Francuskinja, Srpkinja & poslovni partneri

Registrovani korisnici ne vide reklame

– E, spremi se večeras, idemo na večeru sa nekim mojim poslovnim partnerom. Tu je u Beogradu sa suprugom pa će biti opuštenija malo varijanta.
– Znači nećete previše gnjaviti o poslu, trenutnom stanju firme? Ako hoćete, molim te mi reci, znaš da neću da idem da bih se samo smešila, a o vašim temama ne znam ništa.
– Nećemo, opusti se ljubavi…

Stao je iza mene obmotao ruke oko mog struka, tek toliko da osetim da mu se digao i naslonio usne na moj vrat. Pravila sam se da erekciju nisam osetila, mada me je osmeh malo otkrivao. Ali nažalost nije bilo dovoljno vremena da se kresnemo i da stignem da se spremim.

Na brzinu sam izvadila proverenu kombinaciju. Bila je to crna haljinica malo iznad kolena, svilenkasta maslinastozelena ešarpa (na koju znam da on otkida kad je nosim) puštena crvena kosa do ramena, crveni ruž i sandale sa ultra tankom štiklom, u kojima se osećam najlelegantnije na svetu. Naravno minđuše diskretne, sa sexy staklastim odsjajem. On nije preterivao sa elegancijom. On je sam po sebi elegancija da budem iskrena. Na brzinu se istuširao ne bi li me isprovocirao da priđem i na kratko pomerim sastanak. Ali imali smo svega pola sata da stignemo, iako je on i dalje po gajbi šetkao samo u boksericama. Priznajem šarmantno mu stoje, priznajem teško sam mu odolela… razume se da ću ga svakako imati do kraja večeri. Raspoloženi smo bili oboje za to…

10912879_953493121357911_734190766_n

Stigli smo u hotel u kome je odseo njegov poslovni partner. Sačekali su nas sa osmehom. Bio je to simpatičan par naših ljudi koji žive u Francuskoj. Upoznali smo se. Na prvi pogled bili su jako simpatični, na svaki sledeći sve više šarmantni i opušteni. Popili smo piće u restoranu dok smo se dogovorili šta ćemo da naručimo.

Međutim, bilo je malo gužve i bučnije pa su simpatični Francuzi predložili da odemo kod njih u apartman i razgovaramo opuštenije. Nas dvoje smo se pogledali diskretno sa osmehom i pristali. U liftu je bila neka tajnovita tišina. Možda zbog nedostatka teme, možda što je već počelo da miriše malo strasti u vazduhu, protkana blagim mirisom žestine koja se pila. Uskoro je tišina prestala, kada su se vrata apartmana otključala.

Francuskinja senzualnih usana pozvala me je u sobu da mi pokaže par sitnica i krpica koje je ovde kupila. Kaže mi da joj nikada nije dosta sitnih odevnih detalja, i da uživa kombinujući. Usput me je jako jebozovno pogledala i prokomentarisala da bi volela da može i ona da se obuče tako jednostavno na prvi pogled smerno, a opet da zrači sexipilom. Onda je nekoliko trenutaka, dok je to izgovarala gledala u moje usne, zagrizavši svoju blago.

Taj pokret i pogled Francuskinje mi nije dao mira. Pogledah po krevetu na kome su stajale njene stvari i spazih crnu spavaćicu. Uzeh je i kroz direktan pogled u oči je pitah:
– A ovo? – nasmejala se i zagonetno pitala:
– Misliš? – Šta mi je drugo preostalo da kažem pred tom suptilnom zavodnicom…
– Znam – odgovorih joj prikrivajući osmeh.

Devojka mi je polako, kao mali sexi anđeo prešla preko ruke uzevši spavaćicu. Krenula je da se skida, besramno, svesna da hemija samo može postati jača. Obukla je tu pakleno provokativnu spavaćicu i stala na ogledalo u kom se u potpunosti videlo njeno prelepo telo.

314902026_297e585529

Duga tamno smeđa kosa joj se spuštala niz leđa. Bila je diskretno našminkana. i njen pogled koji sam hvatala u ogledalu vrebao je svaki moj pokret mameći da priđem i pomognem joj da je “bolje” namesti. Ustala sam sa kreveta i prišla joj. Jebozovan prizor u ogledalu ubrzao joj je disanje. Bila sam joj jako blizu, ali nije bila sasvim sigurna da li i ja osećam tu „blizinu” dok osećam da njen parfem postaje intenzivniji.

Spustila sam joj ruke na struk. Folerski sam nameštala da bih osetila toplinu njenog tela. Okrenula se ka meni, i u trenutku kad sam podigla pogled ka njoj usne su nam se nežno okrzale. Zadrhtala sam od plamena koji mi je prostrujao niz telo. U njenim očima se jasno ocrtala želja i u njima sam već sebe videla polu golu.

Ispustila sam bezobrazan uzdah

Nije ni pomišljla da odustane. Lagano me je naslonila na vrata i krenula da otkopčava moju haljinu. Ljubila me je polako da svaku varnicu na telu osetim kad mi vrelim usnama dotakne kožu. Haljina je sama skliznula na pod.

tumblr_lrkymhZFTv1qgtcjpo1_500

Naši „poslovni partneri” na trenutak su se utišali. Znale smo sledeći korak. Otvorile smo vrata i krenule divljački da se ljubimo i pripijamo uz zid skidajući donji veš jedna drugoj. Do trenutka dok se nismo pojavile pred njima. Onda me je jako pribila uz zid dok je škripanje štkili jebozovno zaparalo tišinu. Zubima je lagano krenula da odvezuje moju ešarpu gledajući me u oči potpuno naga.

Paralizovala sam se od želje. Zatvorila oči i magija njenog jezika je slikala po mom telu. Lizala mi je bezobrazno vrat, dok su joj vrhovi prstiju mazili moje nadošle bradavice. Zatim je njima poklonila svoj dodir senzualnim usnama, i nastavila jezikom lagano preko mog stomaka, šarajući brzinom mog pulsa. U sledećem trenutku je bezobrazno sisala moj klitoris. Zagrizla sam usne do slatkog bola i zastenjala.

Muškarci, kao da su čekali trenutak da otvorim oči i nekim bilo kojim gestom dam znak da nam se pridruže. Predozirana brutalno nežnim lizanjem, pomalo pogubljenim osmehom i pokretom ruke, pozvala sam ih da nam priđu. Ustali su. Kurčine su im bile kao projektili, kao tempirane bombe.

On mi je prišao i zagrizao usnu, stavio ruku na vrat, a drugom je otkopčavao pantalone. Francuz se otkopčao već. Nije hteo gubiti vreme. Mazio je nju tvrdom kitom po vratu drkajući lagano. Dok sam ja svršavala pod njenim jezikom klecajući uz blago ječanje i dok mi je klizio svrš niz butinu, anđoska zver me je omamila mahnitim potezom jezika i zatim nabila njegovu kitu u usta.

tumblr_ngux674XJE1sjdtw3o1_500Htela sam da poludim od tog prizora. Bilo je to toliko savršeno, ravno cigareti posle sexa. Vatreno sam se privukla uz mog Gospodina i bezobrazno mu šapnula na usne:
– Razvali me, pokidaj me svojom kurčinom.

Bez reči me je okrenuo, naslonio preko troseda i nabio jako. Udarci kurca i jaja o moju guzu bili su afrodizijački zvuk koji je pratio jebačko coktanje usana i kurca pored nas. Uzdisla sam bezobrazno i izvijala se da se na trenutak okrznemo jezicima, zabijajući nokte u njegov vrat.

Francuzi su se ubrzo odlučili da nam se pridruže. U istoj pozi je počeo da je puni. Ona je bila nasparam mene i njen uzdah se prožimao sa mojim, dok nam jezici palacaju i ispuštaju otrovne sokove niz usne. Vazduh je postao vreo, s našim mirisima i našim kricima.

