Moj život u incestu, II dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moj život u incestu, I dio

Zdravo svima koji čitate ove priče, tako dajete vetar u leđa bar meni da snekim mogu podelit onošto godinama čuvam u sebi. Ko je pročitao prvu priču znaće o čemu se radi u drugom delu. Ja sam Boki, 45 god, živim u Banjaluci, porodičan čovek. Ko želi, može me kontaktirat putem tvitera, moj profil je Wojer 3, i da ja ne dužim sa ovim uvodom, da nastavim sa pričom.

Posle analnog seksa sa sestrom, odlučim da se upustim u nešto više. Uđem jedan dan u sobu mojih roditelja da proverim šta se nalazi u njihovim tajnim odajama. Uđem tako u sobu, otvorim ladicu od natkasne da vidim one karte kojim oni biraju poze, kad ono u ladici se nalazi kutija koja je zaključana. Ja počnem malo rovarit i nađem ključ, otvorim kutiju, kad ono imaš šta videt: čitava kolekcija – tu su kurat” i prasnuše u smeh.

Ja se malo pritajim da čujem šta se priča a Dara kaže staroj da bi mogla da me nekako pusti njoj da me malo obradi inače će mi poderat šorts. Mama se na to samo smije i reče: „Poslaću ga po nešto za vikend kod tebe, svejeno si sama. Ona naša dvojica odoše na pecanje.” „Može”, reče Dara, „smislićemo nešto”. Ja se uvučem u kupatilo i na brzaka uzmem mamin ogrtač i svršim u džep. Ostavim ogrtač na mesto i odem u svoju sobu, legnem i razmišljam šta mi spremaju te dve stare koke. Čujem kako stari stiže, pozdravljaju se i nedugo zatim čujem kako Dara odlazi. Neka tišina – i ja odlučim ići pozdravit se sa starim. Izađem iz sobe, uđem u boravak, a stari sedi, čita neke novine, a stara se mota kao da nešto sklanja po boravku. Pozdravim ga, kad me pita stari da li bih hteo skoknit do marketa, on zaboravio kupit neke sitnice za kuću. Ja pristadoh, uzeh novac i odoh. Nisam se nešto dugo zadržao jer je napolju bila jaka vrućina, vratio se, odmah ulazim u stan, kad odjednom čujem neku frku. Stari ode prema kupatilu samo u gaćama i viče: „Koja je vrućina, odo’ se istuširat!” Ja malo zbunjen krenuh prema dnevnoj i vidim mamu kako ulazi u kuhinju oblačeći košulju.

sperma po sisama

Požurim za njom, a ona se samo trznu i pogleda me u oči i reče: „Izvini, nisam znala da ćeš se tako brzo vratiti”. Ja je poljubih u čelo i spustih pogled na njene sise koje su bile bez grudnjaka, a košulju nije stigla da zakopča.

Po grudima joj se presijavala sperma…

Ja je ponovo poljubih i rekoh da ja sve razumijem i da je to normalno, a meni se kurac digao, ‘oće da eksplodira. Ja je zagrlih i privukoh sebi kao znak podrške, a kurac se prisloni uz njen stomak. Ona to oseti i kao da se malo trgla, ali brzo se vrati i još više stegnu pozu uz mene. Čujem kako stari izlazi iz kupatila i odvajam se od nje. Rekoh joj: „Skopčaj se da ne primeti da sam video” i odlazim u dnevnu sobu. Sedam na pozu u ugaonu, palim TV. Stari ulazi, sjeda u fotelju, uzima svoje novine i počinje čitat… Stara nam donosi sok i seda preko puta mene u drugu fotelju smejući se ono mudro. Meni se još više digao kad sam bacio pogled da je stara raširila noge gledajući prema meni, a nema ispod suknje gaće!

Još više se isturi i zadignu suknju, tako da sam imao direktan pogled na njenu pičku. Počeo sam da kolutam očima, a stari je nešto pričao kako se nada da bi meni trebao uskoro i poziv za vojsku stić, samo da me ne bace negde daleko, volio bi da ostanem u Bosni. Ja ga baš ništa nisam slušao, gledao sam u staru i njenu picu koja je bila tako lepo obrijana, a klitoris se presijavao od njenih sokova koji su izlazili iz nje.

milfara pokazuje pičku

Nisam mogao više izdržat, ustao i otišao do kupatila, uzeo mamin mantil i ponovo napunio džep spermom, izišao iz kupatila i otišao u svoju sobu. Legao sam u krevet razmišljajući šta da napravim: da je jebem il’ ne? U tom razmišljanju sam zaspao i probudio me je lagan dodir po jako dignutom kurcu.

Progledao sam i vidio sestru kako me mazi i smeje se. Kaže: „Šta je drkadžijo, opet si ih gledao kako se jebu?” Ja joj rekoh da nisam, da sam čekao, ali sam zaspao, a ona se nasmeja i reče: „Pa šta te je toliko naplilo?” Ka k’o iz topa rekoh da ni sam ne znam. Kako sam smislio: da sam sanjao nju kako jebem. Ona se nasmeja i reče: „Uuuh pa da nije malo previše…” i ustade i poče se skidat.

U smehu govori: „Sad me onaj moj jebao, pa mislim da meni ne bi bilo previše, al’ kako ti se dig’o, neću moć odolit. Skidaj se, al’ slšaj me dobro: nemoj da se nabijaš u mene do kraja i nemoj slučajno da se igraš da me napuniš, znaš da se udajem i neću još decu da imam, a ne pogotovo sa tobom, pošto ti je duplo veći i deblji od onog mog. Moraš polako, da me ne rasturiš, on me je pre 10 minuta jebao, još sam sva mokra od mog svršavanja. Ući ćeš lako, al’ samo polako. Uostalom, ja ću biti gornja, tako je najbolje!”

brat i sestra se jebu

Skide se i zajaši me sestrica

Poče lagano da se nasađuje i lagano spušta. Ja je uhvatih jednom rukom za sisu a drugom za guzu. Ona prevrnu očima i spusti se na mene. Poče da me ljubi a ja lagano počeh da se dižem i ulazim u nju. Ona poče nešto da priča, ali pri svakom mom ulasku u nju, te njene reči nemo’š razumit.

Poče se grčit i cvilit i malo brže mješat. Svršavala je, suze joj krenuše na oči, a ja stadoh pomislit: možda je boli? Ona me pogleda i reče: „Joj bato, ovako nikad nisam svršila, osećam kako lije iz mene, moram sić, ne mogu više… Izdrkaću ti.”

Siđe ona, uze ga u usta i poče da puši. Mene jako popali kako joj suzno lice od sreće, a tako jako i željno ga puši.

Vidim da sam pri kraju i rekoh joj da ću svršit a ona samo klimnu glavom i još žešće poče da ga navlači. Ja počeh da joj špricam u usta. Nije se pomerala, samo je nastavila. Kad sam bio gotov, ona ustade, proguta spermu i priđe i zažvali me.

svršavanje u usta

Trajalo je to ljubljenje neki minut. Odvoji se od mene i reče: „Ovo ćemo ponovit, samo sad ne mogu. Jako ti je veliki pa me trgaš. Dok se ne naviknem, moramo polako. Odoh se tuširat, moram ujutru rano na posao.” Poljubi me u obraz i ode. Zaspao sam, nisam stigao ni da je vidim.

Kad se vratila, probudio sam se, ujutru rano ustao, a vidim da je ona otišla, al’ po svemu samo što je izašla. Odem na wc, sredim se, kad čujem stari ustaje i ide na posao. Kaže meni: „Jutro mali. Što ne spavaš, šta si uranio?” Ja se zezam: „Pa moram se privikavat na vojnički život”. On se smeje i reče: „Da, da, neće ti bit lako”. Pitah ga jel’ mama ne ide na posao ili je prespavala, a on reče da ide u drugu, mjenjala se sa nekom kolegicom, treba kolegici.

Odoh ja u kuhinju razmišljajuć šta da sad napravim. Pristavim kafu i za sebe i za nju i smišljam plan. Stari izlazi, ja zkuhavam kafu i gledam kroz prozor kako on pali auto i odlazi i čujem kako stara izlazi iz sobe i ide hodnikom prema kupatilu. Pružim par koraka i bacim pogled: stara u bade-mantilu ogrnuta u kupatilu se sagnula, nešto traži u ormariću. Kurac mi se digao kao lud, jedva sam se suzdržao da joj ga ‘nako zguza ne zabijem.

