Sestričina, baka i ja – FFM trojka!

Nastavak priče: Svastika se brine za ćerku da bi i ona mogla biti jebana

Pozdrav svima, da nastavim sa svojom pričom, kako mi se desila još jedna „FFM trojka”.

Kako smo se ja i Zorica do kasno jebavali u svim mogućim pozama, tako smo i pozaspali, kad ujutro nas probudi telefon, zove moja Mica; gde smo, dokle smo stigli, jesmo li dobro. Ja je pozdravih i rekoh da smo super, da smo se tucali do kasno i da smo pozaspali, pa da nismo se javili.

Ona mi da pusu i pita je l’ mala prihvatila igru i zna li išta, a ja joj reko’ da je mala savršena i razrađena, da igru prihvata, da je sve super. Ona mi reče da je sestra zvala Zoricu pa joj se ne javlja, zabrinula se:
– Daj reci Zorici da se javi Ani, OK? – Ja je upitah kako je ona prošla sa malim, a ona mi reče da ga je iscrpila, da se neće probudit dok ona ne dođe sa posla. I smeje se, kaže da ga je u svim pozama praznila i da je pet puta svršio u nju, i kad više nije mogo, rekao joj je: „Ne mogu tetka više, molim te nemoj, lizaću te, jebavat više ne mogu” i smeje se moja Mica, moja nimfomanka. Volim je, a i volim kad iscrpi nekog muškarca.

To me je napalilo i odma’ počnem da mazim i budim Zoricu. Ona se budi, smeje se gleda me u oči i reče: – O, jutro tečo! Pa ti si ne umoljiv! – Ja je poljubih i rekoh joj da je zvala Mica i da je rekla da se javi Ani.

Ona uze telefon i okrenu Anu. Priđe prozoru i nagnu se, što mene jako popali. Ustanem za njom, kurac se ukrutio.

Taman kad je ona uspostavila vezu, ja joj priđem sa leđa i počnem lagano ulazit u nju. Ona samo okrenu glavu prema meni i dâ mi do znanja da mogu nastavit. Ja krenem da je navlačim i ona poče kao da meška i jedva priča na telefon. U jednom trenutku je čujem kako kaže:
– Pa mama, meni je super. Evo ja pričam s tobom, a on me jebe zguza. Već sam gotova, moram prekinut vezu da svršim – i ja i na to rekoh da će sve da joj ispriča kad se vratimo. Na to samo spusti telefon pored sebe, uhvati se rukama za policu prozora i reče:
– Cepaj me tečo kao što si moju mamu cepao, želim da me puniš kao i nju. Ja se počnem zakucavat i osetih da je kraj, da ću da je napunim. Ona se samo ukoči i povika: – Tooo mi radi teeečo, to mi radi! Napuni me!

grubo karanje stojeći od pozadi

Ja se izlih u nju i ona se smiri. Podiže telefon i reče:
– Svršio je u mene kao konj! Puna sam kao i ti što si nekad bila – i prekide vezu.

Nisam ni slutio da mi se smeši još jedna FFM trojka…

Odemo, sredimo se, istuširamo se i krenemo. U putu sam joj sve ispričao, kako je sve počelo. Ona me poljubi i reče:
– Hvala ti za sve i hvala što si me odabrao da nastavim ovu igru – ja joj onda rekoh da i njen brat je u igri i da je on noćas tucao Micu. Ona me pogleda i reče: – Uh, pa kako ćemo onda? Malo mi je nezgodno pred njim.

grubo karanje od pozadi

Ja joj rekoh da ne brine ništa, da ćemo pazit da njih dvoje ne dođu u situaciju da se ševe. Ona me poljubi i reče da ja ništ’ ne brinem, da ona njega pozna i da se njih dvoje oralno zadovoljavaju duže vreme. Jedino su se dogovorili da neće imat seks, a ostalo sve može, ja joj uzvratih poljubac i reko’:
– Dobro došla u novi život i u naš svet!

Ubrzo smo stigli kod bake, tu smo malo seli, ona je ostala kod bake, a ja za nekim obavezama. Kad sam se predveče vratio, one su spremile neku klopu. Sedeli smo, zezali se, ja sam otišao da se istuširam. Kad sam izašao iz kupatila, čujem glas Milke da dođem knjima u sobu, da im nešto pomognem.

Kad sam otvorio vrata, imao sam šta da vidim: njih dve su ležale gole na krevetu i pozvale me sebi. Ja priđem, one me odma’ poklopiše: jedna mi poče pušit, druga mi se nabi na lice. Više nisam znao koja šta radi, samo su se mjenjale. Kad, u jednom trenutku zvoni telefon…

jedna stavlja kurac drugoj u guzu

Nastaviće se…

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments