Moj prvi pederski gengbeng

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ja sam 50-godišnjak u skladnom dugogodišnjem braku. Unatoč tome, seks je postao pomalo monoton pa sam potrebu za daljnjim zadovoljstvom potražio u druženju s muškima, gdje uvijek igram pasivnu ulogu. Od prije mjesec dana družim se s Igorom koji je u 35-oj godini, rastavljen i živi sam u stanu. Za susrete i zabavu u njegovom stanu uglavnom koristimo vikende kad je moja žena u posjeti svojim roditeljima u drugom gradu.

Tako je bilo i tog vikenda s tim da mi je Igor obećao pripremiti iznenađenje bez da mi je rekao detalje. Kao i obično, došao sam oko 18:00 u njegov stan odakle smo bez zaržavanja produžili prema stanu jednog njegovog prijatelja. Putem mi je objasnio samo da ću biti u centru događanja i da radim sve što se od mene traži kao i da u tom slučaju neću požaliti već ću uživati. Do zgrade smo došli oko 19,00 sati i liftom se popeli na zadnji kat gdje je bio stan u kojem se događaj održavao.

Na prvi pogled uočio sam da je stan prostran, s velikim dnevnim boravkom kao središnjim dijelom u kojem se nalazio biljar i stol za poker. Klima je fino rashlađivala zrak unutra te ga osvježavala s primamljivim mirisom. Kasnije sam vidio da na terasi ima i jacuzzi kadu. Unutra je bilo 6 osoba, a neke od njih već su bile u određenoj fazi uzbuđenosti, jer su potpuno goli stajali odnosno sjedili i međusobno razgovarali, ali bez tjelesnog kontakta. Na velikom platnu vrtio se pornić trenutno sa scenom u kojoj je jedna plavuša sa svim svojim tjelesnim otvorima i rukama zadovoljavala 5 muškaraca dok ih je još nekoliko bilo uokolo njih lagano drkajući svoje kurčeve.

gej parti

Prišao nam je jedan prosjedi muškarac u ranim 60-ima za kojeg je Igor rekao da je vlasnik stana te da se zove Mile. Bio je to dobro građen muškarac na kojem sam odmah zapazio kurac koji je bio impozantan, čak i u opuštenom stanju. Ponudio mi je piće te sam prihvatio, whiskey colu. Ponudio je da mi pokaže stan, što sam prihvatio.

Gledajući njegov, kao i kurčeve ostalih razgolićenih osjtio sam uzbuđenje te nedostatak prostora u mojim gaćama. Pokazujući mi stan pojasnio mi je da ga je Igor zamolio organizaciju „gangbanga“ za mene u glavnoj ulozi. Pitao me je da li se slažem s tim kao i da li sam spreman ispuniti sve seksualne želje prisutnih. Složio sam se uz napomenu da ne volim sadizam. U tom slučaju rekao je kako me mora pripremiti za to. Odveo me je u prostranu kupaonicu gdje mi je rekao da obrijem sve dlake s tijela. Sav prožet uzbuđenjem zbog onog što predstoji, a što mi je uvijek bila fantazija nisam niti razmišljao kako ću to ženi objasniti neposjedovanje dlaka, već sam se skinuo i počeo brijati pod tušem.

Nakon par minuta je došao Aca, odložio na policu neku odjeću i rekao da to obućem kada budem gotov s brijanjem. Radilo se o tangama, samostojećim mrežastim čarapama i crvenim cipelma s visokim petama, i plavoj dugačkoj perici. Nakon brijanja obukao sam ponuđeno te stavio periku, a pošto sam našao i pumpicu, pripremio sam se i u pogledu higijene. Pogledao sam se u veliko ogledalo te zaključio da sam prava kurvica, te da mi nedostaje samo ruž na usnama, što sam ipak pronašao u kupaoni i stavio na usne. Takav sam otvorio vrata gdje me je čekao Mile.

cd, muškarac u ženskom vešu

Kad me je ugledao izustio je samo: „Voa“, a da sam bio seksi zaključio sam po njegovom kurcu koji se lagano počeo dizati. Ušli smo u dnevni boravak gdje me je Aca predstavio: „Momci ovo je Mile ili, bolje rečeno, Milena. Večeras će biti predmet naše požude, ali i mi moramo pružiti njoj zadovoljstvo i užitak za pamćenje. Pogledajte film i tražite od nje sve što radi i plavuša na ekranu, osim što osim 3 možete koristiti nažalost samo 2 otvora u tijelu.“ Zatim mi je rekao da kleknem nasred sobe na plahtu, što sam bez oklijevanja prihvatio.

