Odmor u septembru, II dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Odmor u septembru, I dio

Bješe prošlo pet sati kad odlučismo da je dosta kupanja i sunčanja za danas. Dok je pakovala peškire u torbu i prije nego što je obukla kupaći kostim, Mačkica nam reče: „Pošto ste me vas dva smotanka nagovorila na ovo, sad ću ići gola do kuće”. Pogleda Verana pa mene. U uglu usana joj osmjeh. „I ja ću”, rekoh ‘ladno. „’Ej, ljudi, nemojte! Ovdje me svi poznaju, biće mi neprijatno!”, uzviknu Veran. Nas dvoje se glasno nasmijasmo. „Aha, primio si se, a?”

Kad smo stigli do kuće dan se već polako gasio. Ali je na zatvorenoj terasi bilo sparno. Svukoh opet šorts a i Mačkica se sada nije ustezala, svuče kostim i stavi ga na naslon kauča. Veran učini isto. „Prva se tuširam!” „Ok”, rekoh,„ samo ovdje ima neka caka sa hidroforom, je l’ još uvijek tako?” „Jeste”, reče Veran, „samo se uključi prije nego što se odvrne slavina.” „’Ajde molim te pokaži joj ti kako se to radi, da je nešto ne zeznem.”

I Mačkica krenu, njišući guzom, dugonja za njom. Zavalih se na kauč, ispružih noge, koliko mi je to dozvoljavao sto i zapalih cigaretu. Kako su sva vrata u kući, osim ulaznih bila otvorena, ubrzo se začu voda iz tuša i njih dvoje. Nešto su ćaskali, čuo se njen zvonki smijeh. Nisu žurili, i dalje se čula voda, valjda se sad on tuširao. Ugasim cigaretu, uzmem jastučić sa naslona i ispružim se. Biće da sam odmah utonuo u san.

Probudi me njihovo čavrljanje. Otvorim oči, sumrak je već osvajao prostoriju. Vidim njih dvoje stoje tu, Mačkica mu, smijući se, nešto objašnjava. „Isti si kao Konstantin, ni on nema hrabrosti da uradi to. A lako je i bezopasno.” „A šta to?”, upitah iz ležećeg položaja. „Kažem Veranu kako bi vam vršnjaci ljepše izgledali kad bi smjeli da obrijete dlake oko njih. Al’ i on kao i ti se plaši sječiva.” „Ma, nema šanse”, rekoh prelazeći u sjedeći položaj. I instiktivno se počešah po pomenutom mjestu. „Nije strašno”, reče mi, „gledaj”. I uze njegov ponos palcem i kažiprstom. „Podigne se, ovako, i onda brijačem ovuda.” Savila je kažiprst desne ruke i njime mu prelazila preko dlaka. „Naravno, nanese se pjena za brijanje, ništa ne boli, kao kad se briješ.”

Veranu se ponos bijaše malo izdužio od njenih dodira ali se vidjelo da se veoma trudi da do toga ne dođe. „Znate šta vas dvoje”, rekoh, „umirem od gladi. ‘Ajde da nešto ubacimo u kljun pa ćemo taj predlog staviti na razmatranje kasnije. Bolje razmišljam punog stomaka.”

Ubrzo smo sve troje ćuteći jeli. Pješačenje, kupanje i druge aktivnosti su nam otvorili apetit. Mrak je zavladao ali niko nije pomišljao da uključi svijetlo. Ulična sijalica je sijala nedaleko od kuće i unutra je bio prijatan polumrak. Mačkica je sjedjela pored mene, Veran na kauču sa druge strane malog stola. Kad smo završili sa ručkom/večerom, moja mačka pokupi ostatke hrane sa stola, odnese ih u kuhinju i očisti sto. Veran donese po limenku hladnog nama dvojici a njoj bočicu crnog.

Prijalo nam je hladno piće. Prijalo nam je što smo tu, na moru, goli i opušteni. Mačkica je raširila nogice i pijuckala vino. Ja sam u lijevoj ruci držao limenku a desnom je mazio po butini. Koža joj je nježna, glatka. Veran je sada opuštenije gledao u njenu picu, nije skrivao pogled.

obrijana pička

Onda mačka podiže nogicu i stavi je na sto. Reče: „Nego, umjetniče, da te pitam nešto. Kad si ono danas spavao a mi se zabavljali, jesam li bila previše glasna, je li ti smetalo da zaspeš?” Pogleda je, pogleda mene a onda sve troje prsnusmo u smijeh. „’Ajde priznaj, jesi li poželio da ga istreseš, a?” Glasno se nasmija, praznu bočicu stavi na sto.

