Moj život u incestu, I dio

Zdravo svima! Imam 45 godina i porodičan sam čovjek, imam suprugu koju ćete kroz moje priče bolje upoznati. Živim u jednom super skladnom braku, djeca su već velika i svak je kreno svojim putem. Sve je ok, ali čitajući vaše priče došao sam na ideju sa opišem svoju prošlost koju cjeli život držim u sebi, a želio bih s nekim da podelim.

Možda će se nekom svidet a nekom ne, neko će me osudit, a neko će bit napaljen, što bih ja više volio, da neki se zadovolje uz moje životno iskustvo.

Dok sam bio pubertetlija, živeo sam sa roditeljima u jednoj prosečnoj balkanskoj porodici. Ja, otac, majka i sestra, koja je bila 6 godina od mene starija. Pošto je stan bio manje kvadrature, ja i sestra smo delili sobu; ona je bila, kako rekoh, starija, imala je dečka i zabavljala se, radila u jednoj trgovini i sa gazdinim sinom se zabavljala i razmišljala o udaji.

Ja sam često prisluškivao a i kradom gledao kako se moji riditelji jebu. Naše sobe je spajao balkon i kad bih čuo škripu kreveta, izlazio bih na balkon i provirivao da vidim šta se dešava.

Bio bih jako napaljen i drkao bih. Tako sam jedne večeri čuo da su krenuli. Izašao sam na balkon i kroz spuštene roletne, ali ne do kraja, video tatu i mamu gole. Tata je mami lizao, a ona je snažno uzdisala.

Zatim bi tata ustao i iz ladice dohvatio karte sa pozama, mama bi ležala na krevetu raširenih nogu. Iz lepo obrijane pice je curili su njeni sokovi i tatina pljuvačka. Ja sam se tako napalio da sam počeo da drkam. Zatim je tata pružio mami karte, ona je izvukla jednu, pokazala mu i blago se nasmijala.

Ustala je i kleknula pored kreveta, a glavu stavila na krevet. On je prišao od pozadi, namazao joj guzu kremom, uzeo u ruku svoj [geot exclude_country=”RS,BA,HR,ME”]dignuti kurac[/geot][geot country=”RS”]dignuti kurac[/geot][geot country=”BA”]dignuti kurac[/geot][geot country=”HR”]dignuti kurac[/geot][geot country=”ME”]dignuti kurac[/geot] (nije bio nešto veliki, nekih 15 cm, kažem to nije veliki, jer po izgledu tad sam i ja imao, čini mi se, veći, što se posle i uspostavilo).

Krenuo je da joj ga stavlja u guzu!

Ona je počela ca cvili i stenje. To me je jako popalilo i počeo sam da brzo drkam. Odjednom me je sestra uhvatila za uho i drugom rukom mi zatvorila usta i uvukla u sobu i počela da viče na mene, ali tihim glasom, da ne bih njih uznemirio.

analno karanje

Ja se nisam ni snašao, nisam kurac ni vratio u trenerku, on je stajao kao koplje, što je nju i smirilo. Rekla je da to ne smem da radim na balkonu jer će neko da vidi i da ću onda imat problema, a što se tiče drkanja da mogu drkat ali da sebi donesem peškir ili ako nemam peškir, ima u njenom ormaru grudnjak, da svršim u njega, jer tako neće niko primetit.

Zna moja sestra kako sa kurcem

Zna ona kako to treba i da obavezno navlažim glavić, da ne drkam na suvo. I počela se smijat, smirila se malo, a ja sam legao na krevet svoj, ućutao se, a iz druge sobe se čuje kako mama cvili, tata je razvaljuje… To je i sestru izgleda popalilo i upita me jesam li jebavao i jednu do sad. Ćutao sam, ona se nasmeja i reče: „Znam da nisi, vidi se po njemu”, i puče u smeh.

Kaže: „Znaš šta ti kaže tvoja seka, lep ti je, samo ga njeguj, ima [geot exclude_country=”RS,BA,HR,ME”]zavidnu veličinu[/geot][geot country=”RS”]zavidnu veličinu[/geot][geot country=”BA”]zavidnu veličinu[/geot][geot country=”HR”]zavidnu veličinu[/geot][geot country=”ME”]zavidnu veličinu[/geot]”. Ja je radoznalo upitah kako misli, a ona će: „Pa videla sam ga, a znam koliki je u Darka, tvoj je veći za dva prsta”, i poče da se smeje, a meni se digao i počela su da me bole jaja.

lizanje kurca

Ona je to osetila, ustala, iz ormara dohvatila grudnjak i prišla mi. Nisam znao šta da uradim. Kaže mi: „Čuj, ovo će bit naša tajna, ti si sad veliki i ozbiljan, uostalom punoljetan si, nemoj da napravimo glupost da se narod smije. Znam da su ti jaja puna i da te bole, ja ću ti pomoći da to rešiš, al’ nikom ni reči!”

Povukla je trenerku sa mene, a kurac je iskočio pred nju. Ona je samo uzdahnula, pljunula na njega i krenula da ga drka. Ja sam počeo da gubim razum. Jednom rukom sam krenuo za njenu pičku, a drugom za sisu, a ona se trže i reče: „Ne. Imam sad, nemo’š me dirat, izdrkaću ti, a kad dođe vreme dobićeš i ostalo.

Ja sam se smirio i opustio se. Počeo sam da svršavam, ona se trznula i reče: „Jebi se, svu me išprica” i naatavi da mi drka.

sperma po njenom licu

Ja sam špricao kao lud. Kad sam se smirio, ona ustade i reče: „Ti si lud, svršio si k’o konj, odoh se tuširat, sva sam od sperme!”

Nastavak: Moj život u incestu, II dio

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.