Tanja i Mira… Razmena na plaži

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Tanja i Mira… Avantura na terasi

Budimo se moja ženica i ja. Spavali smo celu noć zagrljeni. Dižem lutkicu još onako uspavanu. Nosim moju pospanu lepoticu u ležaljku na terasi. Spremam joj kafu i sok od pomaradže. Lutkica me mazno gleda. „Hvala ti ljubavi moja.” Sećam se kako se na početku stidela „dan posle“ ovakvih bezobraznih avantura. U periodu dok nije bila sigurna u moju ljubav. A kako je sada mazna i srećna.

„Šta hoćeš da ti muž donese?“, pitam je. „Čime sam zaslužila pažnju?“, mazi se i dalje lepotica. „Onim bezobrazlucima sinoć? Ili me moj muž stvarno voli?” „I jedno i drugo lutkice. Muž te voli, a taj razvratnik od sinoć mnogo voli i bezobrazluke sa tobom.” „Samo sa mnom?“, dira me lutkica. Po pitanjima vidim da se razbuđuje. „Postavljaš trik pitanja lutkice. Hoćeš da me uhvatiš bunovnog?“, smejem se ja. „Odgovori mangupe ako smeš“, nastavlja ženica da izaziva. „Volim bezobrazluke samo kad ti učestvuješ u njima“, odgovaram diplomatski. „Što si ti kvaran“, smeje se lutkica. „I koliko si perverzan“. U pravu je lutkica. I jedan i drugi opis odgovara istini. A i ono što sam joj odgovario je prava istina. Mame mene bezobrazluci i sa drugim devojčicama. U ovom trenutku sa lepom Mirom. Ali najviše volim kad je i moja Tanja prisutna.

Gledali su kako jebem moju Tanju na terasi

Izlaze i Mira i Petar na terasu. „Dobro jutro“, pozdravljamo ih Tanja i ja. „Dobro jutro“, odgovaraju nam prijatelji i susedi. „Kako se spavalo?”, pitam ih. „Jeste li odmah otišli na spavanje?“, nastavnja Tanja sa pitanjima. „Mislili smo“, smeje se Mira. „Ali su nam događaji u komšiluku promenili namere“, nastavlja Petar. „U kom komšiluku?“, pita Tanja. Počinje i ona da se smeje. „Vi ste nas mangupi špijunirali. Koliko dugo ste gledali naše bezobrazluke?“, pita ih i dalje Tanja. „Uglavnom od početka do kraja“, odgovara joj Mira kroz smeh. „Samo što smo pri kraju malo gubili koncentraciju“, nastavlja Petar. „Počeli smo da sledimo vaš primer.“ Uskačem i ja u priču. „Baš onako doslovce ste sledili naš primer?“, pitam ih. Hteo bih da čujem da li je i lepa Mira dobila Petarov poklon u guzu. Kao što je moja ženica od mene. Voleo bih naravno da znam i da li je Mira svršavala dok je primala poklon.

„Čak smo otišli i korak dalje“, smeje se Petar. „Ćuti bezobrazniče“, viče na njega Mira. „Sad ću da pobegnem sa terase.“ Plaši se lepa Mira da nam njen bezobrazni muž ne kaže kako je svršavala dok ju je muž palio da je deli sa prijateljem. Kad mu je potvrdila da želi de joj njegov prijatelj stavlja njegovu karu u dupence dok joj on puni malu pičkicu.

anal na terasi

„Vreme je za doručak“, prekidam ja diskusiju po pitanju događaja na terasama. Vidim da je Miri neprijatno. „Doručak dole za deset minuta. Da jedemo i da se dogovorimo gde i kako ćemo da uživamo.“

Gde ćemo danas? – stoji pitanje za stolom. Nekako svi očekuju da ja na to odgovorim. „Pa idemo malo na plažu. Posle da vidimo“, govorim društvu. „Pre podne na jednu od velikih plaža. Posle podne možda da odemo na neko skrivenije mesto. Ako dame budu raspoložene. Odlučićemo tokom dana.” „Da krećemo onda?“, požuruje Petar. Hoće što pre na plažu. On bi, kao i ja, više da gleda. Što se gledanja tiče opet smo nas dvojica najviše za to da se gledaju naše ženice. Mi u takvim stvarima možemo da budemo u drugom planu.

