Moj gay početak sa čika Borom, I deo

Zovem se Željko, imam 30 godina. Moj gay početak desio se sasvim slučajno kad sam imao 20 godina. Bilo je leto. Išao sam nešto do grada i imao sam na sebi samo šorts i majicu. U busu sam seo skroz pozadi.

Posle nekoliko stanica pored mene je seo jedan tip od preko 50 godina, sedeo je i, pošto je bila vrućina, stavio je sako u krilo i stavio ruku tako da prekriva moja i njegova kolena. Posle nekog vremena osetio sam njegovu ruku na mojoj butini. Pipao me je i zavlačio je ispod šortsa. Ja, šokiran, nisam ništa nisam rekao. Osetio sam kako mi mazi muda preko gaća, a moj kurac od 15 cm polako se dizao.

On mi je sve brže mazio muda, a ja sam se opustio i uživao, zavaljen na sedištu busa. Osetio sam kako svršavam i punim gaće spermom.

kurac iskače iz farmerki

Na sledećoj stanici, on je izašao iz busa, a meni se sve svidelo. Narednih dana sam čekao isti bus i tražio mog gospodina… Tako jednog dana, kad sam ga primetio, ušao sam unutra. Bilo je prazno mesto pored njega! Seo sam i sâm namestio njegov sako preko mojih i njegovih kolena, a on mi je šapnuo:
– Mali, ne ide to tako. Sad ti trba da izdrkaš meni – i uzeo polako moju ruku koja je bila ispod sakoa i vukao prema njegovim pantalonama.

Osetio sam rukom njegov kurac koji je bio izvađen, a ja sam počeo da mu milujem i uhvatio sam ga celog u ruke i drkao, a on je ubrzano disao. Osetio sam kako mi se ruka puni spermom, a on je iz sakoa izvadio jednu maramicu i dao mi da obrišem ruku i rekao:
– Siđi sa mnom, da ja pomognem tebi…

Sišli smo iz autobusa i hodali, kad me je on uveo u jedan uzan prolaz između dve zgrade, naslonio me na zid od zgrade, čučnuo između mojih nogu, skinuo mi šorts i gaće i počeo da mi liže kurac.

gay sisanje kite

On se igra sa njim; uvlači u usta i puši, a ja da se tresem od zadovoljstva.

Skupio je usne oko mog kurca i iscedio svaku kap moje sperme

Sve je usisao do poslednje kapi. Kad je završio rekao mi je da čekam sutra isti bus u isto vreme i da je na mene red da uzvratim uslugu.

Kad sam sutradan ušao u bus, sedeo je, sad bez sakoa, samo u pantalonama i košulji. Ja sam seo pored njega:
– Zovem se Željko.
– Zovi me čika Bora.

Odgovorio sam da siđemo kod iste stanice. Sišli smo i opet ušli u onaj prolaz. On mi je rekao:
– Mali, sad je na tebe red.

Ja sam rekao da mi je prvi put i nemam iskustva i da neću da gutam spermu. On je rekao:
– Ja ću te naučiti. A za spermu ne brini.

gej drkanje i pušenje

Naslonio se na zid, otkopčao šlic i izvadio kurac koji je bio spušten. Imao je malo veći kurac od mog. Ja sam čučnuo, uhvatio rukom, malo sam navukao kožicu i izašao je prelep glavić. Bora mi je rekao:
– Počni da ližeš malo glavić.

Ja sam poslušao i liz’o k’o najslađu lizalicu koja je sve više rasla. Rek’o mi je da ga uvučem malo u usta. Uvukao sam ga malo. Rekao mi je:
– Stegni ga i idi gore-dole.

Uradio sam sve to, al’ samo pola kurca sam trpao u usta. Ali, sve brže sam to radio, a Bora je sve više uzdisao. On mi je rekao da skinem majicu i ja sam skinuo. On je počeo da mi svršava po grudima, rek’o, da ne brinem za spermu. Posle sam navuk’o majicu ne brišući spermu, da mi ostane za uspomenu.

svršavanje u usta, gay

Narednih dana smo se ja i čika Bora menjali: jedan dan puši on meni, a sutra ja njemu. Onda me je upitao da li bih gledao uživo sex dva muškarca. Rek’o sam – što da ne. Dao mi je adresu na koju da dođem.

Došao sam u jedan stan u jednoj zgradi. Otvorio mi je Bora i rekao mi da sednem na jednu fotelju pored kreveta, i tako me napali akcija. Mogu i slobodno da drkam! Otišao je u kupatilo, izašao je posle par minuta, a na sebi je imao samo bade-mantil.

Posle nekog vremena neko je pozvonio, i Bora je otvorio jednom tipu od 25 godina koji je nosio pantalone i majicu. Čim je ušao, skin’o je pantalone, a Bora svoj ogrtač: bili su potpono goli. Zauzeli su pozu 69 na krevetu i pušili jedan drugom.

69 gay pušenje

Posle nekog vremena Bora je namestio kondom na kurac od ovog tipa i na sred kreveta zauzeo pseću pozu. Ovaj mu je prišao od pozadi i počeo da ga tuca, a ja sam već uveliko drkao.

Tačno sam video kako kurac prodire u Borino dupe

Kad sam bio pri kraju da svršim, prišao sam Bori i počeo da svršavam po njegovom licu. Onako napaljen, legao sam ispod njega i uhvatio da pušim kurac koji se klatio, dok ga je ovaj jeb’o. Posle nekog vremena Bora je počeo da svršava po mom licu, a onaj tip je izvadio kurac iz Borinog dupeta, skin’o kondom i počeo da prska spermu po Borinim leđima. Kad je tip završio, Bora mu je u ruku tutn’o nekoliko novčanica i tip je bez reči otišao.

Bora mi je rek’o da on voli da plaća da ga jebu, da jebe, i da gleda uživo sex i da će početi da plaća i mene. Ja sam mu rek’o da može, al’ samo pušenje i da drkam, jer još nisam spreman da ga primim u dupe. Bora mi je rekao:
– U redu, kad budeš spreman, sam ćeš reći.

gay daddy

Dani su prolazili, a čika Bora je počeo da mi plaća da mu pušim ili da gleda dok drugom pušim kurac, dal’ u njegovom stanu ili na neobičnim mestima, i sve sam više preuzimao poslušnu pasivnu ulogu .

Tako jedne večeri smo šetali parkom i pričali nešto, pa smo svratili u jedan wc. Bio je prazan. Bora me je odveo do kraja wc-a, ja sam čučno i počeo da mu pušim kurac, kad u jednom trenutku u wc uđoše dva starija tipa i počeli su da pišaju u pisoar. A Bora izvadio kurac iz mojih ustiju, prišao onoj dvojici, nešto rekao, pa se vratio do mene:
– Mali, sve sam dogovorio. Sad ti nastupaš, tvoji su.

Oni su i dalje stajali okrenuti prema pisoaru, a ja sam prišao iza, i čučno, i počeo da ližem njihova jaja od pozadi, a Bora je stajao sa strane i drkao svoj kurac. Ova dvojica se nisu okretala, a Bora mi je rekao:
– Ako hoćeš da se okrenu, moraš da im poližeš guzicu.

Iako nisam nikad to radio, razmaknuo sam jenom rukom guzove i približio glavu. Malo mi je smrdelo, a Bora mi je dao jednu vlažnu maramicu i ja sam mu maramicom obrisao guzicu. Posle sam mu nabio jezik u čmar i lizao.

gay lizanje čmara

Posle sam to uradio i drugom, dok se nisu okrenuli, pa sam im naizmenično pušio. Prišao je i Bora i sva trojica su me okružili, a ja sve brže pušio, sve dok mi svi troje nisu svršili na facu.

Spermu još nisam probao; tako jednom dok sam bio sam sa Borom u stanu, on mi predloži da probam njegovu spermu, a da će mi on duplo platiti. Malo sam se nećkao pa sam rekao:
– ‘Aj da ti pušim, pa ću da odlučim.

Legli smo u pozu 69 i pušili jedan drugom, a ja sam mu već napunio usta. On je rekao da je sad na mene red i pristao sam.
– Samo lezi i opusti se.

Ja sam legao, on mi je prišao iza glave i rekao i da isplazim jezik. Ja sam isplazio, on mi je prislonio glavić na jezik, i malo potrljao dok nije počela da izlazi sperma i sliva se sa vrha mog jezika na dole, prema grlu. Čim se malo skupilo u ustima, Bora mi je rek’o:
– Progutaj.

gej guta spermu

Ja sam zatvorio usta i progutao. Imala je slatkast ukus. Ponovo sam otvorio usta. Bora je iscedio još koju kap sperme, a ja za zadovoljstvom progutao. Tako me je čika Bora uveo u svet gay seksa. Šta se događalo posle, u nekoj drugoj priči…

Nastavak: Moj gay početak sa čika Borom, II deo

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o