Svršila sam par sekundi pre nje, i topla sperma koju je spucao u mene slila se preko noge u štiklu. Okrenula sam se ka njemu i lagano ga povukla sa sobom da skliznemo na pod i legnemo. Zagrlili smo se gledajući kako njegov kurac plače od sreće po njenim leđima. Prišli su nam i dohvatili sa stola flašu vina i paklu skupih cigareta.

tumblr_my8joj9vV31t1qnyqo1_500

Zadovoljno, sa onim opijajućim osmehom sam prinela čašu vina usnama. Prijalo je. Istovremeno on je zapalio dve cigarete odjednom, i pružio mi. Trenutak tišine je bio sasvim opušten, bez bilo kakve napetosti. Smejali smo se i mazili dok je žar cigareta dogoreo do filtera. Poslednji dim sam joj sama poklonila sa usana, ogledajući se u njenim očima kroz čari dima. Želja je i dalje postojala.

Vrteći joj pramen kose lizala sam joj usne lagano, kao umiljata mačka. Poželela sam da joj se zahvalim istom merom. Graciozno, pomalo aristokratski otmeno i nežno spustila sam je da legne. Tihim poljupcima sam joj razbuktavala žar u telu. Međutim poželele smo isto na različit način.

Čitajući moje misli, okrenula je ona mene na leđa

Zatim me je opkoračila. Taj mali vragolast preokret je izazavo osmeh na sva 4 lica. Poslušno sam ostala ležeći. Rukama sam je uhvatila za guzu i primakla njenu sočnu „brazilku” svojim usnama. Diskretno, jedva osetno, vrhom jezika sam je polizala. Zatim sam joj ubacila srednji prst da kruži po mokrim zidovima pičkice, i nastavila lizanje i sisanje klitorisa. Posle par trenutaka njeno telo je postalo nemirno, vrela se cvilela i pogledom molila da nikada ne prestanem.

sisala moj klitoris

Muškarcima je ovaj nesvakidšnji prizor ponovo naoštrio kurčine. Nisam htela da prestanem da je zadovoljavam dok ne čujem taj prekid disanja, dok ne osetim da trni od zadovoljstva i ako mi je on već trljao prstima klitoris i pripremao se da me nabode.

Na trenutak sam joj tako jako stegla klitoris usnama da je njen orgazam odjeknuo do svemira. Zadržala sam je da ne padne, jer je bila potpuno izgubljena u ovoj strasti koje jedva da smo svi svesni da se dešava na javi. Francuz je zagrlio nežno i pripijo uz sebe smirujući joj dah. Moj šarmantni gospodin je legao preko mene i kroz osmeh prokomentarisao:
– E što nisam i ja žena, izgleda da si ti ovo negde već apsolvirala, je li lezbačice moja? – zasmejali smo se i stopili osmehe usnama.

Zatim sam poželela onu dobro mi poznatu zver i okrenula se da mi je nabije s boka otpozadi. Radio je to polako i senzualno, kao kad hoće da me zavede svaki put iznova. Nije žurio. Radio je tako da svaki milimetar prodiranja osetim. Na trenutak sam mislila da smo sami na ovom svetu.

tumblr_nepm7qVKYV1rd1fifo1_500

Međutim opaka zverčica se okrenula kontra i zatražila od Francuza istu pozu. Mašta mi nije mirovala ni trenutka. Primakla sam se njima. i on je ulazio u nju. Nežno sam mu lizala kurac dirajući ponovo njen klitoris prstima, ovaj put laganije. Imam utisak da je odlepila na to, da joj je to bilo savršenstvo za oči i sećanje koja će ostati „tajna uspomena” iz Beograda. Počela je isto to da radi. Osetila sam da se kurac ukrućuje još jače u meni. Ubrzali su tempo, a naši uzadisi su se sa usana trljali dok se pljuvačka nije pomešala sa obostranim svršavanjem „Francuskinje i Srpkinje” i kurčeva „poslovnih partnera”.

…nekoliko meseci kasnije…
…evo nas na netu, rezervišemo karte za Francusku.

Manja

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Francuskinja, Srpkinja & poslovni partneri […]