Hoće ženice da budu jebozovne na plaži

„Krećemo“, odgovaram ja. „Samo pre toga par reči o izboru kostima.” „Hajde baš da čujemo šta muževi žele da nosimo na plaži“, znatiželjna je Mira. Nevaljalice bi odmah da uskoče u one najbezobraznije. Nas dvojica nemamo ništa protiv. Zavisi naravno od plaže. Tako im i kažem. „Ponesite sve varijante. Biraćemo prema situaciji na plaži. Ako ima mnogo mangupa”, opominjem ih… „Obućićete one smernije.” „Ha… ha… ha“, smeju se obe. „Valjda obrnuto“, dobacuje Tanja. „Ako ima mangupa obući ćemo one krpice. Da nas mangupi gledaju.” „Tako je dušo”, potvrđuje Mira. Zbog mangupa su krpice i kupljene. Da nas gledaju… I da se pale.“

Smejemo se Petar i ja. „Oženili smo kurvice“, govori mi Petar. „Hoće da pale frajere na plaži.” „Neka druže“, odgovaram. „Neka pale kuronje na plaži… Neka se njih dve pale kad vide da dižu mangupima alatke. Neka budu napaljene. Bolje će da opslužuju muževe kad su dobro napaljene na tolike kurčine što se dižu da ih pozdrave.” „Ma nemoj“… smeje se Tanja… „Možda i mangupi na plaži žele da budu opsluženi… Šta kažeš Miro?” „Mmmmmm mala avanturica na plaži“, odgovara Mira… „Dok muževi ne gledaju… Što da ne… Interesantno… Zavisi kakvi su frajeri.” „Misliš koliki su frajeri“, dobacuje moja nevaljala ženica. „Mmmmmm“, smeje se Mira. Razmažene su obe ženice po pitanju dimenzija. I ispašće… videćete… da im se i posrećilo po tom pitanju taj dan na jednoj plaži na Kritu. Mada… na kraju… Ipak se Petru i meni posrećilo više. Pratite priču. Ima interesantnih detalja.

Rentirali smo kola. Plaže su i na po dvadesetak kilometara od hotela. Stižemo na plažu koju smo odabrali za prepodne. Dobro mi je momak sa recepcije opisao. Pesak sa lakim ulazom u vodu. Par terasica okolo plaže za piće i hranu. Šumica iza i sa obe strane. U velikoj većini kupači su mladi ljudi. Parovi ili veća društva. Kostimi su dosta slobodni. Puno dama je u monokiniju. Opuštena atmosfera. Nije prazno ali nema ni previše ljudi.

devojke se skidaju

Iznajmljujem ležaljke. Dame traže zgodno mesto na plaži. Smestili smo se. Odlazim do mora da proverim temperaturu vode. Volim Grčku i to toplo more. Može da se uživa u vodi. I jeste toplo. „Super je voda“, vičem društvu. Ima da se uživa. „Hoćete li nešto da popijete?“, pita Petar ženice. „Neko osveženje”, odgovaraju lutkice. „Odlično”, odgovara Petar. „Idemo Milane da im donesemo pića“, obraća se meni. „Idemo druže“, odgovaram mu. „Vi se lepotice udobno smestite i uživajte.” „Ne brinite za nas“, odgovara Mira. „Lepo nam je ovde.” „I ne zverajte za klinkama po plaži“, dobacuje Tanja. „Suviše ste matori za klinke.“

Odlazimo Petar i ja po piće. Pričamo i merkamo pičiće. Ne mislimo nas dvojica da smo matori za klinke. Jedino što više volimo devojčice u ranim četrdesetim. Bolje se jebu pičkice u tim godinama. Ali klinke jesu interesantne za gledanje. „Moram nešto da ti pustim da čuješ“, prekida mi Petar pogled na rasnu crnku u monokiniju. „Pusti druže“, odgovaram. „Baš me interesuje.“ I stvarno me interesuje. Siguran sam da je nešto lepo i izazovno. „Ne mogu ovde dok stojimo“, smeje se Petar. „Dići će ti se. Idemo da sednemo, sigurnije je.“ Sad me se njegov predlog još više sviđa. Znači da će da se palimo. Stvarno ne bi bilo zgodno da nam se kare dižu ovako stojeći na sred plaže. I još dvojica muškaraca. Ženice bi nas ubile od zajebavanja.

Lepa Mira hoće da mi dâ guzu

Sedamo u kafić. Vadi Petar svoj smartfone. „Mislim da će da te interesuje sadržaj ovog zvučnog zapisa.“ Smeje se dok govori. „Siguran sam već po tvom ponašanju da će mi se sviđati“, odgovaram mu. „Mira i ja smo, kao što znaš, malo učestvovali u vašoj zabavi na terasi sinoć. Nije fer da i ti ne učestvuješ u avanturi na našoj terasi. Bilo je i kod nas interesantno. Počeo sam da snimam kad je tvoja Tanja izašla na terasu. I kad je vetar počo da joj diže haljinicu.“

„Lep prizor“, smejem se ja. „Mnogo lep“, odgovara Petar. „Znao sam da ćeš ti reagovati, pa rekoh neka bude zabeleženo. Vi se ne čujete ali se čuju Mirini i moji komentari.” „Uf, uf, uf, puštaj, šta čekaš“, požurujem Petra. Stvarno se čuje sve što njih dvoje pričaju. Čujem ih kako kometarišu što se meni digao na Miru. Vidim po promeni njihovih glasova koliko ih je popalilo što moja Tanja kaže da se palila dok je Petar ljubi. I posle toga kreće prava akcija. Uzbuđeno konstatuje Mira da će Milan da jebe svoju ženicu u guzu na terasi. Odmah pored njih. Petrov uspaljeni odgovor da će i ona dobiti njegov u guzu. Mirino dahtanje dok joj Petar prstima priprema dupence. Čuje sa kako su se oboje pale kad su shvatili da će moja Tanja svršavati dok joj ja zadovoljavam guzu. Pratim Mirine uzdahe zadovoljstva. Pretpostavljam da joj u tom momentu Petar puni svojim velikim kurcem njen mali čmarić.

jebanje u dupe

Mirini uzbuđeni komentari me mnogo uzbuđuju dok ih slušam. Jebote, što me pali Petrova ženica. „Tanja svršava”, govori Mira Petru. „Svršava dok prima Milanov u guzu.” Zna Mira da malo koja to može. „I ti ćeš ljubavi, i ti ćeš dok ti jebem to lepo dupence”, govori joj muž. Želi Patar da i njegova ženica doživi to zadovoljstvo.

„Slušaj sada“, poručuje mi Petar. „Ovo je interesantno. Sad će da ti se digne.” „Digao mi se već“, odgovaram mu. „Čim sam čuo kako se Mira pali.“ Pušta mi Petar onaj deo kad je on govori da će sutra da pusti Milana da je jebe u guzu. I njena reakcija puna uzdha na njegove reči. Ponavlja joj Petar više puta da ću sutra ja da je jebem u guzu. Svaki put Mira reaguje sve strastvenije. Maher je i Petar. Jeste, ovo pravi način da je dotera do svršavanja. I ja bih tako palio moju Tanju.

Slušam na snimku kako Petar ohrabruje svoju ženicu da sama izgovori svoju želju. Da mu kaže da želi da je ja pojebem u guzu. Da smo sami izvadio bih da drkam. Gutam pljuvačku. Čekam kad će Mira da mu izgovori ono što oboje žele. I ono što ja sada čekam da čujem. Da kaže mužu da želi da je njegov prijatelj jebe u guzu. Znam da će svršiti čim to izgovori. I jeste tako.

„Hoću, hoću ljubavi“, čujem Mirine uzdahe. „Daj me Milanu da me jebe u guzu. Odmah sutra mu daj moje dupence ljubavi.“ Čuje se kako počinje da svršava. A još više se čuje Petrovo zadovoljstvo. Riče Petar dok mu ženica svršava. Uspeva uspaljena Mira još samo da izgovori da nas želi obojicu odjednom. Da hoće da joj muž bude sve vreme sa njom.

„Šta kažeš?“, nekako uspeva da izgovari Petar. Popalio se dasa koliko i ja. „Prvo da se malo saberem“, odgovaram mu. I meni treba vremena da počnem da govorim. „Zapaljivo, druže, mnogo zapaljivo. Kako smo nas četvoro perverzna kombinacija“, govorim mu. „Vi gledate kako moja ženica svršava dok me prima u guzu, a ti sad puštaš meni snimak vašeg rašomona i vašeg svršavanja. Perverzno, druže, mnogo perverzno“, nastavljam da mu izražavam svoje oduševljenje. „Moram reći da si majstor. Kako si popalio tvoju lutkicu da svrši. Nema boljeg metoda od toga da joj probudiš maštu sa još jednim dasom.” „Sa tobom druže“, smeje se Petar. „Da, sa mnom“, potvrđujem mu. „Čuo sam prijatelju šta je izgovorila tvoja lutkica. Da nismo na plaži, ja bih gasad izvadio da drkam. Čim sam osetio da će tvoja Mira da izgovori.” „To da želi primi tvoj u dupence?“, pali me Petar. „Jeste to druže“, odgovaram ja. „Jesi li ti skroz poludeo čoveče?“, dodajem. „Kako misliš da se smirimo?” „Što da se smirimo?“, pita me Petar. „Nosim sad odmah moju lutkicu u vodu da je pojebem. Ili hoćeš ti da nosiš moju? A ja tvoju? Obećao sam mojoj maloj da ćeš ti da je pojebeš danas. Ja sam čovek od reči.” „Mmmmmm perverznjaku“, smejem se ja. Baš sam se popalio. „Hajde da krenemo tako. Uzmi ti moju… A ja ću tvoju. Unesi je u vodu. Da krenemo tako. Videćemo kako naše pičkice reaguju.“

širenje guze

Razmena ženica

Ustajem obojica. Idemo ka ženicama. „Uzmi Tanju druže“, govorim Petru. „Bliža ti je. Ja ću da nosim tvoju Miru. Vratićeš mi ženicu posle… Ako ti se ne sviđa. Kad stignemo do vode.” „Videćemo“, odgovara Petar… „Možda je i ne vratim. Sviđa mi se tvoja ženica. Tvoja Tanja će da se kupa sa mnom. Ti se zabavljaj sa mojom Mirom druže. Vreme je da razmenimo ženice.“ Moram priznati da je vreme. Odavno želim da mu pojebem ženicu. Mira i Tanja nas gledaju iznenađeno. Ne znaju da li se šalimo… Ili ćemo stvarno da ih razmenimo ovde na plaži. Nismo ni nas dvojica sigurni. Možda i bude tako. Videćemo kako avantura krene.

Ja uzimam Miru u naručje. Ulazimo u plićak. Petar uzima moju Tanju. Okrećem Miru da me opkorači nogama oko struka. Petar radi isto sa Tanjom. Mira me gleda uzbuđeno. Steže se nogama oko mog struka. „Šta radiš Milane?“, šapuće mi na uvo. „Jesi li poludeo?“ Popalila se devojčica. Oseća da više nije igra. Zna da će biti pojebana. „Ja sam supruga tvog prijatelja“, prede mi na uvo uzbuđeno. „Šta mi radiš bezobrazniče?” „Mmmmmm lepotice”, ričem joj na uvo. „Mmmmmm lepotice… da lutko… Ti si supruga mog druga. Sad ću da ti ispunim želju od sinoć. Onu želju što si tražila od muža. Sad ću da te jebem lutko. Sad ću da te jebem… pred tvojim mužem. Reci mužu da ćeš biti jebana. Reci mužu da će njegov drug da te jebe. Jebaću te pred tvojim mužem devojčice lepa. Odavno želim da ti pojebem… i pičkicu i guzu.“

„Aaaaaaaaa“, vrišti Mira. Pripija se uz mene. Nogama i rukama. Uzima moj kurac u jednu ruku. „Petre… Peeetreee“, uzbuđena viče svom mužu. „Milan će da me jebe ljubavi.“ Mora kurvica da kaže mužu da će biti jebana. Hoće da mu pokaže da uživa u razmeni. Da mu se zahvali što je pušta da bude kurvica. „Milan će da ti jebe ženicu. Jebaće me Milan ovde na plaži. Pred celim svetom dušo.“ Svaka njena reč nas uzbuđuje. „Aaaaaaa“, riče naš drug Petar. „Jebaću i ja njegovu ženicu dušo. Razmenili smo vas nevaljalice. Sad si Milanova kurvica… Tanja je sada moja… Sad je Tanja moja kurvica. Sad je Tanja na mom kurcu. Tako lepotice”, govori mojoj Tanji. „Uzmi ga mala… Izvadi mi kurčinu… Daaaa… daaaa lutkice”, njišti Petar. „Stavi ga u tvoju pičkicu.“

seks u vodi

Tanja jaše na Petru. Okomotana oko njega… Nogama oko struka… Rukom oko vrata. Uspeva moja nevaljalica da mu drugom rukom dohvati kurčinu. Još smo u vodi do kolena. Sve se vidi. Ko će prvi uspeti da nabije kurac prijateljevoj ženici? Petar je prvi. Tanja je bila brža. Brže je namestila Petrovu kurčinu na pičić. „Aaaaaaa“, vrišti moja mala. „Petar me jebe dušo”, viče meni. Mora i ona da mi javi da će biti jebana. Treba i ja da znam da mi je žena razvratna kurvica. Da uživa što je moj drug jebe na moje oči. „Daaaaa… daaaaa nevaljalče“, cvili Petru. „Daj mi… daj mi…” „Evo ti nevaljalice”, riče Petar. „Jebeš se pred mužem nevaljalice. Jebem te pred tvojim mužem kurvice mala.” „Daaaaa… daaaaa… nevaljalica… Ja sam nevaljalica. Milane… ljubavi… ja sam kurvica… Petar me jebe. Jebe me tvoj drug kao kurvicu… Jebe me pred tobom. Zabio mi ga je u pičkicu… Skroz… zabio mi ga je skroz…“

I Petar i ja ludimo na bezobrazluke koje izgovaraju Mira i Tanja. On jebe moju… ja ću da jebem njegovu. Obe kurvice uživaju na novom kurcu. Jebu se sa drugim frajerom… Pred svojim mužem.

Ulećem u Mirin pičić. Nabijam joj silovito. Ceo moj kurac dobija Petrova ženica. Cvili mala Mira… Ciči od sreće i zadovoljstva. „Daaaaaj miiii… Zabij mi kurac Milane… Takooooo… taaaakooo… do jaja siledžijo… do jaja.“

Jebem Miru iz sve snage. Ušli smo u vodu do pojasa. Dalje ni ne idemo. Nosim je bliže Petru i Tanji. Lepše se uživa ako smo na gomili. „Kaži mužu kurvice šta ti radim“, ričem napaljeno Petrovoj ženici. Hoću da kaže Petru kako je sad moja kurvica. I kako joj rasturam pičkicu. Da kaže mužu da uživa dok je jebem. „Kaži mužu da uživaš na mom kurcu“, ričem izbezumljeno. „Kaži svom Petru kolika si kurvica.“ Čupa me Mira za kosu. Zariva mi nokte u leđa. „Prostačino“, vrišti mi na uvo. „Nisam ja kurvica. Svršiću… svršiću“, njišti Petrova kobilica na mom kurcu. „Svršavam ljubavi”, vrišti Mira. „Svršiću na Milanovom kurcu. Puna mi je pičkica Milanovog kurca.“

Ljubi muža… Svršava na mom kurcu

„Ljubi muža kurvice“, njištim ja. „Ljubi ga dok svršavaš na mom kurcu.“ Skroz smo blizu. Mira i Tanja se dodiruju leđima. „Aaaaaaa perverznjaku“, ciči Mira. Hvata Petrovu glavu rukama. Ljubi muža… Svršava na mom kurcu… Ljubi se sa mužem. Kakvo zadovoljstvo… Kakva perverzija. Mira je izbezumljena. I ja sam… Vidim da i Petar i Tanja upadaju u vrtlog ludila. Čekam da Mira svrši. Da mi Petar da Tanjina usta. Čim moja mala počne da svršava na njegovom kurcu.

Trese se Mira na mom kurcu. Neće mala ovo zaboraviti. Hoću još da je razludim. Ulazim joj celim prstom u čmarić. „Aaaaaaaa“, ciči Mira. Ne može da govori. Petrov jezik joj je u ustima. „Neeeeee… neeeeee bezobrzniče“, izgovara nerazgovetno. Nije očekivala da ću da joj uđem rukom u dupence. „Aaaaaaaa… daaaaaaaa…“ Trese se i svršava nevaljala Petrova ženica. Ja joj punim pičkicu i guzu.  Muž je ljubi u usta. „Jebaću te i u guzu lutko“, šapućem joj. „Daaaaaaa…“ odgovara Mira. „Daaaaaa… jebaćeš me u guzu razvratniče. Muž mi je naredio da ti dam guzu perverznjaku.“ Produžio sam joj orgazam. Rastegao sam joj svršavanje. Nikad Mira nije toliko dugo svršavala.

