga opustimo, da to bude baš dobra atmosfvera. Kako mi je market blizu, brzo sam se vratio. Mica je već završila tuširanje i oblači svoje perverzno seksi rublje. Malo se po’vatamo i kažem joj da uzme tablete jer gostu treba dozvoliti i više, da je može napunit, da se opusti. Ona se nasmeja i reče:
– U pravu si.

Ja sredim meso za roštilj, pripremim gril, iznesem sve na balkon, serviram sto i piće pripremim. Mica dođe, meni sede u krilo, a vidim da je napaljena, da gori. Dodirnem joj picu, a ona vrela k’o vulkan, a lava krenula iz nje. Zapalimo cigaru, kad ono, zvono na vratima. Mica ustade, navuče svoj maleni šorts koji sam ja već bio i raskopčao, popravi majicu i reče mi da idem da otvorim. Ja na vrata, Dule se pozdravi sa mnom. Sređen; kosa, traperice, u ruci nosi litar Štoka – znao je da volimo popit Štok. Uvedem ga u kuću, a on ima tremu. Pita me usput kako idemo, prema terasi, jel’ ovo sve ok, jesmo li spremni na sve ovo… Ja se nasmejah i rek’o:
– Ma opusti se čoveče, ne ideš na robiju. Ideš da jebeš, ako si za. Ako nisi, pojest ćemo roštilj i popit piće. – I dobro, on se nasmeja i reče:
– Al’ smo ludi, za medalju.

Ulazimo mi na balkon, Mica ustaje, pozdravlja se sa njim. Vidjevši da on ima tremu, umesto poljupca za pozdrav u obraz, Mica mu je odma’ uvalila jezik, gde se on izgubio, al’ i opustio. Kratko su se žvalili i sedosmo za sto. Ja natoči’ piće, on od treme sad već i ne skriva, ispi čašu na eks i pruži da natočim drugu. Mica ga potapša po ramenu i reče:
– Opusti se ujko, nije to ništa. Nit’ ko zna, nit’ ko vidi, samo smo nas troje u igri. – On je pogladi po guzi i reče:
– Dobro zlato ujkino, ujko je stariji dosta od tebe, al’ nije imao priliku da doživi nešto ovako – i tu počne priča za opuštanje; mi njemu ispričamo svoju priču, a on nama kaže da on nikad nije imo nikakvu avanturu, ni seks sa bilo kojom drugom ženom osim sa svojom suprugom, i da je on u brak ušao nevin, tako da on nema nikakvog iskustva. Još nam kaže da njegova supruga ima tako neki’ interesa i da je provalio da čita erotske časopise, al’ nije mog’o primetit da ga vara, jer joj i nije bila neka volja za seksom – Više je voljela da joj lizem i da je tucam zguza – a on brzo svrši kad je zguza jebe, tako da se sve završavalo na brzinu. – Mica se nasmeja i reče:
– Onda ja vodim igru, a ti mene pratiš. Boki će to posmatrat i uletat po potrebi, jel’ može? – On reče:
– Od vas jesam stariji, al’ naučite i vi mene nečemu.pokazuje sise

Pijuckamo mi, pričamo, roštilj je gotov. Polako mezimo a Mica ustade, skide majicu, priđe njemu i reče mu:
– Jel’ ti se sviđam? – On se zagleda u njene sise, kojime je seksi grudnjak samo sakrivao bradavice. On spusti pogled prema meni i traži dozvolu. Ja mu rek’o:
– Ne ustručavaj se, tvoja je, radi slobodno što ti volja i nemoj je paziti, svršavaj u nju, ima zaštitu. Voli da vidim kako tvoja sperma izlazi iz nje.

On se nasmeja i poče da joj liže sise

Mica se poče spuštati niz njega, raskopčavajući mu košulju i lagano se spušta prema njegovom međunožju. Otkopčava mu hlače i u jednom trenutku ustade, uze ga za ruku i reče meni:
– ‘Ajd’ nam razvuci ugaonu, ovde ćemo u dnevnom boravku, ima više prostora, dok se mi skinemo.

Ja odma’ ustado’ i krenu, oni se ljube i raskopčavaju, rešavaju se odjeće. Ja sredi’ ugaonu, zategnem plahtu, okrenem se prema njima, a Mica već puši njegov solidan kurac neki’ 17 cm, srednje debljine. Solidan i lepo podšišan. On je samo stajao i bacao pogled prema meni da vidi moju reakciju.

lizanje sisa

Ja mu priđo’ i potapša ga po ramenu i rek’o:
– Opusti se čoveče, ne boj se ništa. – Tad Mica mene pozva da joj se pridružim, reče:
– ‘Aj ljubavi pomozi mi da ga opustimo, nikako se neće ukrutit, vidiš da je u strahu.

Ja se spustim pored Mice i nas dvoje naizmjenično počnemo da mu pušimo. Kad, on u jednom trenutku reče:
– Ovo treba doživjeti. A ja, evo, imam priliku. Aj’mo na krevet!

