Kako sam pušenjem isplatio dug

Volim se kockati, još kao školarac volio sam aparate. Voćkice, slotove, pokere, mega džekove, kladionicu…

I tako jednog dana stari mi da 10k da imam i još dosta para, jer sam krenuo u grad, pa usput da platim račune, i ja po običaju prvo u kockarnicu. Sjebem onih 10, pa uzmi s kamare još 10? Pa 20, pa 20 i tako dok nisam sve potrošio. U, jebote, šta ću sada?

Sjeo, razmišljam, pušim pljugu na pljugu, kad u tom neki čovjek sa nekih 40 godina pita šta mi je, zašto sam nervozan. Ja mu objasnim, on sjede za aparat i izvadi pola mojih para, uze onoliko koliko je ubacio i meni pokloni ostalo. Ja gledam i zahvaljujem se, a on kaže ako želim da mi posudi ostatak, pa ću mu nekako vratiti. Pristanem, a on kaže da nema kod sebe nego su mu tu u stanu, odmah par spratova iznad. Šta ću, treba mi.

Popeli smo se i pozvao me je u stan da ne čekam na hodniku. Ušao sam i on priđe s parama i pita želim li da mi posudi ili da zaradim. Odmah sam pitao šta treba uraditi, jer ionako sam mrtav ne budem li dobio te pare. On se okrenu i sjede, pozva me i kaže: „’Ajde popij piće”. Nisam ni slutio šta je htio.

gej drkanje

Kad, odjednom ustane i krene prema kupatilu. Čuo sam vodu od tuša ali još nisam ni slutio ništa. Izašao je, a na njemu je dole trenerka, gore ništa nije imao. I rekao mi je da želi samo da mu bude lijepo i da svrši i pare su moje.

Ustao sam i odbio ali on je to mirno prihvatio i reče da mu već dugujem. Pitao sam ga samo da svrši i pare su moje. On je potvrdio.

Super, ja ti izdrkam i pare su moje

Prišao sam, svukao mu trenerku i ostao je go. Bio je mlohav spušten i velik kurac. Bio je čist, uredan, obrijan. Počeo sam lagano da ga diram, baš kao što bih sebi drkao, milovao sam ga, dirao po krupnim glatkim jajima, poneki put pljunuo na njega. Davao je znake života i postajao čvšći, tvrđi.

Nakon desetak minuta bio je u punoj snazi. Vau, koliki je kurac imao, gotovo tri šake! Nisam vjerovao, drkao sam mu s dvije ruke odmah, i nakon 5-10 sekundi pljuvao, da ga podmažem. Drkao sam i drkao preko 20 minuta. Nemoguće da nije svršio, ruke me bole, šta ću, moram ga dovesti do kraja…

gay pušenje

Bez razmišljanja uzeo sam glavić u usta. Počeo sam ga uvlačiti kao neku slamčicu a jaja su bila kao čaša. Nema pomaka, počeo sam pušiti, ma nisam mogao uzeti u usta glavić, i malo još nešto, trudio sam se, sad mi je to već postao cilj koji želim dostići.

Nastavljao sam drkati jednom rukom i glavu zabio ispod pokušavajući jaja gutati i lizati, pa čak i onaj dio ispod jaja, jer mene to uvijek uspali, između jaja i čmara. To sam i uradio, zatražio sam od njega da stoji raširenih nogu, čučnuo sam ispred njega, držao ga za jaja i nabijao glavu na kurac. Onda sam otišao iza njega, podvukao glavu, zabio među guzove i jezikom jedva dodirivao jaja, ali došao sam do dijela koji mi je trebao.

Drkao sam mu i jezikom se dole igrao, nekih 10 minuta. Nisam više mogao pa sam sjeo na krevet dok on stoji ispred mene, i, ne spuštajući ruku s njegovog ogromnog kurca, počeo sam ga gristi za bradavice, pa se opet spuštao dole.

gej lizanje muda

Obje ruke su na kurcu i ostatak sam jedva primao u usta, i krenuo sam divlji ritam.

Gušio sam se ali nisam popuštao

Onda sam osjetio njegove grčeve i spustio mi je ruke na glavu, a ja nisam stajao. Onda sam osjetio toplotu u ustima, toliko te količine, da sam gutao, pljuvao… Curilo je, ali ne popuštam, nastavljam da mu sisam, dok se on uvija i pokušava mi skinuti glavu s kurca. Nisam stajao dok se nije skroz spustio i onda sam ga primio cijelog u usta.

To mi je nagrada, uspio sam, savladao sam ga. Ustao sam onako sav od sperme, otišao u kupatilo, oprao se, uzeo lovu i otišao. Jebeno zaradit, a potrošit – sekunda…

gay svršavanje u usta

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o