jebanje pod vodom

Red je na moju Tanju. Okreće moja mala glavu prema meni. Želi i ona da se ljubi. Želi da me ljubi dok svršava na Petrovom kurcu. Cvili moja mala u ekstazi zadovoljstva. Od kada maštamo da je dam nekom dasi da je jebe… Dok je ja ljubim. „Aaaaaaa ljubavi… aaaaa mili moj. Jebe me Petar dušo. Svršiću… svršiću. Ljubi me… ljubi me.“ Prima mi jezik u usta. Krećem joj rukom prema čmariću. Treba i moja mala da popuni i treću rupicu. Ili ne… neka joj Petar gurne prste u guzu. Lepše će da svršava. „Guzu druže“, govorim Petru. „Napuni joj prstima čmarić. Voli moja kurvica da prima u guzu.“ „Aaaaaa“, njišti mala. „Daaaaaa… daaaaaaa… daj mi u guzu. U guzu Petre… u guzu.” „Mmmmmmm“, riče Petar. Ulazi joj celim prstom. „Evo ti kurvice.“ Gotova je i moja lutkica. Grči se i svršava.

Šta se to desilo?

Ko će se prvi od nas četvoro vratiti u stvarnost? Koliko je vremena prošlo od kako smo uneli ženice u vodu? Sigurno ne mnogo. Sa razmenom ženica… sa ovakvim intenzitetom spajanja sigurno nije moglo da traje dugo. „Šta ovo bi?“, počinje Petar. Još uvek mu je Tanja na kurcu. „Ko je ova zgodna devojčica na meni?” „To je moja ženica druže“, odgovaram mu ja. „Ta mala nevaljalica koja još neće da siđe za tvoje kare… To je moja ženica. A ova na mom… to je tvoja Mira. Ta nevaljalica koja je svršila na mom kurcu… To je tvoja ženica.” „Mmmmmm druže”, smeje se Petar zadovoljno. „Dobra ti je ženica. Neću da ti je vraćam. Danas ima mene da sluša. Danas je moja. Danas si moja lepotice“, govori Tanji direktno.

„Nevaljalče“, prede moja Tanja. Nešto joj se ne silazi sa Petrove kurčine. I što bi? Ni Petar ni ja nismo svršili. Kurčine su nam i dalje tvrde kao kamen. „Moram danas da slušam tvog druga dušo”, prede nevaljalica. „Opasan je siledžija. Ne smem da mu se suprostavljam.“ „Moraš dušo“, odgovaram joj. „A ova mala crnka što je na meni… Ta je danas moja. Ima mala sve da me sluša. Sad ću da je prikazujem mangupima na plaži. Dva kurata tipa su mi je već tražili u razmenu. Vide mangupi da mala voli da menja.” „Daaaaaa“… prede Mira. „Vooooliiim da menjam.” „Mnogo je mala nevaljala“, nastavljam ja. „Mnogo je ova moja kurvica jebozovna.” „Mmmmmm“, prede Mira na mom kurcu. Oseća me kako sam tvrd. Nada se kurvica još jednom svršavanju.

drka dva kurca u vodi

„I gde smo to mi?“, smejem se ja. „Na plaži smo“, šapuće mi Mira. „I ja nisam kurvica… Ja sam supruga tvog prijatelja Petra.” „Mmmmm jesi supruga dušo“, odgovaram joj. Navlačim je još jednom na karu. „Aaaaaa“, cvili mala. Sviđa joj se na mom kurcu. „Vidiš da si i kurvica dušo“, smejem se zadovoljno. „Sviđa ti se na mojoj kari lepotice. Prava si kurvica.” „ Mmmmm nevaljalče.“ Okreće se ka Petru. „Ovaj siledžija ti vređa suprugu dušo.” „Vređaće te ceo dan danas lepotice“, odgovara joj Petar. „Njegova si dušo. Ćuti i uživaj. Zar ti nije lepo što si kurvica? Smeš da radiš sve što želiš. Ne moraš da se uzdržavaš.“ Zna Mira sve privilegija koje dobija kad je kurvica. Priča je samo zbog toga da osigura da će mi kurac ostati tvrd. „Ceo svet nas gleda“, upade Tanja. Ona ne polemiše o svom statusu. Zna da je kurvica. I sviđa joj se… I status… I mesto gde se nalazi… Na Petrovoj kari.