U toj poziciji njegov kurac mi je bio na dohvat ruke što sam iskoristio i uhvatio ga. „Polakše malo, doći će i na to red. Sada prvi Milan, Marko i Damir“, glasno je prozvao te dodao da ne trebam brinuti jer su svi prisutni zdravi što se tiče spolnih bolesti. Sredini sobe, odnosno meni, počela su se približavati trojica. Damir, bucmasti lik u kasnim 20-ima, s uzdignutim kurcem veličine oko 14-15 cm, Marko, mršavi tip u kasnim tridesetima i prosječnom velišinom kurca od oko 14 cm. Treći je bio Milan, koliko mi se činilo u pedesetima, vrlo skladno građen i s dosta velikim kurcem koji je bio poludignut pa mi je teško bilo procijeniti stvarnu veličinu.

Prvi je ipak prišao Milan, stao ispred mene s poludignutim kurcem u visini mojih ustiju. Nisam oklijevao niti časa, uhvatio sam ga rukom za kurac i uveo u svoja usta. Glava mu je bila dosta velika, te sam se bojao kako će to sve ići, ali bio je strpljiv i pažljiv, te je dozvolio da polako napredujem. Išao sam glavom naprijed-natrag pri svakom pokretu puštajući njegov kurac da ide sve dublje u moja usta. Očito da mu se to sviđalo jer mu je kurac počeo bujati i meni zadavati sve više problema kako da ga savladam.

Druga dvojica su stajala uz mene svaki s jedne strane s ukrućenim kurčevima

Prisjećajući se sadržaja filmova te moje uloge tu večer, uhvatio sam svakog s jednom rukom i počeo im drkati. Kako su mi se usta privikavala na Milanovu kurčinu, a i on postajao uzbuđeniji kurac mi je sve dublje gurao u usta, tako da sam imao osjećaj da mi glava dotiče grkljan. Uz sve veću dubinu prodiranja brzina njegovih ulazaka i izlazaka također se povećavala tako da sam ubrzo imao opet problema s gutanjem sline, te zatomljavanja poriva na povraćanje.

cd gangbang

Unatoč takvom stanjute curenju sline niz bradu, uzbuđenje mi nije splašnjavalo. Odjednom, nakon više od 5 minuta Milan je izvukao svoj kurac, ali nisam se mogao opustiti i odmoriti. Njegovo mjesto je zauzeo Damir. Nakon Milanovom macana obrađivati Damirov kurac je bila pravo olakšanje. Želio se pridružiti i Marko koji je pokušao ugurati i svoj kurac u moja usta, ali unatoč njegovim nastojanjima i mojoj želji za udovoljavanjem toga, nije išlo. Kako bih izbjegao monotoniju istih pokreta i istog komada predugo u ustima, počeo sam češće mijenjati kurac u ustima, odnosno one u rukama. Svako malo bi njih trojica mijenjali pozicije, a ja bi onome u sredini, uzeo mu kurac u usta i poneku minutu dozvoljavao da me „jebu“ u usta jer oni su već preuzeli inicijativu dok bi ostaloj dvojici polagano drkao.

Trajalo je to već poduže vrijeme i ja sam počeo osjećati bolove u koljenima kao i u čeljustima. Mislio sam da tome nikad neće biti kraja te da neće svršiti još dugo. Upravo kada je Milanov kurac bio u mojim ustima osjetio sam promjene. Njegov kurac se počeo širiti, a on je počeo dublje uzdisati. Objem rukama obuhvatio je moju glavu za stražnji dio i počeo mi glavu jače, brže i dublje nabijati na svoj kurac. Opet sam imao problema s gutanjem sline, ali unatoš svemu zadovoljstvo je bilo veliko te nisam želio odustati. Odjednom Milan je povukao moju glavu tako da mi je nos ostao zabijen u njegovim stidnim dlakama, gotovo je životinjski zaurlao, da bih u isto vrijeme osjetio prvi jaki mlaz tople tekućine koji mi se spustio niz grlo, te nakon toga još nekoliko.

