Moj gay početak sa čika Borom, II deo

Nastavak priče: Moj gay početak sa čika Borom, I deo

Zovem se željko, imam 30 godina. U prošloj priči sam opisao kako sam upoznao čika Boru i kako me je on uvukao u svet gay seksa i kako sam probao kurac i spermu.

Bora je gastarbajter iz Nemačke, ima 52 godine i živi par meseci ovde, par meseci preko. Ovde živi u iznajmljenim stanovima u kojima zavodi momke. Njegova porodica u Nemačkoj ne zna za njegove sklonosti.

Bora mi je priređivao razne sex avanture i terao me je da oblačim ženske stvari i ponekad snimao malom kamerom. Tako jednom mi je dao da obučem crne unihopke i crnu majicu i on je doveo četri muškarca potpuno gola. Bora je sedeo na fotelji, snimao i drkao svoj kurac. Ja sam prvo čučnuo, a sva četvorica me okružila.

snimanje gej pornića

Ja sam se igrao njuhovim kitama: lizao, pušio naizmenično, dok sam jednom pušio ostale kite sam drkao. Onda sam legao na krevet na leđa, malo mi je glava visila nadole i jedan po jedan su se smenjivali i tucali me u usta.

Posle se jedan popeo na krevet kod mojih nogu, ja sam podigo noge, spojio pete oko njegovog kurca i drkao nogama, dok su se ostala trojica smenjivali kod moje glave, i dok me je jedan tucao u razjapena usta, ostalima sam drkao.

Skoro u isto vreme su počeli da svršavaju: onaj kome sam drkao nogama mi je isprskao hulohopke, ova dvojca čije su kite bile u mojim rukama su isprskali spermu po majici, dok mi je četvrti napunio grlo, toliko da mi je, kad je izvadio kurac, sperma izlazla iz usta. A ja ko neka kujica, dopuzao do čika Bore i posisao mu kurac a on je kamerom snimao krupan plan mog pušenja prlikom svake akcije. Bora bi me pitao dal’ sam spreman (mislio je da primim u dupe), a ja sam dugo oklevao, sve do jednog dana.

gej pušenje 2 kurca

Tada sam na sebe bio navuko mrežastu haljinu. Kroz jedno okce od mreže sam provuko kurac. Bora mi je reko da me čeka iznanađenje. U sobu je ušao go nabildovani tip sa maskom na glavi. Kurac mu je bio veliki, oko 30 cm. Gledao sam ga otvorinim ustima, čučno i počeo da ga ližem i ljubim tu veliku stvar koja je sve više rasla. Prvo sam malo mu pušio, skoro sam pola kurca strpao u usta, onda sam prelomio i rekao Bori:
– Spreman sam, hoću njega. – On mi je rekao:
– Znao sam da nećeš moći da odoliš. Popni se na krevet.

Ja sam se popeo na sred kreveta i zauzeo pseću pozu. Bora je postavio kameru na stočić da gleda prema guzi. Tip se popeo iza mene i polako približavao meni. Bora se popeo napred i stavio neki jastuk pod moju glavu i malo me milovao svojim kurcem po licu. Ovaj od pozadi mi je raširio guzove, provuko kurac kroz okce od haljine, prislonio glavić na moj otvor i u jednom trenutku Bora mi je prislonio glavu na jastuk, a ovaj od pozadi me odjednom probio. Hteo sam da vrisnem, ali jastuk mi je ublažio vrisak.

gej jebanje u dupe

Ovaj pozadi je počeo da me tuca

Bol je prerasla u užitak. Uhvatio me je od ispod za sise i navlačio na kurac. Malo sam podigao glavu i počeo da pušim Bori koji me je uhvatio za glavu i počeo da me tuca u usta tako žestoko, da su mu jaja udarala o moja usta. Obojica su me žestoko tucali: Prvi je svršio Bora, posle njega je svršio i ovaj od pozadi, a ja sam i dalje stajao u psećoj pozi. Bora je prišao od pozadi i nabio tampon u moju rupu da mi zaustavi krvarenje.

Posle par dana ja i Bora smo se odvezli kolima u neku šumu. Bora mi je rekao kako treba da se vrati za Nemačku i da bi želeo pre nego što ode, da snimi jednu žestoku akciju sa mnom za par dana. Rekao sam:
– Naravno, ispuniću ti svaku želju.

Tako napaljeni, uhvatili smo jedan drugom da drkamo tu u kolima. Bora se prvi sagnuo i popušio mi kurac. Posle je izašao napolje, došao do moje strane, ja sam otvorio prozor, malo provukao glavu i počeo da mu pušim. Posle je Bora otvorio vrata, ja sam legao preko sedišta, Bora mi malo podigao i raširio noge i izjeb’o me.

gej seks u kolima

Posle par dana došao sam kod Bore u stan. On je oko kreveta postavio kamere. Bora je seo na ivicu kreveta, ja sam počeo da mu obrađujem kurac. U sobu su ušla dva gola muškarca. Stali su pored mene i ja sam im obojici drkao, dok sam Bori pušio, a Bora me milovo po kosi.

Prvo trojka, pa i šestorka

Brzo je svršio i napunio mi usta. Jedan od ove dvojce je legao na krevet, ja sam ga opkoračio, namestio je kurac u moj otvor i počeo sam da skakućem po kurcu. Ovaj drugi se popeo na krevet i tucao me u usta. Uskladili su ritam: ovaj dole je prvi svršio, a ja sam nastavio da skakućem dok i ovaj drugi ne svrši. Sperma je dole počela da izlazi pored kurca.

Kad su završili, ja sam legao sa raširenim nogama prema kameri. Iz dupeta mi je izlazila sperma.

gej spit roast

Posle su ova dvojica izašla, a u sobu je ušlo pet muškaraca: jedan je nosio neki veliki kofer. Ja sam pitao Boru dal’ ću moći sve da ih primim, a on mi je rekao da ne brinem, da će dobro da me rašire. Ja sam čučnuo između njih petoro i počeo sa podizanjem kita. Oni su me udarali kurčevima po licu. Pušio sam i drkao naizmenično.

Onda su me bacili na krevet, dvojica su me uhvatili za noge i dobro me raširili. Jedan mi je držao za ruke, jedan je čučnuo iznad moje glave i nabio mi kurac u usta, a jedan je iz kofera izvadio pnematsku bušilicu, na koju je bio postavljen veštački kurac. Ugurao mi ga je malo u dupe, pa uključio bušilicu. Ja sam se sav tresao, k’o kurac u mojoj guzici, dok mi je jedan kurac bio dubuko u ustima. Posle je ovaj dole, kad mi je dobro raširio dupe, izvadio bušilicu i nabio svoj kurac. On i ovaj u ustima su svršili. Onda je jedan od ovo troje seo na krevet, ja sam ga opkoračio i naciljao kurac u moju rupu, a drugi je prišao od napred i spojio kitu sa ovim od ispod i gurnuli su mi zajedno kurčeve u guzicu i počeli da me tucaju u ritmu, dok se ovaj treći popeo na krevet zajedno sa Borom, kome se oet digao, i jebali me u usta dok sam bio u sendviču.

Pošto mi je dupe bilo puno sperme, čulo se šljapkanje. Bora i ovaj gore su spojili kurčeve, a ja sam ih oba strpao u usta. Svi su me napunili spermom: ova dvojca u usta, a dvojca u dupe. Posle par dana, Bora je otišao u Nemačku, a ja sam krenuo dalje sâm u gay svet. Posle par godina sam se smirio, dobio porodicu, mada ponekad krišom pogledam moj snimak koji je Bora napravio…

dupli anal, gej gangbang

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o