U pravu je Tanja. To da nas gledaju. Suviše smo daleko da nas čuju ali je teško da nisu shvatili šta dva napaljena muškarca rade sa svojim izazovnim ženicama. „Vreme je da menjamo mesto“, komandujem našoj veseloj grupi. „Mi smo dva nevaljala bračna para. Suviše smo mi razuzdana grupa za ovu plaži. Snizićemo ovom mestu rejting.” „Ili smo ga povećali?“, smeje se Petar. „Pre će biti da si ti u pravu“, odgovaram Petru, „ali vreme je da se ide.“

Skidam Miru sa kurca. Nije kurvica zadovoljna što joj vadim kurac iz pičkice. Ne voli mala da se skida sa tvrdog kurca. Vidim da i Tanja nema previše entuzijazma. Ni njoj se ne sviđa što joj Petar izvlači kurčinu iz napaljenog pičića.

Menjamo plažu… Bili smo mnogo bezobrazni

Treba nekih desetak minuta – rekao mi je prevoznik. Kupimo svoje stvari da krećemo. Bogami privlačimo pažnju ostatka plaže. Frajeri nas gledaju sa pomešanim emocijama. Pomalo divljenja, pomalo ljubomore. Divljenja zbog onoga što smo uradili. Ljubomore što se oni nisu setili. I dame na plaži imaju pomešane emocije u proceni događaja i u atributima za naše ženice. Od kurvi i kučki do što su zgodne i što znaju da uživaju. Malo zavisti, malo odobravanja. Lepo raspoređeno. Od svega po malo. U svakom slučaju doživeli su gledaoci nešto o čemu mogu da pričaju. Najhrabriji će da kopiraju, pametni parovi će da se pale tokom seksa. Zlobni neka rade šta već obično i rade. Neka se sekiraju.

lezbejke u toplesu

Naše novo odredište je stvarno dosta drugačije od predhodnog. Plaže je nešto manja ali ipak dovoljno velika za to malo sveta koji ovde dolazi. Prvo, mora se stići čamcem, a posle i reputacija mesta privlači samo određenu grupu ljudi. Na plaži pored nas je još nekoliko parova. Nema ovde ležaljki. Kafanica u kraju plaže. Betonska staza vodi kroz pesak plaže do restorana. Rasprostiremo peškire da se smestimo. Devojčice presvlače kostime. Ovo je pravo mesto za one krpice koje se od pozadi uvlače u guzu. Moraju nevaljalice da pokažu frajerima kako su jebozovne. Sad kad su osetile novu kurčinu… Teško će se nevaljalice kontrolisati. Kreću naše jebozovne ženice da se prikazuju.

Hajde da palimo frajere na plaži

Kreću razvratne devojčice u šetnju plažom. Gledamo ih kako su jebozovne. „Neko će ih pojebati“, smeje se Petar. „Pogledaj ih kako su jebozovne. I tvoja i moja.“ „Mmmmmm kako su jebozovne“, odgovaram mu uzbuđeno. Kurac mi se ni nije skroz spustio… A opet mi raste. „A koja je moja druže?“, pitam ga. „Crnka ili plavuša?” „Pa maločas si jebao crnku“, smeje se Petar. „Valjda je ta tvoja… Nisi ti toliko kvaran da bi jebao prijateljevu ženicu?“ Smeje se mangup. „Gde bih“… smejem se i ja. „Znači crnka je moja.“ Konstatujemo da će Petrova jebozovna Mira da mi i dalje da bude na usluzi. „Jeste druže tvoja je“, smeje se Petar. „Ja ću još malo da jebem moju plavušu. Nešto me danas moja plava kurvica mnogo pali.” „Ćuti jebote“, smejem se ja. „Treba izdržati dok se ne vrate.” „Nismo trebali da ih pustimo da odu“, odgovara mi Petar. U pravu je dasa. Ostadosmo za sada nenamireni… Obojica.