Gotovo sam se ugušio, ali Milan nije popuštao. Doduše otpustio mi je malo glavu, ali tek toliko da mi se njegova sperma može cijediti iz ustiju na bradu te na prsa. U isto vrijeme kurac mu je pulsirao u mojim ustima. Nakon nekoliko trenutaka izvadio je svok kurac, ali u istom trenutku u moja usta je Damir udomio svojega, djelujući isto kao i Milan malo prije. Nakon svega nekoliko trenutaka osjetio sam i Damirovu spermu koju je spustio u nekoliko mlazeva. Iako su mi usta bila puna sperme nisam pokušavao ništa već sam jednostavno, otvorenih usta, dozvolio spermi da se cijedi niz bradu i dalje.

pušenje kurčeva, cd

Damir je, kao i Milan, otišao ostavivši veću količinu sperme na meni i u meni, te sa otiscima ruža s mojih usana na svom kurcu. Upravo kad sam se zapitao šta je Markom, on je stao ispred mene drkajući svoj kurac koji je bio u visini mojih ustiju. Zinuo sam jače kako bih mu omogućio ulazak, ali do toga nije došlo. Nastavio je drkati svoj kurac sve brže i brže, dok sam ja i dalje poslušno, unatoč sve jačim grčevima i bolovima u koljenima i nogama, otvorenih ustiju, iz kojih se još cijedila Milanova i Markova sperma, čekao da svrši.

Iznenada se počeo tresti, a iz kurca su mu počeli sukljati mlazevi sperme meni po licu, očima, ulaziti u nos ali i djelomično u usta. Imao sam osjećaj da to traje vječno, a svugdje po glavi sam osjećao naslage sperme. Od grčeva i bolova, ali još uvijek maksimalno uzbuđen onim što se desilo, nisam se uspio podići na noge, već sam se samo izvalio na pod i otao ležati. Ostatak ekipe je odjednom počeo pljeskati i uzvikivati „Bravo, odlično majstore. Tako se puši kurac. Želimo nastavak“.

Ležeći sam očekivao da mi netko doda ručnik ili nešto za brisanje kako bih uklonio spernu sa sebe. Međutim umjesto toga osjetio sam ruke koje me hvataju za noge i moje ruke i dižu s poda i nose. Pitao sam se šta to sada znači, ali nisam protestirao jer sam očekivao nova uzbuđenja. Ubrzo sam bio položen trbuhom na nešto što bih nazvao švedski sanduk. Dužina mu je bila taman od mojeg kurca do vrata, tako da su mi noge visile do poda, a bradu sam taman naslonio na drugi kraj sanduka. Malo sam uspio doći do zraka i pogledao po prostoriji. Njih pet ili šest s ukrućenim kurčevima, na čelu s Miletom. Prilazeći mi, Mile je šeretski rekao: „Zabava slijedi, ali nema brisanja sperme“.

trans gangbang

Dvojica od dolazećih su stala ispred mene i ponudila mi svoje kurčeve. Normalno da nisam oklijevao, već sam naprije jednog pa potom drugog počeo lizati i obuhvatati usnama. Zadovoljstvo mi je nastavilo rasti, a kurac se propinjao u tangama. Odjedno jedan od njih je nestao, a ja sam ne obazirujući se previše na to, nastavio ustima pružati zadovoljstvo jednom kurcu od oko 15 cm, ali ne toliko debelom.

Odjednom, osjetio sam neke ruke na guzici koje su polako počele s masažom i izvlačenjem tange između polutki guzice. Nakon kojeg trenutka osjetio sam da netko nanosi lubrikant na moj čmar. Prvo sam osjetio jedan prst kako prodire u moju guzicu, pa ubrzo drugi. Novo zadovoljstvo i dodatno uzbuđenje me je počelo preplavljivati kad su se prsti počeli pomicati unutra-van.

A onda sam osjetio da nešto veće i tvrđe počinje prodirati u moju guzicu

Okrenuo sam se kako bih barem vidio tko se to igra otpozadi, ali mi je osoba ispred mene ubrzo okrenula glavu prema naprijed i nastavila gurati kurac u usta. Prodiranje u guzicu je ispočetka bilo više neugodno nego bolno, ali je nakon nekog vremena neugoda je nestala te se pretvorila u potpuno uživanje. S vremenom su se obojica sihronizirala i pokreti su im postali usklađeni. Po njihovim uzdasima se zaključilo da uživaju.

gej cd bbc

Kako je vrijeme prolazilo, njihovi pokreti su bili sve brži i žešći a njihovi kurčevi dublje u mojim ustima odnosno guzici. Iznenada me je onaj otraga čvrsto uhvatio, gotovo do bola, uhvatio moje bokove i kurac zabio u guzicu, nakon čega sam osjetio mlazeve sperme. Nakon kraćeg zastanka lagano je napravio još nekoliko pokreta unutra-van, tijekom kojih sam osjećao kako sperma curi po unutarnjim stranama mojih butina, a zatim izvukao kurac van i tako pustio veću količinu sperme da dodatno curi.