Mica mu reče da legne i da ona mu sedne na usta da je liže ako želi. On odma’ leže, Mica ga zakorači, spusti picu njemu na usta i poče da mu puši. Prizor je bio odličan; ja sam joj se odma’ pridružio i rekavši joj da ću i ja da ga probam sledeći put. Mica mi reče kroz smeh da mu je lep i da ga nećemo sad puštat iz naše igre, da ćemo se sa njim redovno družit.

cuckold, puše kurac zajedno

Ja se povučem, Mica se skide sa njega i leže na leđa, reče mu da je nabije i da je ne žali. On je zakorači i odma’ joj ga nabi’ unutra. Čim je uš’o do jaja, Mica je počela da se trza i svršava. On je nastavio da je nateže, zabijajući se svom snagom u nju.

Ja više nisam mog’o a da ga ne izvadim i krenem drkat gledajući ih. Na moje iznenađenje, Mica mi reče da joj ga dam da mi popuši, jer će mi jaja popucat. Ja joj priđem i stavim joj u usta, a šok – dolazi Dule, jebe svom snagom i zastade, spusti se na Micina usta koja su bila puna mog kurca i poče lizat progovarajući:
– Daj i meni da probam kako to izgleda!

Mica ispusti kurac, on se nabi’ do kraja u nju i uze moj kurac u usta, i krenu da ga puši. Za prvi put, radio je to odlično.

bisex trojka

Ja se poče’ grčit, Mica vidi da ću ja svršit i uze ga sebi u usta, a namignu na mene. Ja eksplodira’ i napunim joj usta. Kad sam se iscedio, odmaknem se, a Mica njega zažvali sa punim ustima moje sperme. Njemu se to svidelo, što mi je kasnije prizn’o, al’ nije prestajao da se nabija u Micu.

Mica mu reče da zamene pozu, da on legne, a ona da se nabije na njega, što su odma’ i uradili. Mica je odma’ počela svršavati, nabijajući se sve jače na njega. Kad se ona smirila, on se polako, sad već opušten, poče nabijat u nju. Ja sam ležao na krevetu i posmatrao ih i pijuckajući piće. On, sad već opušten kaže da bi je zguza jebav’o da svrši, jer ga jaja počinju bolet, a nikako da počne da svršava.

Mica se odma’ skide sa njega i namjesti se, on se naštima i krenu da je jebe, i to, bogami, žestoko da se nabija na nju, što je i Micu popalilo, a bogami i mene. Kad sam video da Mica steže plahtu i sve jače stenje, znao sam da je gotova, da svršava. Al’ u tom momentu je on počeo da pušta krikove i da se koči, prazneći se u nju. Svršili su u istom momentu. Ostao je još par sekundi u njoj i onda se srušio pored nje.

karanje od pozadi

Ja, u znak da mi je drago što se ovo desilo, priđem njemu i uzmem kurac u usta, i očistim od sokova i sperme. On se malo izgubio, al’ mu je prijalo. Zatim se spustim Mici među noge i oližem joj picu, pokupim sve sokove. Ustanem i kažem da idemo na terasu da popijemo nešto, da dođemo sebi. Oni pristaše.

Seli smo, cugali i zezali se, što je i njemu i nama jako prijalo, dogovorili se za sledeći put kad dođe da će probat i mene i da ovo ostaje među nama, što je on potencirao, da ne bi došlo do kakvi’ tračeva. I još nam je rekao da će pokušat pričat sa svojom ženom dal’ bi ona voljela nešto ovako, na šta mu je Mica rekla da on u to ne dira ništa, da to ostavi njoj, jer su one žene i da će Mica to sredit ako on to želi. On reče, posle ovog što je doživio sa nama, baš bi voleo da gleda kako ja jebem njegovu ženu, da vidi njenu reakciju.

U toj priči on i Mica ponovo završiše u krevetu, al’ sad sa nježnim seksom, praćenim maženjem i velikom strašću. Bilo ih je lepo posmatrat. Izdrkao sam gledajući ih, nisam im hteo smetat. Mica mi je pokazivala rukom da im se pridružim, al’ nisam hteo da ih prekidam u strasti i nežnom uživanju jedno u drugom.

jebanje od pozadi, maženje pičkice

Kad su završili, otišli smo svo troje pod tuš. Mica kaže da uživa da se tušira između dva tela, što smo joj i priuštili.

Nakon par dana, nazvao me je Dule i pitao imamo li vremena za vikend da dođemo do njega i gospođe na roštilj, da se oduži za onaj ugođaj i da se sa njegovom suprugom malo bolje upoznamo. Ja to rek’o Mici, ona reče da može, ja mu potvrdi’ da dolazimo i da se nešto posebno ne trudi – može kafa i piće. On reče da je to njegov problem, samo da mi dođemo.

Dođe vikend, mi se spremili i krenemo…

bisex trojka, lizanje sperme

Nastavak: Moj život i seks-avanture, V dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Autor ovog posta je:

Boki i Mica


Moj život u sex avanturama.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Eh, kad bi moja htela tako… Odaj tajnu kako si je nagovorio? Kažu da treba samo probuditi kurvu u njoj, ali kako?

Supe! Predivno je da muž i žena zajedno puše kurac! Sjajni ste, samo napred!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x