Vratim se, pijem kafu i razmišljam – ma idem do kraja pa šta bude! Ona ulazi u boravak, mantil joj raskopčan. Nije se nadala mene i trže se kad me ugleda: „U, pa ti si ust’o!” Ja se nasmejah i rekoh: „Dobro jutro, skuvao sam ti kafu”, i ona se nasmeja: „Šta će to bit? Pun si iznenađenja; sad kafa, juče poklon u džepu od mantila… baš me zanima šta je sledeće…”

milf puši kurac

Odlučno joj prilazim, skidam šorts i kažem: „Ovo je sledeće: želim da te jebem, to ti je sledeće iznenađenje!” Ona se nasmeši i reče: „Ja se volim jebat, to ti znaš, i volim mjenjat poze, ali sa takvim komadom mesa se još nisam igrala”.

Spusti se na koljena i uze ga u ruku, a on me počinje bolit koliko se digao. Stavi ga u usta i poče pušit. Nije to radila nešto vješto kao sestra, ali je prijalo. Spustih ruku na njene sise, malo ih mazih i podigoh je, naslonio je na sto i krenuo sam da je ljubim spuštajući se prema sisama a rukom dodirujem njenu glatku picu. Sva je mokra, iz nje lije!

Dolazim do pupka, a ona me uzima za kosu i reče: „Nemoj me lizat, previše sam navlažila a i pre dva dana mi je stala menstruacija, biće vremena za to. Nego, kako želiš da me trošiš? Reci!” Ja onako zbunjen rekoh da je meni sve jedno, samo da uđem. Ona tako nagnuta na sto samo leže i zadiže noge, a ja naslonih glavić na picu i počeh ulazit u nju. Ona htede nešto reć al’ je uzdah bio jači. Samo sam razumio: „Cijepaj do besvesti!”

seks na kuhinjskom stolu

Tako je i bilo; nisam više ni o čemu razmišljao, krenuo sam da je jebem tako žestoko da ni shvatio nisam da svršavam u nju. Ona se samo trzala i uvijala; bila je u transu. Ni ona nije stigla reagovat da ne svršim u nju.

Malo smo se pribrali, ona se nasmeja: „Pa ne pada ti. ‘Aj da se okrenem da me u guzu jebeš, onako k’o tata kad si gledao kroz prozor”. Ja se nasmejah: „Pa ti si me videla?” „Da, vidim te svaki put kad nas gledaš jer od ulične sijalice baca sjenu, a znam da nema ko drugi bit. Hahaha, al’ to me pali još više, zato si zaslužio i u guzu da mi svršiš.”

Nisam puno odugovlačio, krenuo sam da ulazim polako u nju i ona se opusti i krenu uživat. U jednom momentu reče: „Sad ga do kraja i što jače mo’š, ‘oću da svšim, tako mi prija. Ne žali me i ne obraćaj pažnju što se derem i šta pričam.”

Tako je i bilo – krenuo sam da je razvaljujem u guzu

Čuo sam kako ječi, kako se kao otima, ali sam je razvaljivao nemilosrdno. Ona se tresla, svršavala, ponovo padala u trans. Ja sam je tako jako i brzo jebao u guzu da sam mislio da će mi se kurac zapalit.

analni seks od pozadi

Već je.bio vreo, osetih da svršavam, zabih se u nju.koliko sam mogao i istresem se. Pogledah u nju: suze su joj se slivale niz, lice a od jaukanja slina joj na usta izlazi. Prepadoh se: „Mama, jesi dobro?” Ona se diže i pogleda me uz osmeh: „Dobro sam srećo moja. Ovako nšto želim čitav život. Odo’ da se sredim, a za ovo nikom ni reči, a da će se ponovit. Nemoj da me izdaš, dobar si. Srediće ti mama još svoih kolegica da dobro jebeš. Samo ćuti i radi…”

Nastavak: Moj život u incestu, III dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x