Gotovo istovremeno, osoba čijim kurcem sam se bavio ustima, počela je također uzdisati i ubrzavati pokrete. Ubrzo sam u nepce osjetio udarac jakog i toplog mlaza guste ljeplive izlučevine, pa onda još nekoliko slabijih. Dio sperme sam progutao, a dio jednostavno pustio da iscuri iz usta što je ostavilo dodatnu količinu na mojoj bradi.

Uspio sam to iskoristiti da se okrenem na leđa usput računajući koliko ih još imam za zadovoljiti. Po mojoj računici ostali su Mile i još dvojica. Ležanje na leđima se pokazalo daleko ugodnije za vrat, ali malo problematčno za noge, koje su morale ostati čudno visjeći u zraku. Međutim, odjednom je stigla pomoć. Mile mi je podigao noge na svoja ramena, malo me povukao prema natrag i gurnuo kurac prema otvoru između polutki guzice. Ostaci lubrikanta i sperme ipak nisu spriječili da kod prodora osjetim bol, ali je ista s vremenom popustila. S duge strane, dvojica su se poigravala sa svojim kurčevima oko moje glave. Naizmjenično su gurali kurčeve u moja usta, pluskali me njima po licu i drkali ih. Ja sam im nastojao što više pomoći.

gej redaljka

Kad mi je kurac bio u ustima nastojao sam podizanjem glave omogućiti što dublji ulazak, i povremeno im drkao, lagano se igrao njihovim jajima, te im rukama milovao stražnjice. Neobuzdana igra se sve više rasplamsavala. Osjetio sam da ionako velika Miletova kurčina u mojoj guzici postaje još veća, a on je sve jače uzdisao.

Odjednom je izvukao kurac van i tada sam osjetio kako mi na lice pada nekoliko toplih kapi, da bi slijedeće završavale na mojim prsima i trbuhu. Nakon nekog vremena počeli su uzdasi ove dvojice kod moje glave. Zatim sam osjetio udar tople ljelpljive tekućine s lijeve, pa sa desne strane i to po nekoliko puta. Sperma mi se razljevala i cjedila u usta, po licu, bradi, očima i perici. Kroz glavu mi je prošla misao kako sam prije uvijek vjerovao da se u filmovima umjetnim putem povećava količina sperme, kao i da se montažom usklađuje sinhronizirano svršavanje.

Nako svega smogao sam snage da, nakon što mi je Mile skinuo tange, s dva-tri pokreta ruke po mom kurcu, svršim uz snažno uzdisanje. Kako sam kurac usmjerio prema glavi, prvi mlaz sperme je dohvatio lice, dok su ostali završili na trbuhu. Trebalo mi je dobrih 5 minuta da nakon toga dođem k sebi. Ustao sam, te klecajući u koljenima krenuo prema kupaoni. Prsti na rukama su mi se ljepili, gotovo po cijelom tijelu osjećao sam ljepljivost, lijevo oko nisam mogao otvoriti od sperme dok sam jezikom mljackao po spermi u ustima.

cd gutanje sperme

Kad sam ušao u kupaonu nisam vjerovao onome što vidim. Razbarušena i nakrivljena perika, „kose“ zalijepljene spermom, na lijevom zatvorenom oku veliki bijeli flek, ruž razmazan po licu, mješavina sasušene i svježe sperme po licu s dijelovima koji vise niz bradu, desno oko poluzatvoreno od sasušene sperme. Toplo 10-ak minuta tuširanje me je očistilo od naslaga, ali i potpuno osvježilo.

Izašao sam u boravak gdje su bili još samo Igor i Mile. Nasmješili su mi se i pitali kako se osjećam. Moj je odgovor bio: „Umorno, ali super zadovoljno”. „Nije ni čudo”, rekao je Mile, „izdržao si više od 3 sata žestokog seksa. Ekipa je bila super zadovoljna s pruženim. Zaslužio si da te nekako nagradimo drugom prilikom.“

A meni je na pamet pala zanimljiva ideja: „A što da mi organizirate nešto ovako slično, ali na otvorenom. I to uskoro dok je je toplo?” „Zašto ne?”, bio je Igorov odgovor. Iz njegovih i Miletovih očiju mogao sam vidjeti da neću trebati dugo čekati na to.

svršavanje u dupe, gay

Zoro

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x