Pratimo naše devojčice kako vrckaju po onoj betonskoj stazi. Idu sve do kraje plaže. Nema mnogo sveta. Lako je izbrojati da ih svi na plaži gledaju. Mangupi im mašu. Pojedini i dobacuju. Naše nevaljale devojčice dele okolo osmehe. Jedna grupica muškaraca ustaje i da ih pozdravi. Zovu ih mangupi da im se pridruže na piću. Zadovoljne su obe devojčice. Još su pod utiskom razmene u kojoj su učestvovale. „Što smo ribe“, smeje se Mira… „Prave smo pičkice“, dodaje Tanja. „Razludele smo i Petra i Milana“, nastavlja Tanja. „I ovu gomilu ovde.“ Pokazuje Mira na grupu muškaraca koja im dobacuje sa strane. „Pogledaj ih… smeje se Mira… Svima su se digli.” „Mmmmmm“, nevaljalice smeje se Tanja. „Naravno da su im se digli kad im šalješ poljupce“.

muvanje na plaži

Nastavljaju da se vraćaju prema nama. Prolaze pored mladog para. Mladić sa devojčicom. Momak ustaje. Daje im mladić svakoj po jednu ružu. Govori im kako su zgodne i otmene. Njegova mala im se smeška. Maše im rukom. Dasa je dosta mlađi od Petra i mene. Oko 25-26 godina. Nešto višlji od mene. Rekao bih kao Petar. Pičkica mu mlada. Nema više od 22-23. Vrlo zgodna. Onako izazovno zgodna. „Jebozovna mlada pičkica“, komentariše Petar. „Da znaš da jeste… jebozovna je mala“, odgovaram. Jedina na plaži koja ne zaostaje za našim ženicama. Kratka plava kosa. I ona u sličnim krpicama kao i naše dve devojčice. A naše dve ženice? Zahvaljuju se uz osmeh mladom dasi. Prija im pažnja. Jeste mlađi ali je zgodan. Obe su saglasne po tom pitanju. Zbog mladića ili zbog nas dvojice, tek uhvatile su lutkice korak. Koračaju kao jedna. Utisak je tako snažniji. A i odjek štikli po betonu je duplo jači. Na sreću, betonska staza je dovoljno široka da mogu da idu uporedo. Da ih napaljeni mužjaci gledaju obe.

Nema na plaži dase kome se nije digao na naše devojčice

„Vidi kako se se namontirale“, komentariše Petar. Skinule su obe gornji deo kostima. Šetaju se u monokiniju. Nema dase kome se nije digao. „Jesi video klinca kako se napalio na naše ženice?“, govori Petar. „Vidi kurvice kako mešaju. I one su se druže napalile. Uh što će da popuše lutkice.” „Šta kažeš druže?” „Čeka moja Mira od jutros da ti ga uzme usta“, pali me razvratni Petar svojom jebozovnom ženicom. „U stvari čeka tvoja Mira da ti popuši“, ispravlja se Petar. Rekli smo da je crnka moja. „Čeka i plavuša tvoj druže“, odgovaram mu ja. „Izgleda ne namiruješ tu plavušu redovno“, zajebavam Petra. „Čim je toliko napaljena na tvoju kurčinu.” „Mmmmmm druže… Zapustio sam plavušu… Mmmmmm što ću sad da nadoknadim. Moraće plavuša da mi puši.“

dignuti kurac

„Ha… ha… ha“, smejem se. Napalio se Petar na Tanjina ustašca. „Neka još malo čekaju druže“, govorim mu . „Više će da se trude. Idemo na piće do kafića.” „Imaš pravo“, potvrđuje Petar. „Više će da se trude ako čekaju. Samo mi je teško da se uzdržavam kad pomislim na plavušina usta“, odgovara Petar. „Kao da meni nije“, smejem se i ja uzbuđeno. „Crnka ima usta pravljena za kurac.“ Smejemo se obojica. „Baš smo dva razvratna matorca“, govorim Petru. „Pa nismo baš matori“, odgovara Petar. „Ali na ovoj plaži jesmo najstariji.“

Stižemo do kafića. Stojimo za šankom. „Šta ćeš?“, pita Petar. „Pomarandžu sa vodkom, to volim”, odgovaram mu. Naručuje Petar za obojicu. Kucamo se. „Za naše jebozovne ženice“, nazdravlja Petar. Prihvatam, malo je takvih pičiča kao njih dve. Pijuckamo piće. Vidim diže se onaj mladić što se palio na naše ženice. Onaj što ima onu super jebozovnu klinku. „Ovaj nešto hoće“, govorim Petru. „Možda hoće da uzme piće.” „I to, ali hoće nešto više. Napalio se na naše ženice.” „Baš da vidimo“, smeje se Petar. „Pa to je kompliment ako se klinci pale na naše ženice.” „Jeste ako bude pristojan“, odgovaram Petru.

Nastava: Tanja i Mira… Kurati klinac i njegova devojčica

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x