Desnu ruku spusti na picu a lijevom uze mog i poče lagano da ga drka. U trenu mi se diže. „Ma neee, nisam, ovaj, možda malo, ne sjećam se”, odgovori. „Aha, umjetnik nam se postidio”, nije prestajala Mačkica da ga zeza. „Pa dobro”, reče Veran, „jesam, da”. Sad i on poče lagano da drka. „Baš da vidimo koliki ti je kad se digne”, reče mu.

Povuče ga još nekoliko puta gore-dolje i skloni ruku. „Evo”, reče. „Paa, nije loše”, reče mačka pogledujući moj pa njegov. Otprilike su vam isti. „A nije red da držiš svoju tečnost toliko dugo u sebi, je l’ da?” Pogleda me. „Stvarno nije”, rekoh joj smješkajući se. Razumjeli smo se. Poljubi me pa se sagnu i poljubi njega u glavić. „Čekaj me tu, reče mu.” Ustade i pređe kod Verana. Uze ga u ruku, pogleda ga u oči i krenu da mu ga drka.

drkanje dva kurca

Postizavala je da zadovolji oba kurca

„Mmm”, na to će on, zatvori oči i opusti se. Vješto je to radila, drugom rukom mu je draškala jaja. Nije mu trebalo mnogo. Kad je osjetila da je blizu, malo mu jače stisnu jaja i ubrza tempo.

Uz njegovo „aaa” prvi mlaz štrcnu uvis i razli se po stomaku. Zatim drugi, treći. Usporavala je dok joj je ručica bila umazana spermom. I on je bio umazan, i jaja, i šumarak okolo.

„Evo zašto ja kažem da treba da se obrijete dolje”, reče dok je cijedila poslednje kapi iz njega. Ostao je u istom položaju, nije otvarao oči. Kad je završila, obrisa ruku o njegovu butinu. „Ne mrdaj”, reče tiho, „donijeću peškir”. Ustade, pomirisa ruku i ode u kupatilo. Brzo se vratila, sjela na isto mjesto i počela da ga čisti. Temeljno je to radila, obrisala ga je i ispod jaja, pokupila sve sa dlaka, očistila mu vršnjaka koji se bijaše ukupio do pola. Obrisala je i spermu sa stomaka. „Eto, sad je dobro”, reče ustajući. Odnijela je peškir nazad u kupatilo. Kad se vratila nešto je pjevušila.

Raspremili smo oba kauča i legli. Još malo smo ćaskali i utonuli u sladak san…

brijanje kurca

Kad sam se probudio, plavičasta svjetlost je prodirala kroz zavjese. Uzmem ručni sat sa stola i pogledam – pet i dvadeset. Spavao sam k’o top, pomislih. U sobi se čulo Veranovo tiho hrkanje. Ležao je na leđima, poluotvorenih ustiju. Mačkica se okrenula prema zidu, dodirivala me je guzom. Tiho je disala. Svi spavaju, niko budan… dođoše mi Čorbini stihovi. Mislio sam da će pred svitanje biti svježe ali nije. Nisu nam bili potrebni pokrivači.

Ustanem i odem u kupatilo. Mokrim, istuširam se, operem zube. Pogledam se u ogledalu i pređem rukom preko brade. Uzmem brijač, četku i pjenu. Sjetim se šta nam je Mačkica predlagala i pogledam dolje. Ipak ne – pomislim. Samo i jedino ako ona to bude htjela da uradi.

Kad sam sve završio, vratio sam se na terasu koja nam je služila i kao spavaća i kao soba za dnevni boravak. Još su spavali. Sjednem na svoje mjesto i pogledam mačkinu guzu. Pomazim je. Ona nešto promrmlja, nisam bio siguran da li se budila ili je još duboko spavala…

Do podneva smo bili na plaži, samo nas dvoje. Veran je ostao kući, rekao je da nešto mora da uradi, nisam razumio šta. Otišli smo na isto mjesto, kupali se goli, mazili se na pijesku ali nismo vodili ljubav. Mačkica je to izbjegavala, smijući se i zadirkujući me: „Ne smiješ da ga obriješ!”

žbun i sperma

Kad smo se vratili, Veran je nešto sređivao u dvorištu. Bio je bos i u šortsu. Pokazao nam je stablo neke voćke i stao da priča kad ga je posadio. Uživao je ovdje, vidjelo se. Posle tuširanja i ručka, sjedjeli smo unutra i pili popodnevnu kavu. Sve troje goli. Ja sam odbijao dimove, Mačkica je stavila nogicu na sto, ruka joj je bila na pici.

Posle ispijene kave i još malo lijenog ćaskanja, reče: „Junaci, jeste li razmislili o brijanju, a?” Pogleda mene pa njega. „Ja mogu to da vam uradim, vaše je samo da gledate i učite.” „Probaj to sa njim”, pokazah glavom na Verana, „pa ako preživi… možda razmislim”. „‘Oćeš?”, upita ga. „Šta znam, pa… može, ‘ajde.” „’Ej, super!”, reče i  odskakuta do kupatila. Otuda se vrati sa svojim neseserom, mojom pjenom i peškirom. Sjede pored njega, sva blistajući. Spusti stvari pored na kauč, uze ga za noge. „E, ovako sjedi, tako. Ništa se ne sjekiraj.” Nanese pjenu na ruku i natrlja je oko njega. Obrisa ruku peškirom, izvadi brijač. „Nov je”, reče, „samo sam ga jednom koristila”. Uze ga u ruku, podiže, i brijač krenu odozgo na dolje.

Veran je napravio grimasu, vidjelo se da mu je prvi put. Kad osjeti da glatko ide, opusti se. Mačkica se uozbiljila dok je radila, kao da stvara umjetničko djelo. Unijela se u posao. Brisala pjenu sa brijača i nastavljala. Ubrzo sve bi gotovo. Očistila ga je peškirom, malo se izmakla i zadovoljno rekla: „Eto, vidi sam koliko je sada ljepši!” Veran pređe rukom preko obrijanog mjesta: „Stvarno jeste…” „Kažem ti ja”, reče mu i pomilova ga. Pomilovala ga je malo duže.

trojka mmf

Pogleda u mene. Smješnuh se. Nježno mu pomazi jaja pa ga uze u ruku. Blago ga stisnu, povuče gore-dolje i stade. Držeći  ga u ruci, mazno upita: „Prvi put?” „Aha”, odgovori ovaj, malo zbunjeno. „Znači, prva sam ti”, reče i nasmija se. Bijaše mu se podigao do pune veličine. Kad Mačkica to radi, mora se podići, znao sam vrlo dobro. „E, pa kad je tako, red je i da to ovjerimo.”

Drugom rukom ga pomazi po kosi, privuče sebi i sočno poljubi. Krenu jezikom, on se najprije malo snebivao ali im se ubrzo ukrstiše. Odmače se i smijući upita: „Slatke su mi usne, a?” „Mhmm”, nekako odgovori. I meni se digao. Uzeh ga u ruku. Mačka se sagnu, liznu mu glavić. Pa još jednom. Onda ga liznu od vrha do jaja. Pa uze samo glavić u usta.

Veran je zažmurio, istegao se koliko je dug, stomak mu se nadimao od ubrzanog disanja. Potom ga primi skoro čitavog u usta i ostade tako jedan tren. Kosa joj se prosula po njegovom stomaku i svuda okolo. Krenu da podiže i spušta glavu ne vadeći ga iz usta.

celog u usta

Jednom rukom mu je mazila jaja. U sobi se čulo samo njeno sisanje i njegovo disanje. Radila je to sa uživanjem, izvadila bi ga pa ga opet uzela. Ubrzavala je, a i ja sam bio pred svršavanjem. Posle  jednog minuta Veran opet izusti ono aaaa a ona malo spori.

Kad je počeo da svršava, sasvim je usporila. Punio joj je usta i trzao se. Prve kapi skliznuše preko njenih usana. Usisavala je svaku kap. Još ga je nekoliko puta cimnula i stala. I ona je glasno disala kroz nos. Potom se ispravi, oliza usne i pogleda ga.

Uze peškir, obrisa se. Opet ruka na njegovoj kosi, dug poljubac. Jezici. „Vidiš kako budeš nagrađen kad si poslušan”, tiho reče. „’Ej…”, sad se i ja oglasih. Pogleda me i shvati šta sam želio. Dođe do mene, okrenu mi guzu, sagnu se stavljajući ruke na sto. Namjestih se iza nje, podiže se na prste, uzeh je za bokove i odmah uđoh u mokru picu. Uhvatih je za stomačić i navalih.

Sise su joj se njihale iznad stola. Ovako napaljenom, nije mi trebalo puno. Nekoliko trzaja i napunih je svojom spermom.

karanje otpozadi

Zadržah ga nekoliko trenutaka. Polako ga izvadih i zadihan sjedoh nazad na kauč. Mačkica se ispravi, i sva srećna mi reče: „Dva punjenja u nekoliko minuta”, i zakikota se. Odskakuta u kupatilo a nas dvojica ostasmo zavaljeni i zadovoljni…

Nastavak: Odmor u septembru, III deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Konstantin


Živimo slobodno! Odbacimo stege društva!

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x