Ja i četiri Cigana: Ne zna se ko od njih ima lepši kurac!

Zovem se Miloš, imam 22 godine. Živim u gradu kao podstanar u jednoj zgradi. Stigla mi drva za zimu, jedno 10 m, u sred avgusta. Raspitivao sam se da nađem ko da mi ih iscepa, ubaci i složi u podrum. Tako jedno jutro došli kod mene četiri Cigana od po 30-ak godina i počeli da rade.

Na smenu dvojica su cepala, jedan gurao kolica, jedan pakovao u podrum. Ja sam se trudio da budem dobar domaćin, kuvao kafe, donosio piće i meze, sve što treba. Negde na pola posla kad je upeklo sunce, Cigani su skinuli svoje majce i radili samo u kratkim pantalonicama. Kad sam sišao da vidim dal’ im nešto treba, crni mišići su im se sijali na suncu. Primetio sam da im se ocrtavaju kite ispod pantalonica. Mene je taj prizor toliko napalio, da sam orčao u stan da ga izdrkam.

Legao sam u krevet, nabio dildo u dupe i jednom rukom nabijao ga u čmar, a drugom rukom drkao svoj kurac i zamišljao četiri Cigana i njihove kurčeve, sve dok nisam svršio po mom golom telu. Istuširao sam se i namirisao ženskim parfemom, obukao šorts i majicu i u papučama sišao dole do njih pošto su bili pri kraju.

Ja i četiri Cigana: Ne zna se ko od njih ima lepši kurac!

Silazio sam polako stepenicama. U podrum na kraju stepenica skroz dole na samom ulazu u podrum jedan od četiri Cigana je u ćošku pored stepenica pišao. Ja sam ga uplašio, on se okrenuo prema meni, a kroz otkopčan šlic od pantalonica je držao u ruci prelepi veliki obrezan crni kurac. Otvorio sam širom usta kad sam mu ugledao kurac, a on je rekao:
– Šta je domaćice, ti se sviđa moj kurac? Dal’ bi htela da ga probaš malo?

Ja sam samo klimnuo glavom i seo na stepenik ispered njega. Ciganin je jednom nogom zakoračio na stepenice. Ja sam uzeo njegov kurac u ruku, jezikom olizao glavić sa koga su se cedile par slanih kapljica pišaćke. Pozvao je ostale. Kad su ova trojica došla, ja sam uveliko lizao ovom glavić.

– Domaćica je rešila da nas počasti – reče jedan i ubrzo su ostala trojica iz svojih pantalonica izvadili svoje tamne obrezane kurčeve. Nisam znao da kažem koji je lepši od kojeg! Okružili su me i počeli da me udaraju svojim kurčevima po licu, da mi trljaju svoje glaviće po faci dok nisam počela naizmenično da im pušim. Dok mi je jedan u ustima, dva kurca su mi u rukama a četvrti na čelu.

tri crnca jebu belca

Kurčevi su im se ukrutili. Ja sam se okrenuo, ispružio preko stepenica, jedan Ciganin mi je skinuo šorts i nabio mi svoj obrezani kurac u dupe. Ušao je lako. Ostala trojica su stala iza njega i čekala svoj red.

Četiri Cigana su me jebali na smenu

Moj kurac je trljao o ‘ladan beton stepenica pa sam počeo da pišam. Jedan od njih je rekao:
– Mala je ovlažila, iscepaćemo je.

Okrenuli su me. Jedan je uzeo moju desnu nogu i trljao kurac u nju; drugi je digao moju levu nogu na gelender i nabio se u mene tako raširenog; treći se popeo na stepenice, opkoračio me i spuštao kurac u moja raširena usta radeći sklekove, jebao me je u usta, dok je četvrti drkajući čekao svoj red – dal’ da me jebe u dupe il’ usta.

Svi su se izređali: jedan Ciganin je seo na stepenik sa uspravnim kurcem, ja sam ga opkoračio i seo na njegov kurac, malo sam ga jahao.

Ja i četiri Cigana: Ne zna se ko od njih ima lepši kurac!

Posle me on uhvati za butine, dobro mi raširio noge, prišao mi je od napred a drugi Ciganin je od napred počeo da gura u moje dupe preko kurca ovog prvog. Nije išlo, pa ovaj prvi izvadi malo svoj kurac. Spojili su kurčeve obojica i ugurali mi u dupe. U početku je išlo teško, dok nisu uhvatili ritam.

Druga dvojica Cigana su se popeli na stepenice, jedan s jedne strane, drugi s druge strane. Ja sam, u sedviču od ovo dvoje, malo okretao glavu i pušio jednom, dok sam drugom rukom drkao kurac. Sva četiri Ciganina sam obrađivo. Dvojica Cigana koji su me tucali u sedviču su prvi svršili i napunili mi dupe spermom, dok su ostala dvojica jedan za drugim svršili u moja usta i napinili ih toliko da mi je višak sperme curio niz bradu.

Ovo dvoje su izvadili kurčeve iz moje bulje, a ja sam sedeo izjeban na stepenicama, sperma iz dupeta se cedila po njima…

gejevi jebu trećeg u isto vreme u dupe

Dodali su mi šorts, izvadio sam pare da im platim za cepanje, dal’ mene il’ drva, platio sam im pošteno… Jedan je na rastaku rekao:
– Domaćice, nadamo se da će nas pozoveš opet da ti cepamo drva! – Ja sam rekao:
– Naravno…

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Kako ja zelim da me rasture crni obrezani kurcevi…

Moj nije crn ali je debeo i obrezan. Mozemo se dogovoriti 😉

Haha, izvini, ali meni su bas potrebni crni. 🙂

odmah bi bio za to, vrlo sam potreban.

Ja obozavam cigane i obrezani kuac imala sam tu sreću da su me jebala šestorica na smenu do jutra.A ja se kao bunila a to sam većgodinama zelela